(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 27/12/2019)

Meuli tiket karéta di Éropa nyaéta salawasna seru. Anu mimiti, di Simpen A Train kami sok pilari low-ongkos tiket karéta keur anjeun. Kami geus digali jejer kawas nice hotél jeung geulis karéta journeys. Tapi dina topik hottest dina industri karéta teh lingkungan. The Coradia Ilint is the world’s first low-riding train. Ieu meureun éta karéta paling ramah lingkungan pangeusina.

 

New low-riding train in Europe

The Coradia Ilint mangrupakeun low-tunggang karéta dumasar-hidrogén. Ieu journeys antara Jerman jeung Céko. The karéta anyar nembe réngsé a 4-minggu test ngaji. Salila tés, karéta indit dina 80 KM per jam. Tés ogé ditaksir nu ngarecah pikeun karéta nu. aspék séjén anu kénéh keur dites pikeun mastikeun lalampahan karéta lemes.

Berlin kana Kareta Munich

Frankfurt kana Kareta Munich

Wina ka Kareta Munich

Stuttgart kana Kareta Munich

 

Hidrogén ukur karéta

The karéta anyar teh alam mimiti karéta sél suluh hidrogén-Powered. Ogé migunakeun Daya listrik pikeun traction nu. Meaning it will give off zero emissions only emitting condensed water and steam. karéta nu geus jempe. The Coradia Ilint low-tunggang karéta boga aspék unik di handap;

  1. konvérsi energi bersih
  2. nyimpen energi fléksibel alatan accu
  3. manajemén pinter tina kakuatan traction jeung énergi disadiakeun

Toyota diusahakeun ogé nerapkeun pendekatan hidrogén ieu mobil maranéhanana éta jigana kawas pendekatan hijina jalan kalawan karéta. karéta nu geus dijadwalkeun pikeun ngjalankeun di Inggris dina 2021. Coradia Ilint low-riding train launched successfully in addition in Germany at the beginning of 2018. In order for the train to operate it needs its own hydrogen refueling station which currently is located on the Salzgitter tracks.

Cologne kana Kareta Frankfurt

Munich ka Kareta Frankfurt

Hanover jeung Kareta Frankfurt

Hamburg kana Kareta Frankfurt

 

HTTPS://www.youtube.com/watch?v=0vgxrsn_bY4

 

Pencét Koméntar

Didier Pfleger, Wapres of Alstom Jerman jeung Austria ceuk;

“test amprok Ieu milestone signifikan sabab panyalindungan lingkungan sarta inovasi teknis”

“Sajaba dinten Sistim traction anyar kami, jadi jauh hasil dibuktikeun dina ring test, dipaké dina karéta pikeun kahiji kalina - a hambalan utama nuju mobilitas cleaner di Éropa”

Frankfurt ka Berlin Kareta

Luksemburg ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

 

Dina total aya 14 Coradia Ilint low-tunggang karéta di Éropa. karéta ieu bakal ngaganti kareta ayeuna sabab make solar. paling noteworthy, kareta bisa nutupan 1000 km on salah tank ngeusian.

wahangan Dongen, Sekretaris Nagara parlemén dina Departemen Federal tina Angkutan jeung infrasturktur Digital (BMVI), ceuk:

“Émisi bébas, énergi-efisien jeung ongkos-éféktif – trainsets kalawan drive sél suluh téh paling sadaya alternatif ramah lingkungan jeung locomotives solar. Pikeun nguatkeun situs industri tina Handap Saxony, kami rék dana proyék LNVG urang ku investasi di sabudeureun 8.4 juta euro. Dana anu bisa disadiakeun ti Program Juara Nasional pikeun Hidrogén na fuel cell teknologi

https://twitter.com/AlstomUK/status/928617417693126658

 

Meuli tiket karéta di Éropa. Saterusna, meureun nu Anjeun keur pilari journeys geulis atawa ngan saukur nu panggancangna na cheapest ruteu nepi ka tujuan anjeun, kami geus ngagaduhan anjeun katutupan. Enter now to Simpen A Train, Ieu ukur nyokot 3 minutes to use our search engine to get the best-valued tickets available.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/worlds-first-low-riding-train/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)