Urutan A Train tiket AYEUNA

Tikét Karéta Trénérah Murah sareng Harga Perjalanan

Di dieu anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi ngeunaan Tikét karéta Murah Trenitalia jeung Harga perjalanan Trenitalia tur mangpaat.

 

jejer:1. Trenitalia ku Sorotan Train
2. Ngeunaan Trenitalia3. Wawasan Top Pikeun Meunang Tiket Sepur Trenitalia Murah
4. Sabaraha harga tikét Trenitalia5. Jalur Wisata: Naha éta langkung saé nyandak Trenitalia, sareng henteu ngarambat ku kapal terbang
6. Naon anu béda antara Standar Ékonomi, Premium, Usaha sareng Eksekutif dina Trenitalia7. Naha aya langganan Trenitalia
8. Sakumaha lami sateuacan angkat tina Trenitalia sumping9. Naon jadwal karéta Trenitalia
10. Stasion mana anu dilayanan ku Trenitalia11. FAQ Trenitalia

 

Trenitalia ku Sorotan Train

  • Perusahaan Trenitalia diluncurkeun dina tanggal 1 Juni 2000.
  • Di 2005, éta Frecciarossa 1000, Jalur karéta panggancangna di Trenitalia diluncurkeun. Kacepetan anu Frecciarossa 1000 kénging nyaéta 300km per jam.
  • Jalur karéta Internasional anu utama nyaéta antara Jenéwa sareng Milan sareng diperlukeun 4 jam dina dewan Trenitalia.
  • Trenitalia ngoperasikeun jasa karéta jarak jauh sareng sambungan sareng karéta régional ka mana waé di Italia.

 

Ngeunaan Trenitalia

Trainitalia-speed tinggi Trenitalia nyaéta layanan anu ngahubungkeun kalér ka kidul sareng wétan ka kulon di Italia sareng ogé Italia sareng Swiss, Perancis, Austria, jeung Jerman.

The karéta trenitalia ngarambat dugi ka 3oo km sajam dina jalur karéta-gancang.

Dina sakadar 3 jam anjeun tiasa ngarambat ti Milan ka Roma sareng ti Milan ka Bologna di 1 jam.

Karéta nganggo laju anu gancang

buka Simpen Halaman Utama Karéta atanapi nganggo widget ieu kanggo milarian karéta tikét pikeun Trenitalia

Simpen A App Train Train iPhone

Simpen A Train Android App

 

Simpen A Train

Asal

tujuan

Titilar Tanggal

Tanggal Deui (Goréng)

Sawawa (26-59):

Nonoman (0-25):

Senior (60+):


 

Wawasan Top Pikeun Meunang Tiket Sepur Trenitalia Murah

jumlah 1: Tempah tikét Trenitalia anjeun sateuacanna sakumaha anu anjeun tiasa

Tikét genin sayogi antara 2 ka 4 bulan payun tanggal miang. Pesenan tiket Trenitalia sateuacanna ngajamin anjeun kéngingkeun tiket anu paling murah anu terbatas. Tikét karéta naek kana harga sakumaha anu caket sareng dinten perjalanan, janten dina raraga ngahémat artos anu ngagaleuh tikét karéta anjeun, mesen anu langkung seueur sateuacanna.

jumlah 2: Perjalanan ku Trenitalia dina jangka waktu anu jauh

Tiket Trenitalia langkung mirah salami jam-puncak, dina mimiti minggu, sareng nalika siang sareng tengah minggu perjalanan ngalatih (Salasa, Rebo, sareng Kemis) sering nawiskeun harga anu paling murah. Pikeun harga pangsaéna, teu nyandak karéta Trenitalia di énjing énjing sareng énjing-énjing salami saminggu (kusabab seueur wisatawan bisnis). Hindarkeun upami mungkin nyandak karéta Trenitalia dina dinten Jumaah sareng Minggu (nguntungkeun pikeun getaways sabtu minggu) sareng nalika liburan umum sareng ogé nalika liburan sakola sabab dina kaayaan ieu harga tikét Trenitalia skyrocket.

jumlah 3: Mesen tikét anjeun pikeun Trenitalia nalika anjeun yakin dina jadwal perjalanan

Jasa karéta trénéransi mangrupikeun paménta anu luhur. Tiket karéta Trenitalia Base tiasa ditukeurkeun sareng dirobih tanpa watesan sareng tikét Standar Ékonomi ngan tiasa dirobih sakali sateuacan tanggal keberangkatan karéta. Anjeun teu tiasa tukeur atanapi ngabalikeun tikét Trenitalia anu sanés, tapi aya forum dina internét anu anjeun tiasa ngajual tikét Trenitalia anjeun kadua. Simpen Saran Karéta pikeun Perjalanan genén nyaéta buku nalika anjeun yakin dina jadwal perjalanan anjeun.

jumlah 4: Mésér tikét Trenitalia anjeun dina Simpen A Train

Simpen A Train ngagaduhan tempat tiket karéta panggedéna di Éropa sareng dunya, kami mendakan tiket Trenitalia paling murah. Kami dihubungkeun ka seueur operator kareta api sareng algoritma téknologi kami masihan anjeun tiket anu paling murah di Itali kalayan kombinasi operator operator karéta sanés pikeun tujuan anu sanés.. Urang ogé panginten alternatif pikeun karéta Trenitalia.

Bari tikét Fasano

Tiket Taranto ka Fasano

Tikét Milan ka Florence

Tiket pikeun Venice ka Milan

 

Sabaraha harga tikét Trenitalia?

Harga tiket Trenitalia contona tiasa ngamimitian dina € 21 dina waktos promosi tapi tiasa ngahontal € 97 dina menit terakhir. Harga tikét Trenitalia gumantung kana kelas anu anjeun pilih sareng didieu mangrupikeun tabel kasimpulan harga rata-rata per kelas pikeun Roma-Naples / Roma – Milan / Milan – Florence ngalatih perjalanan:

Tikét hiji arahNgurilingan
Standar21 € – 70 € 40 € – 130 €
Premium42 € – 90 € 78 € – 172 €
bisnis47 € – 97 €90 € – 190 €

 

Tiket Milan ka Naples

Tiket Florence ka Naples

Tiket pikeun Venice ka Naples

Tiket pisa ka Naples

 

Jalur Wisata: Naha éta langkung saé nyandak Trenitalia, sareng henteu ngarambat ku kapal terbang?

1) Kauntungan karéta Trenitalia dimimitian ku kanyataan yén anjeun tiasa angkat sareng sumping langsung di pusat kota di kota mana waé anu anjeun angkat. Tangtu, ieu mangrupikeun hal anu unik pisan pikeun karéta, utamina upami anjeun ngalatih perjalanan ti Roma, Milan, Florence, Jenéwa, atanapi Monaco, éta mangrupakeun kauntungan utama pikeun Trenitalia. Kusabab kanyataan yén perjalanan langsung ka pusat kota, anjeun nyingkahan macét sareng macét henteu aya anu goréng tibatan macét dina pangunjung dina liburan.

Nalika datang ka tiket karéta Trenitalia harga, harga condong beda-beda lumayan sering. Sababaraha promosi ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun tikét karéta mirah, tapi salami dinten terakhir sateuacan pamitan, hargana beuki luhur jadi upami anjeun resep lancar, Trenitalia mangrupikeun anjeun!

2) Wisata ku kapal terbang ngagaduhan prosedur kaamanan bandara. Ieu ngandung harti anjeun kedah sahenteuna 2 jam sateuacan angkat anjeun dijadwalkeun. Kalayan Trenitalia, anjeun kedah sumping hungkul 30 menit sateuacanna. oge, anjeun kedah pasuliwer ka bandara ti pusat kota. janten, upami anjeun ngitung sadayana waktos perjalanan, Trenitalia salawasna ngéléhkeun dina waktos perjalanan sareng oge harga upami anjeun ngitung waktos anjeun artos.

3) Kadang harga tikét Trenitalia langkung luhur tibatan kapal terbang dina ajang tikét harga, tapi ngabandingkeun kedah ngalebetkeun sabaraha biaya anu anjeun pikeun nyandak jalan angkutan bandara. sajaba ti, dina sababaraha kasus, anjeun ogé kéngingkeun waktos luang iinditan ku Trenitalia karéta sareng akhirna sareng Trenitalia, anjeun teu ngagaduhan biaya koper.

4) Anu pamungkas, Pesawat minangka salah sahiji alesan polusi udara, dina tingkat ngabandingkeun, Karéta trenitalia nyaéta langkung seueur ramah lingkungan, sareng upami anjeun ngabandingkeun kapal terbang pikeun perjalanan karéta, perjalanan karéta 20x kirang polutan karbon ti kapal terbang anu aya.

Tiket Milan ka Genoa

Roma ka tikét Genoa

Tiket Florence ka Genoa

Tiket Venice ka Genoa

 

Naon anu bédana antara Ékonomi Dasar, Premium, bisnis, sareng Eksekutif ngeunaan Trenitalia?

Trenitalia nawiskeun sababaraha jasa kelas tikét karéta anu diwangun pikeun anggaran naon waé sareng jinis pituah, naha anjeun saurang wisatawan bisnis, rineh, boh boh.

Beda utama antara kelas tikét karéta Trenitalia nyaéta kalenturan modifikasi tikét, harga, sareng jasa. Saterusna, tikét karéta Ékonomi standar mangrupikeun cara anu paling murah sareng paling fleksibel pikeun ngumbara di Italia.

Tikét Trenitalia Ékonomi standar:

Duka Tikét karéta Ékonomi standar nyaeta anu paling murah tina sadayana ongkos Trenitalia. Langkung saé pisan buku tikét karéta ieu sateuacanna sabab tiket dasar harga murah – aranjeunna ngajual gancang. Wisatawan anu nyepeng tikét karéta standar tiasa nyandak koper anu pas dina rohangan koper, gratis sareng tiasa ngabolaykeun tikét karéta aranjeunna sateuacan angkat sareng nampi pengembalian dana parsial (muatan pangirangan tina 20%).

Tikét Trenitalia Premium Ékonomi:

Kelas tikét karéta ieu langkung mahal batan jinis tikét Standard Trenitalia, éta Tikét Trenitalia Premium Ékonomi nawiskeun jasa tambahan. Tikét karéta jinis ieu sayogi di karéta kacepetan laju Trenitalia sareng ngamungkinkeun parobahan waktos sareng tanggal sakali sakali sateuacan tanggal miang.

Salian kauntungan tina tikét karéta standar, Tiket Trenitalia Economy Premium nawiskeun korsi anu langkung saé kalayan legroom anu langkung seueur sareng korsi ngagoler dina perjalanan jarak jauh. luhureun sadaya, aya tilu ménu dahareun anu anjeun tiasa milih sareng tuangeun anu entang sareng inuman bakal disayogikeun ka korsi anjeun dina kapal karéta Trenitalia.

Tiket Treintalia Tiket:

The Tikét Bisnis Trenitalia pembeli tiasa ngaraosan sadaya kaunggulan anu kami tulis di luhur, panumpang Trenitalia Business Premier nguntungkeun tina seueur kantong koper, korsi kulit ergonomic anu nyaman, ruang legé, tilu ménu dahareun pikeun dipilih ti. Sumawona, anjeun ngagaduhan tembok pikeun karusiahan sareng daérah anu jempé di Usaha anu ditunjuk dina karéta Trenitalia.

Tiket Eksekutif Treintalia:

The Tikét Eksekutif Trenitalia pembeli tiasa ngaraosan sagala kaunggulan anu disebatkeun di luhur salian korsi kulit éronomic langkung lega pikeun iklas sirahna sareng mikaresep kana tampilan Italia.

 

Naha aya langganan Trenitaliausul?

Aya Lulus pikeun Italia, tapi ngan ukur disarankeun salaku pilihan murah upami anjeun merencanakeun ngalatih perjalanan 14 poé, langganan ngamungkinkeun ngajalajah Itali ku karéta nganggo pas khusus. Nyaéta 3 pas tingkat sayogi: gampil, ngarareunahan, sareng Eksekutif sareng anjeun tiasa milih nomer perjalanan anu kisaran 3 ka 10 sareng pilih jinis karéta ti Frecce-speed tinggi ka intercity sareng EuroCity.

Pasna sayogi dina format kertas sareng kedah diaktipkeun dina 11 bulan ti dinten ngagaleuh.

 

Sakumaha lami sateuacan angkat tina Trenitalia sumping?

Pikeun kéngingkeun karéta Trenitalia anjeun sareng leres dina waktosna, karéta api nyarankeun dugi ka sahenteuna 30 menit sateuacan karéta anjeun angkat. Memang urang di Simpen A Train, yakin yén éta cukup waktos sareng anjeun ogé tiasa resep toko-toko sareng kéngingkeun barang-barang anu anjeun peryogikeun perjalanan karéta janten lancar-gancang.

 

Tikét genin

 

Tiket Milan ka Roma

Tiket Florence ka Roma

Tiket pisa ka Roma

Tiket pikeun Naples ka Roma

 

Naon jadwal karéta Trenitalia?

Ieu patarosan anu sesah tapi salah sahiji anu Simpen A Train tiasa ngajawab lengkep sareng real-time. Sacara rinci buka halaman imah kami, ngetik dina asal anjeun sareng tujuan di Italia, tur anjeun tiasa mendakan anu paling akurat Jadwal karéta Trenitalia nyaéta. Karéta trénéral ngajalankeun sakumaha mimiti 6 Kami ka 11 pm sonten ti Milan ka Bologna, pikeun netelakeun kalolobaan karéta Trenitalia ngajalankeun dugi telat sonten kalayan karéta miang unggal satengah jam atanapi langkung.

Tikét Milan ka Venice

Padua ka Tiket Venice

Tiket Bologna ka Venice

Roma ka tikét Venice

 

Stasion mana anu dilayanan ku Trenitalia?

Trenitalia nyertakeun sadaya Itali, kumaha oge, stasion nasional utama nyaéta Milan, Roma, Venice, Naples, bekasi, Bologna, Jenéwa, Florence, sarta Verona. Nyaéta 11 stasiun internasional: 5 Stasion karéta Trenitalia di Swiss sareng 6 stasiun di Perancis sareng sababaraha di Austria sareng Jérman sareng Kroasia. Janten jelas anjeun tiasa nyaman sareng gancang ngumbara di Éropa anu éndah sareng ngagumkeun pandangan Italia tanpa kantun hiji hal!

Stasion karéta pusat di Milan aya tempat pangseringna Piazza Duca d'Aosta. Stasion karéta sacara arsitéktur pikaresepeun sareng dikurilingan ku skyscrapers. Janten bari ngantosan anjeun ngalatih karéta Trenitalia anjeun tiasa tiasa leumpang sareng ngahujung patung anu endah pisan.

Roma Termini mangrupikeun salah sahiji stasiun karéta panggedéna di Éropa. Tempatna aya di peuntaseun kamar mandi Diocletian di Roma kuno. Lawang ka terminal nyaéta ti Piazza dei Cinquecento. Nyaéta 29 platform di terminal sareng kantor tiket karéta Trenitalia aya di lobi stasiun.

Stasion karéta Florence, Santa Maria novella, jarak jauh ti Duomo sareng atraksi utama di kota Old Kota Florence. Stasion ieu dingaranan garéja Santa Maria Novella tepat di lebetna. janten, anjeun bisa kalayan gampang maok sababaraha waktos anu langkung indah di kota Old, sateuacan teraskeun petualangan salajengna di Italia.

Terminal Naples nyaéta wétaneun Kota Tua. Upami anjeun perencanaan damel sababaraha dinten-perjalanan ti Naples ka Pompeii atanapi Sorrento, maka anjeun pasti bakal lirén dina stasiun karéta Naples pikeun perjalanan karéta anjeun.

Upami anjeun henteu yakin kana stasiun karéta anu milih di kota anu anjeun didatangan, kami dilakukeun dina situs kami Sadaya Stations ka seuseueurna kota gedé, janten algoritma urang bakal milih anjeun stasiun anu leres pikeun angkat ti sareng dugi.

 

FAQ Trenitalia

Naon anu abdi kedah bawa sareng kuring ka Trenitalia?

Sarua pentingna nyaéta mawa diri ka perjalanan Trenitalia penting pisan. Di luhur éta pastikeun ngagaduhan dokumén perjalanan Trenitalia anjeun dina telepon anjeun atanapi dicitak sareng paspor anu valid kedah-gaduh na sok bageur asuransi perjalanan.

Perusahaan naon anu gaduh Trenitalia?

Trenitalia dipimilik ku pamaréntah Italia sareng mangrupikeun bagian tina FS Italiane Group.

Trenitalia FAQ ngeunaan Dimana kuring tiasa angkat sareng Trenitalia?

Daérah, karéta métropolitan sareng internasional, Karéta Trenitalia tiasa nyandak anjeun dimana waé di Itali sareng ka nagara-nagara pilihan anu ngagaduhan wates sareng Itali. Salaku conto, kalayan karéta gancang Trenitalia anjeun tiasa ngarambat ka Perancis sareng Swiss.

Naon prosedur kosan pikeun Trenitalia?

Témutan karéta api sareng kostén Trenitalia parantos langkung gampang. Anjeun tiasa sacara gampil mésér tikét Trenitalia anjeun dina menit anu terakhir online na dugi 1 jam sateuacan miang tina karéta. Kanggo kosan, anu anjeun peryogikeun nyaéta paspor sareng ogé nampilkeun kode PNR (6-kode angka). Pikeun netelakeun, kode PNR dikirim ka anjeun dina email konfirmasi pemesanan nganggo e-ticket. Anjeun henteu kedah nyitak tikét karéta sateuacanna kusabab éta sayogi dina handphone anjeun sareng némpél dina email konfirmasi, sareng controller karéta ogé tiasa pariksa tikét anjeun ku nami dina skenario anu parah.

Naon jasa dina Trenitalia?

Karéta trenitalia gaduh kafe-karéta ditunjuk anu didamel khusus pikeun inuman sareng ringan. Menu kaasup roti lapis, chip coklat, snacks, bar coklat, kopi, coklat panas, sareng Teh teras anjeun tiasa tuang sareng nginum di réstoran mobil réstoran ieu atanapi angkat naon anu anjeun mésér deui kana korsi anjeun. Upami anjeun ngarambat dina Usaha, Premium, atanapi Kelas munggaran anjeun tiasa milih inuman wilujeng sumping gratis tina pilihan tina 9 sayogi sayogi sareng anu manis, gurih, atanapi snack bébas gluten. Dina sadaya karéta Trenitalia, aya slot kakuatan gigireun korsi anjeun.

FAQ Trenitalia Paling Dipénta – Naha kuring kedah mesen korsi sateuacanna dina Trenitalia?

Nalika anjeun mesen tikét Trenitalia, korsi otomatis disayogikeun ka anjeun sareng anjeun moal tiasa mesen korsi khusus nalika mesen tempat. Upami aya korsi gratis sawaktos anjeun dina karéta, anjeun diwenangkeun pikeun mindahkeun, ganti korsi, sareng gaduh rohangan anu béda.

Naha aya internét WiFi di jero Trenitalia?

Nalika anjeun mésér tikét Trenitalia sateuacanna, anjeun tiasa ngararasakeun Internét WiFi gratis dina sadaya karéta jenis Trenitalia frecciarossa sareng kelas.

 

Tikét genin

 

Kasimpulanana, upami anjeun dugi ka ieu, anjeun terang sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Trenitalia karéta sareng siap mésér tikét karéta Trenitalia anjeun SaveATrain.com.

 

Kami ngagaduhan Tiket Train pikeun operator karéta api ieu:

Dénmark DSB

Dénmark DSB

Karéta api Thalys

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Bélgia

karéta intercity

Kareta Intercity

SJ Swédia Karéta

SJ Swédia

Karéta wates internasional International NS

NS Internasional Walanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france ka karéta switch Switzerland

SNCF TGV Lyria

Perancis nasional SNCF Karéta

SNCF Ouigo

NSB VY Norwégia

NSB Vy Norwégia

Switzerland Sbb railway

SBB Swiss

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Itali <> Prancis nyebrang karéta api

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Jerman

Karéta wengi Éropa ku garis wengi kota

Kareta wengi

Jerman Deutschebahn

Deutsche Bahn Jérman

Pejabat Républik Céko Mav operator karéta api

Mav Czech

Kareta TGV Perancis Highspeed

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Naha anjeun badé nampilkeun halaman ieu ka situs anjeun? klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-trenitalia%2F%0A%3Flang%3Dsu - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun), Atanapi anjeun ukur tiasa numbu langsung ka halaman ieu.

© Copyright 2021 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Ulah ninggalkeun tanpa hadir - Meunangkeun Kupon jeung Warta !