Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 21/02/2021)

Paras aterioita syödä junat ovat nykyisin todella hyvin herkullinen. Koska monet junat tarjoavat 5 tähden majoitusta ja ensiluokkaista ruokaa. Tämä sisältää ruoka valmistetaan maailmankuulu kokit. Olet todennäköisesti käytetään lukea hämmästyttävä ruoka rautatieasemilla tai kaunis maisema näet on juna matka. Siksi se saattaa yllättää, että ruokaa voi syödä junassa on yhtä hieno.

 

Tässä on alkuun 7 paras aterioita syödä junissa voi syödä

1: Belmond British Pullman (U.K.)

Lähtevät moniin kohteisiin Britanniassa Lontoo, tämä juna tarjoaa fine dining kokemus. Ruokailu sisältää ateriat luonut julkkis kokit tom Kerridge ja Anton Mosimann jotka ovat tunnettuja eliitin UK ruokailu seurat.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Thai paras ateriat junissa

 

2: Belmond Hiram Bingham (Peru)

Ehkä kaunein ja luonnonkaunis matka planeetalla. Tämä ylellinen 1920-luvun tyyliin juna että kulkee Perun maaseutu tarjoaa hienoja aterioita. Neljän ruokalajin Andien vaikutteita menu sisältää herkkuja kuten rapeaa kinkkua ja eukalyptus ja naudanlihan rypäleen ja hammaskiveä.

 

Herkullista paras ateriat ruokaa kyytiin Belmond Hiram

 

3: Blue Train (Etelä-Afrikka) – Afrikan paras aterioita syödä junissa

Tämä juna tarjoukset 5 Tähden ruokaa tunnetaan “Cordon Blue,” joka sisältää vaihtelevia ruokia paikallisista raaka-aineista. Joitakin maukkaita esimerkiksi strutsi, Etelä-Afrikkalainen osterit, ja hirvenliha.

 

Sininen junat on erinomainen ravintola ja parhaat ateriat

 

4: Great Southern Rail (Australia)

Samoin kuin Blue Train, voit nauttia tuoreista paikallisesti tuotettua ruokaa tästä Australian Etelä Rail. kokit, paikalliset toimittajat, ja viljelijät ovat yhdessä luoneet Australian ruokaa, joka tuo parhaat puolet ruokaa ja viiniä. Juna on myös useita ravintoloita, jotka tarjoavat korkeimman ruokia. Esimerkiksi kenguru, maltsat ja villi Rosella kukka, barramundi ja Margaret River juustot.

 

taistelijalla palvelu

 

5: Napa Valley Wine Train (Kalifornia) – Amerikassa paras aterioita syödä junissa

Tietysti, junan tämäntyyppistä nimi palvelevat erinomaisia ​​viinejä suuria määriä ja se palvelee myös hyvää ruokaa. Sen 3 keittiöt aluksella tarjottava matkustajille useita ruokalajin aterioita juna, joka oli suunniteltu ja rakennettu 1917.

 

saada alkuun hoitoa syödä paras ateriat junissa

 

6: Orient Express (Eurooppa)

Ensinnäkin, sanat Orient Express kulkevat käsi kädessä fine dining. Tämä maailmankuulu juna kulkee Euroopan halki ja tarjoaa aterioita tuoreista aineksista kerätään junissa pysähtyy. Kokki aluksella yannick Alleno on luotu luokka aiemman aikakauden ruokia kuten Royal herneet, Bresse kana viilokki sieniä ja paahdettu riisi.

Milanon ja Venetsian Junat

Padovan Venetsiaan Junat

Bologna Venetsia Junat

Rooma Venetsiaan Junat

 

Orient Express paras aterioita

 

7: Royal Scotsman (Skotlanti) – Euroopan paras aterioita syödä junissa

Viimeksi meidän jatkoon fine dining junien, tämä juna on kaksi historiallista ravintolavaunuissa. Voit nauttia perinteisiä elintarvikkeita kuten savusilliä tai skottilainen aamiainen. Huomaa, että illallisen tässä junassa on hyvin muodollinen, joten varmista, että herrat kulumista takit ja naisen pukeutua asianmukaisesti varten ruokaa.

 

kaunis ruoka

 

 

Varata lippuja juniin herkullisia aterioita

Käytössä nyt olet tehnyt lukemisen, niin mitä mieltä olet paras aterioita syödä junissa. Pelastakaa A Train katamme junia ympäri Eurooppaa, jotka tarjoavat erinomaista ruokaa matkustajille. Varaus junalippu on helpompaa kuin koskaan. varata junamatka sivustollamme nyt ja alle 3 minuutissa voit löytää täydellinen junalippu matkalle. Osta Trains Lippuja monin tavoin lisäksi suuria Luottokortti.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-meals-trains%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa nähdä upotuskoodin)