Bestel een treinkaartje NU

Goedkope Eurostar-treinkaartjes en reisprijzen

Hier vindt u alle informatie over Goedkope Eurostar-treinkaartjes en Reisprijzen Eurostar en voordelen.

 

Onderwerpen: 1. Hoogtepunten van de Eurostar met de trein
2. Over Eurostar 3. Topinzichten om een ​​goedkoop Eurostar-treinkaartje te krijgen
4. Hoeveel kosten Eurostar-tickets 5. Waarom is het beter om de Eurostar-trein te nemen, en niet met het vliegtuig reizen
6. Wat zijn de verschillen tussen Standard, Standard Premier en Business Premier op Eurostar 7. Is er een Eurostar-abonnement
8. Hoe lang voor het vertrek aankomt 9. Wat zijn de dienstregeling van de Eurostar-treinen
10. Welke stations worden bediend door Eurostar 11. Veelgestelde vragen over Eurostar

 

Hoogtepunten van de Eurostar met de trein

  • Het bedrijf Eurostar is op 14 november opgericht 1994
  • Een van de snelste treinen in Europa is Eurostar, De snelheid die de Eurostar haalt is 320km per uur
  • De Eurostar-kanaaltunnel is 50.45 km lang of 31.5 mijlen. Dat is het equivalent van 169 Eiffeltorens op elkaar gestapeld
  • 2h15 reistijd tussen Parijs en Londen aan boord van de Eurostar
  • Wanneer u met de Eurostar reist van het VK naar Europa, jij hebt 1 uur terug in de tijd
  • De oversteek van de Kanaaltunnel duurt 35 notulen

 

Over Eurostar

De hogesnelheidstreinen van Eurostar zijn een dienst die West-Europa verbindt met Londen en Kent in het Verenigd Koninkrijk, De verbindingen vanuit Europa zijn Parijs en Lille in Frankrijk, Brussel, en Antwerpen in België, Rotterdam en Amsterdam in Nederland. Ook, je kunt met de trein van Londen naar Disneyland Parijs (Treinstation Marne La Vallée Chessy) en ook seizoensgebonden bestemmingen in Frankrijk Zoals Marseille en Moutiers in de Franse Alpen. Alle Eurostar-treinen steken het Kanaal over via de Kanaaltunnel.

De Eurostar-treindienst treinen rijden tot 320 km per uur op hogesnelheidstreinen. Sinds de start van Eurostar in 1994, In België en het VK zijn nieuwe lijnen gebouwd om de reistijden tussen Eurostar-bestemmingen te verkorten. Op 14 november is het tweetraps Kanaaltunnel Spoorverbinding project afgerond 2007, toen de Londense terminal van Eurostar werd overgebracht van Waterloo International naar Londen St Pancras International treinstation.

 

Eurostar train

Ga naar Save A Train Homepagina of gebruik deze widget om te zoeken treinkaartjes voor Eurostar

Bewaar een Train iPhone-app

Bewaar een trein Android-app

 

Red een trein

Oorsprong

Bestemming

Vertrekdatum

Retourdatum (Optioneel)

Volwassen (26-59):

Jeugd (0-25):

Senior (60+):


 

Topinzichten om een ​​goedkoop Eurostar-treinkaartje te krijgen

Aantal 1: Boek uw Eurostar-tickets zoveel mogelijk van tevoren

Eurostar-treinkaartjes zijn beschikbaar tussen 3 maanden tot 6 maanden voor vertrek van de trein. Als u van tevoren treintickets boekt, moet u ervoor zorgen dat u de goedkoopste tickets krijgt en dat de goedkoopste Eurostar-treintickets zeer beperkt zijn. De prijzen van Eurostar-treintickets stijgen in prijs naarmate u dichter bij de reisdag komt, dus om bespaar geld op de aankoop van uw treinkaartje, bestel zoveel mogelijk van tevoren.

Aantal 2: Reis met de Eurostar in de daluren

Eurostar, ticketprijzen zijn goedkoper tijdens de daluren, aan het begin van de week, en gedurende de dag. Halverwege de week treinreizen (dinsdag, woensdag en donderdag) biedt vaak de goedkoopste prijzen. Voor de scherpste prijzen, neem de Eurostar niet in de vroege ochtend en vroege avond tijdens de week (vanwege veel zakenreizigers), vermijd ook het nemen van Eurostar-ritten op vrijdag- en zondagavond (gunstig voor weekenduitstapjes), gedurende feestdagen en ook tijdens schoolvakanties de prijzen van Eurostar schieten omhoog.

Aantal 3: Bestel uw tickets voor Eurostar wanneer u zeker bent van uw reisschema

Er is veel vraag naar de Eurostar-treindienst, alleen de spoorwegmaatschappij Eurostar exploiteert treinen in de Engelse Kanaaltunnel, daarom, er is geen concurrentie. Eurostar is de enige treinoperator op de routes tussen Engeland en West-Europa en heeft enkele beperkingen op treinkaartjes gesteld. Alleen treintickets van het type Business Premier kunnen worden ingewisseld, de andere treinkaartjes kunnen niet worden geruild of terugbetaald, maar er zijn forums op internet waar je je treinkaartjes tweedehands kunt verkopen. Zo, Bewaar een treinaanbeveling voor Reizen naar Eurostar is te boeken wanneer u zeker bent van uw reisschema.

Aantal 4: Koop uw Eurostar-tickets op Save A Train

Save A Train heeft het grootste aanbod aan treinkaartjes in Europa en wereldwijd, en vanwege onze kracht, we vinden de goedkoopste Eurostar tickets. We zijn verbonden met veel spoorwegexploitanten en bronnen en onze technologie-algoritmen geven u altijd de goedkoopste Eurostar-tickets en soms met combinaties van andere treinoperators naar andere bestemmingen. Mogelijk vinden we ook alternatieven voor Eurostar.

 

Amsterdam naar Londen treinkaartjes

Treintickets Parijs naar Londen

Treintickets van Berlijn naar Londen

Treintickets Brussel - Londen

 

Hoeveel kosten Eurostar-tickets?

Ticketprijzen kunnen vanaf promotietijd beginnen vanaf € 35, maar kunnen op het laatste moment € 310 bedragen. Prijzen van Eurostar hangt af van de klas die je kiest. Hier is een overzichtstabel van de gemiddelde prijzen per klasse voor een Londen-Parijs / Londen-Brussel / Reizen Londen-Amsterdam:

Enkele reis Rondvaart
Standaard 35 € – 190 € 68 € – 380 €
Standaard Premier 96 € – 290 € 190 € – 490 €
Business Premier 310 € 600 €

 

Trein van Londen naar Brussel

Londen naar Parijs met de trein

Trein van Lille naar Londen

Trein van Londen naar Amsterdam

 

Waarom is het beter om de Eurostar-trein te nemen, en niet per vliegtuig reizen?

1) Het voordeel van reizen met de Eurostar is dat u rechtstreeks naar het stadscentrum gaat in een van de steden waaruit u reist, dit is iets dat heel uniek is voor treinen, dus als je met de trein reist vanuit Parijs, Brussel, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Lille of Londen dit is een groot voordeel voor Eurostar. Als het aankomt op Prijzen van Eurostar, het varieert meestal. Bij sommige aanbiedingen kunt u goedkope Eurostar-tickets krijgen. Maar de laatste dagen voor vertrek, de prijzen worden hoger. Als je van vlot reizen houdt, Eurostar is voor jou!

2) Reizen per vliegtuig heeft procedures voor luchthavenbeveiliging, en dat betekent dat je dat tenminste moet zijn 2 uur voor uw geplande vertrek, bij Eurostar moet je rechtvaardig zijn 1 uur van tevoren. Ook, u moet vanuit het stadscentrum naar de luchthaven pendelen. Dus als je de hele reistijd telt, Eurostar wint altijd in totale reistijd.

3) Soms zijn de treinprijzen hoger dan per vliegtuig op een ticketwaarde, maar de vergelijking zou moeten omvatten, hoeveel het u kost om een ​​vervoermiddel naar de luchthaven te nemen, daarnaast krijg je in sommige gevallen ook vrije tijd wanneer reizen met Eurostar, en tot slot heb je bij Eurostar geen bagagekosten.

4) Vliegtuigen zijn een van de redenen voor de hogere vervuiling van onze planeet, op vergelijkingsniveau, treinen zijn veel milieuvriendelijker, en als je vliegtuig met treinreizen vergelijkt, treinreizen zijn 20x minder koolstofvervuiler dan vliegtuigen.

easyjet vs eurostar

 

Tickets Luxemburg naar Londen

Tickets Antwerpen - Londen

Tickets Rotterdam - Londen

Tickets Lyon naar Londen

 

Wat zijn de verschillen tussen Standard, Standaard Premier, en Business Premier op Eurostar?

Eurostar-treinen hebben verschillende klassediensten die voor elk budget kunnen worden gebouwd, en elk type reiziger, of u nu een zakenreiziger of een vrije tijd bent of beide

Standaard Eurostar-tickets:

De Standaard Eurostar-ticket is de goedkoopste van alle beschikbare tarieven. Dit treinticket boek je best van tevoren, vanwege standaard tickets lage prijs – ze verkopen snel. Reizigers die in het bezit zijn van een standaardticket kunnen mee 2 koffers + 1 gratis handbagage. Passagiers op standaard Eurostar-tickets kunnen ook genieten van gratis WiFi en stoelkeuze. Standaard tickets worden meestal niet gerestitueerd.

Premier Standard Eurostar-kaartjes:

Deze ticketklasse is duurder dan het standaard Eurostar-tickettype, de Premier Standard-ticket biedt aanvullende diensten. Naast de voordelen van standaard tickets die we hierboven schreven, Premier Standard-tickets bieden mooiere stoelen met meer beenruimte, een ruime keuze aan tijdschriften en kranten wordt gratis aangeboden, en je krijgt een lichte maaltijd en drankjes geserveerd aan je stoel aan boord van de Eurostar. Premier Standard-tickets kunnen worden gewijzigd tegen een vergoeding, afhankelijk van uw bestemming.

Zakelijke Premier Eurostar-tickets:

De Ticket voor Eurostar Business Premier kopers kunnen genieten van alle voordelen die we hierboven schreven, maar ook, passagiers van Eurostar Business Premier zullen hiervan profiteren 3 bagagetassen in plaats van 2, een luxe warm menu ontworpen door de beroemde chef-kok Raymond Blanc, Passagiers van Business Premier kunnen genieten van een lounge voordat ze aan boord van de trein stappen op weg naar Londen of vanuit Londen, bovendien alleen een speciale check-in 10 minuten en een taxi-reservering alleen voor hen. belangrijker, dit type Eurostar Business Premier-treinkaartje maakt flexibel reizen mogelijk: u kunt uw reis wijzigen en annuleren, voor uw vertrek of tot 60 dagen na uw vertrek, alles zonder extra kosten.

 

Is er een Eurostar-abonnement?

Nee, en integendeel, Eurostar wordt alleen ondersteund door point-to-point-tickets en wordt niet ondersteund door een reispas, maar als je veel met de Eurostar reist, kun je lid worden van de Eurostar Club, dit is een loyaliteitsprogramma dat u biedt om treinreispunten te verzamelen, zodat u deze punten kunt inwisselen voor tickets of kortingen. Je verdient 1 punt voor elke £ 1 die u uitgeeft en deze punten geven u recht op specifieke privileges:

– Van 200 punten: Je krijgt Eurostar-tickets tegen gereduceerde prijzen.

– Als je krijgt 500 punten: je kan krijgen 1 upgrade van de treindienst.

– En als het je lukte om te bereiken 1,000 punten: je kunt inwisselen 1,000 wijst op een rondreis door Eurostar naar Londen overal in West-Europa.

 

Hoe lang voor het vertrek aankomt?

Om uw Eurostar te halen en precies op tijd te zijn, de spoorlijn beveelt aan dat u tenminste aankomt 1 uur voordat uw Eurostar-trein vertrekt. Omdat we bij Save A Train veel met de treinen van Eurostar hebben gereisd, is dit voldoende tijd en als de rij bij de paspoortcontrole niet lang zal zijn, je kunt ook genieten van de winkels en de items krijgen die je nodig hebt voor de treinreis om zo vlot mogelijk te zijn.

 

Londen naar Marseille Treinen

London naar Moutiers Trains

Den Haag naar Londen Treinen

Londen naar Bourg Saint Maurice Trains

 

Wat zijn de dienstregeling van de Eurostar-treinen?

Dit is een lastige vraag en een die Save A Train in realtime kan beantwoorden, ga naar onze homepage en typ uw herkomst en bestemming in, en u kunt de meest nauwkeurige vinden Dienstregeling van de Eurostar er zijn, Er rijden treinen van 7 in de ochtend tot 9 's avonds naar een van de Eurostar-routes en op de meest bezette routes zoals Parijs naar Londen of Londen naar Parijs, je hebt Eurostar-treinen die elk uur een half uur rijden, u hoeft alleen maar het juiste Eurostar-ticket te kiezen dat comfortabel is voor uw reisschema.

 

Treinkaartje Londen naar Antwerpen

Treinkaartje Londen naar Rotterdam

Treinkaartje Disneyland Marne-la-Vallée naar Londen

Treinkaartje Londen naar Lille

 

Welke stations worden bediend door Eurostar?

Het treinstation van Parijs voor Eurostar heet Parijs Gare du Nord, het treinstation bevindt zich in het 10e arrondissement van Parijs, dat is +-30 minuten lopen van de kathedraal van Notre Dame. Om de Eurostar te nemen, je moet het station binnengaan en omhoog gaan 1 verdieping binnen Gare du Nord met behulp van de roltrappen in het midden van het station.

In Disneyland Paris, Eurostar arriveert op het station Marne La Vallée Chessy, dat is gevestigd 5 minuten lopen van het Disneyland Resort en Disneyland Hotels. Er is een bagagedepot in het station en je kunt genieten van het park zonder je zorgen te maken over je kostbare lading.

In Londen, Tegenwoordig vertrekken en vertrekken de Eurostar-treinen St Pancras International Station, ten noorden van het stadscentrum van Londen. Voor 2007, Vroeger kwamen de Eurostar-treinen aan op Waterloo Station in Londen.

De Brussel Midi-Zuid (Brussel Zuid) station ligt midden in Brussel, maar zorg ervoor dat je begrijpt dat je nodig hebt Brussel Midi-Zuid en niet Brussel Centraal Station, Station Brussel Zuid-Zuid heeft 22 traint perrons, en het Eurostar-loket bevindt zich vlakbij het perron 8. Met het Eurostar-treinkaartje kun je vrij reizen tussen Brussel Zuid Zuid en Brussel Centraal.

Amsterdam Centraal (Amsterdam Centraal Station) is gelegen in het centrum van Amsterdam direct aan de rivier, bij het verlaten van het treinstation, je ziet Amsterdam Main Street vol attracties zoals Madame Tussauds en niet vanaf daar ook de Wallen. Zoals in veel grote treinstations in Europa, je hebt bagagedepots die vroeg opengaan en laat sluiten als je gewoon wilt bezoeken 1 dag of voordat u kunt inchecken bij uw hotel.

in Rijsel, jij hebt 2 treinstations niet ver van elkaar, maar je moet het onthouden Eurostar-terminal in Lille, is Lille Europa en niet Lille Flandres, maar zelfs als je dit gemakkelijk maakt om een ​​fout te maken, de treinstations zijn 5 minuten van elkaar verwijderd.

Centraal Station Antwerpen hier stapt u aan boord van Eurostar in Antwerpen, de 2de grootste stad van België, Als je vanuit Antwerpen reist, wij raden u aan om langer naar het treinstation te komen dan aanbevolen 1 uur voor vertrek omdat dit treinstation heeft prijzen gewonnen voor decoratie en architectuur en het heeft 5 vloeren en het is zo leuk om erin te navigeren.

Bij het reizen van en naar Rotterdam, u zult gebruiken Centraal Station Rotterdam of in de Nederlandse naam Rotterdam Centraal, dit treinstation is van binnenuit gebouwd als een klein winkelcentrum, zodat u voor en na uw dag lekker kunt winkelen Reis met de Eurostar.

 

Veelgestelde vragen over Eurostar

Wat moet ik meenemen op de Eurostar?

Jezelf meenemen naar je Eurostar-reis is essentieel, maar u moet er ook voor zorgen dat u uw Eurostar-reisdocument bij u heeft, een andere must-have is een geldig paspoort en dat is het altijd goed om een ​​reisverzekering af te sluiten.

Welk bedrijf bezit Eurostar?

Het bedrijf dat Eurostar bezit, wordt niet verrassend genoemd Eurostar International Limited, 55% eigendom van SNCF, 30% CDPQ Canada, 10% Federated Hermes en de rest behoort tot de Belgische spoorwegen, NMBS.

Veelgestelde vragen over Eurostar over waar kan ik heen met Eurostar?

Afgezien van Parijs, Londen, Amsterdam en Brussel, Rotterdam, en Lille, Eurostar heeft ook seizoenslijnen. Tijdens de zomerperiode, tussen juli en september, sommige Eurostar-treinen gaan rechtstreeks naar Avignon en Marseille, tijdens de wintermaanden, tussen december en april, De treinen van Eurostar kunnen rechtstreeks naar skiregio's in de Alpen gaan, zoals Moutiers of Bourg St Maurice, de belangrijkste steden om naar skiresorts zoals La Plange te gaan, Die kiezen, Tignes en Val Thorens.

Wat zijn de instapprocedures voor Eurostar?

Wanneer u bij het treinstation en het aangewezen gebied aankomt, je scant het ticket van je Eurostar, Tegenwoordig gebruiken mensen liever de QR-code, maar u kunt ook een gedrukt exemplaar van uw treinkaartje bij u hebben en dat scannen, dan moet je door een veiligheidscontrole (die veel sneller zijn dan op luchthavens), ga naar de paspoortcontrole en steek de grens over en dan loop je naar je trein en in de manier waarop je verschillende winkels of de Eurostar lounge hebt, in de volgende video kun je het hele proces zien vanaf het moment dat je op het treinstation aankomt tot je aan boord gaat van je Eurostar-trein.

https://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Welke diensten op de Eurostar?

Er is een plaats in de Eurostar-trein die is gewijd aan drankjes en lichte maaltijden in de Eurostar-treinen, Op het menu staan ​​sandwiches, chocoladeschilfers, tussendoortjes, chocoladerepen, koffie, warme chocolademelk of thee. U kunt dan eten en drinken in deze treinwagon van het restaurant of wat u hebt gekocht terug naar uw stoel brengen. In de treinen van Eurostar kun je stroomslots gebruiken naast je zitplaats.

Hoe kom ik in London St. Pancras International om de Eurostar-trein te nemen?

Zoals bij elke transportbehoefte in Londen, de Londense metro gebruiken om bij het St Pancras International Station te komen is de eenvoudigste manier. Zes verschillende metrolijnen bereiken Kings Cross Station en van daaruit kunt u te voet binnen een paar minuten naar St Pancras International lopen. London St Pancras International ligt ook op slechts een paar minuten van het treinstation van Euston als u vanuit het zuiden van Londen komt.

Is het mogelijk om de Eurostar-treinen tussen Londen en Amsterdam te nemen?

Sinds april 2018, dankzij Eurostar, u kunt in ongeveer tussen Londen en Amsterdam reizen 3-4 uur, en het is niet nodig om van trein te veranderen in Brussel, hoewel sommige van de Eurostar-treinen van Londen naar Amsterdam, stoppen in Brussel, maar dat hangt af van de Eurostar-tickets die u koopt.

Meest gevraagde Eurostar-FAQ – Moet ik van tevoren een stoel reserveren bij Eurostar?

Wanneer u een Eurostar-treinkaartje koopt, bij het maken van uw reservering wordt automatisch een zitplaats aan u toegewezen. En of er vrije plaatsen zijn als je in de trein zit, je mag je verplaatsen om een ​​andere ruimte te hebben.

Is er WiFi-internet in de Eurostar?

Je kan genieten Gratis WiFi internet in alle Eurostar-treinen en alle reisklassen wanneer u van tevoren Eurostartickets koopt.

 

Als je zo ver bent gekomen, u weet alles wat u moet weten over uw Eurostar-treinen en staat klaar om uw Eurostar-treinkaartje aan te schaffen SaveAtrain.com

 

We hebben treinkaartjes voor deze spoorwegmaatschappijen:

DSB Denmark

Deense DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

NMBS België

intercity trains

Intercity-treinen

SJ Sweden Trains

SJ Zweden

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Oostenrijk

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Noorwegen

Switzerland Sbb railway

SBB Zwitserland

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

verdiept

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Duitsland

European night trains by city night line

nachttreinen

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Duitsland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tsjechisch

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail-logo

Eurail

 

Wilt u deze pagina insluiten op uw site? Klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien), Of u kunt gewoon rechtstreeks naar deze pagina linken.

Auteursrecht © 2021 - Red een trein, Amsterdam, Nederland
Vertrek niet zonder een cadeau - Get Coupons en nieuws !