(Paling Keri Dianyari On: 29/01/2020)

Sepur sing cara paling apik kanggo lelungan ing Italia preduli saka mangsa. Nanging, padha mbuktekaken dadi luwih aman lan pilihan liyane nyaman, utamané sak mangsa. Winter travel Sepur ing Italia ora mung aman, nanging uga cepet lan efisien.

 

Ing dhuwur-kacepetan sepur garis kayata Trenitalia roto hak mudhun tengah Italia. Trenitalia diarani Frecciarossa, Frecciargento or Frecciabianca depending on the line. Trains link practically every town or city in Italy, njupuk sampeyan menyang tengah saben panggonan. Ing titik utama Salerno - Napoli (Naples) - Roma (Roma) - Florence (Florence) - Bologna - Milan (Milan) - Torino (Turin). Roma kanggo Venice punika Gamelan 3 jam lan 45 menit trip nalika trip saka Florence kanggo Roma iku mere 1 jam lan 32 menit.

Amarga saka kacepetan lan penak kuwi kunci kanggo Travel Train Winter ing Italia, sampeyan bisa bukak kabeh negara kang tujuan ndhuwur cepet lan mulyo. Kene ndhuwur kutha lima kanggo lelungan kanthi Sepur ing Italia mangsa iki.

 

Venice Winter Train Travel in Italy

 

1. Naples – iku bukaan Kita Travel Train Winter ing Italia

Napoli kuwi becik kanggo wong-wong sing pengin njaluk adoh saka kadhemen. Iku tansah panas ing Naples! Nalika nerangake perayaan natal, Naples cemlorot ndhuwur kabeh kutha-kutha liyané ing Italia. Padha duwe Natal pemandangan Paket Dinten Lair sing bakal njupuk ambegan adoh. Sampeyan bakal ndeleng wong kabeh liwat kutha. Akeh bakal setuju sing paling ayu ing Via San Gregorio Armeno.

Milan kanggo Naples Trains

Florence kanggo Naples Trains

Bari kanggo Naples Trains

Roma kanggo Naples Trains

 

 

2. Tuscany

Roma kanggo Tuscany jalur ndhuwur ing Travel Winter Train ing Italia amarga iku cendhak lan jam lan setengah Sepur kulo adoh. Sampeyan bisa miwiti dina ing ibukutha Italia nglaras sales liburan lan ngunjungi musium Vatikan. Miturut lunchtime, sampeyan bisa mlumpat ing Sepur lan ing kurang saka rong jam, golek dhewe ing picturesque Tuscany. njupuk dip ing termal Spas banyu kanggo tutup mati dina.

Milan kanggo Trains Siena

Florence kanggo Trains Siena

Perugia kanggo Trains Siena

Roma kanggo Trains Siena

 

3. Palermo

Yen sampeyan nemokake wintertimekép dreary lan sengit adhem weather; banjur olahraga travel kanggo Palermo. Sisilia punika uwal saka chilly lor Eropah minangka nawakake atmosfer sing ngrasa nyedhaki panas utawa spring. Sampeyan uga bisa ora, nanging tiba ing katresnan karo pasar Natal kutha kang, pemandangan Paket Dinten Lair, lan abad tengah Pesona.

Messina kanggo Trains Palermo

Syracuse to Trains Palermo

Sisilia kanggo Trains Palermo

Catania kanggo Trains Palermo

 

4. Turin

Kepala munggah lor kutha Turin menawa kadhemen ski plesiran punika idea saka mangsa fun. Turin iku Travel Winter Train ing Italia gateway menyang Alps. Aja kantun Luci d'Artista. Iku seni kontemporer taunan ngetokne sing murup ing kutha karo panginstalan cahya biasa.

Milan kanggo Trains Turin

Lake Como kanggo Trains Turin

Genoa to Trains Turin

Parma kanggo Trains Turin

 

5. Venice

Winter ing Venice tegese resik, online asri lan kurang akeh kanggo disambi saka menehi kaendahan. Seneng kulo gondola utawa sip warung ing kothak. Ana tansah kamungkinan saka Talk cahya kanggo nggawe pengalaman Venice malah luwih gaib.

Milan to Langkawi Trains

Padua kanggo Venice Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

Winter Train Travel in Italy, no need for airplanes

 

Carane Tuku Tiket Travel Train Winter ing Italia

Tuku karcis ing advance ndadekake urip kurang ngepenakke. kanggo kréta-kadohan kayata Frecciarossa, Frecciargento, frecciabianca, reserved seating is mandatory.

Tuku tiket ing wong ing stasiun tansah pilihan. Nanging, disiapake kanggo garis dawa lan nyaman lan prices luwih. Ing dina iki lan umur, iku dadi pakewuh kanggo cadangan Panjenengan Sepur kursi online. Nalika nerangake carane adoh ing advance sampeyan bisa tuku karcis, jawaban bakal gumantung ing jinis Sepur Italia.

sepur Frecce sing dhuwur-kacepetan sepur sing roto antarane kutha-kutha utama Italia. sampeyan bisa tuku karcis minangka awal minangka patang sasi sadurunge tanggal travel. bubar, Trenitalia ngumumake bakal nambah wonten pesenan kanggo 6 sasi ahead.

 

Book kursi ing advance, lan sampeyan malah bakal seneng diskon pinunjul. Iku sing paling apik kanggo tuku karcis yen sampeyan manawa saka lelungan tanggal minangka diskon lan karcis advance biasane non-molah lan non-refundable. Hubungi Simpen A Train kanggo pitakonan ing travel Sepur mangsa ing Italia.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/winter-train-travel-italy/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)