(Paling Keri Dianyari On: 12/11/2019)

Nggawe paling saka mangsa kadhemen dening ngunjungi Festivals Best Winter ing Eropah. Pameran ndherek kabeh saka ski lan Snowboarding kanggo music, komedi, patung es, lan parades karnaval mancorong. Ngisor iki kita ndhuwur 5 Roundup saka apa sing bakal nemokake kedados ing Eropah ing Januari lan Februari.

 

Monggo didhisiki Festivals Winter ing Eropah, lan mati kita menyang Skotlandia

Edinburgh Hogmanay punika siji Perayaan taun New paling apik ing donya, jeroan wusana saestu alam bébas lan mendem katresnan. Hogmanay punika tembung Scottish kanggo Enggal kang Eve lan Festival Hogmanay Edinburgh kang wis dadi salah siji saka hajat paling gedhé Enggal ing donya. Edinburgh’s Hogmanay is a 3-day festival full of events that include a torchlight procession, konser music live, acara kulawarga, partai werna massive, dancing tradisional, mercon, lan malah arakan costumed sing ends karo kadhemen daptar acara ing kali!

 

Skotlandia Hogmanay punika unik banget antarane Festivals Winter ing Eropah

 

London

London Hyde Park Winter Wonderland returns to Hyde Park in 2018 karo es rink sparkling sawijining, pasar Natal ageng lan seneng-seneng-dikempalken nitih. Priksa manawa sampeyan njupuk awis lan teka awal supaya ilang metu ing nitih sange sing bisa ngedol metu cepet! Winter Wonderland iku notoriously populer, lan kita ora bisa dhaftar Festivals Winter Best kita ing Eropah tanpa nyebutke iku!

Amsterdam kanggo London Trains

Lille kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Hyde Wonderland park mangsa iku salah siji saka Festivals Winter ing Eropah

Luxembourg

Cahya munggah days peteng lan bengi Langkawi punika Winterlights Luxembourg. Saka aktivitas akeh lan acara ing nawarake kanggo kabeh kulawarga, ing pasar natal tetep favorit tenan! Sampeyan bisa nyana barang gawenan tangan, klambi, Toys, aksesoris lan mesthi (favorit kita) kathah pangan éca mung nunggu kang ngrasakake! Saka tradisional “kentang Kichelchen” kanggo roso liyane endah saka tujuan adoh-flung, ana bound dadi soko for everyone.

Cologne to Trains Luxembourg

Trier kanggo Trains Luxembourg

Metz kanggo Trains Luxembourg

Paris kanggo Trains Luxembourg

 

Venice

Venice sak karnaval iku, sawijining jeblugan saka werna lan fashion kreatifitas. Iki ndadekake kanggo kontras ayu kanggo salju putih chilly. Carnival (utawa "Karnaval") wis salah siji saka hajat paling gedhe ing Italia lan saka tutup Venetian kanggo nyaru bal, ora Panggonan ora kaya Venice! Kaya idea saka ningali kutha ing sawijining paling perayaan lan warni? Banjur sijine iki ing dhaftar Panjenengan saka Festivals Best Winter ing Eropah.

Milan to Langkawi Trains

Florence to Langkawi Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

Il Carnevale venice iku salah siji saka Festivals Winter ing Eropah

 

pilihan terakhir kita kanggo Festivals Winter ing Eropah: Amsterdam

Nggolek soko liyane budhoyo? Banjur buku tiket kanggo pameran mbukak-online disebut Amsterdam Festival cahya. Acara nengsemake paling seniman cahya nasional lan internasional kanggo pertunjukan karya sing kabeh tengah Amsterdam lan bebarengan sawijining misuwur kanal. Iki taun iku acara nganggo saka 29 November 2018 nganti 20 Januari 2019. Saben taun, atusan ingkang sing diajukake dening perancang, arsitek, lan seniman saka sak donya.

lampu panginstalan seni saka cahya Festival Amsterdam pameran banyu madhangi saben dina saka 5 pm nganti 11 pm. Ing Amsterdam cahya Festival ing online mbukak lan free for everyone. kesempatan sing apik kanggo njupuk foto nyengsemaken!

The best way to experience this pick of Winter Festivals in Europe is to visit the water exhibition is dening prau. perusahaan Canal cruise kurban Cruises dipandu khusus bebarengan kriya. ing Amsterdam cahya Festival Cruise njupuk 75 menit.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

 

Kowe arep bukak samubarang Festivals Winter iki ing Eropah? Banjur ana mung siji cara lan sak panggonan kanggo nindakaken. SaveATrain, Ora Fees Booking, ora musuhan! Book saiki!

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/winter-festivals-europe/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)