(Last Updated On: 12/11/2019)

Jieun paling usum tiis ku ngadatangan festival Best Winter di Éropa. The festival ngalibetkeun sagalana ti ski jeung snowboarding ka musik, komedi, patung és, sarta parades karnaval dazzling. Di handap ieu luhureun kami 5 roundup naon anjeun nimu lumangsung di sakuliah Éropah di bulan Januari jeung Pebruari.

 

Nyanggakeun dimimitian ku festival Winter di Éropa, sareng mareuman kami buka Skotlandia

Edinburgh Hogmanay nyaeta salah sahiji celebrations sataun Anyar pangalusna di dunya, a baju jero kasempetan sabenerna liar sarta wooly. Hogmanay mangrupa kecap Skotlandia pikeun Wengi Taun Anyar sarta festival Hogmanay Edinburgh urang geus jadi salah sahiji celebrations panggedena Taun Anyar di dunya. Edinburgh sacara Hogmanay nyaeta 3-poé festival pinuh ku kajadian nu kaasup torchlight prosesi, konser musik live, acara kulawarga, pihak jalan masif, menari tradisional, kembang seuneu, komo parade costumed nu ditungtungan make tiis dip di walungan!

 

Skotlandia Hogmanay mangrupakeun pisan unik diantara festival Winter di Éropa

 

London

London urang Hyde Park Winter Wonderland mulih ka Hyde Park di 2018 kalawan és rink sparkling na, pasar Natal badag jeung senang-dipak rides. Pastikeun Anjeun nyandak tunai sarta anjog mimiti ulah leungit kaluar on rides endah nu bisa ngajual kaluar gancang! Usum Wonderland nyaeta notoriously populér, sarta kami henteu bisa daptar festival Winter Best kami di Éropa tanpa mentioning eta!

Amsterdam ka London Kareta

Lille ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Hyde Wonderland taman usum salah sahiji festival Winter di Éropa

Luksemburg

Cahaya nepi ka poé poék jeung peuting tina Luksemburg Kota mangrupa Winterlights Luksemburg. Tina loba kagiatan sarta acara on tawaran pikeun sakabéh kulawarga, éta pasar Natal tetep hiji favorit teguh! Anjeun bisa ngaharepkeun barang handmade, baju, Toys, asesoris sarta tangtu (favorit urang) loba dahareun nikmat ngan ngantosan bisa sakecap! Ti tradisional “béntang Kichelchen” mun rasa leuwih aheng tina maksud tebih-flung, aya ieu kabeungkeut janten hal for everyone.

Cologne kana Kareta Luksemburg

Trier kana Kareta Luksemburg

MetZ kana Kareta Luksemburg

Paris keur Kareta Luksemburg

 

Venice

Venice mangsa The karnaval mangrupa ledakan warna na fashion kreativitas. Hal ieu ngajadikeun pikeun jelas geulis ka salju bodas chilly. paway (atawa "Karnaval") ieu salah sahiji celebrations pangbadagna di Itali-na ti masker Venetian jeung masquerade bal, euweuh tempat manten eta kawas Venice! Kawas pamanggih ningali kotana teh di na paling festive na warni? Lajeng nempatkeun ieu dina daptar Anjeun tina festival Best Winter di Éropa.

Milan ka Venice Kareta

Florence mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

Il Carnevale Venice mangrupakeun salah sahiji festival Winter di Éropa

 

pilihan panungtungan urang keur festival Winter di Éropa nyaéta: Amsterdam

Pilari hal leuwih berbudaya? Lajeng buku tikét anjeun ka paméran buka-hawa disebut Amsterdam Festival Lampu. Acara metot nu pangalusna seniman lampu nasional jeung internasional ka showcase karya maranéhanana sapanjang puseur Amsterdam tur sapanjang na kondang kanal. Ieu acara sataun urang ngalir ti 29 Nopember 2018 dugi ka 20 Januari 2019. Unggal taun, ratusan kiriman nu dikintunkeun ku désainer, arsiték, jeung seniman ti sakumna dunya.

caang pamasangan seni tina Lampu Festival Amsterdam paméran cai nyaangan unggal poe ti 5 pm dugi 11 pm. The Amsterdam Lampu Festival mangrupa dina hawa kabuka sarta bébas for everyone. kasempetan gede pikeun nyandak poto impressive!

The best way to experience this pick of Winter Festivals in Europe is to visit the water exhibition is ku kapal. pausahaan Terusan pesiar nawiskeun cruises dipandu husus sapanjang karya seni nu. The Amsterdam Lampu Festival Cruise nyokot 75 menit.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

 

Ulah rék didatangan salah sahiji festival Winter ieu di Éropa? Lajeng aya ngan hiji cara na hiji tempat ngalakukeun hal eta. SaveATrain, Taya waragad tumpur, henteu repot! buku kiwari!

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/winter-festivals-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)