(Last Updated On: 03/08/2019)

Lamun ditéang kabur ka retreats yoga luhur di Éropa pikeun pakansi salajengna, anjeun di tuah. Sababaraha paling geulis nagara Éropa geus nyatu nawarkeun lamun datang ka yoga jeung rélaxasi. Sanajan India dianggap tempat yoga paling di dunya, Éropa geus memang dicandak up praktekna jeung geus dirangkul salaku sorangan. Di dieu sababaraha retreats yoga luhur di Éropa, kitu ogé cara meunang aya ku karéta:

 

Yoga Retreats di Italia

geulis, tetempoan calming pasti bisa Nyiar prakték yoga Anjeun - teu nyebut hawa beresih jeung cahaya panonpoe. Lamun éta naon nu ditéang, lajeng Italia Éta tempat pikeun anjeun. Sadaya anca yoga mundur tempat pikeun nyokot tina, urang migawe kahadean jalma di Toscana. Anjeun bisa nyandak hiji numpak karéta endah ngaliwatan wewengkon teras ngarengsekeun lalampahan dina mundur yoga di Chianti. ngarasakeun cahaya panonpoe, anggur na tinggal mindful na hadir - naon bisa jadi hadé?

Milan ka Kareta Chianti Castellina

Florence kana Kareta Chianti Castellina

Perugia kana Kareta Castellina Chianti

Roma pikeun Kareta Chianti Castellina

 

Yoga Retreats di Perancis

Yoga Retreats with mattress

 

Pikeun maranéhanana anjeun asih jeung gunung, Alps Perancis bade janten hiji kasempetan nu moal bisa sono. Lian ti yoga biasa, di Perancis Alps, yoga retreats Anjeun bisa ngalakukeun hiking, yoga, cai bodas arung jeram, komo paragliding. Annecy mangrupakeun kota gede didatangan keur kaperluan ieu, tur anjeun bisa ngahontal eta ku karéta ti Paris. Ieu pasti hiji petualangan cocog pikeun jalma anu resep gaya hirup leuwih aktip.

Paris keur Kareta Annecy

Jenéwa kana Kareta Annecy

 

Yoga Retreats di Inggris

Inggris boga nyatu endah, breathtaking tempat mundur ka, siga Glastonbury, Devon, Kent, Skotlandia, jeung nu lianna. Sanajan, kami masih resep London keur sumanget jeung suasana unik na. Lamun ditéang pikeun leuwih mundur yoga urban pangalaman, saterusna London mangrupa pilihan alus. Jumlah pilihan bakal nyieun spin sirah anjeun - aya hal pikeun tiap rasa yoga. Anjeun tiasa sacara gampil ngahontal kota ku karéta ti paling kota utama di Éropa, kitu éta bonus sejen.

Amsterdam ka London Kareta

Lyon ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Jérman

Jérman Butuh wellness na serius tur biasana ngagabungkeun prakték yoga ku pangalaman spa pinuh. Ieu idéal pikeun vacations nalika rék ngecas accu anjeun sarta lengkah jauh ti gaya hirup hectic. Jérman malah nawarkeun retreats lengkep jempé, kalawan loba prakték semedi mindfulness sarta sababaraha perlakuan spa hébat. Sahingga tiiseun jeung peacefulness alam keur nyeuseuh stress jauh mangrupa resep alus teuing pikeun rélaxasi. Upami ieu hurung kawas hal nu bisa butuh, anjeun tiasa buku hiji karéta ka Bavarian Alps.

Berlin kana Kareta Munich

Frankfurt kana Kareta Munich

Wina ka Kareta Munich

Stuttgart kana Kareta Munich

 

Austria

relax mode while doing yoga

 

Austria mikanyaah retreats yoga usum na, nu ngajadikeun hiji tujuan sampurna antukna tina sataun. Naha teu ngalaman usum di sakabéh kamulyaan anak? Malah lamun hate usum, nu nuju kabeungkeut ngahargaan kumaha retreats yoga di Austria nyieun blissful. Aranjeunna nyokot tiis hawa jeung ngahurungkeun kana mékanisme promosi kaséhatan-, incorporating rupa-rupa gaya tina yoga, hikes tur damai sare keur naekeun sistim imun Anjeun. Salzburg nyaeta salah sahiji cities Austria mana anjeun bisa ngalaman ieu, tur anjeun bisa ngahontal eta ku karéta.

Wina ka Kareta Salzburg

Munich ka Kareta Salzburg

Graz kana Kareta Salzburg

Iraha ka Kareta Salzburg

 

Siap pikeun getaway yoga ngimpi anjeun dina salah sahiji maksud luhur di Éropa? Buku tiket karéta Anjeun pikeun salah sahiji retreats yoga luhur di Éropa mimiti pikeun nguruskeun pangalusna dina korsi!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/yoga-retreats-europe-train/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih