Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 08/10/2021)

Mat är så härlig, särskilt utsökt mat. Det är så lätt att vara besatt av det när de bor i Europa ger dig så mycket orsaken till det! De bästa städerna för Foodies är i Europa, lita på oss att vi är foodies samt, och så kommer du när du är färdig med den här bloggen! Bara, Läs noggrant.

 

Här är ett urval av de bästa städerna för foodies i Europa som du kan nå med tåg:

 

Lyon, Frankrike

Alla vet det vid det här laget - om du ska till Europa för att förälska, du är går till Frankrike. Lite visste du om att du kommer till Frankrike för att bli kär i sina matställen, också! I ett land känt för sin kärlek till mat och förbereda den, det är svårt att välja en favorit plats att festa. Gör inga misstag, fastän – Lyon är en av Frankrikes främsta foodie platser att utforska! vår rekommendation: skivade salami rosetter serveras med färska gröna cornichon pickles och pommes frites. Lyon är förbunden med Schweiz på järnväg så du kan alltid pop över till detta ”choklad land”För en söt måltid yta.

Lyons kommer in vår rang bästa städer för Foodies i Europa för sin choklad läckerheter och mer.

Bryssel till Lyon Highspeed Train

London till Lyon Tåg

Tåg från Marseille till Lyon

Amsterdam till Lyon tåg

 

 

wien, Österrike

Den livliga staden Wien är där du går för bästa choklad tårta i Europa - Sachertårta. Rik på smak, mörk och djup, Av denna anledning, kakan expert tilldelas Österrike att vara en av de bästa städerna för Foodies i Europa. så var man kan hitta en? I alla av Wiens kaféer! Detta är landets signatur tårta, och lokalbefolkningen se till att du vet att det är så.

NOTERA: Knäppa några bilder av staden och maten medan det – du vill göra din Instagram shine, inte ya?

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Innsbruck till Wien Tåg

Stuttgart till Wien Tåg

 

Bästa Städer för Foodies, bordet serveras

 

Sankt Sebastian, Spanien

När du känner för att slå alla de bästa festerna i stan, bara äta i San Sebastian! För att vara ärlig, du kan äta tapas var som helst i Spanien, och du kommer att älska det. MEN, att få det bästa av det bästa, prova det i denna lilla staden. Vad gör denna plats så speciellt är i första hand de olika smaker och artisteri du kan välja mellan. Kryddig och sura, varm och kall, rustik och sofistikerad, är alla som finns i en enda bar. Prova några bitar i varje plats hittar du. Du kommer att vara fullt, men det kommer att vara värt det.

 

 

köpenhamn, Danmark

Ja, tåg mat kan vara spektakulära men inte ens den bästa tåg mat jämföras med Köpenhamns Noma! är ledstjärna för nordisk mat, och du bör göra allt som står i din makt för att gå checka ut. Inte bara detta är en av de bästa städerna för Foodies i Europa, men matstället har också varit nr. 1 plats på San Pellegrino lista för år! Ja, priserna är höga, men smaken du får är värt det. Om du vill pop över till Skandinavien med tåg, Köpenhamn är en stor inkörsport stopp för att göra just detta.

Bonn till Köpenhamn Tåg

Hannover till Köpenhamn Tåg

Frankfurt till Köpenhamn Tåg

 

Vi täta vår lista över bästa städer för Foodies med Trieste, Italien

Vi kan inte skriva om bästa städer för Foodies i Europa utan att nämna alla läckerheter av Italien. Tja ... inte alla, men åtminstone en del.

Trieste tillhörde det österrikisk-ungerska imperiet tills världskriget. Detta faktum här ökar betydelsen av Trieste läckra rätter. Varför? Eftersom Trieste historia lämnade en betydande inverkan på sin mat. atypiska av typiska italienska rätter, Trieste stolt på sådana konstiga kombinationer av pasta och pizza tillsammans surkål och skivad korv, och liknande. Njut av vackra mat, krämig choklad, och fantastiska kaffe i staden där James Joyce började skriva Ulysses. En fantastisk utsikt över Adriatiska havet skadar inte din aptit, antingen. Sambandet mellan Italien och Slovenien är perfekt på järnväg, så du kan ge Slovenien en chans i grannskap.

Genua till Trieste Tåg

Rom till Trieste Tåg

Milan till Trieste Tåg

Florens till Trieste Tåg

 

Historia, mat, och Europa går alltid hand i hand, och du har nu en möjlighet att utforska det allt mycket lätt. Stiga på Spara ett tåg att köpa dig en tågbiljett och börja din foodie äventyr idag!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-foodies-europe%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)