Rendelési vonatjegy MOST

Olcsó ICE vonatjegyek és utazási útvonalak

Itt megtalálhatja az összes információt Németországról Olcsó ICE vonatjegyek és ICE utazási árak és előnyei.

 

Témakörök: 1. ICE a vonat kiemeli
2. Az ICE vonatról 3. Legfontosabb betekintés olcsó ICE vonatjegyre
4. Mennyibe kerül az ICE jegyek 5. Utazási útvonalak: Miért jobb to menjen az ICE vonatra, és nem utazzon repülőgéppel
6. Mi a különbség a standard osztály és az első osztály között az ICE-n? 7. Van-e ICE-előfizetés
8. Mennyi ideig érkezik az ICE vonat indulása előtt 9. Melyek az ICE vonat menetrendjei
10. Mely állomásokat szolgálja fel az ICE 11. ICE vonatok GYIK

 

ICE a vonat kiemeli

 • A leggyorsabb vonat Németországban az ICE vonat 300km / h sebességgel.
 • Ta német vasúti rendszer zászlóshajója, az ICE, összeköti Németország minden városát.
 • Az összes vonat közül, amely a Német vasúti rendszer, Az ICE az A kategóriába tartozik.
 • Az ICE vonatokat úgy tervezték, hogy versenyezzenek a repülőgépekkel a kényelem és a célig tartó idő tekintetében.
 • Az ICE nemzetközi útvonalai közé tartozik Franciaország, Belgium, Dánia, Ausztria, Hollandia, és Svájcban.

 

Az ICE vonatról

Az Intercity-Express vagy az ICE hivatkozási nevén az nagysebességű vonatok a Deutsche Bahn tulajdonában van, Németország nemzeti vonatszolgáltatója. Az ICE vonatok luxusról ismertek, sebesség, és a kényelem, mivel összekötik Németország minden városát.

Olyan sebességgel, mint 300 km / óra, ICE vonattal történő utazás a leggyorsabb út a távoli városok, például Köln és Hamburg között.

ICE utazási útvonalak nem korlátozódnak Németországra. A vonat Ausztriába tartó nemzetközi útvonalakon közlekedik, Franciaország, Belgium, Svájc, Dánia, és Hollandia.

ICE Trains in a train station

Menj Mentés a vonatra vagy használja ezt a modult a kereséshez vonatjegyeket a Jégvonatokra

Mentés a vonatra iPhone App

Mentés egy vonatra Android alkalmazás

 

Ments meg egy vonatot

Eredet

Cél

Indulási időpont

Visszatérítési dátum (Választható)

Felnőtt (26-59):

Ifjúság (0-25):

Idősebb (60+):


 

Legfontosabb betekintés olcsó ICE vonatjegyre

Szám 1: Foglaljon ICE jegyeit előre, amennyit csak tudsz

Ha szeretne megkapni olcsó ICE jegyek, minél előbb veszi őket, annál nagyobb az esélye, hogy olcsón megszerezze őket. Vannak 3 az olcsó ICE viteldíjak és mindhárom jegytípus elérhető a kezdeti eladási időpontban, de a megtakarító viteldíja, Megtakarítási ár, és a Super sparpreis nem biztos, hogy elérhető, mivel az indulási nap közeledik. Már takarékos viteldíjakat is foglalhat 6 hónappal az indulás előtt.

Szám 2: Rendelje meg az ICE vonatjegyeket, ha biztos benne az útvonal

Ha biztos benne az utazási és indulási dátumáról, pénzt takarít meg a visszatérítési díjakban. A visszatérítés mértéke és a fel nem használt ICE jegyek visszaküldésének lehetősége a megvásárolt jegy típusától függ. Is, a visszatérítési díj alacsonyabb a spórolós jegyáraknál, mint a szokásos jegyjegyeké. Ne feledje, hogy a DB nem térít vissza készpénzben, amikor visszajuttatja a jegyét. A DB visszatérítése a DB utalványokon keresztül történik, amellyel bármely általuk kínált szolgáltatásért fizethet. Azt is eladhatja ICE vonatjegyek online az internetes fórumokon, ha szeretné visszakapni a pénzt.

Szám 3: Utazás ICE vonattal csúcsidőn kívül

Az ICE jegyek olcsóbbak a csúcsidőn kívüli időszakokban (kedd, Szerdán, csütörtökön, és szombaton). Csúcsidőben, az olcsó jegyek nagyon gyorsan elkelnek, csak a Flexpreis jegyek maradnak. Csúcsnapokon utazni, Foglaljon előre, hogy megkapja a megtakarító viteldíjakat. Ha nem tudja megtakarítani a viteldíjat, utazzon késő reggel és kora délután között (üzleti utazók miatt) mivel a Flexpreis jegyek olcsóbbak lennének. Végül, kerülje a továbbutazást nyilvános és iskolai szünetek mivel az ICE jegyárai is emelkednének.

Szám 4: Vásároljon ICE jegyet a Mentés a vonaton

Az ICE vonatjegyek Európában a legjobb kínálatát megtalálja weboldalunkon, Ments meg egy vonatot. Európában és a világon a legnagyobb vonatjegy-kínálatot kínáljuk. Számtalan vasúttársasággal való kapcsolatunkkal és a megfelelő algoritmusokkal, a lehető legolcsóbb ICE jegyeket kínáljuk Önnek. Is, olcsó alternatívákat találunk az ICE kivételével a vonatok számára.

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

Arriving ICE Train

 

Mennyibe kerül az ICE jegyek?

Az ICE jegy ára a jegy típusától és a kívánt helyek osztályától függ. Általában, német vasút híres arról alacsony ICE jegyárak. Három jegytípus létezik az ICE vonatra - a szokásos vagy a Flexpreis jegy, a Supersaver viteldíjak vagy a Supersparpreis, és a takarékos viteldíj vagy a Sparpreis ICE jegyek. A takarékos viteldíjak olcsóbbak, mint a szokásos jegyek, de a rendelkezésre álló jegyek csökkennek, mivel az indulási nap közeledett. ICE jegyárak függ a választott osztálytól, és itt található az osztályonkénti átlagos árak összefoglaló táblázata:

Egyirányú jegy Körút
Alapértelmezett 17 € – 50 € 30 € – 120 €
Prémium 21 € – 70 € 58 € – 152 €
Üzleti 40 € – 87 € 80 € – 180 €

 

Düsseldorf, München vonatok

Drezda München vonatok

Nürnberg München vonatok

Bonn, München vonatok

 

Utazási útvonalak: Miért jobb az ICE vonattal közlekedni, és nem utazzon repülőgéppel?

1) Kerülje a fedélzetet megelőző eljárásokat. Ha van repülése a 9 am, jobban jársz, ha legalább a repülőtéren vagy 7 következésképpen mire át kell esnie a beszállás előtti eljárásokon és a biztonsági ellenőrzéseken, majdnem itt az ideje, hogy felszálljon a repülőgépre.

ICE vonatokkal, Bármikor megérkezhet indulás előtt, feltéve, hogy mozgatás előtt bemegy a vonatba. Ez azért lehetséges, mert nincsenek beszállás előtti eljárások vagy hosszú távú biztonsági ellenőrzések. Csak mutasd meg az állomásra, keresse meg a vonatot a kijelzőn, és deszkára!

A teljes utazási idő, Az ICE németországi repülőgépeken győz, akárcsak áron. Az előzetes beszállás előtti eljárások során pazarolt idő, a repülőgépek összességében többet veszítenek utazási idő az ingázásban (a repülőtérről a pontos helyre).

2) Poggyászdíjak. Biztos lehet abban, hogy külön fizetni fog a bőröndökért, ha repülőgéppel utazik. azonban, Ha az ICE vonatokkal utazik, a poggyászdíj fizetése külön költséget jelent, amelyet nem kell megtennie, ha vásárol olcsó ICE vonatjegy. Hogy tisztázzuk, val vel olcsó ICE árak, nem kell fizetnie minden olyan bőröndért, amellyel utazik. Ez teszi az ICE olcsóbb és jobb utazási lehetőséget.

3) A vonatok környezetkímélőbbek. Az ICE vonat is környezetbarátabb mint a repülőgépek, ami hozzájárul a légszennyezéshez. A vonattal történő utazás 20x-kal kevesebb szén-dioxid-kibocsátást okoz, mint a légi közlekedés.

Berlin és Hamburg vonatok

Bréma és Hamburg vonatok

Hannover és Hamburg vonatok

Köln és Hamburg vonatok

 

new ICE train come out of siemens factory

 

Mi a különbség az ICE szabványos osztálya és az első osztály között?

Más vonatoktól eltérően, különféle rekeszek jegyével (alapértelmezett, üzleti, végrehajtó, stb.) mint Trenitalia-ban, A német ICE egy kicsit más. Minden ICE vonaton két osztály van - az első osztály és a második osztály. A két kategória közötti fő különbségek az ár, rugalmasság, és a kínált szolgáltatások.

Ami a jegyeket és az ICE vonat osztálytermeit érinti, Bármely jegy típus lehet az első osztályban. Ez azt jelenti, hogy még a olcsó ICE vonatjegy, a megtakarító ár, és a Super sparpreis első osztályú üléseket engedhet meg. azonban, az ár mindkét osztályon változik, amint fentebb láttuk.

Első osztályú ICE jegyek:

Az ICE első osztálya meghatározza a luxust, kényelem, és kiváló szolgáltatást nyújt a német vasúti rendszerben. Versenyképes repülőgépekhez tervezték, Az ICE vonatok kényelmet nyújtanak a távolsági utazásokhoz. Továbbá, az első osztályú fülkék a vonat körülbelül egyharmadát teszik ki, és akár három fülke is lehet, az ICE vonattól függően.

Az első osztályú rekeszek nagyobbak és egymástól eltérően vannak elrendezve 2-1 elrendezés helyett a 2-2 a második osztályban. Ez pedig több folyosó helyet szabadít fel az utasok számára. Ráadásul, az ICE első osztályának ülései szintén műbőr borításúak és nagyobbak, mint a második osztályé. Mivel az üzletemberek általában az első osztályt használják, szilárd asztalok állnak rendelkezésre azon utasok számára, akik útközben szeretnének munkát végezni.

Az ICE vonatokon az első osztályt a második osztálytól megkülönböztető extra szolgáltatások közé tartozik az ingyenes szolgáltatás, napilapok, ingyenes, korlátlan WI-FI, és speciális erősítők, amelyek megakadályozzák a mobiltelefon vételének megszakítását. Az első osztályú utasok is rendelhetik ételeiket a helyükről, ha nem akarnak a vonat fedélzetén lévő étterembe menni.

Az ICE első osztályú utazóira korlátozott másik előny helyjegy. Minden jegy első osztályú, beleértve a olcsó ICE jegyek, élvezd ezt az előnyt. Nem kell attól tartania, hogy véletlenszerűen kap egy ablakot; kiválaszthatja, hogy melyik ülőhelyet szeretne foglalni, és fenntarthatja azt.

Offenburg és Freiburg között

Stuttgart és Freiburg között

Lipcse és Freiburg vonatok ára

Nürnberg és Freiburg között

 

 

Második osztályú ICE jegyek:

A második osztályú rekeszek nem olyan messze vannak az első osztálytól, hogy kényelmesek legyenek. Továbbá, a másodosztályú fülkében az ülések jobbak, mint az átlagos légitársaságok ülései. Plusz, ergonómikusak, jöjjön fejtámla, és mintás szövet borítja. Ez kényelmes távolsági utat tesz lehetővé.

ICE vonatonként több másodosztályú fülke van, mint az első osztályú. Különösen, a második osztály üléselrendezése kissé szorosabb, mint az első osztályú rekeszé. Soronként négy ülőhely van (2-2 ülés elrendezése), mindegyik üléssel megosztva a középső kartámaszt.

További, a második osztály utasai korlátozottan hozzáférhetnek az első osztályú szolgáltatások egy részéhez. Vegyük például a WI-FI-t. A második osztályban, A Wi-Fi nem olyan korlátlan, mint az első osztályú utasok számára. A másodosztályú utasok szintén nem férhetnek hozzá ingyenesen a napilapokhoz, így ha újságot szeretne kapni a második osztályban, meg kell vásárolnia egyet.

A másodosztályú utasoknak étterembe kell menniük, ha ételt akarnak rendelni. Nem rendelhetnek a helyükről, mivel az ICE első osztályú rekeszében van. Is, Az ICE másodosztályú jegyei mind a Flexpreis, mind a takarékos árakon nem fedezik automatikusan a helyfoglalásokat. Ha helyet szeretne foglalni a második osztályban, további 6 eurót kell fizetnie. Hasonlóképpen mind az első osztályú, mind a másodosztályú utasok minden ülésnél elektromos csatlakozóval rendelkeznek.

Nürnberg Bambergbe vonatok

Frankfurt Bamberg vonatok

Stuttgart Bamberg vonatok

Drezda Bamberg vonatok

 

Van-e ICE előfizető?CIÓ?

Az ICE vasúti bérleteket kínál itt: olcsó ICE vonat árak korlátlan utazáshoz Németországban vagy Európában. Háromféle vasúti átjáró létezik:

Német Vasúti Pass

A német vasúti bérlet korlátlan utazásra szolgál Németországban. Is, olyan utazóknak szól, akik nem Európában élnek, pulyka, és Oroszország. Néhány előnye a német vasúti bérletnek:

 • A vasúti engedély jogosultjai németországi kívüli bónuszpontokra látogathatnak (Salzburg, Velence, és Brüsszel)
 • Kedvezményes ICE vonatjegy mindenki számára 28 évek
 • Korlátlan utazás egész Németországban
 • Két ember több pénzt takaríthat meg, ha együtt használják a Twin Paszt
 • A rugalmasság lehetővé teszi a német vasúti bérlet tulajdonosainak, hogy bármikor utazhassanak

A német bérlet birtokosai közül választhat 3 nak nek 15 egy hónapon belüli egymást követő utazási napok a bérlet vásárlásakor.

Eurail Pass

Az Eurail bérlet lehetővé teszi az Oroszországon kívül élő nem-európaiak számára, Európa, és Törökország, hogy korlátlanul utazzon Európában. Néhány juttatás tartalmaz:

 • Kuponok és kedvezmények a turisztikai látványosságokhoz.
 • Különböző kategóriák közül lehet választani - Felnőtt, Idősebb, és ifjúság.
 • Korlátlan utazás 31 Európai országok, beleértve Törökországot.

InterRail Pass

Az InterRail-útmutatás az Oroszországban élő emberek számára nyújt támogatást, pulyka, vagy Európa korlátlan utazása egész Európában. Ez a bérleti díj tartalmazza:

 • Kedvezmények ICE vonatjegyek fiatalabb és idősebb emberek számára egyaránt.
 • Korlátlan utazás ide: 33 európai országokban
 • Ingyenes vonatos túrák a Pass tulajdonosok számára, akik legfeljebb két gyerek alatt utazhatnak 11 évek.
 • Utazási időszak: 3 napokig 3 hónap egyénenként.

Minden bérlet elérhető, és ezen belül kell aktiválni 11 hónapos vásárlást.

München és Salzburg vonatok

Salzburg Passau

Bécs és Salzburg vonatok

Salzburg és Bécs vonatok

 

Mennyi ideig érkezik az ICE vonat indulása előtt?

Annak biztosítása érdekében, hogy időben megérkezzen a fedélzetre, megállapodni, sőt még böngészhet az üzletekben, javasoljuk, hogy érkezzen legalább 30 perccel az indulási idő előtt.

 

Melyek az ICE vonat menetrendjei?

A vonat menetrend nem rögzített, ami megnehezíti a válaszolást. azonban, valós időben elérheti az ICE vonatok menetrendjét a Save A Train honlapon. Adja meg eredetét és célját, és azonnal hozzáférhet az ICE összes vonatmenetrendjéhez. A legkorábbi ICE vonat ekkor indul 6 am, a vonatokkal minden indulva 30 percig a főbb úti célokig.

 

Mely állomásokat szolgálja fel az ICE?

Az ICE nemzetközi útvonalai több nemzetközi állomásról indulnak, köztük vannak Brüsszeli Midi Zuid (Brüsszel Midi South Station angol), Arnhem Central, és Amszterdam központi, és még sok más.

Érkezéskor, ICE vonatok megérkezik 11 Német állomások és egy svájci állomás. Is, A főbb érkezési állomások közé tartozik Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf, kölni, Frankfurti repülőtér (Frankfurt Main repülőtér), Manheim, Siegburg, és mások.

További, Dusseldorf egy gyönyörű város a Rajna mentén, gazdag kulturális történelemmel és hangulattal. Számos figyelemre méltó kulturális és történelmi látnivaló látható és festői útvonalak sétákra és remek bevásárlónegyedre. Tökéletes helyszín a hétvégi kiruccanás barátaival vagy családjával.

Az Amszterdam központjától (A Centraal holland nyelvű és a központi pályaudvart jelenti), megérkezhet Frankfurtba, az Európa pénzügyi fővárosaként ismert város. Mi több, vannak gyönyörű strandok, múzeumok, és éttermek, amelyeket meg kell látogatni.

Köln a művészet központja, építészet, és gazdag történelmi. ICE vonattal az Amszterdam Centraaltól, megérkezhet Kölnbe, hogy elmerüljön a város szépségében.

Valóban, hihetetlenül gyönyörű botanikus kertek vannak, éttermek széles skálájú kulináris remekművekkel, állatkertek, múzeumok, és kocsmák élvezni. Is, ha nem biztos benne, melyik állomást választja, algoritmusunk segít kiválasztani.

Frankfurt Heidelberg vonatok

Stuttgart Heidelberg vonatok

Nürnberg Heidelberg vonatok

Bonn Heidelberg vonatok

 

ICE vonatok GYIK

Mit kellene magammal vinni az ICE-hez?

Magadon kívül? Vigye magával az úti okmányát, érvényes útlevél, és az utazási biztosítás nem kötelező, de ez a dokumentum jót tesz az egészségének.

Milyen cég tulajdonosa az ICE?

Az Intercity-Express (JÉG) a német nemzeti vonatszolgáltató tulajdonában van, a Deutsche Bahn, és a DB a német szövetségi kormány tulajdonában van.

Hová lehet menni az ICE-vel?

Az ICE elsősorban Németország minden városán áthalad. Van néhány nemzetközi ICE utazási útvonalak néhány Németországgal határos országba.

Milyen eljárásokkal kell beszállni az ICE vonatokra?

Nincs divatos beszállási eljárás. Amikor megérkezik az állomásra, ellenőrizze a jelzőtáblákat, hogy megtalálja a vonatot. Továbbá, ezután bármikor felszállhat a vonatra, mielőtt a menetrend szerint indulna.

Milyen szolgáltatások vannak az ICE vonaton?

Az ICE Train átszálló étkezési lehetőséget kínál, ahol a menü étkezést tartalmaz, könnyű ételek, és mindenféle ital. Továbbá, minden ülés mellett vannak töltőnyílások, ingyen wifi (korlátlan az első osztályban), és erősítők a folyamatos mobiltelefon-vételhez (csak első osztályú).

A legkeresettebb ICE GYIK – Előbb le kell foglalnom egy helyet az ICE-n?

Nem kell előre foglalnia ülőhelyet, de helyet foglalhat, ha akar. Ha első osztályú jegyet vásárol, Ön automatikusan jogosult egy ingyenesen lefoglalt ülésre.

Van-e WiFi internet az ICE-n belül?

Igen, van. A második osztály rekeszében, A WI-FI internet ingyenes, de nem korlátlan, mint az első osztályú.

Konstanz a Lindau vonatok

Memmingen a Lindau vonatok

Biberach, hogy Lindau vonatok

Ulm Lindau vonatok

 

DB ICE Train First class Seat type

 

Végül, Ha elérted ilyen messzire, mindent tud, amit tudnia kell az ICE vonatokról, és készen áll arra, hogy megvásárolja az ICE vonatjegyét SaveATrain.com.

 

Van vonatjegyünk ezeknek a vasúti üzemeltetőknek:

DSB Denmark

Dán DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgium

intercity trains

Intercity vonatok

SJ Sweden Trains

SJ Svédország

NS International Cross border trains

NS Nemzetközi Hollandia

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvégia

Switzerland Sbb railway

SBB Svájc

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

mélyül

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Németország

European night trains by city night line

Éjszakai vonatok

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Németország

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cseh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logó

Eurail

 

Be szeretné ágyazni ezt az oldalt a webhelyére? Kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-ice%2F%0A%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot), Vagy közvetlenül is linkkel erre az oldalra.

copyright © 2021 - Ments meg egy vonatot, Amszterdam, Hollandia
Ne hagyja nélkül jelen - Get Kupon és hírek !