Wacan Maca: 3 menit(Paling Keri Dianyari On: 27/12/2019)

Tuku karcis sepur ing Eropah tansah macem. Kaping kabeh, ing Simpen A Train kita tansah looking for kurang biaya karcis sepur sing. We wis nelik topik kaya becik Hotel lan ayu Sepur laku. Nanging topik monjo ing industri Sepur punika lingkungan. The Coradia Ilint pisanan Sepur kurang-nunggang ing donya. Iku mbokmenawa Sepur paling ramah lingkungan ing planet.

 

New Sepur kurang-nunggang ing Eropah

ing Coradia Ilint a,-nunggang Sepur basis hidrogen. Iku laku lan Jerman Republik Ceko. Sepur anyar bubar rampung 4-minggu test run. Sak tes, Sepur tindak ing 80 KM saben jam. Tes uga kabiji ngilangi kanggo Sepur. aspèk kang isih kang dites kanggo mesthekake lelampahan Sepur Gamelan.

Berlin kanggo Trains Munich

Frankfurt kanggo Trains Munich

Wina kanggo Trains Munich

Stuttgart kanggo Trains Munich

 

Hidrogen mung Sepur

Sepur anyar ing donya pisanan Sepur sel bahan bakar hidrogen-powered. Uga migunakake daya listrik kanggo doyo tarik. Tegesipun bakal menehi mati nul emisi mung pemancar banyu padat lan uap. Sepur iku bisu. The Coradia Ilint kurang-nunggang kréta kagungan aspèk unik ngisor;

  1. konversi energi resik
  2. energi panyimpenan fleksibel amarga batre
  3. Manajemen Smart saka daya doyo tarik lan energi dhuwur

Toyota nyoba kanggo uga ngleksanakake pendekatan hidrogen iki kanggo mobil sing iku misale jek kaya pendekatan mung dianggo karo sepur. Sepur wis dijadwal kanggo miwiti ing UK ing 2021. Coradia Ilint kurang-nunggang Sepur dibukak kasil saliyane ing Jerman ing awal 2018. Supaya Sepur kanggo operate perlu stasiun dhewe hidrogen refueling kang saiki dumunung ing trek Salzgitter.

Cologne to Trains Frankfurt

Munich kanggo Trains Frankfurt

Hanover kanggo Trains Frankfurt

Hamburg kanggo Trains Frankfurt

 

https://www.youtube.com/watch?v=0vgxrsn_bY4

 

Pencet Komentar

didier Pfleger, presiden Alstom Jerman lan Austria ngandika;

“test run iki milestone pinunjul amarga saka lingkungan pangayoman lan inovasi technical”

“Saliyane dina sistem traksi anyar kita, supaya adoh kasil mbuktekaken ing ring test, digunakake ing Sepur pisanan - langkah utama menyang mobilitas resik ing Eropah”

Frankfurt to Berlin Trains

Luksemburg Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

https://www.instagram.com/p/BKp6rpgD_Kk/

 

In total ana 14 Coradia Ilint kurang-nunggang sepur ing Eropah. sepur iki bakal ngganti sepur saiki amarga padha nggunakake diesel. paling ngremenaken, sepur bisa nutupi 1000 km ing tank refill.

Anak Dongen, Sekretaris Negara parlemen ing Kementerian Federal Transport lan Infrastructure Digital (BMVI), ngandika:

“Emisi-free, energi-efisien lan biaya-efektif – trainsets karo drive sel bahan bakar sing paling kabeh alternatif lingkungan loropaken kanggo lokomotif diesel. Kanggo ngiyataken situs industri Lower Saxony, kita arep kanggo dana project LNVG dening nandur modal sak 8.4 yuta Euros. Dana sing bakal kasedhiya saka Program Innovation National kanggo Hidrogen lan bakar Cell Teknologi

https://twitter.com/AlstomUK/status/928617417693126658

 

Tuku karcis sepur ing Eropah. Salajengipun, Mungkin sampeyan are looking for laku ayu utawa mung paling cepet lan murah rute kanggo njaluk bantuan kanggo tujuan, kita wis tak sampeyan dijamin. Ketik saiki kanggo Simpen A Train, Iku mung njupuk 3 menit kanggo nggunakake search engine kanggo njaluk karcis paling-rego kasedhiya.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/worlds-first-low-riding-train/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)