Поръчка билет за влака СЕГА

Евтини билети за влак Eurostar и цени за пътуване

Тук можете да намерите цялата информация за Евтини билети за влак Eurostar и Цени за пътуване Eurostar и ползи.

 

Теми: 1. Eurostar с влак Акценти
2. За Eurostar 3. Най-добри статистики, за да получите евтин билет за влак Eurostar
4. Колко струват билетите на Eurostar 5. Защо е по-добре да вземете влака Eurostar, и не пътувайте със самолет
6. Какви са разликите между Standard, Стандартен и бизнес премиер на Eurostar 7. Има ли абонамент за Eurostar
8. Колко време преди заминаването да пристигне 9. Какви са разписанията на влаковете Eurostar
10. Кои станции се обслужват от Eurostar 11. Често задавани въпроси за Eurostar

 

Eurostar с влак Акценти

  • Компанията Eurostar стартира на 14 ноември 1994
  • Един от най-бързите влакове в Европа е Eurostar, Скоростта, с която Eurostar достига, е 320 км на час
  • Тунелът на канал Eurostar е 50.45 км дължина или 31.5 мили. Това е еквивалент на 169 Айфеловите кули са подредени една върху друга
  • 2h15 време за пътуване между Париж и Лондон на борда на Eurostar
  • Когато пътувате с Eurostar от Великобритания до Европа, ти взе 1 час назад във времето
  • Преминаването през Тунела на Ламанша отнема 35 минути

 

За Eurostar

Високоскоростните влакове Eurostar са услуга, която свързва Западна Европа с Лондон и Кент в Обединеното кралство, Връзките от Европа са Париж и Лил във Франция, Брюксел, и Антверпен в Белгия, Ротердам и Амстердам в Холандия. Също, можете да стигнете с влак от Лондон до Дисниленд Париж (ЖП гара на Marne La Vallee) и също сезонни дестинации във Франция като Марсилия и Мутие във френските Алпи. Всички влакове Eurostar преминават през Ламанша през тунела на Канала.

В Eurostar влак влаковете пътуват до до 320 км на час по високоскоростни влакови линии. Откакто Eurostar започна да оперира през 1994, изградени са нови линии в Белгия и Обединеното кралство, за да се намали времето за пътуване между дестинациите Eurostar. Проектът за двуетапна канална тунелна железопътна връзка приключи на 14 ноември 2007, когато лондонският терминал на Eurostar беше прехвърлен от Waterloo International в Лондон Сен Панкрас Интернешънъл гара.

 

Eurostar train

Отидете на Запазване на начална страница с влак или използвайте тази джаджа за търсене билети за влакове за Eurostar

Запишете приложение за влак iPhone

Приложение за Android Save A Train

 

Запазете влак

произход

Дестинация

Дата на заминаване

Дата на връщане (по избор)

възрастен (26-59):

младежта (0-25):

Старши (60+):


 

Най-добри статистики, за да получите евтин билет за влак Eurostar

номер 1: Резервирайте билетите си Eurostar предварително, колкото можете

Eurostar билети за влак са достъпни между 3 месеци до 6 месеци преди отпътуване с влак. Предварително резервирайте билети за влак уверете се, че получавате най-евтините билети, а най-евтините билети за влак Eurostar са много ограничени. Цените на билетите за влакове Eurostar се повишават, тъй като се приближавате към деня на пътуване, така че за да спестете пари от покупката на вашия влак, поръчайте колкото е възможно повече предварително.

номер 2: Пътуване с Eurostar в извън пикови периоди

Евростар, цените на билетите са по-евтини в извънработни часове, в началото на седмицата, и през деня. В средата на седмицата пътувания с влак (вторник, Сряда и четвъртък) често предлага най-евтините цени. За най-добри цени, не вземайте Eurostar рано сутрин и рано вечер през седмицата (поради много бизнес пътници), също избягвайте да карате Eurostar вози в петък и неделя вечер (благоприятни за бягство през уикенда), по време на официални празници, а също и по време на училищните ваканции цени на Eurostar skyrocket.

номер 3: Поръчайте билетите си за Eurostar, когато сте сигурни в графика си на пътуване

В момента влаковете Eurostar са с голямо търсене и в момента, само железопътната компания Eurostar обслужва влакове в тунела под Ламанша, Следователно, няма конкуренция. Eurostar като единственият влаков оператор в маршрутите между Англия и Западна Европа е определил някои ограничения за билети за влак. Могат да се обменят само билети за влак Business Premier Type, другите билети за влак не могат да бъдат заменени или възстановени, но има форуми в интернет, където можете да продавате вашите билети за влак втора употреба. Така, Запиши препоръка за влак за Eurostar пътуване е да резервирате, когато сте сигурни в графика си на пътуване.

номер 4: Купете билетите си Eurostar в Save A Train

Save A Train има най-големите предложения за влакови билети в Европа и по света, и заради нашата сила, намираме най-евтините билети Eurostar. Свързани сме с много железопътни оператори и източници и нашите технологични алгоритми ви дават винаги най-евтините билети Eurostar, а понякога и с комбинации от други влакови оператори до други дестинации. Може също да намерим алтернативи на Eurostar.

 

Билети за влак от Амстердам до Лондон

Билет за влак Париж до Лондон

Билет за влак Берлин до Лондон

Билети за влак от Брюксел до Лондон

 

Колко струват билетите на Eurostar?

Цените на билетите могат да започнат от 35 евро по време на промоцията, но могат да достигнат 310 евро в последния момент. Цени на Eurostar зависят от класа, който сте избрали. Ето обобщена таблица за средните цени на клас за Лондон-Париж / Лондон-Брюксел / Пътувания Лондон-Амстердам:

Еднопосочен билет Отиване и връщане
стандарт 35 € – 190 € 68 € – 380 €
Стандартен Премиер 96 € – 290 € 190 € – 490 €
Бизнес Premier 310 € 600 €

 

Лондон до Брюксел с влак

Лондон до Париж с влак

Лил до Лондон с влак

Лондон до Амстердам с влак

 

Защо е по-добре да вземете влака Eurostar, и не пътувайте със самолет?

1) Предимството на пътуването Eurostar е, че отивате и пристигате директно в центъра на града във всеки от градовете, от които пътувате, това е нещо, което е много уникално за влаковете, така че ако тренирате пътуване от Париж, Брюксел, Амстердам, Ротердам, Антверпен, Лил или Лондон това е голяма полза за Eurostar. Когато става въпрос за Цени на Eurostar, обикновено варира. Някои промоции ви позволяват да получите евтини билети Eurostar. Но през последните дни преди заминаването, цените стават все по-високи. Ако обичате плавно пътуване, Eurostar е за вас!

2) Пътуването със самолет има процедури за сигурност на летището, и това означава, че трябва да бъдете поне 2 часа преди планираното отпътуване, с Eurostar трябва да сте справедливи 1 час предварително. Също, трябва да пътувате до летището от центъра на града. Така че, ако броите цялото време на пътуване, Eurostar винаги печели в общото време за пътуване.

3) Понякога цените на влаковете са по-високи, отколкото със самолет по номинална стойност на билета, но сравнението трябва да включва, колко ви струва да вземете някакво транспортно средство до летището, освен в някои случаи получавате и свободно време, когато пътуване от Eurostar, и накрая, с Eurostar нямате такси за багаж.

4) Самолетите са една от причините за по-високото замърсяване на нашата планета, на ниво за сравнение, влакове са много по-екологични, и ако сравнявате самолет с пътуване с влак, пътуването с влак е 20 пъти по-малко замърсител с въглерод, отколкото в самолетите.

easyjet vs eurostar

 

Билети за Люксембург до Лондон

Билети за Антверпен до Лондон

Билети за Ротердам до Лондон

Билети от Лион до Лондон

 

Какви са разликите между Standard, Стандартен Премиер, и Бизнес премиер на Eurostar?

Влаковете Eurostar предлагат няколко класни услуги, за да бъдат създадени за всеки бюджет, и всякакъв тип пътници, независимо дали сте бизнес пътник или турист, или и двете 🙂

Стандартни билети Eurostar:

В Eurostar Standard билет е най-евтината от всички налични тарифи. Най-добре е да резервирате този билет за влак предварително, заради стандартните билети ниска цена – те се продават бързо. Пътуващите, които притежават стандартен билет, могат да вземат 2 куфари + 1 преносим багаж безплатно. Пътниците в стандартните Eurostar билети също могат да се насладят на безплатен WiFi и избор на седалки. Стандартните билети са предимно невъзстановими.

Билети Premier Standard Eurostar:

Този клас билети е по-скъп от стандартния тип Eurostar билети, на Билет Premier Standard предлага допълнителни услуги. В допълнение към предимствата на стандартните билети, за които писахме по-горе, Билетите на Premier Standard предлагат по-хубави места с повече място за крака, богат избор от списания и вестници се предоставя безплатно, и ви се сервира лека храна и напитки до мястото си на борда на Eurostar. Билетите на Premier Standard могат да се променят с такса в зависимост от вашата дестинация.

Билети за Business Premier Eurostar:

В Eurostar Business Premier билет купувачите могат да се насладят на всички предимства, които написахме по-горе, но също така, пътниците на Eurostar Business Premier ще се възползват от 3 чанти за багаж вместо 2, луксозно горещо меню, проектирано от известния готвач Реймънд Блан, Пътниците на Business Premier могат да се насладят на шезлонг преди да се качат на влака по пътя за Лондон или от Лондон, допълнително само специална регистрация 10 минути и таксиметрова резервационна услуга само за тях. Най-важното, този вид билет за влак Eurostar Business Premier позволява гъвкаво пътуване: можете да промените и отмените пътуването си, преди заминаването или до 60 дни след заминаването си, всичко без допълнителна такса.

 

Има ли абонамент за Eurostar?

Не, и напротив, Eurostar се поддържа само от билети от точка до точка и не се поддържа от пропуск за пътуване, но ако пътувате много от Eurostar, можете да се присъедините към Eurostar Club, това е програма за лоялност, която ви предлага да събирате точки за пътуване с влак, за да можете да ги осребрите за билети или отстъпки. Печелите 1 точка за всеки £ 1, който сте изразходвали и тези точки ви дават право на конкретни привилегии:

– От 200 точки: Получавате билети Eurostar на намалени цени.

– Ако получите 500 точки: можеш да получиш 1 ъпгрейд на влакови услуги.

– И ако сте успели да стигнете 1,000 точки: можете да откупите 1,000 сочи за обратно пътуване от Eurostar до Лондон отвсякъде в Западна Европа.

 

Колко време преди заминаването да пристигне?

За да си вземете Eurostar и да сте точни навреме, железницата препоръчва да пристигнете поне 1 час преди заминаването на влака ви Eurostar. Ние от Save A Train, тъй като пътувахме много с влаковете на Eurostar, това е достатъчно време и ако опашката на паспортния контрол няма да е дълга, можете също да се насладите на магазините и да получите тези елементи, от които се нуждаете за пътуване с влак, за да бъде възможно най-плавно.

 

Влакове от Лондон до Марсилия

Влакове от Лондон до Moutiers

Хага до Лондон Влаковете

Влакове от Лондон до Бур Сен Морис

 

Какви са разписанията на влаковете Eurostar?

Това е труден въпрос и този, на който може да отговори Save A Train в реално време, отидете на нашата начална страница и напишете вашия произход и дестинация, и можете да намерите най-точните Разписания на влаковете Eurostar има, Има влакове от 7 сутринта до 9 вечер до някой от маршрутите на Eurostar и по най-заетите маршрути като Париж до Лондон или Лондон до Париж, имате влакове Eurostar, които се движат на всеки час половин час, просто трябва да изберете правилния билет Eurostar, който е удобен за вашия график на пътуване.

 

Билет за влак Лондон до Антверпен

Билет за влак Лондон до Ротердам

Билет за влак Дисниленд Марн-ла-Вале до Лондон

Билет за влак Лондон до Лил

 

Кои станции се обслужват от Eurostar?

Имената е гара на Париж за Eurostar Париж Гар дю Норд, жп гарата се намира в десетия квартал на Париж, кое е +-30 минути пеша от катедралата Нотр Дам. Да вземем Евростар, трябва да влезете в гарата и да се качите нагоре 1 етаж вътре в Gare du Nord, използвайки ескалаторите, разположени в средата на гарата.

В Париж на Дисниленд, Eurostar пристига на гарата Marne La Vallee Chessy, който се намира 5 на минути пеша от курорта Дисниленд и Хотели Дисниленд. Вътре в гарата има ляво хранилище за багаж и можете да отидете да се насладите на парка, без да се притеснявате за скъпоценния си товар.

В Лондон, В наши дни влаковете Eurostar тръгват и пристигат Международна гара Сейнт Панкрас, разположен северно от центъра на Лондон. Преди 2007, Влаковете Eurostar пристигаха на гара Waterloo в Лондон.

В Брюксел Midi-Zuid (Брюксел Юг) гара се намира в средата на Брюксел, но не забравяйте да разберете, че имате нужда Брюксел Midi-Zuid а не централната гара в Брюксел, Жп гара Брюксел Midi-Zuid има 22 влакови платформи, а касата на Eurostar се намира в близост до платформата 8. Билетът за влак Eurostar ви позволява да пътувате свободно между Брюксел Midi Zuid и Brussels Central.

Амстердам Centraal (Централната гара на Амстердам) се намира в центъра на Амстердам, непосредствено до реката, когато излезете от гарата, виждате главната улица на Амстердам, пълна с атракции като Мадам Тюсо, а не оттам и квартал Червена светлина. Както в много големи железопътни гари в Европа, имате депа за багаж, които отварят рано и затварят късно, ако искате просто да посетите 1 ден или преди да можете да се регистрирате в хотела си.

В Лил, ти имаш 2 жп гари недалеч една от друга, но трябва да помните Терминал Eurostar в Лил, е Лил Европа а не Лил Фландрес, но дори и да направите това лесно да направите грешка, гарите са 5 минути един от друг.

Централна гара в Антверпен е мястото, където се качвате на Eurostar в Антверпен, вторият по големина град в Белгия, Ако пътувате от Антверпен, препоръчваме ви всъщност да дойдете до гарата по-дълго от препоръчаното 1 час преди отпътуване, защото това жп гара печели награди за декорация и архитектура и има 5 етажи и е толкова хубаво да се движите в него.

Когато пътувате от и до Ротердам, ще използвате Централна гара в Ротердам или в холандското му име Ротердам Централ, тази жп гара е изградена като малък търговски център отвътре навън, така че можете да се насладите на приятно пазаруване преди и след вашето Пътешествие с Eurostar.

 

Често задавани въпроси за Eurostar

Какво трябва да донеса със себе си на Eurostar?

Привличането към пътуването ви Eurostar е от съществено значение, но отгоре трябва да се уверите, че имате своя документ за пътуване Eurostar със себе си, друго задължение е валиден паспорт и винаги е така добре да има застраховка за пътуване.

Каква компания е собственик на Eurostar?

Компанията, която е собственик на Eurostar, е наречен не изненадващо Eurostar International Limited, 55% собственост на SNCF, 30% CDPQ Канада, 10% Федеративният Хермес, а останалата част принадлежи на белгийските железници, SNCB.

Често задавани въпроси за Eurostar относно къде мога да отида с Eurostar?

Освен Париж, Лондон, Амстердам и Брюксел, Ротердам, и Лил, Eurostar също обслужва сезонни линии. През летния период, между юли и септември, някои влакове Eurostar отиват директно до Авиньон и Марсилия, докато през зимните месеци, между декември и април, Влаковете на Eurostar могат да отиват директно до ски райони в Алпите, като Мутие или Бур Сейнт Морис, които са ключовите градове, от които да стигнете до ски курорти като Ла Пладж, Избор на тези, Тигнес и Вал Торенс.

Какви са процедурите за качване на Eurostar?

Когато стигнете до гарата и определената зона, сканирате билета на Eurostar, В днешно време хората предпочитат да използват QR кода, но можете също да имате на хартия копие на билета си за влак и да сканирате това, тогава трябва да преминете през проверка за сигурност (които са много по-бързи, отколкото на летищата), отидете на паспортен контрол и преминете границата и след това отидете до влака си и по начина, по който имате няколко магазина или салона Eurostar, в следващото видео можете да видите целия процес от момента на пристигане на жп гарата до качването на влака ви Eurostar.

HTTPS://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Какви услуги на Eurostar?

Във влака Eurostar има място, което е предназначено за напитки и лека храна във влаковете Eurostar, Менюто включва сандвичи, парченца шоколад, закуски, блокчета шоколад, кафе, горещ шоколад или чай. След това можете да ядете и пиете в този железопътен вагон на ресторант или да вземете това, което сте купили обратно на мястото си. Можете да използвате слотове за захранване до вашето място във влаковете на Eurostar.

Как да стигна до London St. Pancras International ще поеме с влака Eurostar?

Както при всички нужди от транспорт в Лондон, използване на метрото в Лондон, за да стигнете до международна гара Сен Панкрас е най-простият начин. Шест различни подземни линии стигат до гара Kings Cross и от там можете да се разходите пеша до St Pancras International само за няколко минути. London St Pancras International също е само на няколко минути от жп гара на Euston, ако идвате от южната част на Лондон.

Възможно ли е да вземете влакове Eurostar между Лондон и Амстердам?

От април 2018, благодарение на Eurostar, можете да пътувате между Лондон и Амстердам на около 3-4 часа, и няма нужда да сменяте влакове в Брюксел, въпреки че някои от Eurostar влакове от Лондон до Амстердам, направете спирки в Брюксел, но това зависи от билетите Eurostar, които купувате.

Най-търсените въпроси за Eurostar – Трябва ли да резервирам място предварително на Eurostar?

Когато купувате билет за влак Eurostar, място ще бъде автоматично разпределено за вас, когато направите своята резервация. И ако има свободни места, когато сте във влака, ви позволява да се движите наоколо, за да имате различно пространство.

Има ли WiFi интернет вътре в Eurostar?

Можете да се насладите Безплатен WiFi интернет във всички влакове на Eurostar и всички класове за пътуване, когато закупите билети Eurostar предварително.

 

Ако сте стигнали дотук, знаете всичко, което трябва да знаете за влаковете си Eurostar и сте готови да закупите билета си за влак Eurostar на SaveATrain.com

 

Имаме билети за влак за тези железопътни оператори:

DSB Denmark

Датска ДСБ

Thalys railway

Талис

eurostar logo

Евростар

sncb belgium

SNCB Белгия

intercity trains

Междуградски влакове

SJ Sweden Trains

SJ Швеция

NS International Cross border trains

NS International Холандия

OBB Austria logo

OBB Австрия

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Лирия

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Норвегия

Switzerland Sbb railway

SBB Швейцария

CFL Luxembourg local trains

CFL Люксембург

Thello Italy <> France cross border railway

задълбочава

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Германия

European night trains by city night line

Нощни влакове

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Германия

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Чешки

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

лого на eurail

Eurail

 

Искате ли да вградите тази страница във вашия сайт? Натисни тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане), Или можете просто да свържете директно към тази страница.

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml и можете да промените / pl на / nl или / fr и повече езици.
Авторско право © 2021 - Запазете влак, Амстердам, Холандия
Не оставяйте без подарък - Вземи купони и новини !