Da bi kartu za voz SADA

Jeftine željezničke karte i cijene putovanja Eurostar

Ovdje možete pronaći sve informacije o Jeftine karte za Eurostar i Eurostar cijene putovanja i koristi.

 

Teme: 1. Eurostar vozom Najvažnije
2. O Eurostaru 3. Vrhunski uvidi za nabavku jeftine karte za Eurostar
4. Koliko koštaju Eurostar karte 5. Zašto je bolje uzeti vlak Eurostar, a ne putovati avionom
6. Koje su razlike između Standarda, Standardni premijer i poslovni premijer na Eurostaru 7. Postoji li pretplata na Eurostar
8. Koliko prije odlaska do dolaska 9. Koji su redovi putovanja Eurostara
10. Koje stanice opslužuje Eurostar 11. Eurostar FAQs

 

Eurostar vozom Najvažnije

  • Kompanija Eurostar pokrenuta je 14. novembra 1994
  • Jedan od najbržih vozova u Europi je Eurostar, Brzina kojom Eurostar stiže je 320km na sat
  • Kanal Eurostar je 50.45 km ili 31.5 milja. To je ekvivalent 169 Eiffelove kule složene su jedna preko druge
  • 2h15 vremena putovanja između Pariza i Londona na brodu Eurostar
  • Kada putujete s Eurostarom iz Velike Britanije u Evropu, dobio si 1 sat vremena unazad
  • Prelazak preko Tunela preko kanala traje 35 zapisnik

 

O Eurostaru

Eurostar brzi vozovi usluga je koja povezuje zapadnu Evropu s Londonom i Kentom u Velikoj Britaniji, Veze iz Evrope su Pariz i Lille u Francuskoj, Brisel, i Antwerpen u Belgiji, Rotterdam i Amsterdam u Holandiji. takođe, možete doći vlakom iz Londona do Disneylanda Pariza (Željeznička stanica Marne La Vallee Chessy) i takođe sezonske destinacije u Francuskoj, kao što su Marseilles i Moutiers u francuskim Alpama. Svi vlakovi Eurostara prolaze kroz kanal preko tunela.

The Eurostar servis vlakova vozovi putuju do 320 km na sat na željezničkim linijama velike brzine. Otkako je Eurostar počeo sa radom u 1994, izgrađene su nove linije u Belgiji i Velikoj Britaniji kako bi se smanjilo vrijeme putovanja između Eurostar odredišta. Dvostepeni projekt kanalske tunele na kanalu završen je 14. novembra 2007, kada je londonski terminal Eurostara prebačen iz Waterloo International u London St Pancras International željeznička stanica.

 

Eurostar train

Idi Spremi početnu stranicu vlaka ili koristite ovaj vidžet za pretraživanje vozovnice za Eurostar

Spremi aplikaciju za iPhone iPhone

Save A Train Android aplikacija

 

Save A Train

Porijeklo

odredište

Datum odlaska

Datum povratka (Neobavezno)

Odrasli (26-59):

Omladina (0-25):

Stariji (60+):


 

Vrhunski uvidi za nabavku jeftine karte za Eurostar

Broj 1: Rezervirajte svoje karte Eurostar unaprijed što više možete

Eurostar karte za vlak dostupni su između 3 meseci do 6 mjeseci prije polaska vlaka. Unaprijed rezervirajte karte za vlak da biste dobili najjeftinije karte, a najjeftinije karte Eurostar za vlak su vrlo ograničene. Eurostar vlakove cijene karata povećavaju se kako se bliži dan putovanja, pa kako bi se uštedite novac na kupovini vlaka, naručite što je moguće više unaprijed.

Broj 2: Putovanje Eurostarom u izvan sezone

Eurostar, cijene karata su jeftinije u vrijeme izvan šetnje, na početku nedelje, i tokom dana. Sredinom nedelje izleti vlakom (Utorak, Srijeda i četvrtak) često nudi najjeftinije cijene. Za najbolje cene, ne uzimajte Eurostar u rano jutro i rano uveče u toku nedelje (zbog mnogih poslovnih putnika), također izbjegavajte vožnju Eurostarom u petak i nedjelju navečer (povoljno za vikend bijeg), tokom državnih praznika i tokom školskih praznika cijene Eurostar skyrocket.

Broj 3: Naručite svoje karte za Eurostar kad budete sigurni u svoj raspored putovanja

Eurostar usluga za vozove je velika potražnja i trenutno, jedino Eurostar željeznička kompanija upravlja vozovima u tunelu La Manche, stoga, nema konkurencije. Eurostar kao jedini željeznički prijevoznik na linijama između Engleske i zapadne Europe postavio je ograničenja vlakovnih karata. Mogu se zamijeniti samo karte za vlak Business Premier tipa, ostale karte za vlak ne mogu se zamijeniti ili refundirati, ali na internetu postoje forumi na kojima možete prodati svoje karte za voz iz druge ruke. Dakle, Spremi preporuku za vlak Eurostar putovanja je da rezervirate kada budete sigurni u svoj raspored putovanja.

Broj 4: Kupite karte Eurostar na uštedi vlaka

Save A Train ima najveću ponudu voznih karata u Europi i širom svijeta, i zbog naše moći, pronalazimo najjeftinije karte Eurostar. Povezani smo s mnogim željezničkim operaterima i izvorima, a naši tehnološki algoritmi daju vam uvijek najjeftinije karte Eurostar, a ponekad i kombinacije drugih željezničkih prijevoznika do drugih odredišta. Također možemo pronaći alternative Eurostaru.

 

Železničke karte Amsterdam do London

Karte za Pariz do Londona

Karte za Berlin do Londona

Karte za vlak od Bruxellesa do Londona

 

Koliko koštaju Eurostar karte?

Cijene ulaznica mogu početi od 35 eura po vremenu promocije, ali mogu dostići 310 eura u posljednjem trenutku. Eurostar cijene ovise o klasi koju ste odabrali. Ovdje je rezime tabela prosječnih cijena po klasi za London-Pariz / London-Brisel / Putovanja London-Amsterdam:

Jednosmjerna karta Kružno putovanje
Standardni 35 € – 190 € 68 € – 380 €
standard Premier 96 € – 290 € 190 € – 490 €
Poslovni Premier 310 € 600 €

 

Londonom do Bruxellesa vlakom

Londona do Pariza vlakom

Lille vlakom u London

Vlak iz Londona do Amsterdama

 

Zašto je bolje uzeti vlak Eurostar, a ne putovati avionom?

1) Prednost Eurostar putovanja je što odlazite i stižete direktno u centar grada u bilo koji od gradova iz kojih putujete, ovo je nešto što je veoma jedinstveno za vozove, pa ako vozite putujte iz Pariza, Brisel, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Lille ili London ovo je velika prednost za Eurostar. Kada je u pitanju Eurostar cijene, obično varira. Neke promocije omogućavaju vam da nabavite jeftine karte Eurostara. Ali zadnjih dana prije polaska, cijene su sve veće. Ako volite lagano putovanje, Eurostar je za tebe!

2) Putovanje avionom ima procedure aerodromske sigurnosti, a to znači da morate biti barem 2 sati prije planiranog polaska, s Eurostarom trebaš biti pravedan 1 sat unaprijed. takođe, morate stići na aerodrom iz centra grada. Dakle, ako računate cijelo vrijeme putovanja, Eurostar uvijek pobjeđuje u ukupnom putovanju.

3) Ponekad su cijene vlaka veće nego u avionu po nominalnoj vrijednosti karte, ali usporedba treba uključivati, koliko vas košta uzimanje bilo kakvog prijevoznog sredstva do aerodroma, osim u nekim slučajevima dobijate i slobodno vrijeme kada putovanja Eurostarom, i na kraju, s Eurostarom nemate naknade za prtljagu.

4) Avioni su jedan od razloga većeg zagađenja naše planete, na nivou upoređivanja, vozovi su mnogo više ekološki prihvatljiv, i ako upoređujete avion za putovanje vlakom, putovanje vlakom je 20 puta manje zagađivač ugljikom nego u avionima.

easyjet vs eurostar

 

Karte za Luksemburg za London

Karte za Antwerpen i London

Karte za Rotterdam i London

Karte Lyon za London

 

Koje su razlike između Standarda, standard Premier, i Business Premier na Eurostaru?

Eurostar vozovi imaju nekoliko usluga klase koje mogu biti izgrađene za bilo koji budžet, i bilo koju vrstu putnika, bilo da ste poslovni putnik ili ste u slobodno vrijeme ili oboje 🙂

Standardne Eurostar karte:

The Eurostar Standard karta je najjeftinija od svih dostupnih cijena prijevoza. Najbolje je rezervirati ovu kartu za vlak unaprijed, zbog Standardnih karata niska cijena – brzo se prodaju. Putnici koji imaju standardnu ​​kartu mogu uzeti 2 koferi + 1 ručna prtljaga besplatno. Putnici u standardnim Eurostar kartama mogu uživati ​​i besplatan WiFi i izbor sedišta. Standardne karte uglavnom se ne vraćaju.

Ulaznice za Premier Standard Eurostar:

Ova klasa karata skuplja je od standardne vrste Eurostar tipova, the Premier Standard karta nudi dodatne usluge. Pored prednosti Standard karata o kojima smo gore pisali, Ulaznice za Premier Standard nude ljepša sjedala s više prostora za noge, širok izbor časopisa i novina dobija se besplatno, a vama je posluženo lagano jelo i piće do vašeg sjedišta u Eurostaru. Ulaznice Premier Standard mogu se izmijeniti uz naknadu ovisno o vašem odredištu.

Ulaznice za poslovne premijere Eurostar:

The Eurostar Business Premier ulaznica kupci mogu uživati ​​u svim prednostima o kojima smo gore pisali, ali i, putnici Eurostar Business Premier će imati koristi od toga 3 umesto torbi za prtljag 2, luksuzni topli meni koji je dizajnirao poznati kuhar Raymond Blanc, Putnici Business Premier-a mogu uživati ​​u salonu prije ulaska u vlak na putu za London ili iz Londona, dodatno samo posebna prijava 10 minuta i rezervacija taksi usluga samo za njih. Najvažnije, ova vrsta Eurostar Business Premier vlaka karte omogućava fleksibilna putovanja: možete izmijeniti i otkazati svoje putovanje, pre vašeg odlaska ili do 60 dana nakon vašeg odlaska, sve bez dodatnih naknada.

 

Postoji li pretplata na Eurostar?

ne, i naprotiv, Eurostar je podržan samo od ulaznih karata, a ne podržava ga niti jedna putna karta, ali ako puno putujete Eurostarom, možete se pridružiti Eurostar Clubu, ovo je program vjernosti koji vam nudi prikupljanje bodova za putovanja vlakom kako biste ove točke mogli iskoristiti za karte ili popuste. Zarađujete 1 bod za svaki £ 1 koji ste potrošili i ovi bodovi vam daju posebne privilegije:

– Od 200 bodova: Dobijate Eurostar ulaznice po sniženim cijenama.

– Ako dobijete 500 bodova: Možeš dobiti 1 nadogradnja usluga vlaka.

– I ako ste uspjeli doći 1,000 bodova: možete otkupiti 1,000 ukazuje na povratno putovanje Eurostar do Londona bilo gde u zapadnoj Evropi.

 

Koliko prije odlaska do dolaska?

Da biste dobili svoj Eurostar i bili pravo na vrijeme, željeznica preporučuje da stignete barem 1 sat vremena prije nego što vaš Eurostar krene. Mi u Save A Train pošto smo dosta putovali Eurostarovim vozovima da je ovo dovoljno vremena i ako red na pasoškoj kontroli neće biti dug, možete uživati ​​i u trgovinama i nabaviti one stvari koje su vam potrebne putovanje vlakom da bude što jednostavnije.

 

London do Marseilles Train

London do Moutiers Train

The Hague u London Trains

London do Bourg Saint Maurice Vlakovi

 

Koji su redovi putovanja Eurostara?

Ovo je teško pitanje i pitanje na koje Save A Train može odgovoriti u stvarnom vremenu, idi na našu početnu stranicu i ukucaj svoje porijeklo i odredište, a možete pronaći najtačniju Eurostar-vozni redovi oni su, Postoje vozovi iz 7 ujutro do 9 uvečer na bilo koju Eurostar rutu i na najzauzetije rute poput Pariza do Londona ili Londona do Pariza, imate vlakove Eurostar koji voze svakih pola sata, samo morate odabrati pravu Eurostar kartu koja je udobna za vaš raspored putovanja.

 

Vlak iz Londona za Antwerpen

Vlak iz Londona za Rotterdam

Vlak iz Disneylanda Marne-la-Vallee do Londona

Vlak iz Londona za Lille

 

Koje stanice opslužuje Eurostar?

Nazvana je pariška željeznička stanica za Eurostar Paris Gare du Nord, željeznička stanica nalazi se u 10. okrugu Pariza, koji je +-30 minuta hoda od katedrale Notre Dame. Da uzmem Eurostar, morate ući u stanicu i ići gore 1 kat u Gare du Nord pomoću eskalatora smještenih na sredini stanice.

U Parizu Disneyland, Eurostar stiže na stanicu Marne La Vallee Chessy, koja se nalazi 5 nekoliko minuta hoda od odmarališta Disneyland i hotela u Disneylandu. Unutar stanice postoji lijevo skladište prtljage i možete ići uživati ​​u parku bez brige o svom dragocjenom teretu.

U Londonu, Danas vozovi Eurostar polaze i stižu Međunarodna stanica Svetog Pankrasa, nalazi se sjeverno od centra grada Londona. prije 2007, Eurostarovi vozovi nekada su stizali na stanicu Waterloo u Londonu.

The Brisel Midi-Zuid (Brisel Jug) stanica nalazi se u sredini Brisela, ali potrudi se da shvatiš da ti treba Brisel Midi-Zuid a ne Centralna stanica Brisela, Željeznička stanica u Bruxellesu Midi-Zuid ima 22 vozove platforme, a Eurostar blagajna nalazi se u blizini perona 8. Avionska karta Eurostar omogućava vam da slobodno putujete između Brussels Midi Zuida i Brussels Central.

Amsterdam Central (Centralna stanica u Amsterdamu) nalazi se u centru grada Amsterdamu, neposredno pored rijeke, kad napustite željezničku stanicu, vidite Amsterdamsku ulicu prepunu atrakcija poput Madame Tussauds, a ne odatle ni četvrti crvenih svjetala. Kao i na mnogim velikim železničkim stanicama u Evropi, imate skladišta prtljage koja se otvaraju rano i zatvaraju kasno ako želite samo posjetiti 1 dan ili prije nego što se možete prijaviti u svom hotelu.

U Lilleu, ti imaš 2 željezničke stanice nedaleko jedna od druge, ali se morate sjetiti Eurostar terminal u Lilleu, je Lille Europe a ne Lille Flandres, ali čak i ako ovo budete lako učinili pogrešku, željezničke stanice su 5 minutu međusobno.

Centralna stanica Antverpen je mjesto gdje se ukrcavate na Eurostar u Antwerpenu, drugom po veličini gradu u Belgiji, Ako putujete iz Antwerpena, preporučujemo da zapravo dođete na željezničku stanicu duže od preporučene 1 sat vremena prije polaska jer ovo železnička stanica osvojila je nagrade za odlikovanje i arhitekture i ima 5 podovi i njezino je tako lijepo kretati se u njoj.

Kada putujete iz i u Roterdam, vi ćete koristiti Centralna stanica Rotterdam ili u njegovo holandsko ime Rotterdam Central, ova željeznička stanica izgrađena je poput malog tržnog centra iznutra i izvana, tako da možete uživati ​​u lijepoj kupovini prije i poslije svog Eurostar putovanje.

 

Eurostar FAQs

Što trebam ponijeti sa sobom na Eurostar?

Dovodite se na svoje putovanje Eurostarom neophodno je, ali povrh svega, trebali biste imati sa sobom putni dokument Eurostar, još jedna must-have je važeća putovnica i to je uvijek dobro imati putno osiguranje.

Koja kompanija posjeduje Eurostar?

Kompanija koja je vlasnik Eurostara, je nazvan ne iznenađujuće Eurostar International Limited, 55% u vlasništvu SNCF, 30% CDPQ Canada, 10% Federativni Hermes i preostali dio belgijskih željeznica, SNCB.

Najčešća pitanja o Eurostaru o tome gdje mogu ići s Eurostarom?

Osim Pariza, London, Amsterdamu i Bruxellesu, Rotterdam, i Lille, Eurostar takođe koristi sezonske linije. Tokom ljetnog perioda, između jula i septembra, neki vlakovi Eurostar idu izravno u Avignon i Marseilles, dok tokom zimskih meseci, između decembra i aprila, Eurostarovi vlakovi mogu ići direktno u skijaške regije na Alpima, poput Moutiersa ili Bourg St Mauricea, koji su ključni gradovi od skijališta kao što su La Plange, Odabir onih, Tignes i Val Thorens.

Koji su postupci ukrcavanja za Eurostar?

Kada dođete do željezničke stanice i određenog područja, skenirate kartu Eurostara, U današnje vrijeme ljudi radije koriste QR kod, ali možete imati i kopiju karte za vlak i skenirati to, onda morate proći kroz sigurnosnu provjeru (koji su mnogo brži nego na aerodromima), idi na kontrolu pasoša i pređi granicu, a onda pješice do svog voza i na način na koji imaš nekoliko trgovina ili salon Eurostar, u sljedećem videu možete vidjeti cijeli proces od dolaska na željezničku stanicu do ukrcavanja u vaš Eurostar vlak.

HTTPS://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Kakve usluge na Eurostaru?

U vlaku Eurostar postoji mjesto koje je u vlakovima Eurostar posvećeno pićima i laganom hranom, Jelovnik uključuje sendviče, čokoladni čips, grickalice, čokoladice, kafa, vruća čokolada ili čaj. Tada možete jesti i piti u željezničkom vagonu restorana ili uzeti ono što ste kupili natrag u svoje sjedalo. Možete koristiti utore za struju pored svog sjedala u Eurostarovim vozovima.

Kako mogu doći do London St. Pancras International će krenuti vlakom Eurostar?

Kao i svake potrebe za transportom u Londonu, pomoću londonskog podzemlja doći do međunarodne stanice St. Pancras najjednostavniji je način. Šest različitih podzemnih linija stiže do stanice Kings Cross, a odatle možete prošetati pješke do St Pancras International u samo nekoliko minuta. London St Pancras International nalazi se na samo nekoliko minuta od željezničke stanice Euston ukoliko dolazite s juga Londona.

Da li je moguće uzeti vlakove Eurostar između Londona i Amsterdama?

Od aprila 2018, zahvaljujući Eurostaru, možete otprilike putovati između Londona i Amsterdama 3-4 sati, i nema potrebe mijenjati vlakove u Bruxellesu iako neki Eurostar voze iz Londona do Amsterdama, zaustaviti se u Briselu, ali to zavisi od Eurostar ulaznica koje kupite.

Najčešća pitanja o Eurostar-u – Moram li unaprijed rezervirati mjesto na Eurostaru?

Kada kupite kartu za Eurostar, sjedište će vam biti automatski dodijeljeno kad izvršite rezervaciju. I ako ima slobodnih sjedišta kad ste u vozu, možete se kretati i imati drugačiji prostor.

Postoji li WiFi internet unutar Eurostara?

Možete uživati Besplatan WiFi internet u svim Eurostar vlakovima i sve klase putovanja kada kupite Eurostar karte unaprijed.

 

Ako ste stigli toliko daleko, znate sve što trebate znati o svojim Eurostar vlakovima i spremni ste za kupnju karte za Eurostar SaveATrain.com

 

Za ove željezničke operatere imamo karte za vlakove:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains

Međugradski vozovi

SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Holandija

OBB Austria logo

OBB Austrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norway

Switzerland Sbb railway

SBB Švajcarska

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

produbljuje

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Njemačka

European night trains by city night line

noć Vozovi

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Njemačka

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Czech

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logo

Eurail

 

Želite li ugraditi ovu stranicu na svoju stranicu? Kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code), Ili jednostavno možete direktno povezati ovu stranicu.

autorsko pravo © 2021 - Save A Train, Amsterdam, Holandija
Ne ostavljajte bez sadašnjosti - Get Kuponi and News !