Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 12/11/2021)

Oletko koskaan halunnut käydä Euroopassa jotain vuosikerta, kuin juna? Miltä kuulostaa matkustaa jopa 300 kilometriä tunnissa? Euroopassa on laaja verkosto suurnopeusjunien joka vie sinut nopeasti perille. Suurnopeusjuna palveluja vain pysähtyä suurimmissa kaupungeissa. Junat tarjoavat mukavan vaunut 1. ja 2. luokan, sekä hyvät pitopalvelut. Seuraavassa on lisätietoja nopein junat Euroopassa.

 

alfa Pendular

Alfa Pendular matkoja rannikolla Portugali, Bragasta Faroon, ja pysähtyy Portossa, coimbra, ja Lissabon. Alle 6 tuntia, voit päästä toiselle puolelle maata ja nauttia erinomaisia ​​tiloja aluksella.

 

Alvia Trains Euroopassa

Alvia, Ovatko Espanjan nopeimpien junien Euroopassa haastaja, liikkua pitkiä matkoja jopa 250 kilometriä tunnissa. Yhdistämisen lisäksi suurimmissa kaupungeissa Espanjassa, tämä juna tarjoaa myös modernit mukavuudet. Nuo ovat suuria lepotuoleista enemmän kuin tarpeeksi tilaa jalkojen, kokoontaitettava pöytä, ja audio- ja video-lähdöt.

 

ICE

ICE junat Euroopassa yhteyden kaikissa suurimmissa kaupungeissa Saksassa ja monissa kaupungeissa naapurimaissa. Tämä moderni suurnopeusjuna tunneittain palveluja tarjoaa paljon: muun muassa, vaunut, joissa on ilmastointi, suuri tila venyttää jalat, videonäytöt, ja audiojärjestelmät. ICE vie sinut mihin tahansa Saksaan ja on loistava tapa matkustaa muihin maihin, kuten Itävalta, Ranska, ja Sveitsi.

Köln Frankfurt Junat

München Frankfurt Junat

Hannover Frankfurt Junat

Hampuri Frankfurt Junat

 

 

nuolet

nuolet junat (tunnettiin aiemmin nimellä Eurostar Italia) muodostavat verkoston modernin langallinen ja ne ovat Italian haastaja nopeimpien junien Euroopassa. Matkusta nuolet nauttia nopean yhteyden sydämessä monet Italian kaupungit kuten Rooma, Venetsia, Firenze, Milano, Verona, ja Napoli. On olemassa kolmenlaisia ​​Le Frecce junien vakuuttaa teille nopein mahdollinen yhteys paitsi suosituin kaupungeista Italiassa, mutta myös pienemmissä kaupungeissa Italian maaseudulla.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Pisa Rooma Junat

Salernosta Rooma Junat

 

Eurostar on merenpinnan alapuolella voittaja nopeimpien junien Euroopassa

Eurostar nopea juna on paras vaihtoehto matkustavat Lontoosta Brysseliin tai Pariisin. Tämä juna vie läpi Kanavatunneli jotta Lontoon sydämessä. Matkailu vedenalainen nauttien kaikki mukavuudet modernin suurnopeusjunien.

Amsterdam Lontoo Junat

Lille Lontooseen Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Eurostar nopeimpien junien Euroopassa

 

Railjet

Nämä nopeat junat kulkevat Itävallan, Tsekin tasavalta, Saksa, Unkari, ja Sveitsissä. Railjet junat ovat state-of-the-art malleja, jotka antavat käänteen matkustuskokemusta tarjoamalla nopea palvelu erittäin mukavasti. Näyttävä laivalla tilat ja erinomaiset palvelut ovat joitakin ominaisuuksia. Jopa 230 kilometriä tunnissa saavutetaan. Railjet voit matkustaa kaikkialla Itävallassa ja myös naapurimaihin, kuten Saksassa, Sveitsi, ja Unkari.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Zurich Wien Junat

Praha Wien Junat

 

 

TGV – On meidän pick nopeimpien junien Euroopassa

Toimivat ympäri Ranskaa ja sen jälkeen, TGV hallussaan nopeusennätyksen perinteisiä junia. Päällä 3 huhtikuu 2007, TGV POS -juna saavutti 357.2 mph (574.8 km / h), mikä tekee siitä viidenneksi nopein juna Euroopassa. TGV junan on jopa saavuttanut 515.3 km / h (320 mph) erityisissä koeolosuhteissa ei koskaan häirinnyt sääolosuhteet kuten tiheä sumu tai muut.

Kouluttaa Grande Vitesse vie sinut romanttinen junamatka Pariisiin tai missä tahansa Välimeren rannoilla jos niin, ole kiltti. Osta TGV lippu ja saalis elokuva maailmankuulussa Cannesissa ja nauti kaunis viinitarhoja Loiren laaksossa, jälkeenpäin. Lisää hieman enemmän seikkailu ratsastaa käymällä kaupungeissa kuten Marseille, Lyon, ja Bordeaux.

Junat Montpellieristä Marseilleen

Mukava Marseillen junille

Junat Pariisista Marseilleen

Junat Lyonista Marseilleen

 

 

SJ

SJ Swedish suurnopeusjuna on yksi Euroopan nopeimmista junista. Se on suunniteltu erityisesti skandinaaviseen maastoon ja kulkee nopeudella jopa 200 kilometriä tunnissa. Nämä junat tarjoavat korkeatasoista mukavuutta ja voit matkustaa nopeasti keskustaan ​​monissa Ruotsin kaupungeissa kuten Tukholma, Göteborg, ja Malmö. Nämä suurnopeusjunien matkustaa suoraan Kööpenhaminaan (Tanska) kautta pisin maantie- ja rautatiesilta Euroopassa, näyttäviä Juutinrauman Silta.

Uudet ja vintage yhdellä - nopeimpien junien Euroopassa tarjota tätä mahdollisuutta. Valitse juna yllä olevasta luettelosta ja olemme varmoja, että nautitte kokemusta saat.

 

Voit varata junaliput Euroopan nopeimpien junien joukosta osoitteessa Save-A-Train lähes jokaisessa kohteessa värväytyi yllä 3 minuutit, klo halvin junaliput hinnat ja vapautetaan vastenmielinen varausmaksua!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhich-are-the-fastest-trains-in-europe-and-the-world%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa nähdä upotuskoodin)