Rendelési vonatjegy MOST

Olcsó SBB vonatjegyek és utazási útvonalak árak

Itt található az összes információ Olcsó SBB vonatjegy és SBB utazási árak és előnyei.

 

Témakörök: 1. SBB vonattal
2. Az SBB-ről 3. A legjobb betekintés az olcsó SBB vonatjegy megszerzéséhez
4. Mennyibe kerülnek az SBB jegyek 5. Utazási útvonalak: Miért jobb SBB vonatokkal közlekedni, és nem utazzon repülőgéppel
6. Melyek a különbségek a standard?, Napijegy, és a Supersaver az SBB-n 7. Van-e SBB előfizetés
8. Mennyi ideig érkezik az SBB indulása előtt 9. Mi az SBB vonat menetrendje
10. Mely pályaudvarokat szolgálja az SBB 11. SBB GYIK

 

SBB vonattal

 • Az Svájci Szövetségi Vasút, SBB, a Svájcban működő nemzeti vasúttársaság.
  • Az SBB vonatok az európai nemzeti vasúti rendszerek élén állnak, és be 2017 a szolgáltatás minősége miatt az első helyre került, biztonsági rangsor, és teljesítménymutató.
  • 25 millió utas utazik az SBB-vel naponta.
  • Az SBB vonatjárat a világ egyik legpontosabb vonatszolgáltatása, kevesebbel mint 3 perc késés átlagosan.
  • A leghosszabb SBB vonatalagút, a Gotthard-alagút, ban,-ben svájci Alpok, intézkedéseket 57.1 kilométereket és világrekordot állít fel.
  • SBB has 3 hivatalos nyelvek: német, Francia, és olasz. Ebből adódóan, Az SBB vasútállomásokat a helységnek megfelelően nevezik meg és jelölik: az állomások neve és táblája a kétnyelvű városokban mindkét helyi nyelven szerepel, és miért láthatja néha így a nevet SBB CFF FFS.

Az SBB-ről

Az SBB egy svájci vonatszolgáltatás, amely az egyik legjobb a világon.

A nemzeti svájci SBB vasúttársaság egész Svájcban működik, val vel 798 vasútállomásokon, és 721 vonatjegyek értékesítési pontjai. Az SBB vasúttársaság január 1-je óta állami tulajdonban van, 1999, vagyis a szövetségi állam rendelkezik 100% részvények.

 

Sbb train in the snow

Menj Mentés a vonatra vagy használja ezt a modult a kereséshez vonatokat jegyez az SBB-be

Mentés a vonatra iPhone App

Mentés egy vonatra Android alkalmazás

 

Ments meg egy vonatot

Eredet

Cél

Indulási időpont

Visszatérítési dátum (Választható)

Felnőtt (26-59):

Ifjúság (0-25):

Idősebb (60+):


 

A legjobb betekintés az olcsó SBB vonatjegy megszerzéséhez

Szám 1: Szerezd meg SBB jegyeidet előre, amennyire csak tudsz

SBB vonatjegyek online elérhetőek 60 nappal az utazás dátuma előtt. Amikor idő előtt vonatjegyet rendel, a legolcsóbb jegyeket kapja, és a legolcsóbb SBB vonatjegyek nagyon korlátozottak. Továbbá, Az SBB vonatjegy ára az egekbe szökik, amikor az utazás napja közelebb kerül, tehát annak érdekében, hogy pénzt takaríthat meg az SBB vonatjegy vásárlásakor, szerezd meg előre a vonatjegyeket. Pénzt takaríthat meg az SBB vonatjegyeken, vásárolja meg jegyeit korán.

Szám 2: Utazás SBB-vel csúcsidőn kívül

Az SBB vonatjegyei vannak csúcsidőn kívül olcsóbb, a hét elején, és napközben. Biztos lehet benne, hogy megkapja Olcsóbb vonatjegy a héten belül. Kedden, szerda, és csütörtökön, Az SBB vonatjegyek a leggazdaságosabbak. Volumene miatt üzleti utazók reggel és este munkába járni, vonatjegyek többet fizetnek. És így, sokkal olcsóbb bármikor utazni dél és este között. A hétvégék újabb csúcsidő a vonatok számára, különösen pénteken és szombaton. Az SBB vonatjegy ára is tovább emelkedik munkaszüneti napok és iskolai szünidők.

Szám 3: Rendelje meg jegyeit az SBB-be, amikor biztos benne, hogy utazási menetrendjében szerepel

SBB vonatok nagy igény van, és csak 2 más vasúttársaságok versenyként, jelenleg Svájcban a legjobb választás a vonatok számára. Megengedhetik maguknak, hogy olyan vonatjegy-korlátozásokat állapítsanak meg, mint amilyenek vannak, amelyek tiltják a jegycserét vagy a visszatérítést, kivéve, ha ez üzleti típusú jegy. Annak ellenére, hogy még mindig vannak olyan weboldalak, ahol használtan adhatja el jegyeit az embereknek, Az SBB nem engedélyezi a használt jegyek értékesítését. Hogyan segít ez pénzt megtakarítani?? Csak akkor rendelje meg jegyét, ha biztos benne az ütemtervében, így megmentheti Önt attól, hogy kétszer egy jegyet foglaljon, mert valami jött fel, és nem tudta használni az eredeti jegyet.

Szám 4: Vásárolja meg az SBB jegyeit a Save A Train oldalon

Mentsd meg a vonatot a legnagyobb, a legjobb, és a legolcsóbb vonatjegyek Európában. Kapcsolatunk sok vasúti szolgáltatóval, a vonatjegy forrásai, és a technológiai algoritmusokkal kapcsolatos ismereteink hozzáférést biztosítanak a legolcsóbb vonatjegyekhez. Nem csak az SBB számára kínálunk olcsó vonatjegy-ajánlatokat; ugyanezt biztosítjuk az SBB más alternatíváira is.

Lyon és Bázel vonatainak árai

Zürich és Bázel vonatainak árai

Párizs és Bázel között

Luzern és Bázel között

 

SBB Train in Switzerland

 

Mennyibe kerülnek az SBB jegyek?

Az SBB jegyek 12,50 eurótól kezdve akár 125 euróig terjednek, egyetlen vonatútra. Az az SBB vonatjegy ára a jegy típusától függ, cél, és amikor az utazást választja:

Egyirányú jegy Körút
Alapértelmezett 12,50 € – 35 € 28 € – 55 €
Első osztály 50 € – 95 € 50 € – 125 €

 

Utazási útvonalak: Miért jobb SBB vonatokkal közlekedni, és nem utazzon repülőgéppel

1) Megérkezik a Városközpont. Ez az SBB vonatok egyik előnye a repülőgépekhez képest. SBB vonatok és minden egyéb vonatút bárhonnan a városból a következő város központjáig, nem mindegy, hogy a természetvédelmi terület vagy falu. Időt és időt takarít meg egy taxival a repülőtérről a városközpontba. Vonatmegállókkal, könnyebb eljutni a város bármely pontjára, ahova tartózkodik. Nem számít, honnan utazol, Genf, Basel, Zermatt, vagy Zürich, a belvárosi megállók az SBB vonatok fő előnyét jelentik!

2) Repülővel történő utazáshoz legalább néhány órával a repülési idő előtt a repülőtéren kell lenned. Biztonsági ellenőrzésen kell átesnie, mielőtt felszállhat a gépre. SBB vonatokkal, kevesebb, mint egy órával korábban, és néha még kevesebbet is az állomáson kell lennie. Ha figyelembe veszi azt az időt is, amelybe a repülőtérről a város központjába lehet ingázni, rájön, hogy az SBB vonatok összességében jobbak utazási idő.

3) A felszínen, az SBB vonatjegyek ára drágábbnak tűnik, mint a költségvetési repülőjegyeké. azonban, ha összehasonlítja az összes érintett díjat, Az SBB vonatjegyeknek kedvezőbb az ára. Más költségekkel, például poggyászdíjakkal, amelyeket nem kell fizetnie a vonatokon, az SBB-vel utazik a legjobb.

4) A vonatok környezetbarátak. A vonatok és a repülőgépek összehasonlításában, a vonatok mindig a csúcsra kerülnének. A repülőgépek erősen szennyezik a földet az általuk kibocsátott magas szén- és szén-dioxid-szinttel. A vonatok összehasonlításban használják sokkal kevesebb a széndioxid-lábnyom mint a repülőgépek.

Chur to Theseis vonatárak

 

Melyek a különbségek a standard?, Napijegy, Megtakarító napijegy, és a Supersaver az SBB-n?

Az SBB-nek különböző típusú jegyei vannak a különböző költségvetésekhez és utazótípusokhoz: akár üzleti, akár szabadidős. Biztos lehet abban, hogy ezeknek a jegyeknek egyike megfelelne neked.

Standard SBB jegyek:

Az SBB Standard jegy az összes SBB jegy közül a legrugalmasabb. Ez a vonatjegy pontról pontra szól 1 út vagy oda-vissza út. Más szavakkal, az SBB standard jegy a klasszikus utazási kártya. A legfontosabb, ez a vonatjegy a vásárláskor választott egész napra érvényes, és amíg 5 másnap vagyok. Továbbá, megvásárolhatja az SBB pont-pont jegyét az 1. és 2. osztályba. A pont-pont jegyek másik nagy előnye, hogy a gyerekek életkorukig 6 utazás ingyenes. Más szavakkal, bárhová utazhat, ahová csak akar, és bármelyik órán, utazásod során A-ból B-be.

 

 

SBB Day Pass és Saver Day Pass Jegyek:

Saver Day Pass utazási kártyával, utazásonként akár 27 eurót is fizethet. A Day Pass jegy csak akkor kapható, ha előre megkapja őket, a vasútállomáson nem állnak rendelkezésre, már 60 nappal az indulás dátuma előtt. Az ilyen típusú vonatjegyet az utazás előtt egy nappal is megrendelheti. Ráadásul, a Saver Day Pass jegy hajókra érvényes, buszok, vagy villamos utak.

SBB Supersaver Jegyek:

Ez a jegyosztály nem annyira rugalmas, mint a Standard SBB vonatjegy, de olcsóbb, mint a többi vonatjegy. A Supersaver SBB jegy legfeljebb 70% kedvezmény a szokásos jegyekre. Ellentétben a szokásos vonatjeggyel, ez a típusú jegy a legalacsonyabb árat kínálja egy adott utazás során A-ból B-be. Jelentése, egyetlen állomáson sem lehet fel-le ugrani, kivéve az előre lefoglalt állomásokat.

A Day Pass utazási kártya rugalmasságot biztosít az utazás időpontjában. Más szavakkal, bármikor utazhat, amikor csak akar, az indulás napján.

Interlaken és Zürich között

Luzern és Zürich vonatok árai

Bern és Zürich vonatok ára

Genf és Zürich közötti vonatárak

 

Van-e SBB előfizetés?

Csak a helyi polgárok vásárolhatják meg a GA útikártyát, ami alapvetően mindenhez egy kártya. A GA útikártya érvényes minden tömegközlekedés Svájcban.

A következő címen vásárolhatja meg::

– SBB jegypultok.

– Az SBB helyi ügyfélszolgálatán 848 44 66 88

– Az SBB vonatok és buszok személyzetétől.

Familia GA Travelcard

Gyermekek és fiatal felnőttek életkorig 16 és szüleik kedvezményeket élvezhetnek a Familia GA utazási kártyán. Ez a kártya akkor áll rendelkezésre, ha a család legalább egy tagjának van ilyen SBB utazókártyája.

A Familia GA minden birtokosa élvezi a más GA útikártyák jelentősen csökkentett árát. Továbbá, egy család eldöntheti, hogy a Familia GA-t 1. vagy 2. osztályba kívánja-e vásárolni.

Seven25 Travelcard

Amikor te 25 a szórakozásról szól, és most hét25 kártyával, -tól korlátlanul utazhat 7 délután. Jelentése, Ez az útikártya érvényes 7 pm it 5 am. Így, hogyan működik? A seven25 be van töltve a Swiss Pass utazási kártyájára, és bármely megállóhoz használhatja.

Bázel és Interlaken közötti vonatok ára

Genf és Zermatt közötti vonatok ára

Bern és Zermatt közötti vonatok árai

Luzern és Zermatt vonatok árai

 

SBB Train Travel in Switzerland

 

Mennyi ideig érkezik az SBB indulása előtt?

Ahhoz, hogy megkapja az SBB-t, és időben legyen igaza, a vasút azt javasolja, hogy érkezzen legalább 1 órával az SBB vonat indulása előtt. Mi vagyunk a Save A Train-nél, mivel sokat utaztunk az SBB vonataival, javasoljuk, hogy érkezzen még 30 perc előre, így nem kell rohannia a hatalmas vasútállomásokon, hogy elkapja a vonatot. Továbbá, egy óra elegendő idő ahhoz, hogy élvezhesse az üzleteket és az étkezési standokat, és beszerezhesse azokat az elemeket, amelyekre szüksége van a vonatos utazás a lehető legegyenletesebb legyen.

 

Mi az SBB vonat menetrendje?

Ezt valós időben megtudhatja a Save A Train weboldalunkon. Csak írja be az aktuális tartózkodási helyét és a kívánt rendeltetési helyet, és megmutatjuk a vonatok menetrendjének frissített adatait.

 

Mely pályaudvarokat szolgálja az SBB?

Több mint 10 az SBB vonatjáratok által kiszolgált állomások.

Az SBB zürichi állomása Zürich központi pályaudvara (A helyi neve Zurich HB). Ez Zürich legnagyobb SBB vasútállomása, és Zürich szívében található, közel Limmat folyó.

Bern Svájc fővárosa, a legközelebbi vasútállomás a Berni Egyetemhez a Langgasse negyedben.

Genfben manapság SBB vonatok induljon és érkezzen a genfi ​​központi pályaudvarról, a város központjában.

Basel Az SBB állomás Európa legnagyobb határállomása. Vagyis Svájcból, Németországba utazhat, Franciaország, Ausztria, és Hollandia az SBB vonatszolgáltatással. A legfontosabb, vannak 50 üzletek és éttermek a bázeli állomáson, ahol mindent megvásárolhat, ami az utazáshoz szükséges. Például, snackeket és last minute ajándéktárgyakat vásárolhat. A bázeli SBB állomásról, és a főbb állomások, ahová utazhat, Frankfurt, Párizs, és Salzburg.

Bázel és Interlaken közötti vonatok ára

Genf és Zermatt közötti vonatok ára

Bern és Zermatt közötti vonatok árai

Luzern és Zermatt vonatok árai

 

SBB GYIK

Vannak-e kerékpárok a fedélzeten SBB vonatok?

A kerékpárok az SBB vonatokon megengedettek. Az állomáson lehet jegyet vásárolni hozzájuk, és regisztrálja a kerékpárt poggyászként, vagy kézipoggyászként vigye a vonatra.

A gyerekek ingyen utaznak az SBB vonatokon?

Bizonyos esetekben igen, a kísérő hat évnél fiatalabb gyermekek ingyenesen utazhatnak. Továbbá, gyermekek hat éves kortól, és fel az ő 16 születésnapi utazás féláron.

Háziállatok megengedettek az SBB vonatokon?

Igen, kutyák megengedettek, amíg utastérben vagy csomagkocsival utaznak.

Mik az SBB beszállási eljárásai?

Legalább az állomásra kellene megérkeznie 1 órával a vonat indulási ideje előtt, és igazolást mutasson a jegyellenőrnek az ellenőrzés céljából.

A legtöbbet kért SBB GYIK – Előre foglalhatok helyet az SBB-n?

Ön tud tartalék a vonaton a tudomnál nél előlegként legfeljebb 5 utasok ára ülésenként 5 euró. azonban, a foglalást egy utazó személy nevén kell megtenni.

Van-e Wi-Fi szolgáltatás az SBB-n belül?

Igen. Élvezheted Ingyenes Wi-Fi szolgáltatás az összes SBB vonaton és minden utazási osztály legfeljebb 60 percek.

 

Sbb train in heavy snow

 

Ha elolvasta eddig, tud mindent, amit tudnia kell az SBB vonatairól, és készen áll arra, hogy megvegye az SBB vonatjegyét Ments meg egy vonatot.

 

Van vonatjegyünk ezeknek a vasúti üzemeltetőknek:

DSB Denmark

Dán DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgium

intercity trains

Intercity vonatok

SJ Sweden Trains

SJ Svédország

NS International Cross border trains

NS Nemzetközi Hollandia

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvégia

Switzerland Sbb railway

SBB Svájc

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

mélyül

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Németország

European night trains by city night line

Éjszakai vonatok

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Németország

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cseh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logó

Eurail

 

Be szeretné ágyazni ezt az oldalt a webhelyére? Kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sbb%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot), Vagy közvetlenül is linkkel erre az oldalra.

copyright © 2021 - Ments meg egy vonatot, Amszterdam, Hollandia
Ne hagyja nélkül jelen - Get Kupon és hírek !