Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/12/2020)

Saksassa on majesteettisia vuoria, henkeäsalpaava maaseutu, ja kosmopoliittiset kaupungit, jotka tekevät junamatkasta kiehtovan kokemuksen. On monia upeita paikkoja nähdä ja Berliinissä, München, Hampuri, Köln, ja Frankfurt, ja monet muut. Näiden kohteiden ja pienemmät kaupungit ovat kaikki kytketty toisiinsa hyvin organisoitu hi-speed rautatiejärjestelmän. Tämä tekee junamatka Saksassa niin helppoa. Tässä on opas lomamatkailijat junamatka Saksassa jotta sinulla on eniten nautittava matka mahdollinen.

 

Eri junat saatavilla

Saksan junaverkon liikennöi Deutsche Bahn. Tämä tarjoaa useita junatyypit kuljettaa teitä sekä päivällä että yöllä. Tärkeimmät rautatieverkko Saksassa koostuu alueellisten junien (kuten Regional Express) ja kaukoliikenteen junat. Intercity junat toimivat kotimaassa että kansainvälisesti välillä tärkeimmissä kaupungeissa.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

luonto Junamatka Saksassa

 

On myös muita tapoja junamatka Saksassa kuten kotimaan suurnopeusjunien, The ICE (InterCity Express). Tämä on suosituin juna Saksassa, yhdistää keskeisten kaupunkien suurella nopeudella. Nämä suurnopeusjunien matkustaa jopa 200mph (320 km / h).

 

Tarvitseeko minun tehdä paikkavarauksista Saksan junissa?

Paras käyttää Junamatka Saksassa on päivisin, kuten nopea Intercity Express, eivät vaadi paikkavarauksista. kuitenkin, jos suunnittelet matkaa ei ole haittaa varauksen paikkaa etukäteen. Varmistaa ikkunapaikan maisemia tai vain valita istuinpaikan varmistaa koet mahdollisimman mukavasti.

Jonkin verran kansainvälisissä junissa ja yön yli reitit kuten Pariisiin, Bryssel, Venetsia, tai Kööpenhaminan Edellytämme, että sinulla on varauksia ennen lennolle. Käytettäessä Save A Train sivusto varata junaliput, se, onko vai ei sinun tulee tehdä varauksen.

Köln Frankfurt Junat

München Frankfurt Junat

Hannover Frankfurt Junat

Hampuri Frankfurt Junat

 

Käytä asemalla kaapit – Junamatka Saksassa

Suurimmalla osalla saksalaisia ​​rautatieasemia on useita pankkeja kaapit erikokoisia. Tämä on tilaa sekä pieniä ja suuri matkatavarat. Jos sinulla on tunti tai niin ennen liittämistä juna lähtee, laita sinun matkatavarat osaksi kaappi, mennä drinkille, tai on lyhyt katsoa ympärilleen lähiympäristössä.

Frankfurt Hanover Junat

Junat Brysselistä Hannoveriin

Wienistä Hannoveriin junat

Junat Kölnistä Hannoveriin

 

Junamatka Saksassa, juna-asema, Bahnhof

 

Hinta kaappien määrittää niiden hinta. Tämä tarkoittaa sitä, jos tarvitset vähemmän tallennustilaa matkatavarat, maksat vähemmän ja päinvastoin. Hintaluokassa aseman kaapit Saksassa on välillä € 1 – 5 € 24 tuntia käyttöä.

 

Lapset voivat junamatka Saksassa ilmaiseksi

Saksa on hyvä paikka matkustaa perheen kanssa. Saksan rautateiden junissa, alle kuusivuotiaat matkustaa ilmaiseksi ilman lippu tarvita. lapset yli 6 mutta alle 15 myös matkustaa ilmaiseksi kun ne ovat mukana maksavia aikuisen.

 

 

Ajatellut ottaa junan ympäri Saksaa? Siirry Tallenna juna verkossa tarkistaaksesi kaikki eksklusiiviset hintamme ja alkaa suunnitella seuraavaa seikkailuasi! Seuraa meitä Facebook, Viserrys, ja Save A Train Instagram Sivu näkee myös meidän uusimmat tarjoukset ja enemmän!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-germany%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)