Nalog za železniška vozovnica ZDAJ

Poceni vozovnice za vlake SBB in cene potovalnih poti

Tu najdete vse informacije o Poceni vozovnice za vlak SBB in SBB cene potovanja in koristi.

 

Teme: 1. Poudarki SBB z vlakom
2. O SBB 3. Najboljši vpogledi, da dobite poceni vozovnico za vlak SBB
4. Koliko stanejo vstopnice SBB 5. Potovalne poti: Zakaj je bolje vzeti vlake SBB, in ne potovati z letalom
6. Kakšne so razlike med Standardom, Dnevna karta, in Supersaver na SBB 7. Ali obstaja naročnina na SBB
8. Koliko časa pred prihodom SBB 9. Kakšni so vozni redi vlakov SBB
10. Na katerih železniških postajah vozi SBB 11. Pogosta vprašanja o SBB

 

Poudarki SBB z vlakom

 • V Švicarske zvezne železnice, SBB, je nacionalno železniško podjetje, ki deluje v Švici.
  • Vlaki SBB so uvrščeni na vrh nacionalnih železniških sistemov v Evropi, in v 2017 je bil po kakovosti storitev uvrščen na prvo mesto, varnostna razvrstitev, in indeks uspešnosti.
  • 25 milijon potnikov dnevno potuje s SBB.
  • Storitev vlakov SBB je ena najbolj točnih železniških storitev na svetu, z manj kot 3 v povprečju minut zamude.
  • Najdaljši vlakovni predor SBB, osnovni predor Gotthard, v švicarske Alpe, ukrepov 57.1 kilometrov in postavi svetovni rekord.
  • SBB je 3 uradni jeziki: nemški, francosko, in italijansko. zato, Železniške postaje SBB so poimenovane in označene glede na kraj: Imena in znaki postaj v dvojezičnih mestih so v obeh lokalnih jezikih, in zakaj lahko včasih vidite ime tako SBB CFF FFS.

O SBB

SBB je švicarska železniška storitev, ki je ena najboljših na svetu.

Švicarsko nacionalno železniško podjetje SBB deluje po vsej Švici, z 798 železniške postaje, in 721 prodajna mesta za vozovnice za vlak. Železniško podjetje SBB je v državni lasti od 1. januarja, 1999, kar pomeni zvezna država 100% delnic.

 

Sbb train in the snow

Pojdi do Shrani domačo stran z vlakom ali uporabite ta pripomoček za iskanje trenira vozovnice za SBB

Shrani aplikacijo iPhone iPhone

Shrani aplikacijo za Android Android

 

Shrani vlak

Poreklo

destinacija

Datum odhoda

Datum vračila (Neobvezno)

Odrasli (26-59):

Mladina (0-25):

Starejši (60+):


 

Najboljši vpogledi, da dobite poceni vozovnico za vlak SBB

Število 1: Vstopnice za SBB si priskrbite vnaprej, kolikor lahko

Vozovnice SBB so na voljo na spletu do 60 dni pred datumom potovanja. Ko naročite vozovnice za vlak pred časom, dobite najcenejše vozovnice in najcenejše vozovnice SBB so zelo omejene. Poleg tega, Cene vozovnic za vlake SBB hitro naraščajo, ko se bliža dan potovanja, zato, da bi prihranite denar za nakup vozovnice za vlak SBB, vnaprej si priskrbite vozovnice za vlak. Da bi prihranili denar za vozovnice za vlake SBB, nakup vstopnic predčasno.

Število 2: Potovanje s SBB v obdobjih, ko ni vrhunca

Vozovnice SBB so cenejša v obdobjih, ko ni konic, na začetku tedna, in čez dan. Lahko ste prepričani cenejše vozovnice za vlak v enem tednu. V torek, Sreda, in četrtek, Vozovnice SBB za vlak so najbolj varčne. Zaradi obsega poslovni potniki vožnja v službo zjutraj in zvečer, vozovnice za vlak stanejo več. Tako, veliko ceneje je potovati kadar koli med poldnevom in zvečer. Vikendi so še eno največje obdobje za vlake, zlasti ob petkih in sobotah. Cene vozovnic za vlake SBB se prav tako povečujejo naprej državni prazniki in šolske počitnice.

Število 3: Naročite vozovnice za SBB, ko ste prepričani v svoj urnik potovanja

SBB vlaki so v velikem povpraševanju, in s samo 2 druge železniške družbe kot konkurenca, trenutno ostajajo najboljša izbira za vlake v Švici. Lahko si privoščijo, da določijo omejitve vozovnic za vlake, kakršne imajo, ki prepovedujejo menjavo vozovnic ali vračila, razen če gre za poslovno vrsto vozovnice. Kljub temu, da še vedno obstajajo spletna mesta, kjer lahko svoje vozovnice prodate ljudem iz druge roke, SBB ne dovoljuje prodaje rabljenih vozovnic. Kako vam to pomaga prihraniti denar? Naročite svojo vozovnico samo takrat, ko ste prepričani, da vas čaka, da bi dvakrat rezervirali eno vozovnico, ker se je nekaj pojavilo in prvotne vozovnice niste mogli uporabiti.

Število 4: Kupite svoje vozovnice SBB na Save A Train

Save the Train je največji, najboljši, in najcenejše ponudbe za vozovnice za vlak v Evropi. Naša povezava s številnimi železniškimi prevozniki, viri vozovnic za vlak, naše znanje tehnoloških algoritmov pa nam omogoča dostop do najcenejših ponudb za vozovnice. Ne ponujamo samo poceni ponudb vozovnic za vlake samo za SBB; enako ponujamo tudi za druge alternative SBB.

Cene vlakov Lyon - Basel

Cene vlakov od Züricha do Basla

Cene vlakov od Pariza do Basla

Cene vlakov iz Luzerna v Basel

 

SBB Train in Switzerland

 

Koliko stanejo vstopnice SBB?

Vstopnice SBB se začnejo od 12,50 EUR do 125 EUR za eno potovanje z vlakom. V cena vozovnice za SBB odvisno od vrste vozovnice, destinacija, in ko se odločite za potovanje:

Enosmerna vozovnica Povratno potovanje
Standardno 12,50 € – 35 € 28 € – 55 €
Prvi razred 50 € – 95 € 50 € – 125 €

 

Potovalne poti: Zakaj je bolje vzeti vlake SBB, in ne potovati z letalom

1) Prispeš na Center mesta. To je ena prednost vlakov SBB v primerjavi z letali. SBB vlaki in vse potovanje z drugim vlakom od kjer koli v mestu do središča naslednjega mesta, ni pomembno, ali je naravni rezervat ali vasi. Prihrani vam čas in stroški taksija od letališča do središča mesta. Z postanki na vlakih, lažje je priti kamor koli v mesto, kamor se odpravljaš. Ni važno, od kod potujete, Ženeva, Basel, Zermatt, ali Zürichu, postajališča v središču mesta so glavna prednost vlakov SBB!

2) Za potovanje z letali morate biti na letališču vsaj nekaj ur pred časom letenja. Pred vstopom na letalo morate opraviti varnostne preglede. Z vlaki SBB, samo na postaji moraš biti manj kot uro prej in včasih tudi manj. Če upoštevate tudi čas, ki ga potrebujete za prevoz z letališča do središča mesta, spoznali boste, da so vlaki SBB boljši glede na celoto potovalni čas.

3) Na površini, zdi se, da so cene vozovnic SBB dražje od proračunskih letalskih vozovnic. Vendar, ko primerjate vse vpletene stroške, Vozovnice SBB imajo ugodnejšo ceno. Z drugimi stroški, kot so pristojbine za prtljago, ki vam jih ni treba plačati v vlakih, potovanje s SBB je najboljši.

4) Vlaki so okolju prijazni. V primerjavi med vlaki in letali, vlaki bi vedno prišli na vrh. Letala močno onesnažujejo zemljo z visoko vsebnostjo ogljika in CO2, ki jih oddajajo. Vlaki v primerjavi z uporabo veliko manj ogljičnega odtisa kot letala.

Cene vlakov Chur za Thusis

 

Kakšne so razlike med Standardom, Dnevna karta, Saver Day Pass, in Supersaver na SBB?

SBB ima različne vrste vozovnic za različne proračune in vrste potnikov: ali je to posel ali prosti čas. Lahko ste prepričani, da bi vam ena od teh vozovnic ustrezala.

Standardne vstopnice SBB:

V Vstopnica SBB Standard je najbolj prilagodljiv od vseh vstopnic SBB. Ta vozovnica za vlak je od točke do točke 1 poti ali povratnih potovanj. Z drugimi besedami, standardna vozovnica SBB je klasična potovalna kartica. Najpomembneje, ta vozovnica velja ves dan, ki ste ga izbrali ob nakupu, in do 5 sem naslednji dan. Poleg tega, lahko kupite vstopnico SBB od točke do točke za 1. in 2. razred. Druga velika prednost vstopnic od točke do točke je v tem, da so otroci do starosti 6 potovanje brezplačno. Z drugimi besedami, lahko potujete kamor koli želite in v katerem koli razredu, na poti od A do B.

 

 

SBB Day Pass in Saver Day Pass Vstopnice:

S potovalno izkaznico Saver Day Pass, na pot lahko plačate že 27 EUR. Vstopnica za Day Pass je na voljo samo, če jih prejmete vnaprej, niso na voljo na železniški postaji, tako zgodaj kot 60 dni pred datumom odhoda. To vrsto vozovnice za vlak lahko naročite tudi dan pred potovanjem. Poleg tega, vozovnica Saver Day Pass velja za čolne, avtobusi, ali vožnja s tramvajem.

SBB Supersaver Vstopnice:

Ta razred vozovnic ni tako prilagodljiv kot standardna vozovnica SBB, a ceneje kot druge vozovnice za vlak. Vstopnica Supersaver SBB ponuja do 70% popust na standardne vozovnice. V nasprotju s standardno vozovnico za vlak, ta vrsta vozovnice ponuja najnižjo ceno na določenem potovanju od A do B. Pomen, ne morete skočiti in izklopiti na nobeni postaji, razen na postajah, ki ste jih predhodno rezervirali.

Potovalna kartica Day Pass vam omogoča prilagodljivost na datum potovanja. Z drugimi besedami, lahko potujete kadar koli želite, na dan odhoda.

Cene vlakov Interlaken do Züricha

Cene vlakov Luzern - Zürich

Cene vlakov od Berna do Züricha

Cene vlakov Ženeva - Zürich

 

Ali obstaja naročnina na SBB?

Samo lokalni državljani lahko kupijo potovalno kartico GA, kar je v bistvu ena karta za vse. Potovalna kartica GA velja dne ves javni prevoz v Švici.

Lahko ga kupite pri:

– Števci vozovnic SBB.

– V lokalni službi za stranke SBB 848 44 66 88

– Od osebja na vlakih in avtobusih SBB.

Potovalna kartica Familia GA

Otroci in mladostniki do starosti 16 in njihovi starši lahko uživajo popuste na potovalni kartici Familia GA. Ta kartica je na voljo, če ima vsaj en član družine to potovalno kartico SBB.

Vsi imetniki Familia GA uživajo po zelo znižanih cenah za druge kartice GA. Poleg tega, družina se lahko odloči, ali želi kupiti družino Familia GA za 1. ali 2. razred.

Potovalna kartica Seven25

Ko ste 25 vse je v zabavi, in zdaj s karto 725, lahko potujete neomejeno od 7 popoldan. Pomen, Ta potovalna kartica velja med 7 pm it 5 am. Torej, kako deluje? Sedem25 je naložen na potovalno kartico Swiss Pass in jo lahko uporabite za kateri koli postanek.

Cene vlakov Basel - Interlaken

Cene vlakov od Ženeve do Zermatta

Cene vlakov od Berna do Zermatta

Cene vlakov Luzern - Zermatt

 

SBB Train Travel in Switzerland

 

Koliko časa pred prihodom SBB?

Da dobite svoj SBB in ste pravočasno, železnica priporoča, da pridete vsaj 1 uro pred odhodom vlaka SBB. Pri Save A Train smo, saj smo veliko potovali na vlakih SBB, priporočam celo prihod 30 minut vnaprej, zato vam ni treba hititi po ogromnih železniških postajah, da bi ujeli vlak. Poleg tega, Ura je dovolj časa, da lahko uživate v trgovinah in stojnicah s hrano ter dobite izdelke, ki jih potrebujete za vožnja z vlakom čim bolj gladka.

 

Kakšni so vozni redi vlakov SBB?

To lahko v realnem času ugotovite na naši domači strani na Save A Train. Samo vnesite svojo trenutno lokacijo in želeni cilj, in prikazali bi vam posodobljene informacije o voznih redih.

 

Na katerih železniških postajah vozi SBB?

Konec je 10 postaje, ki jih opravljajo vlaki SBB.

Postaja SBB v Zürichu je glavna postaja v Zürichu (Lokalno ime je Zurich HB). To je največja železniška postaja SBB v Zürichu in se nahaja v osrčju Züricha, blizu Reka Limmat.

Bern je glavno mesto Švice in najbližja železniška postaja Univerzi v Bernu v četrti Langgasse.

Danes v Ženevi SBB vlaki odhod in prihod z glavne postaje v Ženevi, v središču mesta.

Basel Postaja SBB je največja mejna postaja v Evropi. Se pravi, da iz Švice, lahko potujete v Nemčijo, Francija, Avstrija, in Nizozemska z vlakom SBB. Najpomembneje, obstajajo 50 trgovine in restavracije na postaji Basel, kjer lahko kupite vse, kar potrebujete za potovanje. na primer, lahko kupite prigrizke in spominke v zadnjem trenutku. Od postaje SBB v Baslu, in glavne postaje, do katerih lahko potujete, so Frankfurt, Pariz, in Salzburg.

Cene vlakov Basel - Interlaken

Cene vlakov od Ženeve do Zermatta

Cene vlakov od Berna do Zermatta

Cene vlakov Luzern - Zermatt

 

Pogosta vprašanja o SBB

Ali so na krovu dovoljena kolesa SBB Vlaki?

Na vlakih SBB so dovoljena kolesa. Vozovnico zanje lahko kupite na postaji, in kolo prijavite kot prtljago ali jih odnesite na vlak kot ročno prtljago.

Ali otroci potujejo brezplačno na vlakih SBB?

Da, v nekaterih primerih, otroki, mlajši od šest let, v spremstvu potujejo brezplačno. Poleg tega, otroci od šestega leta dalje, in do njihovega 16 rojstnodnevno potovanje za polovično ceno.

Ali so dovoljeni hišni ljubljenčki na vlakih SBB?

Da, psi so dovoljeni, dokler potujejo v potniškem zaboju ali prtljažnem kombiju.

Kakšni so postopki vkrcanja za SBB?

Na postajo bi morali prispeti vsaj 1 uro pred odhodom vlaka, in pokažite osebni dokument inšpektorju za potrditev.

Najpogostejša vprašanja o SBB – Ali lahko predhodno rezerviram sedež na SBB?

Vi lahko rezerva na vlaku a Vempri vnaprej za do 5 potnikov po ceni 5 € na sedež. Vendar, rezervacija mora biti pod imenom osebe, ki potuje.

Ali je v SBB storitev Wi-Fi?

Da. Lahko uživate prost Wifi storitev na vseh vlakih SBB in vse potovalne tečaje do 60 minut.

 

Sbb train in heavy snow

 

Če ste prebrali do tega trenutka, veste vse, kar morate vedeti o svojih vlakih SBB, in ste pripravljeni na nakup vozovnice za vlak SBB naprej Shrani vlak.

 

Za te železniške prevoznike imamo vlakovne vozovnice:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains

Medkrajevni vlaki

SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Nizozemska

OBB Austria logo

OBB Avstrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norveška

Switzerland Sbb railway

SBB Švica

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

poglablja

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Nemčija

European night trains by city night line

nočni vlaki

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Nemčija

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Čeh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

logotip eurail

Eurail

 

Ali želite vdelati to stran na svoje spletno mesto? Klikni tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sbb%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku), Lahko pa preprosto povežete neposredno na to stran.

Avtorske pravice © 2021 - Shrani vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne puščajte brez darilo - Get Kuponi in novice !