Waktos Maca: 5 menit Éta hésé milih ukur 5 Poé gampang perjalanan Ti Milan Ku Train ka dibagikeun sareng anjeun. Ibukota pantun Italia luhung sareng pilihan pikeun turis anu nganjang. Henteu ngan ieu dinya ngeusi fashion, tapi boga sajarah luar biasa, gawena undagi, tur geulis…