(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 29/01/2020)

Karéta téh kalawan cara anu pangalusna nu diperlukeun keur indit di Italia paduli musim. Sanajan, aranjeunna ngabuktikeun jadi aman sarta pilihan langkung nyaman, utamana dina mangsa usum. Usum lalampahan karéta di Italia teu ukur aman, tapi ogé saum sareng efisien.

 

The-speed tinggi karéta garis kayaning Trenitalia amprok katuhu ka handap puseur Italia. Trenitalia disebut Frecciarossa, Frecciargento or Frecciabianca depending on the line. Trains link practically every town or city in Italy, nyokot anjeun kana puseur unggal tujuan. The titik utama anu Salerno - Napoli (Naples) - Roma (Roma) - Florence (Florence) - Bologna - Milan (Milan) - Torino (bekasi). Roma pikeun Venice mangrupakeun rata 3 jam jeung 45-menit lalampahan bari lalampahan ti Florence mun Roma mangrupakeun mere 1 jam jeung 32 menit.

Kusabab laju na genah mangrupakeun konci pikeun Travel Train Winter di Italia, anjeun bisa didatangan sakabeh nagara urang maksud luhur gancang tur comfortably. Di dieu luhureun lima kota nu diperlukeun keur indit ku karéta di Italia usum kieu.

 

Venice Winter Train Travel in Italy

 

1. Naples – nyaeta opener kami pikeun Travel Train Winter di Italia

Naples mangrupa idéal pikeun jalma anu hayang meunang jauh ti tiis. Ieu salawasna cerah di Naples! Lamun datang ka festivities Natal, Naples shines luhureun sakabeh kota sejen di Italia. Aranjeunna mibanda Natal pamandangan nativity anu bakal nyandak napas anjeun jauh. Anjeun bakal ningali éta sakuliah kota. Loba bakal satuju yén hiji paling geulis téh di Via San Gregorio Armeno.

Milan ka Naples Kareta

Florence mun Naples Kareta

Bari jeung Naples Kareta

Roma pikeun Naples Kareta

 

 

2. Toscana

Roma pikeun Toscana mangrupakeun jalur luhur di Travel Winter Train di Italia sabab mangrupakeun pondok tur sajam satengah karéta numpak tebih. Anjeun bisa ngamimitian dinten anjeun dina ibukota Italia urang ngarasakeun jualan libur na ngadatangan museum Vatikan. ku lunchtime, Anjeun bisa ngaluncat on karéta sarta dina waktu kurang ti dua jam, manggihan dibaturan picturesque Toscana. nyokot dip dina termal spas cai ka cap kaluar dinten anjeun.

Milan ka Kareta Siena

Florence kana Kareta Siena

Perugia kana Kareta Siena

Roma pikeun Kareta Siena

 

3. Palermo

Lamun manggihan wintertime dreary na hate colder hawa; lajeng ngalatih lalampahan ka Palermo. Sisilia nyaeta ngewa anjeun ti chilly kalér Éropa salaku eta nawarkeun hiji atmosfir anu karasaeun ngadeukeutan ka usum panas atawa cinyusu. Anjeun oge moal bisa nulungan tapi murag asih jeung pasar Natal kota, pamandangan nativity, sarta abad pertengahan jampe.

Messina kana Kareta Palermo

Syracuse kana Kareta Palermo

Sisilia jeung Kareta Palermo

Catania kana Kareta Palermo

 

4. bekasi

Kantor nepi kalér ka dayeuh bekasi lamun tiis ameng ski getaway nyaeta gagasan Anjeun usum senang. Bekasi nyaeta anjeun Travel Winter Train di Italia gateway ka Alps. Ulah sono Luci d'Artista. Ieu seni kontemporer taunan mamerkeun nu hurung dayeuh kalayan pamasangan lampu spektakuler.

Milan ka Kareta bekasi

Lake Como kana Kareta bekasi

Genoa kana Kareta bekasi

Parma kana Kareta bekasi

 

5. Venice

Usum Venice hartina bersih, hawa garing jeung pangsaeutikna panongton pikeun ngaganggu anjeun ti salon deui nya. Ngarasakeun numpak gondola atanapi sip kopi di alun. Aya salawasna kamungkinan snowfall lampu sangkan pangalaman Venice anjeun malah leuwih sakti.

Milan ka Venice Kareta

Padua mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

Winter Train Travel in Italy, no need for airplanes

 

Kumaha Beuli Tiket pikeun Travel Train Winter di Italia

Meuli tiket sateuacanna ngajadikeun hirup anjeun kirang stres. keur karéta jarak jauh kayaning Frecciarossa, Frecciargento, frecciabianca, reserved seating is mandatory.

Meuli tikét di jalma di stasiun sok hiji pilihan. Sanajan, jadi disiapkeun pikeun garis panjang sarta kasulitan tur harga luhur. Dina dinten ieu sareng umur, ayeuna teh jadi norma pikeun cagar Anjeun karéta korsi online. Lamun datang ka sabaraha jauh sateuacanna Anjeun bisa meuli tiket Anjeun, jawaban bakal gumantung kana jinis karéta Italia.

karéta Frecce anu karéta-speed tinggi nu ngaji antara kota utama Italia urang. Anjeun tiasa meuli tiket anjeun sakumaha mimiti salaku opat bulan saméméh tanggal perjalanan Anjeun. cikeneh, Trenitalia ngumumkeun yén nagara éta bakal ningkatkeun cakrawala booking -na pikeun 6 bulan payun.

 

Buku korsi Anjeun sateuacanna, jeung anjeun malah sugema sababaraha diskon signifikan. Hadé Éta mésér tikét Anjeun upami anjeun yakin tina kaping perjalanan anjeun sakumaha potongan sarta tiket sateuacanna téh ilaharna non-robah-robah na non-refundable. Ngahubungan Simpen A Train pikeun patalékan dina perjalanan karéta usum di Italia.

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/winter-train-travel-italy/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)