Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 11/12/2020)

Németországnak fenséges hegyei vannak, lélegzetelállító vidék, és a kozmopolita városok, amelyek magával ragadó élményt nyújtanak az ottani vonatozással. Vannak sok mesés helyen hogy többek között Berlin, München, Hamburg, kölni, és Frankfurt, és sokan mások. Ezek hotspotok és a kisebb városokban vannak összekapcsolva egy jól szervezett, nagy sebességű vasúti rendszer. Ez teszi a vasúti utazás Németországban olyan könnyű. Itt van egy útmutató a nyaralók számára vasúti utazás Németországban hogy megbizonyosodjon róla, hogy a legtöbb élvezetes utazás lehetséges.

 

A különböző vonatok hozzáférhető

A német vasúti hálózat működik a Deutsche Bahn. Ez számos vonat típusok közlekedés, nappal és éjszaka egyaránt. A fő vasúti hálózat Németországban alkotja a regionális vonatok (mint például a regionális expressz) és helyközi vonatok. Intercity vonatok működik a hazai és nemzetközi között a legfontosabb városok.

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

természet Vonat utazás Németországban

 

Vannak még más módon a vasúti utazás Németországban például a családon belüli nagysebességű vonatok, Az JÉG (InterCity Expressz). Ez a legnépszerűbb vonat Németországban, összekötő legfontosabb városok nagy sebességgel. Ezek nagysebességű vonatok utazási sebessége akár a 200mph (320 km / h).

 

Muszáj, hogy helyfoglalások ARD vonatok?

A legjobb felhasználását Vonat utazás Németországban a nap folyamán, egyebek között a gyors Intercity Express, nem igényelnek helyfoglalások. azonban, ha azt tervezi, az utazás nem árt az foglalhassa el előre helyet. Biztonságos ablak mellé a táj, vagy csak válassza ki a helyet, hogy biztosítsa azt tapasztalja maximális kényelmet.

Néhány nemzetközi vonatok és éjszakán útvonalak mint például a párizsi, Brüsszel, Velence, vagy Koppenhágában nem szükséges, ha fenntartásokkal felszállás előtt. Amikor a Save A Train oldalon lefoglalni vonatjegyet, akkor e vagy sem akkor van szükség, hogy a foglalás.

Köln és Frankfurt vonatok

München Frankfurt vonatok

Hanover Frankfurt vonatok

Hamburg és Frankfurt vonatok

 

A következő állomás szekrények – Vonat utazás Németországban

A legtöbb német vasútállomásnak több bankja van különféle méretű szekrények. Ez hogy mind a kis- és nagy csomagtartó. Ha egy óra múlva, mielőtt az összekötő vonat levelek, tedd a poggyász egy szekrény, menjen egy italra, vagy rövid körülnézni a környéken.

Frankfurt Hannover vonatok

Brüsszel Hanover vonatok

Bécs Hanover vonatok

Köln Hanover vonatok

 

Vonat utazás Németországban, vasútállomás, Bahnhof

 

Az ár a szekrény meghatározza az ár. Ez azt jelenti, ha szüksége van kisebb tárolási poggyász, Ön kevesebbet fizet, és fordítva. Az ár tartományban állomás szekrények Németországban € között 1 – 5 € 24 óra használat.

 

A gyerekek vasúti utazás Németországban ingyen

Németországban egy jó hely, hogy utazik a család. A német vasút vonatok, év alatti gyermekek hat ingyen utazhatnak nincs jegy szükséges. Gyermekek felett 6 de év alatti 15 is ingyen utazhatnak amint kíséri menetdíj-fizető felnőtt.

 

 

Gondolt vesz egy vonat körül Németország? Ugrás a Save A Train Online oldalra tekintse meg exkluzív viteldíjainkat, és kezdje meg a következő kaland tervezését! Kövess minket Facebook, Twitter, és Save A Train Instagram oldal hogy lásd a legújabb ajánlatokat, és több!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk a hitel egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-germany%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)