Σειρά A Train ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εισιτηρίων

Φτηνές τιμές εισιτηρίων τρένων και διαδρομών SBB

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για Φθηνά εισιτήρια τρένου SBB και Τιμές ταξιδιού SBB και οφέλη.

 

Θέματα: 1. Στιγμιότυπα SBB με τρένο
2. Σχετικά με το SBB 3. Κορυφαίες πληροφορίες για να αποκτήσετε ένα φτηνό εισιτήριο τρένου SBB
4. Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια SBB 5. Διαδρομές: Γιατί είναι καλύτερο να πάρετε τρένα SBB, και δεν ταξιδεύετε με αεροπλάνο
6. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του Standard, Ημερήσιο πάσο, και Supersaver στο SBB 7. Υπάρχει συνδρομή SBB
8. Πόσο καιρό πριν από την αναχώρηση του SBB για να φτάσετε 9. Ποια είναι τα δρομολόγια τρένων SBB
10. Ποιοι σιδηροδρομικοί σταθμοί εξυπηρετούνται από την SBB 11. Συχνές ερωτήσεις SBB

 

Στιγμιότυπα SBB με τρένο

 • ο Ομοσπονδιακοί σιδηρόδρομοι της Ελβετίας, SBB, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελβετία.
  • Τα τρένα SBB κατατάσσονται στην κορυφή των εθνικών σιδηροδρομικών συστημάτων στην Ευρώπη, και στο 2017 κατατάχθηκε πρώτη για την ποιότητα των υπηρεσιών τους, κατάταξη ασφάλειας, και δείκτης απόδοσης.
  • 25 εκατομμύρια επιβάτες ταξιδεύουν με SBB καθημερινά.
  • Η υπηρεσία τρένων SBB είναι μία από τις πιο ακριβείς υπηρεσίες τρένων στον κόσμο, με λιγότερα από 3 καθυστέρηση λεπτών κατά μέσο όρο.
  • Η μεγαλύτερη σήραγγα τρένων SBB, τη σήραγγα Gotthard Base, στο Ελβετικές Άλπεις, μέτρα 57.1 χιλιόμετρα και θέτει παγκόσμιο ρεκόρ.
  • Το SBB έχει 3 επίσημες γλώσσες: Γερμανός, γαλλική γλώσσα, και ιταλικά. Επομένως, Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί SBB ονομάζονται και επισημαίνονται σύμφωνα με την τοποθεσία: Τα ονόματα και οι πινακίδες των σταθμών σε δίγλωσσες πόλεις είναι και στις δύο τοπικές γλώσσες, και γιατί μπορείτε να δείτε το όνομα μερικές φορές έτσι SBB CFF FFS.

Σχετικά με το SBB

Το SBB είναι μια ελβετική υπηρεσία τρένων που είναι μια από τις καλύτερες στον κόσμο.

Η εθνική ελβετική σιδηροδρομική εταιρεία SBB λειτουργεί σε όλη την Ελβετία, με 798 σιδηροδρομικούς σταθμούς, και 721 εισιτήρια τρένου σημεία πώλησης. Η σιδηροδρομική εταιρεία SBB είναι κρατική ιδιοκτησία από την 1η Ιανουαρίου, 1999, που σημαίνει ότι το ομοσπονδιακό κράτος κατέχει 100% των μετοχών.

 

Sbb train in the snow

Παω σε Αποθήκευση αρχικής σελίδας τρένου ή χρησιμοποιήστε αυτό το widget για αναζήτηση εισιτήρια τρένων για SBB

Αποθήκευση εφαρμογής για τρένο iPhone

Αποθήκευση μιας εφαρμογής Android Train

 

Save A Train

Προέλευση

Προορισμός

Ημερομηνία αναχώρησης

Ημερομηνία επιστροφής (Προαιρετικός)

Ενήλικος (26-59):

Νεολαία (0-25):

Αρχαιότερος (60+):


 

Κορυφαίες πληροφορίες για να αποκτήσετε ένα φτηνό εισιτήριο τρένου SBB

Αριθμός 1: Πάρτε τα εισιτήριά σας SBB εκ των προτέρων όσο μπορείτε

Εισιτήρια τρένου SBB είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο έως 60 ημέρες πριν από την ημερομηνία ταξιδιού σας. Όταν παραγγείλετε εισιτήρια τρένου εκ των προτέρων, έχετε τα φθηνότερα εισιτήρια και τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου SBB είναι πολύ περιορισμένα. Επί πλέον, Οι τιμές των εισιτηρίων τρένου SBB ανεβαίνουν στα ύψη καθώς πλησιάζει η ημέρα του ταξιδιού σας, έτσι για να εξοικονομήστε χρήματα για την αγορά εισιτηρίου τρένου SBB, πάρτε τα εισιτήρια τρένου σας εκ των προτέρων. Για να εξοικονομήσετε χρήματα σε εισιτήρια τρένου SBB, αγοράστε τα εισιτήριά σας νωρίς.

Αριθμός 2: Ταξιδέψτε με SBB σε περιόδους εκτός αιχμής

Τα εισιτήρια τρένου SBB είναι φθηνότερο στις περιόδους εκτός αιχμής, στην αρχή της εβδομάδας, και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε φθηνότερα εισιτήρια τρένων μέσα στην εβδομάδα. Την Τρίτη, Τετάρτη, και Πέμπτη, Τα εισιτήρια τρένου SBB είναι τα πιο οικονομικά. Λόγω του όγκου του επαγγελματίες ταξιδιώτες μετακινήσεις στη δουλειά το πρωί και το βράδυ, τα εισιτήρια τρένου κοστίζουν περισσότερο. Ετσι, είναι πολύ φθηνότερο να ταξιδεύετε ανά πάσα στιγμή από το μεσημέρι έως το βράδυ. Τα Σαββατοκύριακα είναι μια άλλη περίοδος αιχμής για τα τρένα, ειδικά τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Οι τιμές των εισιτηρίων τρένου SBB αυξάνονται επίσης δημόσιες αργίες και σχολικές αργίες.

Αριθμός 3: Παραγγείλετε τα εισιτήριά σας για SBB όταν είστε σίγουροι για το πρόγραμμα ταξιδιού σας

Τρένα SBB έχουν υψηλή ζήτηση, και μόνο 2 άλλες σιδηροδρομικές εταιρείες ως ανταγωνισμός, επί του παρόντος παραμένουν η κορυφαία επιλογή για τρένα στην Ελβετία. Μπορούν να ορίσουν περιορισμούς εισιτηρίων τρένου, όπως αυτός που απαγορεύει την ανταλλαγή εισιτηρίων ή επιστροφές χρημάτων, εκτός εάν πρόκειται για επιχειρηματικό τύπο εισιτηρίου. Παρόλο που υπάρχουν ακόμα ιστότοποι όπου μπορείτε να πουλήσετε τα εισιτήριά σας από δεύτερο χέρι σε άτομα, Η SBB δεν επιτρέπει την πώληση μεταχειρισμένων εισιτηρίων. Πώς σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα? Παραγγείλετε το εισιτήριό σας μόνο όταν είστε βέβαιοι για το πρόγραμμά σας θα σας γλιτώσει από την κράτηση ενός εισιτηρίου δύο φορές, επειδή κάτι προέκυψε και δεν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το αρχικό εισιτήριο.

Αριθμός 4: Αγοράστε τα εισιτήριά σας SBB στο Save A Train

Το Save a Train έχει το μεγαλύτερο, το καλύτερο, και οι φθηνότερες προσφορές για εισιτήρια τρένου στην Ευρώπη. Η σύνδεσή μας με πολλούς σιδηροδρομικούς φορείς, τις πηγές εισιτηρίων τρένου, και η γνώση μας για τους αλγόριθμους τεχνολογίας μας δίνει πρόσβαση στις φθηνότερες προσφορές εισιτηρίων τρένου. Δεν προσφέρουμε μόνο φτηνές προσφορές εισιτηρίων τρένου μόνο για το SBB; παρέχουμε το ίδιο για άλλες εναλλακτικές λύσεις για το SBB.

Τιμές τρένου Λυών προς Βασιλεία

Τιμές τρένων από Ζυρίχη προς Βασιλεία

Τιμές τρένου από Παρίσι προς Βασιλεία

Τιμές τρένων από Λουκέρνη προς Βασιλεία

 

SBB Train in Switzerland

 

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια SBB?

Τα εισιτήρια SBB ξεκινούν από 12,50 € έως και 125 € για ένα μόνο τρένο. ο τιμή εισιτηρίου τρένου SBB εξαρτάται από το είδος του εισιτηρίου, προορισμός, και όταν επιλέγετε να ταξιδέψετε:

Εισιτήριο χωρίς επιστροφή Ταξίδι μετ επιστροφής
Πρότυπο 12,50 € – 35 € 28 € – 55 €
Πρώτη τάξη 50 € – 95 € 50 € – 125 €

 

Διαδρομές: Γιατί είναι καλύτερο να πάρετε τρένα SBB, και δεν ταξιδεύετε με αεροπλάνο

1) Φτάνετε στο Κέντρο της πόλης. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα των τρένων SBB σε σύγκριση με τα αεροπλάνα. SBB τρένα και όλα άλλα ταξίδια με τρένο από οπουδήποτε στην πόλη μέχρι το κέντρο της επόμενης πόλης, δεν έχει σημασία αν είναι φυσικό απόθεμα ή χωριό. Σας εξοικονομεί χρόνο και το κόστος μιας καμπίνας από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης. Με στάσεις τρένου, είναι πιο εύκολο να φτάσετε οπουδήποτε στην πόλη στην οποία κατευθύνεστε. Δεν έχει σημασία από πού ταξιδεύετε, Γενεύη, Βασιλεία, Zermatt, ή Ζυρίχη, Οι στάσεις στο κέντρο της πόλης είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα των τρένων SBB!

2) Για να ταξιδέψετε με αεροπλάνο απαιτείται να είστε στο αεροδρόμιο τουλάχιστον αρκετές ώρες πριν από την ώρα της πτήσης σας. Πρέπει να περάσετε από ελέγχους ασφαλείας προτού επιτραπεί να επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο. Με τρένα SBB, πρέπει απλώς να είστε στο σταθμό λιγότερο από μία ώρα νωρίτερα και μερικές φορές ακόμη λιγότερο. Όταν σκεφτείτε επίσης τον χρόνο που χρειάζεται για να μετακινηθείτε από το αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα τρένα SBB είναι καλύτερα ως προς το σύνολο χρόνος ταξιδιού.

3) Στην επιφάνεια, Η τιμή των εισιτηρίων τρένου SBB φαίνεται να είναι πιο δαπανηρή από τα αεροπορικά εισιτήρια προϋπολογισμού. Ωστόσο, όταν συγκρίνετε όλες τις σχετικές χρεώσεις, Τα εισιτήρια τρένου SBB έχουν καλύτερη τιμή. Με άλλα κόστη, όπως τέλη αποσκευών που δεν χρειάζεται να πληρώσετε στα τρένα, ταξιδεύοντας με SBB ειναι το καλυτερο.

4) Τα τρένα είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Σε σύγκριση μεταξύ τρένων και αεροπλάνων, τα τρένα βγαίνουν πάντα στην κορυφή. Τα αεροπλάνα μολύνουν σε μεγάλο βαθμό τη γη με τα υψηλά επίπεδα άνθρακα και CO2 που εκπέμπουν. Συγκριτικά τρένα πολύ λιγότερο αποτύπωμα άνθρακα από τα αεροπλάνα.

Τιμές τρένων από Chur προς Thusis

 

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του Standard, Ημερήσιο πάσο, Εξοικονόμηση ημέρας, και Supersaver στο SBB?

Το SBB έχει διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων για διαφορετικούς προϋπολογισμούς και τύπους ταξιδιωτών: είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ένα από αυτά τα εισιτήρια θα σας ταιριάζει.

Εισιτήρια Standard SBB:

ο SBB Standard εισιτήριο είναι το πιο ευέλικτο από όλα τα εισιτήρια SBB. Αυτό το εισιτήριο τρένου είναι από σημείο σε σημείο 1 τρόπος ή μετ 'επιστροφής. Με άλλα λόγια, Το τυπικό εισιτήριο SBB είναι η κλασική κάρτα ταξιδιού. Το πιο σημαντικό, Αυτό το εισιτήριο τρένου ισχύει για όλη την ημέρα που επιλέξατε κατά τη στιγμή της αγοράς, και μέχρι 5 είμαι την επόμενη μέρα. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο SBB point-to-point για την 1η και τη 2η τάξη. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα αυτών των εισιτηρίων point-to-point είναι ότι τα παιδιά μέχρι την ηλικία 6 ταξίδια δωρεάν. Με άλλα λόγια, μπορείτε να ταξιδέψετε οπουδήποτε θέλετε και σε οποιαδήποτε κατηγορία, στο ταξίδι σας από το Α στο Β.

 

 

SBB Day Pass και Saver Day Pass Εισιτήρια:

Με κάρτα ταξιδιού Saver Day Pass, μπορείτε να πληρώσετε μόλις 27 € ανά ταξίδι. Το εισιτήριο Day Pass είναι διαθέσιμο μόνο αν τα λάβετε εκ των προτέρων, δεν είναι διαθέσιμα στο σιδηροδρομικό σταθμό, συντομότερο 60 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησής σας. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε αυτόν τον τύπο εισιτηρίου τρένου μια ημέρα πριν από το ταξίδι. Εξάλλου, Το εισιτήριο Saver Day Pass ισχύει για σκάφη, λεωφορεία, ή ταξίδια με το τραμ.

SBB Supersaver Εισιτήρια:

Αυτή η κατηγορία εισιτηρίων δεν είναι τόσο ευέλικτη όσο το εισιτήριο τρένου Standard SBB, αλλά φθηνότερα από άλλα εισιτήρια τρένου. Το Supersaver SBB Ticket προσφέρει έως και 70% έκπτωση στα τυπικά εισιτήρια. Σε αντίθεση με το κανονικό εισιτήριο τρένου, Αυτός ο τύπος εισιτηρίου προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή σε ένα συγκεκριμένο ταξίδι από το Α στο Β. Εννοια, δεν μπορείτε να μεταβείτε σε κάποιο σταθμό, εκτός από τους σταθμούς που έχετε κάνει προ-κράτηση.

Η κάρτα ταξιδιού Day Pass σας δίνει ευελιξία κατά την ημερομηνία του ταξιδιού. Με άλλα λόγια, μπορείτε να ταξιδέψετε όποτε θέλετε, την ημέρα της ημερομηνίας αναχώρησης.

Ιντερλάκεν προς Ζυρίχη Τιμές τρένου

Τιμές τρένου από Λουκέρνη προς Ζυρίχη

Τιμές τρένων από Βέρνη προς Ζυρίχη

Τιμές τρένου από Γενεύη προς Ζυρίχη

 

Υπάρχει συνδρομή SBB?

Μόνο οι ντόπιοι πολίτες μπορούν να αγοράσουν την κάρτα ταξιδιού GA, που είναι βασικά ένα φύλλο για τα πάντα. Η κάρτα ταξιδιού GA ισχύει στις όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Ελβετία.

Μπορείτε να το αγοράσετε στο:

– Μετρητές εισιτηρίων SBB.

– Στην τοπική εξυπηρέτηση πελατών της SBB 848 44 66 88

– Από το προσωπικό στα τρένα και τα λεωφορεία του SBB.

Familia GA Travelcard

Παιδιά και νέοι ενήλικες έως την ηλικία 16 και οι γονείς τους μπορούν να απολαύσουν τις εκπτώσεις στην κάρτα ταξιδιού Familia GA. Αυτή η κάρτα είναι διαθέσιμη εάν τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειας διαθέτει αυτήν την κάρτα ταξιδιού SBB.

Όλοι οι κάτοχοι της Familia GA απολαμβάνουν τις πολύ μειωμένες τιμές για άλλες ταξιδιωτικές κάρτες GA. Επιπλέον, μια οικογένεια μπορεί να αποφασίσει εάν επιθυμεί να αγοράσει το Familia GA για 1η ή 2η τάξη.

Seven25 Travelcard

Οταν είσαι 25 έχει να κάνει με τη διασκέδαση, και τώρα με κάρτα επτά25, μπορείτε να ταξιδέψετε απεριόριστα από 7 μετα μεσημβριας. Εννοια, Αυτή η κάρτα ταξιδιού ισχύει μεταξύ 7 μμ 5 είμαι. Έτσι, Πώς λειτουργεί? Το επτά25 είναι φορτωμένο στην κάρτα ταξιδιού Swiss Pass και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε στάση.

Τιμές τρένων από Βασιλεία προς Ιντερλάκεν

Τιμές τρένου από Γενεύη προς Ζερμάτ

Τιμές τρένου από Βέρνη προς Ζερμάτ

Τιμές τρένου από Λουκέρνη προς Ζερμάτ

 

SBB Train Travel in Switzerland

 

Πόσο καιρό πριν από την αναχώρηση του SBB για να φτάσετε?

Για να αποκτήσετε το SBB σας και να είστε σωστά στην ώρα σας, ο σιδηρόδρομος συνιστά να φτάσετε τουλάχιστον 1 μία ώρα πριν αναχωρήσει το τρένο SBB. Εμείς στο Save A Train αφού ταξιδέψαμε πολύ στα τρένα του SBB, προτείνω να φτάσετε ακόμη 30 λεπτά νωρίτερα, οπότε δεν χρειάζεται να βιαστείτε τους τεράστιους σιδηροδρομικούς σταθμούς για να πάρετε το τρένο. Επιπλέον, μια ώρα είναι αρκετός χρόνος για να απολαύσετε τα καταστήματα και τα περίπτερα φαγητού και να πάρετε εκείνα τα είδη που χρειάζεστε για ταξίδι με το τρένο να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

 

Ποια είναι τα δρομολόγια τρένων SBB?

Μπορείτε να μάθετε σε πραγματικό χρόνο στην αρχική σελίδα μας στο Save A Train. Απλώς πληκτρολογήστε την τρέχουσα τοποθεσία σας και τον επιθυμητό προορισμό, και θα σας δείξουμε τις ενημερωμένες πληροφορίες για τα δρομολόγια των τρένων.

 

Ποιοι σιδηροδρομικοί σταθμοί εξυπηρετούνται από την SBB?

Έχουν τελειώσει 10 σταθμοί που εξυπηρετούνται από σιδηροδρομικές υπηρεσίες SBB.

Ο σταθμός SBB της Ζυρίχης είναι ο κεντρικός σταθμός της Ζυρίχης (Η τοπική ονομασία είναι Zurich HB). Αυτός είναι ο μεγαλύτερος σιδηροδρομικός σταθμός SBB στη Ζυρίχη και βρίσκεται στην καρδιά της Ζυρίχης, κοντά Ποταμός Limmat.

Η Βέρνη είναι η πρωτεύουσα της Ελβετίας και ο κοντινότερος σιδηροδρομικός σταθμός στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης στην περιοχή Langgasse.

Στη Γενεύη στις μέρες μας Τρένα SBB αναχώρηση και άφιξη από τον Κεντρικό Σταθμό της Γενεύης, στο κέντρο της πόλης.

Βασιλεία Ο σταθμός SBB είναι ο μεγαλύτερος συνοριακός σταθμός στην Ευρώπη. Δηλαδή από την Ελβετία, μπορείτε να ταξιδέψετε στη Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, και τις Κάτω Χώρες με την υπηρεσία τρένου SBB. Το πιο σημαντικό, υπάρχουν 50 καταστήματα και εστιατόρια στο σταθμό της Βασιλείας, όπου μπορείτε να ψωνίσετε για όλα όσα χρειάζεστε για το ταξίδι. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε σνακ και αναμνηστικά της τελευταίας στιγμής. Από το σταθμό Basel SBB, και οι κύριοι σταθμοί στους οποίους μπορείτε να ταξιδέψετε είναι η Φρανκφούρτη, Παρίσι, και Σάλτσμπουργκ.

Τιμές τρένων από Βασιλεία προς Ιντερλάκεν

Τιμές τρένου από Γενεύη προς Ζερμάτ

Τιμές τρένου από Βέρνη προς Ζερμάτ

Τιμές τρένου από Λουκέρνη προς Ζερμάτ

 

Συχνές ερωτήσεις SBB

Επιτρέπονται ποδήλατα επί του σκάφους Τρένα SBB?

Τα ποδήλατα επιτρέπονται σε τρένα SBB. Μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο για αυτούς στο σταθμό, και καταχωρίστε το ποδήλατο ως αποσκευές ή μεταφέρετέ το στο τρένο ως χειραποσκευές.

Τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν στα τρένα SBB?

Ναι σε ορισμένες περιπτώσεις, συνοδεύουν παιδιά ηλικίας κάτω των έξι ετών χωρίς χρέωση. Επιπλέον, παιδιά από την ηλικία των έξι ετών, και μέχρι τους 16 ταξίδια γενεθλίων με μισή τιμή.

Επιτρέπονται κατοικίδια σε τρένα SBB?

Ναί, επιτρέπονται τα σκυλιά για όσο ταξιδεύουν σε κιβώτιο επιβατών ή φορτηγό αποσκευών.

Ποιες είναι οι διαδικασίες επιβίβασης για το SBB?

Πρέπει να φτάσετε τουλάχιστον στο σταθμό 1 μία ώρα πριν από την ώρα αναχώρησης του τρένου σας, και δείξτε ένα αναγνωριστικό στον επιθεωρητή εισιτηρίων για επαλήθευση.

Συνήθεις ερωτήσεις SBB για τα περισσότερα αιτήματα – Μπορώ να κάνω κράτηση θέσης εκ των προτέρων στο SBB?

Εσύ μπορώ αποθεματικό στο τρένο ένα Ξέρωστο εκ των προτέρων για έως 5 επιβάτες στην τιμή των 5 € ανά θέση. Ωστόσο, η κράτηση πρέπει να είναι με το όνομα ενός ατόμου που ταξιδεύει.

Υπάρχει υπηρεσία Wi-Fi στο SBB?

Ναί. Μπορείς να απολαύσεις Ελεύθερος Wi-Fi υπηρεσία σε όλα τα τρένα SBB και όλα τα ταξίδια για έως και 60 λεπτά.

 

Sbb train in heavy snow

 

Εάν έχετε διαβάσει σε αυτό το σημείο, γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα τρένα SBB σας και είστε έτοιμοι να αγοράσετε το εισιτήριο τρένου SBB Save A Train.

 

Έχουμε εισιτήρια τρένου για αυτούς τους σιδηροδρομικούς φορείς:

DSB Denmark

Δανικά DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Βέλγιο

intercity trains

Τρένα Intercity

SJ Sweden Trains

SJ Σουηδία

NS International Cross border trains

NS International Netherlands

OBB Austria logo

OBB Αυστρία

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Λυρία

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Νορβηγία

Switzerland Sbb railway

SBB Ελβετία

CFL Luxembourg local trains

CFL Λουξεμβούργο

Thello Italy <> France cross border railway

Βαθαίνει

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Γερμανία

European night trains by city night line

νυχτερινά τρένα

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Γερμανία

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Τσεχική

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

λογότυπο eurail

Eurail

 

Θέλετε να ενσωματώσετε αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπό σας? Κάντε κλικ ΕΔΩ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sbb%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης), Ή μπορείτε απλώς να συνδεθείτε απευθείας σε αυτήν τη σελίδα.

 • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε το / de σε / nl ή / fr και περισσότερες γλώσσες.
© Copyright 2021 - Save A Train, Άμστερνταμ, Ολλανδία
Μην φύγετε χωρίς ένα δώρο - Πάρτε κουπόνια και ειδήσεις !