Bestel een treinkaartje NU

Goedkope Trenitalia treinkaartjes en reisprijzen

Hier vindt u alle informatie over Goedkoop Trenitalia treinkaartjes en Trenitalia reisprijzen en voordelen.

 

Onderwerpen: 1. Trenitalia per trein Hoogtepunten
2. Over Trenitalia 3. Topinzichten om een ​​goedkoop Trenitalia-treinkaartje te krijgen
4. Hoeveel kosten Trenitalia-tickets 5. Reisroutes: Waarom is het beter om Trenitalia in te nemen?, en niet met het vliegtuig reizen
6. Wat zijn de verschillen tussen Standard Economy, Premie, Business en Executive op Trenitalia 7. Is er een Trenitalia-abonnement
8. Hoe lang duurt het voordat het vertrek van de Trenitalia aankomt 9. Wat zijn de treintijden van Trenitalia
10. Welke stations worden bediend door Trenitalia 11. Veelgestelde vragen over Trenitalia

 

Trenitalia per trein Hoogtepunten

  • Het bedrijf Trenitalia is op 1 juni opgericht 2000.
  • In 2005, de rode pijl 1000, De snelste treinlijn van Trenitalia werd gelanceerd. De snelheid die de Frecciarossa heeft 1000 bereikt is 300km per uur.
  • De belangrijkste internationale treinroute is tussen Genève en Milaan en duurt 4 uur aan boord van de Trenitalia.
  • Trenitalia biedt treindiensten en verbindingen over lange afstanden en regionale treinen naar overal in Italië.

 

Over Trenitalia

De hogesnelheidstrein Trenitalia is een dienst die van noord naar zuid en van oost naar west in Italië en ook Italië met Zwitserland verbindt, Frankrijk, Oostenrijk, en Duitsland.

De trenitalia treinen reizen tot 3oo km per uur op hogesnelheidstreinen.

In gewoon 3 uur zou je kunnen reizen van Milaan naar Rome en van Milaan naar Bologna in 1 uur.

Trenitalia high-speed train

Ga naar Save A Train Homepagina of gebruik deze widget om te zoeken treinkaartjes voor Trenitalia

Bewaar een Train iPhone-app

Bewaar een trein Android-app

 

Red een trein

Oorsprong

Bestemming

Vertrekdatum

Retourdatum (Optioneel)

Volwassen (26-59):

Jeugd (0-25):

Senior (60+):


 

Topinzichten om een ​​goedkoop Trenitalia-treinkaartje te krijgen

Aantal 1: Boek uw Trenitalia-tickets zoveel mogelijk van tevoren

Trenitalia-tickets zijn beschikbaar tussen 2 naar 4 maanden voor de vertrekdatum. Als u van tevoren een Trenitalia-ticket boekt, krijgt u gegarandeerd de goedkoopste tickets die zeer beperkt zijn. Treinkaartjes stijgen in prijs naarmate u dichter bij de reisdag komt, dus om bespaar geld op de aankoop van uw treinkaartje, bestel zoveel mogelijk van tevoren.

Aantal 2: Reis met Trenitalia in de daluren

Trenitalia-tickets zijn goedkoper tijdens de daluren, aan het begin van de week, en overdag en midden in de week treinreizen (dinsdag, woensdag, en donderdag) bieden vaak de goedkoopste prijzen. Voor de scherpste prijzen, neem geen Trenitalia-treinen in de vroege ochtend en vroege avond tijdens de week (vanwege veel zakenreizigers). Vermijd indien mogelijk het nemen van Trenitalia-treinen op vrijdag- en zondagavond (gunstig voor weekenduitstapjes) en tijdens feestdagen en ook tijdens schoolvakanties omdat bij deze gelegenheden de prijzen van Trenitalia-tickets omhoogschieten.

Aantal 3: Bestel uw tickets voor Trenitalia als u zeker bent van uw reisschema

Er is veel vraag naar de treindienst van Trenitalia. Het Trenitalia Base-treinticket kan onbeperkt worden omgewisseld en gewijzigd en het Economy Standard-ticket kan slechts één keer worden gewijzigd vóór de vertrekdatum van de trein. U kunt de andere Trenitalia-tickets niet omwisselen of terugbetalen, maar er zijn forums op internet waar je je Trenitalia-kaartje tweedehands kunt verkopen. Bewaar een treinaanbeveling voor Reizen naar Trenitalia is te boeken wanneer u zeker bent van uw reisschema.

Aantal 4: Koop uw Trenitalia-tickets op Save A Train

Save A Train heeft het grootste aanbod aan treinkaartjes in Europa en wereldwijd, we vinden de goedkoopste Trenitalia tickets. We zijn verbonden met veel spoorwegexploitanten en onze technologiealgoritmen geven u altijd het goedkoopste Trenitalia-ticket in Italië met combinaties van andere treinoperators naar andere bestemmingen. We kunnen ook alternatieven vinden voor Trenitalia-treinen.

Bari naar Fasano tickets

Taranto naar Fasano tickets

Tickets voor Milaan naar Florence

Venetië naar Milaan tickets

 

Hoeveel kosten Trenitalia-tickets?

Trenitalia-ticketprijzen kunnen bijvoorbeeld beginnen bij € 21 in promotietijd, maar kunnen op het laatste moment oplopen tot € 97. Trenitalia ticketprijzen hangt af van de klasse die je kiest en hier is een overzichtstabel van de gemiddelde prijzen per klasse voor een Rome-Napels / Rome – Milaan / Milaan – Treinreizen in Florence:

Enkele reis Rondvaart
Standaard 21 € – 70 € 40 € – 130 €
Premie 42 € – 90 € 78 € – 172 €
Bedrijf 47 € – 97 € 90 € – 190 €

 

Tickets voor Milaan naar Napels

Tickets voor Florence naar Napels

Venetië naar Napels tickets

Tickets voor Pisa naar Napels

 

Reisroutes: Waarom is het beter om Trenitalia in te nemen?, en niet met het vliegtuig reizen?

1) Het voordeel van Trenitalia-treinen begint met het feit dat u rechtstreeks in het stadscentrum kunt vertrekken en aankomen in elk van de steden waar u vandaan reist. Zeker, dit is iets dat heel uniek is voor treinen, vooral als je met de trein vanuit Rome reist, Milaan, Florence, Genève, of Monaco, het is een groot voordeel voor Trenitalia. Vanwege het feit dat de reis rechtstreeks naar het stadscentrum gaat, je vermijdt files en er is niets erger dan vast te zitten in het verkeer op vakantie.

Als het gaat om Trenitalia-treinkaartjes prijsstelling, prijzen variëren nogal eens. Bij sommige aanbiedingen kunt u goedkope treinkaartjes krijgen, maar de laatste dagen voor vertrek, de prijzen worden steeds hoger, dus als je van vlot reizen houdt, Trenitalia is voor jou!

2) Reizen per vliegtuig heeft procedures voor luchthavenbeveiliging. Dit betekent dat je op zijn minst moet zijn 2 uur voor uw geplande vertrek. Met Trenitalia, je moet gewoon aankomen 30 minuten van tevoren. Ook, u moet vanuit het stadscentrum naar de luchthaven pendelen. Zo, als je de hele reistijd telt, Trenitalia wint altijd in totale reistijd en ook in prijs als je je tijd als geld berekent.

3) Soms zijn de Trenitalia-ticketprijzen hoger dan met het vliegtuig op een ticket-nominale waarde, maar de vergelijking moet bevatten hoeveel het u kost om een ​​vervoermiddel naar de luchthaven te nemen. behalve, in sommige gevallen, je krijgt ook vrije tijd wanneer reizen met Trenitalia-treinen en tot slot met Trenitalia, u heeft geen kofferkosten.

4) tenslotte, Vliegtuigen zijn een van de redenen voor luchtverontreiniging, op vergelijkingsniveau, Trenitalia-treinen zijn veel milieuvriendelijker, en als je een vliegtuig vergelijkt met een treinreis, treinreizen zijn 20x minder koolstofvervuiler dan vliegtuigen.

Tickets voor Milaan naar Genua

Rome naar Genua tickets

Tickets voor Florence naar Genua

Venetië naar Genua tickets

 

Wat zijn de verschillen tussen de Standard Economy, Premie, Bedrijf, en Executive op Trenitalia?

Trenitalia biedt verschillende treinkaartenservices die zijn gebouwd voor elk budget en type reiziger, of u nu een zakenreiziger bent, vrije tijd, of allebei.

Het belangrijkste verschil tussen de treinkaartklassen van Trenitalia is de onbuigzaamheid van ticketwijzigingen, prijzen, en diensten. verder, een standaard Economy-treinticket is de goedkoopste en meest flexibele manier om in Italië te reizen.

Standaard Economy Trenitalia-tickets:

De Trenitalia Standaard Economy-treinkaartje is het goedkoopste van alle Trenitalia-tarieven. Het is het beste om dit treinkaartje van tevoren te boeken omdat de basistickets laag geprijsd zijn – ze verkopen snel. Reizigers met een Standard-treinkaartje kunnen koffers meenemen die in de bagageruimte passen, gratis en kunnen hun treinkaartje voor vertrek annuleren en een gedeeltelijke terugbetaling ontvangen (aftrekkosten van 20%).

Economy Premium Trenitalia-tickets:

Deze treinkaartklasse is duurder dan het standaard Trenitalia-tickettype, de Economy Trenitalia Premium-ticket biedt aanvullende diensten. Dit type treinkaartje is beschikbaar in de Trenitalia-hogesnelheidstreinen en staat tijd en datum slechts één keer vóór de vertrekdatum toe.

Naast de voordelen van standaard treinkaartjes, Trenitalia Economy Premium-tickets bieden mooiere stoelen met meer beenruimte en verstelbare stoelen op lange afstanden. Bovenal, er zijn drie voedselmenu's waaruit je kunt kiezen en een lichte maaltijd en drankjes worden geserveerd aan je stoel aan boord van de Trenitalia-treinen.

Zakelijke Treintalia-tickets:

De Trenitalia Zakelijk ticket kopers kunnen echter genieten van alle voordelen die we hierboven schreven, passagiers van Trenitalia Business Premier profiteren van veel bagagetassen, comfortabele ergonomische lederen stoelen, uitgebreide beenruimte, en drie voedselmenu's om uit te kiezen. Bovendien, je hebt muren voor privacy en een stil gebied in de door Business aangewezen gebieden op de Trenitalia-treinen.

Executive Treintalia-tickets:

De Trenitalia Executive-ticket kopers kunnen genieten van alle bovengenoemde voordelen, naast bredere ergonomische verstelbare leren stoelen om hun hoofd neer te leggen en comfortabel te genieten van het uitzicht op Italië.

 

Is er een Trenitalia-abonnemention?

Er is een pas voor Italië, maar het wordt alleen aanbevolen als een goedkope optie als u van plan bent om met de trein te reizen 14 dagen, met het abonnement kunt u Italië met de trein verkennen met speciale passen. Er zijn 3 pasniveaus beschikbaar: Gemakkelijk, Comfort, en Executive en u kunt het aantal reizen selecteren dat varieert 3 naar 10 en kies het treintype van hogesnelheidsfrece tot intercity en EuroCity.

De pas is verkrijgbaar op papier en moet binnen worden geactiveerd 11 maanden vanaf de dag van aankoop.

 

Hoe lang duurt het voordat het vertrek van de Trenitalia aankomt?

Om uw Trenitalia-trein te halen en precies op tijd te zijn, de spoorlijn beveelt ten minste aan te komen 30 minuten voordat uw trein vertrekt. Inderdaad wij bij Save A Train, vinden dat het genoeg tijd is en je kunt ook genieten van de winkels en de items die je nodig hebt voor de treinreis om zo vlot mogelijk te zijn.

 

Trenitalia tickets

 

Tickets voor Milaan naar Rome

Tickets voor Florence naar Rome

Pisa naar Rome tickets

Tickets voor Napels naar Rome

 

Wat zijn de treintijden van Trenitalia?

Dit is een moeilijke vraag, maar een vraag die Save A Train volledig en realtime kan beantwoorden. Ga in detail naar onze homepage, typ uw herkomst en bestemming in Italië, en u kunt de meest nauwkeurige vinden Trenitalia treintijden er zijn. Trenitalia-treinen rijden al 6 ben voor 11 's avonds van Milaan naar Bologna, om duidelijk te maken dat de meeste Trenitalia-treinen tot laat in de avond rijden, met een trein die ongeveer elk half uur vertrekt.

Tickets voor Milaan naar Venetië

Padua naar Venetië tickets

Bologna naar Venetië tickets

Rome naar Venetië tickets

 

Welke stations worden bediend door Trenitalia?

Trenitalia bestrijkt heel Italië, echter, de belangrijkste nationale stations zijn Milaan, Rome, Venetië, Napels, Turijn, Bologna, Genève, Florence, en Verona. Er zijn 11 internationale stations: 5 Treinstations van Trenitalia in Zwitserland en 6 stations in Frankrijk en enkele in Oostenrijk en Duitsland en Kroatië. Het is dus duidelijk dat je comfortabel en snel door het prachtige Europa kunt reizen en de Italiaanse uitzichten kunt bewonderen zonder iets te missen!

Het centraal station van Milaan is het drukst gelegen Piazza Duca d'Aosta. Het treinstation is architectonisch indrukwekkend en wordt omringd door wolkenkrabbers. Dus terwijl u wacht om aan boord van de Trenitalia-trein te stappen, kunt u rondlopen en de prachtige sculpturen bewonderen.

roma Termini is een van de grootste treinstations van Europa. Het ligt recht tegenover de baden van Diocletianus in het oude Rome. De ingang van de terminal is vanaf Piazza dei Cinquecento. Er zijn 29 perrons in de terminal en het treinkaartje van Trenitalia bevindt zich in de lobby van het station.

Treinstation van Florence, Santa Maria Novella, ligt op korte loopafstand van de Duomo en de belangrijkste bezienswaardigheden in de oude binnenstad van Florence. Het station is vernoemd naar de Santa Maria Novella-kerk recht tegenover de ingang. Zo, je zou gemakkelijk nog een paar mooie momenten in de oude stad kunnen stelen, voordat u verder gaat met uw volgend avontuur in Italië.

Terminal van Napels ligt ten oosten van de oude stad. Als je van plan bent om wat te maken dagtochten vanuit Napels naar Pompeii of Sorrento, dan stopt u zeker op het treinstation van Napels voor uw treinreis.

Als u niet zeker weet welk treinstation u moet kiezen in de stad die u bezoekt, we hebben op onze site All Stations gemaakt voor de meeste grote steden, dus ons algoritme zal voor u het juiste station kiezen om te vertrekken en aan te komen.

 

Veelgestelde vragen over Trenitalia

Wat moet ik meenemen naar de Trenitalia?

Even belangrijk is dat het essentieel is om jezelf naar de Trenitalia-reis te brengen. Zorg er bovendien voor dat u uw Trenitalia-reisdocument op uw telefoon of afdruk hebt staan ​​en een geldig paspoort is een must-have en een reisverzekering is altijd goed.

Welk bedrijf bezit Trenitalia?

Trenitalia is eigendom van de Italiaanse overheid en maakt deel uit van FS Italiane Group.

Trenitalia FAQ over waar kan ik heen met Trenitalia?

Regionaal, grootstedelijk, en internationale treinen, Trenitalia-treinen brengen u overal in Italië en naar geselecteerde landen die grenzen met Italië. Bijvoorbeeld, met de Trenitalia hogesnelheidstreinen reis je naar Frankrijk en Zwitserland.

Wat zijn de instapprocedures voor Trenitalia?

Treinkaartjes boeken en aan boord gaan van Trenitalia was nog nooit zo eenvoudig. U kunt uw Trenitalia-ticket gemakkelijk online en tot op het laatste moment kopen 1 uur voor vertrek van de trein. Voor instappen, alles wat je nodig hebt is een paspoort en ook om de PNR-code te tonen (6-cijfercode). Verduidelijken, de PNR-code wordt u toegestuurd in de boekingsbevestigingse-mail met het e-ticket. Je hoeft het treinkaartje niet van tevoren af ​​te drukken, want het is beschikbaar op je mobiel en als bijlage bij de bevestigingsmail, en de treincontroller kan in het ergste geval uw ticket ook op naam verifiëren.

Welke diensten op de Trenitalia?

Trenitalia-treinen hebben een speciale café-bar in de trein die is gewijd aan drankjes en lichte maaltijden. Op het menu staan ​​sandwiches, chocoladeschilfers, tussendoortjes, chocoladerepen, koffie, warme chocolademelk, en thee en je kunt dan eten en drinken in deze restaurantwagon of wat je gekocht hebt terug naar je stoel brengen. Als u zakelijk reist, Premie, of Eerste klas kunt u kiezen voor een gratis welkomstdrankje naar keuze 9 beschikbare drankjes en een snoepje, hartig, of glutenvrije snack. Op alle Trenitalia-treinen, er zijn power slots naast je stoel.

Meest gevraagde Trenitalia FAQ – Moet ik van tevoren een zitplaats reserveren op Trenitalia?

Wanneer u een Trenitalia-ticket reserveert, er wordt automatisch een stoel aan u toegewezen en u kunt bij het reserveren geen speciale stoel reserveren. Als er vrije stoelen zijn als je in de trein zit, je mag bewegen, verander van plaats, en hebben een andere ruimte.

Is er WiFi-internet in de Trenitalia?

Wanneer u uw Trenitalia-tickets van tevoren koopt, je kan genieten Gratis wifi internet op alle treinen en klassen van het type Trenitalia frecciarossa.

 

Trenitalia tickets

 

Ten slotte, als je zover bent gekomen, u weet alles wat u moet weten over Trenitalia-treinen en staat klaar om uw Trenitalia-treinticket te kopen SaveAtrain.com.

 

We hebben treinkaartjes voor deze spoorwegmaatschappijen:

DSB Denmark

Deense DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

NMBS België

intercity trains

Intercity-treinen

SJ Sweden Trains

SJ Zweden

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Oostenrijk

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Noorwegen

Switzerland Sbb railway

SBB Zwitserland

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

verdiept

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Duitsland

European night trains by city night line

nachttreinen

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Duitsland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tsjechisch

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail-logo

Eurail

 

Wilt u deze pagina insluiten op uw site? Klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-trenitalia%2F%0A%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien), Of u kunt gewoon rechtstreeks naar deze pagina linken.

Auteursrecht © 2021 - Red een trein, Amsterdam, Nederland
Vertrek niet zonder een cadeau - Get Coupons en nieuws !