Поръчка билет за влака СЕГА

Евтини билети за влакове SBB и цени на маршрути за пътуване

Тук можете да намерите цялата информация за Евтини билети за влак SBB и SBB цени за пътуване и ползи.

 

Теми: 1. SBB by Train Акценти
2. Относно SBB 3. Топ статистика за получаване на евтин билет за влак SBB
4. Колко струват билетите за SBB 5. Пътеки за пътуване: Защо е по-добре да вземете влакове SBB, и не пътувайте със самолет
6. Какви са разликите между Standard, Дневен пропуск, и Supersaver на SBB 7. Има ли абонамент за SBB
8. Колко време преди пристигането на SBB да пристигне 9. Какви са разписанията на влаковете SBB
10. Кои гари се обслужват от SBB 11. Често задавани въпроси за SBB

 

SBB by Train Акценти

 • В Швейцарски федерални железници, SBB, е националната железопътна компания, която оперира в Швейцария.
  • Влаковете SBB са класирани на върха на националните железопътни системи в Европа, и в 2017 е класиран на първо място по качеството на обслужване, класация за безопасност, и индекс на ефективността.
  • 25 милиони пътници пътуват ежедневно от SBB.
  • SBB влаковата услуга е една от най-точните влакови услуги в света, с по-малко от 3 средно закъснение в минути.
  • Най-дългият влаков тунел SBB, тунела на база Готард, в швейцарските Алпи, мерки 57.1 километра и поставя световен рекорд.
  • SBB има 3 официални езици: Немски, Френски, и италиански. Следователно, Гарите на SBB са именувани и маркирани в съответствие с населеното място: Имената и знаците на станциите в двуезичните градове са на двата местни езика, и защо понякога можете да видите името така SBB CFF FFS.

Относно SBB

SBB е швейцарска влакова услуга, която е една от най-добрите в света.

Националната швейцарска железопътна компания SBB оперира в цяла Швейцария, с 798 гари, и 721 места за продажба на билети за влак. Железопътната компания SBB е държавна собственост от 1 януари, 1999, което означава федералната държава 100% от акциите.

 

Sbb train in the snow

Отидете на Запазване на начална страница с влак или използвайте тази джаджа за търсене обучава билети за SBB

Запишете приложение за влак iPhone

Приложение за Android Save A Train

 

Запазете влак

произход

Дестинация

Дата на заминаване

Дата на връщане (по избор)

възрастен (26-59):

младежта (0-25):

Старши (60+):


 

Топ статистика за получаване на евтин билет за влак SBB

номер 1: Вземете предварително билетите си за SBB, доколкото можете

Билети за влак SBB са достъпни онлайн до 60 дни преди датата ви на пътуване. Когато поръчвате билети за влак преди време, получавате най-евтините билети и най-евтините билети за влак SBB са много ограничени. Освен това, Цените на билетите за влакове SBB растат нагоре, когато денят ви на пътуване се приближава, така че за да спестете пари за покупката на билет за влак SBB, вземете предварително билетите си за влак. За да спестите пари от билети за влак SBB, закупете билетите си рано.

номер 2: Пътувайте с SBB през извън пиковите периоди

Билетите за влак SBB са по-евтини в извън пиковите периоди, в началото на седмицата, и през деня. Можете да сте сигурни, че ще получите по-евтини билети за влак в рамките на седмицата. Във вторник, сряда, и четвъртък, Билетите за влак SBB са най-икономичните. Поради обема на бизнес пътници пътуване до работа сутрин и вечер, билетите за влак струват повече. По този начин, далеч по-евтино е да пътувате по всяко време между обяд и вечер. Уикендите са друг пиков период за влаковете, особено в петък и събота. Цените на билетите за влакове SBB също се увеличават официални празници и училищни ваканции.

номер 3: Поръчайте своите билети за SBB, когато сте сигурни в графика си за пътуване

SBB влакове са с голямо търсене, и само с 2 други железопътни компании като конкуренция, в момента те остават най-добрият избор за влакове в Швейцария. Те могат да си позволят да зададат ограничения за билети за влак като тези, които имат, които забраняват размяната на билети или възстановяването на суми, освен ако това не е бизнес тип билет. Въпреки че все още има уебсайтове, където можете да продавате билетите си втора ръка на хора, SBB не позволява продажба на билети втора ръка. Как това ви помага да спестите пари? Поръчайте билета си само когато сте сигурни в графика си, бихте ви спестили да резервирате един билет два пъти, защото се появи нещо и не можете да използвате оригиналния билет.

номер 4: Купете вашите билети за SBB на Save A Train

Запазване на влак има най-голямото, най-доброто, и най-евтините оферти за билети за влакове в Европа. Връзката ни с много железопътни оператори, източниците на билети за влак, и нашите познания за технологичните алгоритми ни дават достъп до най-евтините оферти за билети за влак. Ние предлагаме не само евтини оферти за билети за влак само за SBB; ние предлагаме същото за други алтернативи на SBB.

Цени на влакове от Лион до Базел

Цени на влаковете от Цюрих до Базел

Цени на влакове от Париж до Базел

Цени на влакове от Люцерн до Базел

 

SBB Train in Switzerland

 

Колко струват билетите за SBB?

Билетите на SBB започват от 12,50 евро до 125 евро за едно пътуване с влак. В цена на билет за влак SBB зависи от какъв тип билет, дестинация, и когато решите да пътувате:

Еднопосочен билет Отиване и връщане
стандарт 12,50 евро – 35 евро 28 евро – 55 евро
Първи клас 50 евро – 95 евро 50 евро – 125 евро

 

Пътеки за пътуване: Защо е по-добре да вземете влакове SBB, и не пътувайте със самолет

1) Вие пристигате в Центъра на града. Това е едно предимство на влаковете SBB в сравнение със самолетите. SBB влакове и всичко пътуване с други влакове от всяка точка на града до центъра на следващия град, няма значение дали е природен резерват или село. Това ви спестява време и разходи за такси от летището до центъра на града. С спирки на влак, по-лесно е да стигнете до всяко място в града, към който се отправяте. Няма значение откъде пътувате, Женева, Базел, Зермат, или Цюрих, Спирките в центъра на града са основно предимство на влаковете SBB!

2) Пътуването със самолети изисква да сте на летището поне няколко часа преди полетното си време. Трябва да преминете през проверки за сигурност, преди да имате право да се качите на самолета. С влакове SBB, просто трябва да сте на гарата по-малко от час предварително и понякога дори по-малко. Когато имате предвид и времето, което ви отнема да пътувате от летището до центъра на града, ще разберете, че влаковете SBB са по-добри като цяло време за пътуване.

3) На повърхността, цената на билетите за влак SBB изглежда е по-скъпа от бюджетните самолетни билети. въпреки това, когато сравнявате всички включени такси, Билетите за влак SBB имат по-изгодна цена. С други разходи като такси за багаж, които не е нужно да плащате във влакове, пътуване с SBB е най-добрият.

4) Влаковете са екологични. В сравнение между влакове и самолети, влаковете винаги биха излезли на върха. Самолетите силно замърсяват земята с високите нива на въглерод и CO2, които отделят. Влаковете в сравнение използват много по-малко въглероден отпечатък отколкото самолетите.

Цените на влаковете от Chur до Sois

 

Какви са разликите между Standard, Дневен пропуск, Дневен пропуск за спестявания, и Supersaver на SBB?

SBB има различни видове билети за различни бюджети и видове пътници: независимо дали е бизнес или отдих. Можете да сте сигурни, че някой от тези билети би ви подхождал.

Стандартни билети SBB:

В SBB Standard билет е най-гъвкавият от всички билети SBB. Този билет за влак е от точка до точка 1 път или двупосочни пътувания. С други думи, стандартният билет SBB е класическата карта за пътуване. Най-важното, този билет за влак е валиден за целия ден, който сте избрали по време на покупката, и докато 5 съм на следващия ден. В допълнение, можете да закупите билет SBB от точка до точка за 1-ви и 2-ри клас. Друго голямо предимство на тези билети от точка до точка е, че децата до възрастта 6 пътувайте безплатно. С други думи, можете да пътувате навсякъде, където пожелаете, и във всеки клас, на вашето пътуване от А до Б.

 

 

SBB Day Pass и Saver Day Pass Билети:

С карта за пътуване Saver Day Pass, можете да платите само 27 евро на пътуване. Билетът за Day Pass е достъпен само ако ги получите предварително, те не са на разположение на гарата, още 60 дни преди датата на заминаване. Можете също да поръчате този тип билет за влак един ден преди пътуването. освен това, билетът Saver Day Pass е валиден за лодки, автобуси, или пътувания с трамвай.

SBB Supersaver Билети:

Този клас билети не е толкова гъвкав като стандартния билет за влак SBB, но по-евтини от другите билети за влак. Билетът Supersaver SBB предлага до 70% отстъпка от стандартни билети. За разлика от стандартния билет за влак, този тип билет предлага най-ниската тарифа за конкретно пътуване от А до Б. Значение, не можете да скачате и изключвате на никоя станция, с изключение на станциите, които сте резервирали предварително.

Картата за пътуване на Day Pass ви дава гъвкавост на датата на пътуване. С други думи, можете да пътувате по всяко време, когато пожелаете, в деня на датата на отпътуване.

Цени на влаковете в Интерлакен до Цюрих

Цени на влаковете от Люцерн до Цюрих

Цени на влакове от Берн до Цюрих

Цени на влакове Женева до Цюрих

 

Има ли абонамент за SBB?

Само местните граждани могат да закупят картата за пътуване на GA, което всъщност е една карта за всичко. Картата за пътуване на GA е валидна на целия обществен транспорт в Швейцария.

Можете да го закупите на адрес:

– SBB броячи на билети.

– В местното обслужване на клиенти на SBB 848 44 66 88

– От персонала във влаковете и автобусите на SBB.

Фамилия GA Travelcard

Деца и млади възрастни до възрастта 16 и техните родители могат да се възползват от отстъпките на пътуващата карта Familia GA. Тази карта е достъпна, ако поне един член на семейството има тази SBB карта за пътуване.

Всички притежатели на Familia GA се радват на значително намалените цени за други GA туристически карти. В допълнение, семейството може да реши дали желае да закупи Familia GA за 1-ви или 2-ри клас.

Seven25 Travelcard

Когато си 25 всичко е да се забавлявате, и сега със седем25 карти, можете да пътувате неограничено от 7 ч. Значение, Тази туристическа карта е валидна между 7 вечерта 5 съм. Така, как работи? The seven25 се зарежда към вашата карта за пътуване Swiss Pass и можете да го използвате за всяка спирка.

Цени на влакове от Базел до Интерлакен

Цени на влакове Женева до Цермат

Цени на влакове от Берн до Цермат

Цените на влаковете от Люцерн до Цермат

 

SBB Train Travel in Switzerland

 

Колко време преди пристигането на SBB да пристигне?

За да вземете своя SBB и да сте навреме, железницата препоръчва да пристигнете поне 1 час преди тръгването на вашия влак SBB. Ние от Save A Train, тъй като пътувахме много във влаковете на SBB, препоръчваме пристигане дори 30 минути предварително, така че не е нужно да бързате през огромните гари, за да хванете влака. В допълнение, един час е достатъчно достатъчно време, за да се насладите на магазините и щандовете за храна и да вземете онези артикули, от които се нуждаете пътуване с влак, за да бъде възможно най-плавно.

 

Какви са разписанията на влаковете SBB?

Можете да разберете в реално време на нашата начална страница на Save A Train. Просто въведете текущото си местоположение и желаната дестинация, и ние ще ви покажем актуалната информация за разписанията на влаковете.

 

Кои гари се обслужват от SBB?

Има свърши 10 гари, обслужвани от влакови услуги на SBB.

Гарата в Цюрих на SBB е централната гара на Цюрих (Местното име е Zurich HB). Това е най-голямата жп гара SBB в Цюрих и се намира в сърцето на Цюрих, близо до Река Лимат.

Берн е столицата на Швейцария и най-близката железопътна гара до университета в Берн в квартал Langgasse.

В Женева днес SBB влакове тръгват и пристигат от централната гара в Женева, в центъра на града.

Базел Гарата SBB е най-голямата гранична станция в Европа. Тоест от Швейцария, можете да пътувате до Германия, Франция, Австрия, и Холандия с влаковата служба SBB. Най-важното, има 50 магазини и ресторанти в гара Базел, където можете да пазарувате всичко необходимо за пътуването. Например, можете да закупите закуски и сувенири в последния момент. От гара Базел SBB, а основните станции, до които можете да пътувате, са Франкфурт, Париж, и Залцбург.

Цени на влакове от Базел до Интерлакен

Цени на влакове Женева до Цермат

Цени на влакове от Берн до Цермат

Цените на влаковете от Люцерн до Цермат

 

Често задавани въпроси за SBB

Разрешени ли са моторите на борда SBB Влакове?

Велосипедите са разрешени във влаковете SBB. Можете да си купите билет за тях на гарата, и регистрирайте мотора като багаж или ги носете до влака като ръчен багаж.

Пътуват ли децата безплатно във влаковете SBB?

Да в някои случаи, придружени деца на възраст под шест години пътуват безплатно. В допълнение, деца от шестгодишна възраст, и до тяхното 16 пътуване за рожден ден на половин цена.

Разрешени ли са домашни любимци във влакове SBB?

да, кучетата са разрешени, докато пътуват в пътнически сандък или микробус.

Какви са процедурите за качване на SBB?

Трябва поне да пристигнете на гарата 1 час преди часа на тръгване на влака, и покажете лична карта на инспектора на билета, за да проверите.

Най-често задавани въпроси за SBB – Мога ли да запазя предварително място в SBB?

Ти мога резерва във влака а Знамв предварително до 5 пътници на цена от € 5 на място. въпреки това, резервацията трябва да е под името на лице, което пътува.

Има ли Wi-Fi услуга в SBB?

да. Можете да се насладите Безплатно Wi-Fi обслужване на всички влакове SBB и всички класове за пътуване до 60 минути.

 

Sbb train in heavy snow

 

Ако сте чели до този момент, знаете всичко, което трябва да знаете за вашите влакове SBB, и сте готови да закупите своя билет за влак SBB Запазете влак.

 

Имаме билети за влак за тези железопътни оператори:

DSB Denmark

Датска ДСБ

Thalys railway

Талис

eurostar logo

Евростар

sncb belgium

SNCB Белгия

intercity trains

Междуградски влакове

SJ Sweden Trains

SJ Швеция

NS International Cross border trains

NS International Холандия

OBB Austria logo

OBB Австрия

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Лирия

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Норвегия

Switzerland Sbb railway

SBB Швейцария

CFL Luxembourg local trains

CFL Люксембург

Thello Italy <> France cross border railway

задълбочава

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Германия

European night trains by city night line

Нощни влакове

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Германия

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Чешки

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

лого на eurail

Eurail

 

Искате ли да вградите тази страница във вашия сайт? Натисни тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sbb%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане), Или можете просто да свържете директно към тази страница.

 • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml и можете да промените / de на / nl или / fr и повече езици.
Авторско право © 2021 - Запазете влак, Амстердам, Холандия
Не оставяйте без подарък - Вземи купони и новини !