Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 12/11/2021)

De bästa måltiderna att äta på tåg är numera faktiskt väldigt utsökta. Eftersom många tåg erbjuder 5-stjärnigt boende och förstklassig mat. Detta inkluderar mat gjord av världsberömda kockar. Du är förmodligen van vid att läsa om det fantastiska mat i tågstationer eller vacker natur du kan se på en tågresa. Det kan därför överraska dig att den mat du kan äta på ett tåg är lika utsökt.

 

Här är toppen 7 bästa måltider att äta på tåg du kan äta

1: Belmond British Pullman (STORBRITANNIEN.)

Avgår till många destinationer i Storbritannien från london, detta tåg erbjuder en fin matupplevelse. Dining inkluderar måltider som skapats av kändis kockar Tom Kerridge och Anton Mosimann som är kända för sin elitbrittiska dining klubbar.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

thai bästa måltider på tåg

 

2: Belmond Hiram Bingham (peru)

Kanske den mest vackra och natursköna resan på planeten. Detta lyxiga 1920-tals stil tåg som färdas genom den peruanska landsbygden erbjuder utsökta måltider. Fyra-rätters Andinska inspirerad meny innehåller läckerheter som krispiga skinka och eukalyptus och nötkött med druvor och tandsten.

 

Läcker bästa måltider mat ombord på Belmond Hiram

 

3: Blått tåg (Sydafrika) – Afrikas bästa måltider för att äta på tåg

Detta tåg erbjuder 5 Stjärn Cuisine känd som “Cordon blå,” som innefattar varierande rätter med lokala ingredienser. Några av de läckra delikatesser till exempel struts, Sydafrikanska ostron, och vilt.

 

Blå tåg är en stor restaurang och bästa måltider

 

4: Great Southern Rail (Australien)

Liknar det blå tåget, du kan njuta av färska lokalt med mat på detta Australian Southern Rail. kockarna, lokala leverantörer, och bönder har gått samman för att skapa en australisk köket som ger det bästa av både mat och vin. Tåget har också flera restauranger som erbjuder högsta rätter. T.ex. känguru, Saltbush och vilda rosella blomma, barramundi, och Margaret River ostar.

 

battler tjänst

 

5: Napa Valley Wine Train (kalifornien) – Amerika bästa måltider att äta på tåg

Självklart, ett tåg med denna typ av namn kommer att tjäna utmärkt vin i stora mängder och det tjänar också bra mat. De 3 kök ombord förse passagerarna med flera kurs gourmet mat i ett tåg som designades och byggdes i 1917.

 

få högsta behandling för att äta dina bästa måltider på tåg

 

6: Orient Express (Europa)

För det första, orden Orient Express går hand i hand med fina middagar. Denna världsberömda tåg resor genom Europa och erbjuder måltider med färska ingredienser som samlats på tågen stannar. Kocken ombord yannick Alleno har återskapat klassen av en tidigare epok med rätter som kungliga ärtor, Bressekyckling Frikassé med svamp, och rostat ris.

Milan till Venedig Tåg

Padua till Venedig Tåg

Bologna till Venedig Tåg

Rom till Venedig Tåg

 

Orient Express bästa måltider

 

7: Kungliga Scotsman (Skottland) – Europas bästa måltider för att äta på tåg

Senast på vår slutlista med fina restauranger tåg, detta tåg har två historiska restaurangvagnar. Du kan njuta av traditionella livsmedel såsom kippers eller skotsk frukost. Observera att middag på tåget är mycket formell, så se till att herrar bär jackor och kvinnor klär sig lämpligt för köket.

 

vacker mat

 

 

Boka biljetter till tåg med läckra måltider

Nu när du är klar med läsningen, så vad tycker du om de bästa måltider att äta på tåg. På Save A Train täcker vi tåg i Europa som ger utmärkt mat för passagerare. Boka en tågbiljett har aldrig varit enklare. boka tågresor på vår sida nu och på mindre än 3 minuter kan du hitta den perfekta tågbiljett för resan. Köp Tåg biljetter i flera sätt utöver stora kreditkort.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-meals-trains%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)