Nalog za železniška vozovnica ZDAJ

Poceni vozovnice za vlake SNCB in cene potovanja

Tu najdete vse informacije o Poceni vozovnice za vlak SNCB in SNCB cene potovanja in prednosti.

 

Teme: 1. Poudarki SNCB z vlakom
2. O SNCB 3. Najboljši vpogledi, da dobite poceni vozovnico za vlake SNCB
4. Koliko stanejo vstopnice SNCB 5. Zakaj je bolje vzeti vlake SNCB, in ne potovati z letalom
6. Kakšna je razlika med prvim in drugim razredom? 7. Ali obstaja naročnina na SNCB
8. Koliko časa pred odhodom SNCB 9. Kakšen je vozni red vlakov SNCB
10. Katere postaje oskrbuje SNCB 11. Pogosta vprašanja o SNCB

 

Poudarki SNCB z vlakom

  • Državno železniško podjetje, SNCB, služi 244 milijonov potnikov letno.
  • Vsak dan, nacionalna železniška družba 61 tisoč ljudi znotraj Belgije in na njihove cilje po Evropi.
  • Nacionalno železniško podjetje je največji belgijski ponudnik mobilnih storitev v državi.

O SNCB

Belgijsko nacionalno železniško podjetje, SNCB, je bila ustanovljena leta 1926.

SNCB ponuja železniške storitve znotraj Belgije in po Evropi. S pravo vozovnico, lahko obiščete vse najboljše počitniška mesta v Evropi. Z različnimi kategorijami vstopnic in naročnin na kartice, SNCB ustreza vsem.

Vlaki so pogosti v Bruslju – Gent, Antwerpen – Rabljeni, Bruselj – Namur. Z vlaki SNCB lahko pridete tudi v sosednje države v Evropi.

Po vsej korporaciji, blizu 20,000 zaposleni, ki delajo na železniškem in avtobusnem omrežju, zagotavljajo, da potniki vsak dan varno dosegajo svoje cilje.

 

Cheap SNCB Train Tickets

Pojdi do Shrani domačo stran z vlakom ali uporabite ta pripomoček za iskanje vlaki vozovnice za SNCB

Shranite aplikacijo Train iPhone za iOS

Shrani aplikacijo za Android Android

 

Shrani vlak

Poreklo

destinacija

Datum odhoda

Datum vračila (Neobvezno)

Odrasli (26-59):

Mladina (0-25):

Starejši (60+):


 

Najboljši vpogledi, da dobite poceni vozovnico za vlake SNCB

Število 1: Vstopnice za SNCB naročite vnaprej, kolikor je le mogoče

Cena SNCB vozovnice za vlak narašča, ko se bliža dan potovanja. Nekaj ​​denarja si lahko prihranite z rezervacijo vozovnic za vlak SNCB čim dlje od dneva odhoda. Železniške vozovnice SNCB so na voljo že 3 do 6 mesece pred odhodom vlaka. Zgodnja rezervacija zagotavlja, da dobite stroškovno najučinkovitejše vozovnice za vlake SNCB. So tudi omejeno število, zato prej naročite, ceneje za vas. Če želite prihraniti denar za vozovnice za vlake SNCB, kupite vstopnice čim prej.

Število 2: Potovanje s SNCB v obdobjih, ko ni konic

Železniške vozovnice SNCB so cenejše v obdobjih zunaj vrhunca, na začetku tedna, in podnevi. Lahko ste prepričani cenejše vozovnice za vlak v enem tednu. V torek, Sreda, in četrtek, Vozovnice SNCB za vlak so najbolj varčne. Zaradi obsega poslovnih potnikov, ki se vozijo zjutraj in zvečer na delo, vozovnice za vlake v teh urah stanejo več. Precej ceneje je potovati kadar koli med jutrom in pred večerjo. Vikendi so še eno največje obdobje za vlake, zlasti ob petkih in sobotah. Cene vlakovnih vozovnic SNCB se prav tako zvišujejo naprej državni prazniki in šolske počitnice.

Število 3: Naročite vozovnice za SNCB, ko ste prepričani v svoj urnik potovanja

Vlaki SNCB so v velikem povpraševanju, in z malo konkurence, trenutno ostajajo najboljša izbira za vlake v Belgiji. SNCB si lahko privošči, da določi omejitve vozovnic, kot jih ima, ki prepoveduje zamenjavo vozovnic ali povračila, razen če gre za poslovno vrsto vozovnice. Čeprav še vedno obstajajo spletna mesta na forumih, kjer lahko vstopnice prodate ljudem iz druge roke, SNCB ne dovoljuje prodaje rabljenih vozovnic. Kako vam to pomaga prihraniti denar? Naročite svojo vozovnico samo takrat, ko ste prepričani, da vas čaka, da bi dvakrat rezervirali eno vozovnico, ker se je nekaj pojavilo in prvotne vozovnice niste mogli uporabiti.

Število 4: Kupite vstopnice za SNCB na Save A Train

Save the Train je največji, najboljši, in najcenejše ponudbe za vozovnice za vlak v Evropi. Naš odnos s številnimi železniškimi operaterji, viri vozovnic za vlak, in naše znanje o tehnoloških algoritmih omogoča Save A Train dostop do najcenejših ponudb vozovnic za vlak. Ne ponujamo samo poceni ponudb vozovnic za vlake samo za SNCB; enako ponujamo tudi za druge alternative SNCB in se ponašamo z najboljšo storitvijo za stranke na železniškem trgu.

Cene vlakov Bruselj - Antwerpen

Cene vlakov Amsterdam - Antwerpen

Cene vlakov Lille - Antwerpen

Cene vlakov Pariz - Antwerpen

 

SNCB Train in Station

 

Koliko stanejo vstopnice SNCB?

Vstopnice SNCB se začnejo od 2,5 EUR do 20 EUR za eno potovanje z vlakom. V cena vozovnice za vlake SNCB odvisno od tega, kakšno vozovnico kupite in kdaj se odločite za potovanje:

Enosmerna vozovnica Povratno potovanje
Standardno € 2,50 – € 15.00 15 € – 30 €
Prvi razred € 10.50 – 20 € 21 € – 46 €

 

Zakaj je bolje vzeti vlake SNCB, in ne potovati z letalom

1) Prihajate v center mesta. To je ena od prednosti vlakov SNCB v primerjavi z letali. Vlaki SNCB in vsa druga potovanja z vlakom od koder koli v mesto do centra naslednjega mesta. Prihrani vam čas in stroški taksija od letališča do središča mesta. Z postanki na vlakih, lažje je priti kamor koli v mesto, kamor se odpravljaš. Ni važno, od kod potujete, Bruselj, Antwerpen, Rabljeni, ali Liege, postajališča v središču mesta so glavna prednost vlakov SNCB!

2) Če želite potovati z letali, morate biti na letališču vsaj nekaj ur pred poletnim časom. Pred vstopom v letalo boste morali preveriti varnostne preglede. Z vlaki SNCB, na postaji moraš biti manj kot 30 minut vnaprej. Če upoštevate tudi čas, ki ga potrebujete za prevoz z letališča do središča mesta, spoznali boste, da so vlaki SNCB boljši v smislu skupni čas potovanja.

3) Na površini, zdi se, da so cene vozovnic za vlake SNCB dražje od proračunskih letalskih vozovnic. Vendar, ko primerjate vse vpletene stroške, Železniške vozovnice SNCB imajo ugodnejšo ceno. Z drugimi stroški, kot so pristojbine za prtljago, ki vam jih ni treba plačati v vlakih, potuje SNCB je zagotovo najboljši.

4) Vlaki so bolj okolju prijazni ko primerjate vlake in letala, vlaki bi prišli na vrh. Letala močno onesnažujejo ozračje z visokimi stopnjami ogljika, ki ga oddajajo. Vlaki v primerjavi dajo veliko manj onesnaževanja z ogljikom kot letala.

Bruselj Bruges vlakih

Antwerpen, da Bruges vlakih

Halle dve Bruges Vlaki

Gent do Bruges vlakih

 

Kakšna je razlika med prvim in drugim razredom?

Obstajajo različni razredi vozovnic SNCB za različne proračune in vrste potnikov. Lahko kupite standardno vozovnico za 1. ali drugi razred. na primer, 2. razred bo bolj ustrezal za dolga potovanja in proračun potniki. Ampak, če iščete prostor za izteg noge ali ste poslovni potnik in želite delati med potovanjem, potem je 1. razred idealen za vas.

 

 

Ali obstaja naročnina na SNCB?

Za državljane Belgije, obstajajo različne vrste naročnin, neomejeno sezonsko vstopnico, in Standardna sezona. Za mednarodne stranke predlagamo, da kupujete dolgo časa vnaprej in potem boste imeli najcenejšo možnost.

Obe kartici je mogoče kupiti pri:

– Števci vozovnic SNCB.

– Aplikacija SNCB.

Standardne vstopnice SNCB:

Standardna vozovnica je najbolj prilagodljiva vozovnica za vlak, ki jo ponuja SNCB. Tako, s standardno vozovnico za vlak lahko potujete kamor koli v Belgiji. Upoštevajte, da so standardne vstopnice kupljene po spletu, ni mogoče povrniti. Vendar, če je prišlo do spremembe načrtov, vozovnico lahko vrnete ali zamenjate na okencih. Poleg tega, ta storitev je na voljo, dan pred datumom odhoda, ali za 30 nekaj minut po nakupu vozovnice.

Vstopnica za veliko družino

Vsi družinski člani lahko uživajo velike popuste na vstopnice SNCB. na primer:, otroci do 12 potovanje brezplačno, in do 50% na standardnih vstopnicah za odrasle in otroke 12. Poleg tega, s to vozovnico, lahko potujete na vseh vlakih SNCB.

Ta kartica je veljavna v kombinaciji s identifikacijsko kartico s fotografijo, ki mora vsebovati starost imetnika.

Standardna sezonska vstopnica

Belgijski državljani lahko kupijo standardno sezonsko vstopnico, in uživajte v neomejenih potovanjih na isti poti. Z drugimi besedami, za ceno 10 mesečna naročnina, lahko potujejo v obe smeri, kolikor želijo.

Vikend vstopnica

Vikend vstopnica velja od petka do nedelje, z 50% popust na katero koli destinacijo v Belgiji. Torej, od 7 v petek zvečer, potujete lahko kjer koli čez Belgijo, v 1. ali 2. razredu. Poleg tega, ti posebni pogoji veljajo za državni praznik kot tudi.

Cene vlakov od Bruslja do Genta

Cene vlakov od Antwerpna do Genta

Cene vlakov od Halle do Genta

Bruges do Gent Cene vlakov

 

Koliko časa pred odhodom SNCB?

Težko je natančno natančno, vendar Save A Train svetuje, da pridete približno 30 minut pred odhodom. S tem časovnim okvirom, imeli boste tudi dovolj časa za nakupovanje stvari, ki jih morate potovanje z vlakom čim bolj udobno.

 

Kakšen je vozni red vlakov SNCB?

To lahko v realnem času izvedete na naši domači strani Shrani vlak vozni red vlakov SNCB, Samo vnesite svojo trenutno lokacijo in želeni cilj, mi pa bi vam pokazali informacije.

Cene vlakov Bruselj - Liege

Cene vlakov Antwerpen - Dinant

Cene vlakov iz Genta v Dinant

Cene vlakov Liege do Dinant

 

Katere postaje oskrbuje SNCB?

Bruseljska postaja SNCB je Bruselj – Srednja, ki se nahaja v osrčju Belgije.

Druga osrednja postaja SNCB je v Antwerpnu, Vlaki SNCB odhod in prihod z glavne postaje v Antwerpnu, v bližini čudovitega hotela Blue Astrid. Antwerpen Central je druga najbolj prometna železniška postaja v Belgiji.

Vlaki SNCB odhajajo v Gentu iz Gent Saint Pieters postajo, ki je tretje največje mesto v Belgiji in največje v Flandriji.

Liege, Liege Guillemins je osrednja železniška postaja SNCB. zato, Železniška postaja Liege povezuje Belgijo s sosednjimi državami, zaradi česar je ena najprometnejših železniških postaj v Valoniji. Poleg tega, če nameravate potovati v Nemčijo, Francija, Luksemburg, ali Nizozemska iz Belgije, raje rezervirajte svoje vozovnice za vlak SNCB že vnaprej.

Rabljeni (Brugge – Isto ime mesta v drugem priljubljenem jeziku) železniška postaja je še ena zasedena železniška postaja SNCB na Flandriji. na primer:, iz Brugesa, vozovnico za vlak lahko naročite pri drugih priljubljenih destinacij v Belgiji: Gent, Antwerpen, in Bruselj v manj kot uri. Železniška postaja Bruges je na naslovu 20 minut hoje od center mesta, in čudovit trg Old City Markt.

Železniška postaja SNCB v Leuvenu je glavna železniška postaja v regiji Flamski Brabant v Belgiji. Ta prometna železniška postaja povezuje flamsko regijo z drugimi regijami in je ena izmed najboljših 5 najbolj prometne železniške postaje v Belgiji. Tako, ti lahko potovanje vlak v Bruselj, Letališče v Bruslju, Leuven, Antwerpen, in v bistvu katero koli mesto v Belgiji.

Mechelen ali Malinas, v mestu Mechelen, je tudi ena osrednjih železniških postaj SNCB v Belgiji. Tukaj boste našli 10 ploščadi, ki vozijo medkrajevne vlakovne linije, vključno z letališčem Bruselj iz Antwerpena. Poleg tega, lahko kupite svoje SNCB vozovnice za Amsterdam, in Luksemburg, preko Antwerpna in Bruslja.

 

Pogosta vprašanja o SNCB

Ali so na krovu dovoljena kolesa Vlaki SNCB?

Na vlakih SNCB so dovoljena kolesa. Če imate zložljivo kolo, potem se lahko vkrcate na vlak, brez stroškov. Vendar, druge vrste koles vas bodo stale 4 € za vozovnico.

Ali otroci potujejo brezplačno na vlakih SNCB?

Da, vendar le do določene starosti. Otroci, mlajši od starosti 12 bo v spremstvu odraslega potnika potoval brezplačno.

Ali so dovoljeni hišni ljubljenčki na vlakih SNCB?

Da, lahko svojega ljubljenčka pripeljete na vlak, za 3 € na potovanje. Vendar, hišni ljubljenec naj bo na svinčniku ali v vrečki, ali košaro.

Kakšni so postopki vkrcanja za SNCB?

Nekatere postaje imajo elektronske prikazovalnike, ki razkrivajo nastanek vlakov. Nadaljnje, jih uporabite za preverjanje območij, v katerih bo številka vagona vlaka, ko vlak pride.

Najpogostejša vprašanja o SNCB – Ali moram predhodno naročiti sedež na SNCB?

Vi lahko rezerve a Vempri vnaprej na domače SNCB vlaki. Vi volja dobili osebno sedež po rezervaciji, vendar to ni nujno.

Ali je v SNCB internet Wi-Fi?

Ne. Ne obstaja prost Wifi internet na vlakih SNCB. Brezplačen brezžični internet lahko uživate na železniških postajah SNCB.

 

SNCB tickets are available for these trains

 

Če ste prebrali do tega trenutka, zdaj veste vse, kar morate vedeti o svojih vlakih SNCB, in ste pripravljeni na nakup vozovnice za vlak SNCB naprej Shrani vlak.

 

Za te železniške prevoznike imamo vlakovne vozovnice:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains

Medkrajevni vlaki

SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Nizozemska

OBB Austria logo

OBB Avstrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norveška

Switzerland Sbb railwaySBB Švica CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

poglablja

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Nemčija

European night trains by city night line

nočni vlaki

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Nemčija

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Čeh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operatorTrenitalia logotip eurail

Eurail

 

Ali želite vdelati to stran na svoje spletno mesto? Klikni tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku), Lahko pa preprosto povežete neposredno na to stran.

Avtorske pravice © 2021 - Shrani vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne puščajte brez darilo - Get Kuponi in novice !