Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 11/12/2020)

Tyskland har majestetiske fjell, pustende landskap, og kosmopolitiske byer som gjør togreiser dit til en fengslende opplevelse. Det er mange flotte steder å se inkludert Berlin, München, Hamburg, Köln, og Frankfurt, og mange andre. Disse hotspots og mindre byer er alle sammen av en godt organisert hi-speed tog system. Dette gjør togreiser i Tyskland så lett. Her er en guide for ferierende for togreiser i Tyskland for å sikre at du har den mest fornøyelig reise mulig.

 

De forskjellige tog tilgjengelige

Den tyske tog nettverk drives av Deutsche Bahn. Dette gir en rekke togtyper å transportere deg både dag og natt. Den viktigste jernbanenettet i Tyskland består av regiontogene (slik som den regionale ekspress) og intercity tog. Intercity tog opererer nasjonalt og internasjonalt mellom viktige byer.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

natur Togreiser i Tyskland

 

Det finnes også andre måter å trene reise i Tyskland som innenlandske høyhastighetstog, De IS (InterCity Express). Dette er den mest populære tog i Tyskland, koble viktige byer i høy hastighet. Disse høyhastighetstog reise med hastigheter på opp til 200mph (320 km / t).

 

Må jeg gjøre setereservasjon på tyske tog?

Den beste bruken av Togreiser i Tyskland er i løpet av dagen, inkludert rask Intercity Express, krever ikke setereservasjon. derimot, Hvis du planlegger din reise det er ingen skade på reserverer setene på forhånd. Sikre et vindu sete for naturen eller bare velge sete for å sikre at du får maksimal komfort.

Noen internasjonale tog og overnattings ruter som til Paris, Brussel, Venezia, eller København krever at du har reservasjoner før boarding. Når du bruker Lagre A Train stedet for å bestille togbilletter, det vil staten om du er pålagt å gjøre en bestilling.

Köln til Frankfurt Togene

München til Frankfurt Togene

Hanover til Frankfurt Togene

Hamburg til Frankfurt Togene

 

Bruk stasjons skap – Togreiser i Tyskland

De fleste tyske togstasjoner har flere bredder av skap i forskjellige størrelser. Dette er for å få plass til både små og stort bagasjerom. Hvis du har en time eller så før du kobler toget går, putt din bagasje inn i et skap, gå for en drink, eller har en kort titt rundt området.

Frankfurt til Hannover Togene

Brussel til Hannover Togene

Wien til Hannover Togene

Köln til Hannover Togene

 

Togreiser i Tyskland, togstasjon, Bahnhof

 

Prisen på skap bestemmer sin pris. Dette betyr at hvis du trenger mindre lagringsplass for bagasjen, du vil betale mindre og vice versa. Prisklasse av stasjons skap i Tyskland er mellom € 1 – € 5 for 24 timer bruk.

 

Barn kan togreiser i Tyskland for gratis

Tyskland er et flott sted å reise med familien. På tyske jernbane tog, barn under seks år reiser gratis med ingen billett nødvendig. barn over 6 men aldersgruppen under 15 også reise gratis når de er i følge med en billettpris betalende voksen.

 

 

Tenker på å ta et tog rundt Tyskland? Gå for å redde A Train Online for å sjekke ut alle våre eksklusive priser og begynne å planlegge ditt neste eventyr! Følg oss på Facebook, Twitter, og Lagre A Train Instagram Side til også å se våre siste tilbud og mer!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-germany%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)