Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 19/08/2022)

A vonatút kényszerít bennünket, hogy szüneteltesse, Kinézek az ablakon, és értékelik a luxus figyelembe korunk. Az utazás izgalmas, de néha vegye fel minden energiánkat, hosszú vonatút egy esélyt, hogy kapcsolja ki és kikapcsolódjon. Hozza ki a legtöbbet utazásából – íme a legfontosabb tennivalóink ​​hosszú vonatutakon, hogy minden utazónak pihentető és élvezetes utazást biztosítsunk.

 

Hallgasson zenét, miközben egy hosszú vasúti utazás

Tegye fel a fejhallgatót, és lassítson le, miközben kedvenc zenéjét hallgatja. Nincs jobb módja annak, hogy élvezze a festői táj. Lazítson, és nézze meg a gyönyörű tájat, ahogy elszáguld a mellett, miközben kedvenc előadóit hallgatja.

Dijon Párizs vonatok

Reims Párizs vonatok

Lille Párizsba vonatok

Utak Párizs vonatok

 

Megtanulni egy új nyelvet

Miért nem alakul ki egy új készség a hajóút? Ha egy másik nyelvet beszélő országba utazik, hosszú vonatút lehetőséget kínál arra, hogy vegye fel néhány szavak és kifejezések.

Milánó Velence vonatok

Padova Velence vonatok

Bologna Velence vonatok

Róma Velence vonatok

 

Tennivalók a hosszú vonatúton

Jó tudni, hogy az alapjait bármilyen nyelven, ha egy ismeretlen idegen országban. Szerencsére, vannak sok alkalmazás és podcast lehet letölteni, hogy tanfolyamokat, beleértve a népszerű spanyol, német, olasz, és angol nyelven.

 

Olvas

Reading nagyszerű pihentető és mindig kellemes módja annak, hogy telik az idő. A hosszú munkaidő és elfoglalt életet jelentheti kevesebb időt olvasásra, így egy hosszú vonatút lehetőséget jelent, hogy ugorj be a könyvet, vagy eBook. Ha nem érzi lusta, és szeretné, hogy valaki nem a olvasás neked, egy hangoskönyv remek alternatíva.

Bréma és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

Használat technológia

a laptopok, iPad, és okostelefonok az Ön rendelkezésére, könnyű megtalálni szórakoztató fedélzeti. Felzárkózni a kedvenc televíziós sorozat vagy nézze meg, hogy a filmet már vágy nézni.

Tennivalók a hosszú vonatúton

Hogy van-e WIFI áll-e vagy sem, ez egy jó ötlet, hogy töltse le a show, vagy film kíván nézni az utazás előtt. Felzárkózni a kedvelt képernyőn történetek és mielőtt te is tudod, ha lesz a cél.

Frankfurt Prága vonatok

Munich Prága vonatok

Berlin Prága vonatok

Bécs Prága vonatok

 

Látogasson el a menza

Könnyen fáradt és lassú egy hosszú vonatút. Miután ül egy vonat órákig, fontos, hogy nyúlik a lábát, ha lehetséges. Egy rövid séta a kantin segít használni az időt, és úgy érzi, újratölteni. Végigjárja a kocsikat a kantin, Nézd a tájkép, és élvezze a desszert egy ital, amelyet választott

Milan Rómába vonatok

Firenze Rómába vonatok

Bologna Rómába vonatok

Nápoly Róma vonatok

 

 

Találkozz új emberekkel hosszú vasúti utazás

Vonattal lehet társadalmi tapasztalat. Találkozni új emberekkel vonatokon könnyebb, mint más közlekedési módokon szállítás. Ellentétben egy repülőgép, szabadon mozoghat és kapcsolatba léphet más utazókkal. Ez érdekes, hogy mit tanulhat más emberek és történetek – beszélni az élet, munka, és bővítse hálózatát. Kérdezd meg a melletted lévő személyt a könyvről, amit olvas, kínáljon nekik egy édességet, vagy egyszerűen indítson beszélgetést a cél ők utaznak. Úgy halad beszélgetés van, míg utazás Európát vonaton ami létrehozza maradandó emlékek.

Lyon Marseille vonatok

Párizs-Marseille vonatok

Nice-Marseille vonatok

Bordeaux-Marseille vonatok

 

Készüljön a következő hosszú vasúti utazás

A hosszú vasúti utazás néha az egyetlen időszak nyugodt alatt utazás. Fantasztikus lehetőség lehet számodra, hogy tankolj és felkészülni a választott úti célra. Ital rengeteg víz, egyél egy kis ételt, és ha lehet, alvás. Segítségével a hosszú vonatút bölcsen segít felfrissítô és feszültség - készen áll a következő úticél.

 

Mit csinál a hosszú vasúti utazás? Értesítsen minket Twitteren a következő címen: @SaveATrain! , Megtalálható a többi társadalmi csatornák Saveatrain

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthings-long-train-journeys%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)