(Paling Keri Dianyari On: 03/08/2019)

Yen sampeyan lagi looking kanggo uwal kanggo retret Yoga ndhuwur ing Eropah kanggo vacation sabanjure, sampeyan lagi ing luck. Sawetara sing paling ayu negara Eropah duwe kathah kanggo kurban nalika nerangake Yoga lan istirahat. Malah sanadyan India dianggep dadi panggonan Yoga paling ing donya, Éropah wis tenan dijupuk munggah laku lan wis isin iku minangka dhewe. Kene sawetara saka retret Yoga ndhuwur ing Eropah, uga cara njupuk ana dening Sepur:

 

Yoga retret ing Italia

Beautiful, sesawangan calming mesthi bisa elevate laku Yoga Panjenengan - ora kanggo sebutno resik online lan Sunshine. Yen sing apa sing lagi looking for, banjur Italia panggonan sing. Kabeh nggantheng Yoga mundur panggonan kanggo Pick saka, kita sih sing ing Tuscany. Sampeyan bisa njupuk Sepur kulo apik liwat wilayah lan mungkasi trip ing mundur Yoga Chianti. nglaras Sunshine, anggur lan tetep lali lan saiki - apa bisa luwih apik?

Milan kanggo Trains Chianti Castellina

Florence kanggo Trains Chianti Castellina

Perugia kanggo Trains Castellina Chianti

Roma kanggo Trains Chianti Castellina

 

Yoga retret ing Prancis

Yoga Retreats with mattress

 

Kanggo sing ing katresnan karo gunung, Alps Perancis sing arep dadi kesempatan sing ora bisa kantun. Liyane saka Yoga biasa, ing French Alps, Yoga retret sampeyan bisa nindakake hiking, Yoga, banyu putih rafting, lan malah paragliding. Annecy iku sawijining kutha gedhe kanggo ngunjungi kanggo maksud iki, lan sampeyan bisa tekan dening Sepur saka Paris. Iku mesthi ngulandara cocog kanggo wong sing seneng gaya urip luwih aktif.

Paris kanggo Trains Annecy

Geneva to Trains Annecy

 

Yoga retret ing UK

UK wis kathah saka apik, narik ati panggonan kanggo mundur, kaya Glastonbury, Devon, Kent, Skotlandia, lan liya-liyane. Nanging, kita isih seneng London kanggo roh lan atmosfer unik. Yen sampeyan lagi looking for a liyane mundur Yoga kutha pengalaman, banjur London pilihan apik. Ing sawetara opsi bakal nggawe muter sirah - wonten soko kanggo saben rasa Yoga. Sampeyan bisa kanthi gampang tekan kutha numpak sepur saka kota-kota gedhé ing Eropa, supaya bonus liyane.

Amsterdam kanggo London Trains

Lyon kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Jerman

Jerman njupuk Kamping sawijining akeh lan biasane nggabungke laku Yoga karo pengalaman spa lengkap. Iku becik kanggo preian yen sampeyan pengin mbayar ulang batre lan langkah adoh saka gaya urip ramai. Jerman malah nawakake retret rampung bisu, karo akèh laku semedi mindfulness lan sawetara pangobatan spa gedhe. Saéngga kasepen lan Kusumaning alam kanggo wisuh kaku adoh iku resep banget kanggo istirahat. Yen iki muni kaya soko sampeyan bisa uga kudu, sampeyan bisa Book Sepur menyang Bavarian Alps.

Berlin kanggo Trains Munich

Frankfurt kanggo Trains Munich

Wina kanggo Trains Munich

Stuttgart kanggo Trains Munich

 

Austria

relax mode while doing yoga

 

Austria tresna retret Yoga sawijining mangsa, kang ndadekake panggonan sampurna sak iki wektu taun. Apa ora nemu mangsa ing kabeh kamulyan? Malah yen sing sengit mangsa, sampeyan lagi bound kanggo appreciate carane retret Yoga in Austria wis blissful. Padha njupuk kadhemen weather lan nguripake iku menyang mekanisme mromosiaken kesehatan-, gabungke macem-macem gaya yoga, hikes lan tentrem turu kanggo ngedongkrak sistem imun. Salzburg iku salah siji kutha Austria ngendi sampeyan bisa nemu iki, lan sampeyan bisa tekan kanthi Sepur.

Wina kanggo Trains Salzburg

Munich kanggo Trains Salzburg

Graz to Trains Salzburg

Prague kanggo Trains Salzburg

 

Siap kanggo plesiran Yoga ngimpi ing salah siji tujuan ndhuwur ing Eropah? Buku karcis sepur Panjenengan siji saka retret Yoga ndhuwur ing Eropah awal kanggo tawaran apik ing kursi!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/yoga-retreats-europe-train/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane