Da bi kartu za voz SADA

Jeftine SNCB vozovnice i cijene putovanja

Ovdje možete pronaći sve informacije o Jeftine karte za vlak SNCB i SNCB cijene putovanja i prednosti.

 

Teme: 1. SNCB vlakom
2. O SNCB-u 3. Najbolji uvidi da biste dobili jeftinu kartu za vlak SNCB-a
4. Koliko koštaju SNCB karte 5. Zašto je bolje voziti SNCB vlakove, a ne putovati avionom
6. Koja je razlika između prve i druge klase? 7. Postoji li pretplata na SNCB
8. Koliko treba prije dolaska SNCB-a 9. Koji je vozni red SNCB-a
10. Koje stanice opslužuje SNCB 11. SNCB FAQ

 

SNCB vlakom

  • Nacionalna železnička kompanija, SNCB, služi 244 miliona putnika godišnje.
  • Svaki dan, uzima nacionalna železnička kompanija 61 hiljade ljudi u Belgiji i na odredišta širom Evrope.
  • Nacionalna željeznička kompanija najveći je belgijski pružatelj usluga mobilnosti u zemlji.

O SNCB-u

Nacionalna železnička železnička kompanija iz Belgije, SNCB, je osnovana godine 1926.

SNCB nudi željezničke usluge u Belgiji i širom Evrope. Sa pravom ulaznicom, možete posjetiti sve najbolje mjesta za odmor u Europi. Uz različite kategorije ulaznica i pretplate na kartice, SNCB udovoljava svima.

Vozovi su česti u Briselu – Gent, Antwerpen – polovan, Brisel – Namur. Takođe možete doći do susjednih zemalja u Europi koristeći SNCB vozove.

Preko korporacije, blizu 20,000 zaposlenici koji rade na željezničkoj i autobuskoj mreži osiguravaju da putnici svakodnevno sigurno stižu na odredišta.

 

Cheap SNCB Train Tickets

Idi Spremi početnu stranicu vlaka ili koristite ovaj vidžet za pretraživanje trenira karte za SNCB

Spremite vlak za iPhone za iOS aplikaciju

Save A Train Android aplikacija

 

Save A Train

Porijeklo

odredište

Datum odlaska

Datum povratka (Neobavezno)

Odrasli (26-59):

Omladina (0-25):

Stariji (60+):


 

Najbolji uvidi da biste dobili jeftinu kartu za vlak SNCB-a

Broj 1: Naručite svoje SNCB karte unaprijed koliko god možete

Cijena od SNCB vozne karte raste kako se bliži dan putovanja. Možete uštedjeti nešto novca rezervirajući svoje SNCB karte za vlak što dalje od dana polaska. SNCB karte za voz dostupne su već od 3 to 6 mjeseci prije polaska vlaka. Rana rezervacija osigurava da ćete dobiti najisplativije karte za vlak SNCB. Oni su takođe ograničeni u broju, pa prije naručite, jeftinije za vas. Da biste uštedjeli novac na SNCB voznim kartama, kupite karte što pre.

Broj 2: Putovanje SNCB-om tokom perioda izvan sezone

SNCB vozne karte su jeftinije tokom razdoblja izvan vrha, početkom nedelje, i tokom dana. Možete biti sigurni da ćete dobiti jeftiniji voznih karata u roku od sedmice. U utorak, Srijeda, i četvrtak, SNCB vozne karte su najekonomičnije. Zbog količine poslovnih putnika koji putuju ujutro i navečer na posao, karte za voz koštaju više tokom tih sati. Mnogo je jeftinije putovati bilo kada između poslijepodnevnih sati i prije večernjih putovanja na posao. Vikendi su još jedan vrhunski period za vozove, posebno petkom i subotom. Cijene SNCB voznih karata također se povećavaju državni praznici i školski praznici.

Broj 3: Naručite karte za SNCB kada budete sigurni u svoj raspored putovanja

SNCB vozovi su u velikoj potražnji, i sa malo konkurencije, trenutno ostaju najbolji izbor za vlakove u Belgiji. SNCB si može priuštiti postavljanje ograničenja za željezničke karte poput onog koje imaju i koje zabranjuje zamjenu ili povrat karata, osim ako se radi o poslovnom tipu karata. Iako još uvijek postoje web stranice foruma na kojima možete prodati karte polovnim ljudima, SNCB ne dozvoljava prodaju polovnih karata. Kako vam ovo pomaže da uštedite novac? Naručite svoju kartu samo kad ste sigurni u svoj raspored, dva puta biste uštedjeli od rezervacije jedne karte, jer se nešto pojavilo i niste mogli koristiti originalnu kartu.

Broj 4: Kupite svoje SNCB karte na usluzi Save A Train

Spremi voz ima najveću, najbolji, i najjeftinije ponude za željezničke karte u Europi. Naš odnos sa mnogim željezničkim operaterima, izvori vlakovnih karata, a naše znanje o tehnološkim algoritmima omogućava Save A Train pristup najjeftinijim ponudama za željezničke karte. Ne nudimo samo jeftine ponude za željezničke karte samo za SNCB; pružamo isto i za druge alternative SNCB-u i ponosimo se najboljom korisničkom uslugom na željezničkom tržištu.

Cijene vlakova od Brisela do Antwerpena

Cijene vlakova od Amsterdama do Antwerpena

Cijene vlakova od Lillea do Antwerpena

Cijene vlakova od Pariza do Antwerpena

 

SNCB Train in Station

 

Koliko koštaju SNCB karte?

SNCB karte počinju od 2,5 € do čak 20 € za jedno putovanje vlakom. The cijena SNCB karte za voz zavisi od vrste karte koju kupite i kada se odlučite na putovanje:

Jednosmjerna karta Kružno putovanje
Standardni € 2,50 – € 15.00 15 € – 30 €
Prvi razred € 10.50 – 20 € 21 € – 46 €

 

Zašto je bolje voziti SNCB vlakove, a ne putovati avionom

1) Dolazite u centar grada. To je jedna prednost SNCB vlakova u odnosu na avione. SNCB vozovi i sva ostala putovanja vozom s bilo kojeg mjesta u grada do centra sledećeg grada. To vam štedi vrijeme i troškove taksija od zračne luke do centra grada. Sa stanicama za vlakove, lakše je doći bilo gdje u gradu u koji idete. Nije važno odakle putujete, Brisel, Antwerpen, polovan, ili Liege, Stajališta u centru grada glavna su prednost vlakova SNCB!

2) Putujući avionom potrebno je da na aerodromu budete najmanje nekoliko sati prije vremena leta. Morate proći sigurnosne provjere prije nego što im dozvolite da se ukrcaju u avion. Sa SNCB vozovima, samo moraš biti na stanici manje od 30 minuta unaprijed. Kad uzmete u obzir i vrijeme koje vam treba da putujete od aerodroma do centra grada, shvatit ćete da su SNCB vozovi bolji u smislu ukupno vrijeme putovanja.

3) Na površini, čini se da su cijene SNCB-ovih voznih karata skuplje od jeftinih avio-karata. kako god, kada uporedite sve uključene troškove, SNCB karte za voz imaju povoljniju cijenu. Uz druge troškove, poput naknada za prtljagu, koje ne morate platiti u vozovima, putuje SNCB je sigurno najbolje.

4) Vozovi su ekološki prihvatljiviji kada upoređujete vozove i avione, vozovi bi izlazili na vrhu. Avioni jako zagađuju atmosferu visokim nivoom ugljika koji ispuštaju. Vozovi u poređenju daju mnogo manje zagađenja ugljenikom nego avionima.

Brisel Bruges Trains

Antwerp u Bruges Trains

Halle dva Bruges Vlakovi

Ghent Bruges Trains

 

Koja je razlika između prve i druge klase?

Postoje različite klase SNCB karata za različite proračune i vrste putnika. Možete kupiti standardnu ​​kartu za 1. ili drugu klasu. Na primjer, 2. klasa će više odgovarati za duga putovanja i proračun putnike. Ali ako tražite mjesto za istezanje nogu ili ste poslovni putnik i želite raditi dok putujete, onda je 1. klasa idealna za vas.

 

 

Postoji li pretplata na SNCB?

Za državljane Belgije, postoje razne vrste pretplata, Neograničena sezonska karta, i Standardna sezona. Za međunarodne kupce predlažemo da kupujete dugo unaprijed i tada ćete imati najjeftiniju opciju.

Obje kartice možete kupiti na:

– SNCB brojači karata.

– SNCB app.

Standardne SNCB karte:

Standardna karta je najfleksibilnija vozna karta koju SNCB nudi. Dakle, možete putovati bilo gdje u Belgiji sa standardnom kartom za vlak. Napomena: Standardne karte kupljene putem Interneta, ne može se nadoknaditi. kako god, ako je došlo do promjene planova, kartu možete vratiti ili zamijeniti na šalterima. Osim toga, ova usluga je dostupna, dan prije datuma vašeg odlaska, ili za 30 nekoliko minuta nakon što ste kupili kartu.

Velika porodična karta

Svi članovi porodice mogu uživati ​​u sjajnim popustima na SNCB karte. Na primjer, djeca ispod 12 putujte besplatno, i do 50% na standardnim kartama za odrasle i djecu preko 12. štaviše, uz ovu kartu, možete putovati svim SNCB vlakovima.

Ova kartica vrijedi u kombinaciji s identifikacijskom karticom za fotografije, koji treba da uključuje dob vlasnika.

Standardna sezonska ulaznica

Belgijski državljani mogu kupiti standardnu ​​sezonsku kartu, i uživajte u neograničenim putovanjima na istoj ruti. Drugim riječima, po cijeni od 10 mjesečna pretplata, mogu putovati u oba smjera koliko god puta žele.

Vikend karta

Vikend karta vrijedi od petka do nedjelje, sa 50% popust na bilo koju destinaciju u Belgiji. Dakle, počev od 7 u petak u petak, možete putovati bilo gdje preko Belgije, u 1. ili 2. klasi. Osim toga, ovi posebni uslovi proširuju se na državni praznik takođe.

Cijene vlakova od Brisela do Genta

Cijene vlakova od Antwerpena do Genta

Cijene vlakova od Halle do Genta

Bruges do Ghenta Cijene vlakova

 

Koliko treba prije dolaska SNCB-a?

Teško je tačno tačno, ali Save A Train savjetuje da stignete 30 nekoliko minuta prije vremena polaska. Sa ovim vremenskim okvirom, imat ćete i dovoljno vremena za kupovinu stvari koje su vam potrebne putujte vozom što ugodnije.

 

Koji je vozni red SNCB-a?

To možete saznati u stvarnom vremenu na našoj početnoj stranici Save A Train SNCB vozni red, Samo upišite svoju trenutnu lokaciju i željeno odredište, a mi bismo vam pokazali informacije.

Cijene vlakova od Brisela do Liegea

Cijene vlakova od Antwerpena do Dinanta

Cijene vlakova od Genta do Dinanta

Liege do Dinant cijene vlakova

 

Koje stanice opslužuje SNCB?

Stanica SNCB-a u Briselu je Brisel – središnji, koja se nalazi u srcu Belgije.

Druga centralna stanica SNCB nalazi se u Antwerpenu, SNCB vozovi polaze i dolaze sa glavnog kolodvora Antwerpen, u blizini prekrasnog hotela Blue Astrid. Antwerpen Central je druga najprometnija željeznička stanica u Belgiji.

SNCB vlakovi polaze u Gentu iz Gent Saint Pieters stanica, koji je treći po veličini grad u Belgiji i najveći u Flandriji.

gospodar, gospodar Guillemins je centralna željeznička stanica SNCB-a. stoga, Željeznička stanica Liege povezuje Belgiju sa susjednim zemljama, što ga čini jednom od najprometnijih željezničkih stanica u Valoniji. štaviše, ako planirate putovati u Njemačku, Francuska, Luksemburg, ili Holandija iz Belgije, radije rezervirajte svoje SNCB karte za vlak unaprijed.

polovan (Brugge – Isto ime grada na drugom popularnom jeziku) željeznička stanica je još jedna prometna željeznička stanica SNCB u Flandriji. Na primjer, iz Bruggea, kartu za voz možete naručiti drugom popularnih destinacija u Belgiji: Gent, Antwerpen, i Brisel za manje od sat vremena. Željeznička stanica Bruges nalazi se na 20 nekoliko minuta hoda od Centar grada, i prelijepi trg Old City Markt.

Željeznička stanica SNCB u Leuvenu je glavna željeznička stanica u regiji Flamanski Brabant u Belgiji. Ova prometna željeznička stanica povezuje flamansku regiju s ostalim regijama i jedna je od najboljih 5 najprometnije željezničke stanice u Belgiji. Dakle, možeš putovanje vozom u Brisel, Aerodrom u Briselu, Leuven, Antwerpen, i u osnovi bilo koji grad u Belgiji.

Mechelen ili Malinas, u gradu Mechelen, je takođe jedna od centralnih željezničkih stanica SNCB u Belgiji. Pronaći ćete ovdje 10 platforme, opslužujući linije međugradskih vlakova, uključujući aerodrom u Bruxellesu iz Antwerpena. Osim toga, SNCB karte možete kupiti za Amsterdam, i Luksemburgu, preko Antwerpena i Brisela.

 

SNCB FAQ

Da li su bicikli dozvoljeni na brodu SNCB Vozovi?

Bicikli su dozvoljeni u vlakovima SNCB. Ako imate sklopivi bicikl, onda se možete ukrcati na voz, bez ikakvih troškova. kako god, ostale vrste bicikala koštat će vas 4 eura za vašu kartu za voz.

Putuju li djeca besplatno vlakovima SNCB?

da, ali samo do određenog doba. Djeca mlađa od godine 12 putovat će besplatno u pratnji odraslog putnika.

Da li su dozvoljeni kućni ljubimci u SNCB vlakovima?

da, možete dovesti svog ljubimca u voz, za 3 € po putovanju. kako god, ljubimac bi trebao biti na olovu ili u vreći, ili košara.

Koji su postupci ukrcavanja za SNCB?

Neke stanice imaju elektroničke prikaze koji otkrivaju formiranje vlakova. dalje, pomoću njih provjerite zone u kojima će biti broj željezničkog voza kada dođe vlak.

Najtraženija česta pitanja o SNCB-u – Moram li unaprijed naručiti mjesto u SNCB-u?

vi može rezerve a Znamat unaprijed na domaćem SNCB vozovi. vi volja nabavite ličnu sjedište nakon rezervisanja, ali to nije neophodno.

Postoji li Wi-Fi internet unutar SNCB-a?

ne. Nema besplatno Wi-Fi Internet u vlakovima SNCB. Uživajte u besplatnom bežičnom internetu na željezničkim stanicama SNCB.

 

SNCB tickets are available for these trains

 

Ako ste pročitali do sada, sada znate sve što trebate znati o svojim SNCB vlakovima i spremni ste za kupnju svoje SNCB vozne karte Save A Train.

 

Za ove željezničke operatere imamo karte za vlakove:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains

Međugradski vozovi

SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Holandija

OBB Austria logo

OBB Austrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norway

Switzerland Sbb railwaySBB Švajcarska CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

produbljuje

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Njemačka

European night trains by city night line

noć Vozovi

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Njemačka

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Czech

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operatorTrenitalia eurail logo

Eurail

 

Želite li ugraditi ovu stranicu na svoju stranicu? Kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Dbs– (Dođite spusti da vidi Embed Code), Ili jednostavno možete direktno povezati ovu stranicu.

autorsko pravo © 2021 - Save A Train, Amsterdam, Holandija
Ne ostavljajte bez sadašnjosti - Get Kuponi and News !