Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 11/04/2021)

Den europeiska kontinenten är vida känd för sin fantastiska och läcker choklad. Faktiskt, många chocoholics som tycker om att resa säga att de hade möjlighet att smaka några fantastiska smaker under sina resor. Om du gör din väg genom Europa och adore choklad, Vi har goda nyheter för dig! Rädda ett tåg tittat på den europeiska chokladscenen och har sammanställt en lista över de 10 bästa chokladbutiker i Europa. Skulle du befinner dig i ett av dessa länder, och du får ett sug efter några fantastiska choklad, tar sig tid att besöka en av dessa platser. Du kommer inte bli besviken.

 

1. Bästa choklad butiker i Paris – Debauve och Gallais

Frankrike bland de högst rankade länder för sin choklad. Du är säker på att se en hel del choklad butiker samtidigt som din väg genom gatorna i huvudstaden. Faktiskt, du kan bli överväldigade med antalet chokladbutiker du stöter. För att du uppleva det bästa Paris har att erbjuda, Vi frågade runt om måste-besök chokladaffär i Paris. Många svarade att det måste vara Debauve och Gallais. Denna fantastiska butik är inte bara den äldsta i staden, men det är ett klassiskt. Det öppnades på 1800-talet och har skapat läcker choklad för allmänheten sedan. Faktiskt, de var så stort när de öppnade, att de blev choklad leverantörer för den franska domstolen och Napoleon. Många stora franska ledarna haft sin choklad, och så kan du.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

Debauve and Gallais Chocolate Paris

 

2. Viziovirtù

När det gäller Italien, många hänsyn Viziovirtù som ett måste-besök plats för chokladälskare. Den populära butiken ligger i centrum av Venedig och är en chocoholics dröm. Allt i butiken är handgjorda med de bästa ingredienserna tillgängliga. De erbjuder en perfekt blandning av otrolig smak och en trevlig venetiansk atmosfär. Faktiskt, deras filosofi kring choklad är fascinerande. De följer traditionella metoder och hantverk allt för hand. Kombinera det med endast de bästa ingredienserna, och du har en plats du måste besöka i hjärtat av Venedig.

Milan till Venedig Tåg

Padua till Venedig Tåg

Bologna till Venedig Tåg

Rom till Venedig Tåg

 

3. Bästa Chokladbutiker i Amsterdam – vanroselen

Nederländerna är oftast inte det första som kommer att tänka på när du tänker på choklad. i alla fall, det är fortfarande en fantastiskt ställe att smaka på några av de bästa choklad i världen. En av de mest populära butikerna i Amsterdam. vanroselen är ett måste-besök plats för alla som vill prova världsklass choklad. Allt i sin butik är handgjort, kombinerar choklad med olika frukter och örter för att skapa unika och läckra godisar.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

4. Chokladhuset Nathalie Bonn

Om du är ute och reser genom Luxemburg, Se till att stoppa genom denna fantastiska choklad butik som har blivit ett världsomspännande namn. i alla fall, originalet är det Chokladhus Luxemburg ligger mittemot Grand Ducal Palace, och det är hem för några av de bästa choklad skapelser i världen. Beläget intill royalty, kan du vara säker på att de ger bara det bästa. Njut av en himmelsk upplevelse med några av de bästa smakerna i världen.

Antwerpen till Luxemburg Tåg

Bryssel till Luxemburg Tåg

Metz till Luxemburg Tåg

Paris till Luxemburg Tåg

 

 

5. Bästa choklad butiker i Wien – Chokladtillverkning

Om du någonsin ta en promenad genom den rika Hietzing i Wien, besöka Chokladtillverkning. I denna fantastiska butik, du kan hitta några av de bästa choklad i Europa. Presenteras i glashölje för alla att se, Du kan se några av de mest raffinerade sorter av choklad i landet. Du kan åka dit för att njuta av choklad eller att delta i en verkstad och lära sig lite om konsten att göra choklad.

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Graz till Wien Tåg

Prag till Wien Tåg

 

6. Erich Hamann

Om du letar efter en butik som är rik på historia och smak, leta längre än Erich Hamann i Västberlin. Två saker gör denna butik sticker ut. för det första, Det är den fantastiska historien om själva butiken. Det går tillbaka till 1928, och det ligger i en byggnad i Bauhaus-stil som överlevde andra världskriget. För det andra, det är deras ära av tradition och stor smak. De har fortfarande den ursprungliga receptet från butiker öppna och kärlek till fokus på mörk choklad. i alla fall, de erbjuder även vit choklad och diverse andra smaker. Deras choklad bark är tal om staden, så se till att prova det om du besöker butiken.

Berlin till Potsdam Tåg

Berlin till Hamburg Tåg

Frankfurt till Berlin Tåg

Berlin till München Tåg

 

7. Bästa choklad butiker i Bruges – The Chocolate Linje

Belgien är bland de bästa när det gäller konsten att skapa choklad. Vandring genom Belgien städer, du kommer att se en hel del läckra munsbitar på displayen. En av de bästa ställena att få fantastiska choklad är The Chocolate Linje i Brugge. Butiken är ett måste-besök för alla som har ett gott chokladbit. Det finns en hel del traditionella smaker och en hel del roligt och experimentella choklad att välja mellan. Det som gör att Chocolate Line sticker ut är dess chokladprocess. De gör choklad direkt från böna och har specialutrustning för slipning och blanda chokladen. Nästa gång du är i Brygge, ta dig tid att njuta av fantastiska smaker och utsökta upplevelser på The Chocolate Line.

Bryssel till Brygge Tåg

Antwerpen till Brygge Tåg

Halle två Brugge Tåg

Gent till Brygge Tåg

Bruges The chocolate line is on the Best Chocolate stores in Europe list

 

8. Max Chocolatier

Schweiz är känt för sin choklad. Faktiskt, Vi kan tillskriva mjölkchoklad till den schweiziska. När du kommer till landet, kommer du att märka att choklad är överallt. Nästan varje plats du går till är full av choklad butiker som erbjuder en bit att äta. Om du vill uppleva det bästa Schweiz har att erbjuda, Många är överens om att Max Chocolatier är perfekt plats att besöka. Det är en lokal favorit, och för en god anledning. De använder råvaror av högsta kvalitet och producerar några av de bästa choklad i Schweiz. De har också en unik, fyra säsonger meny som gör säsongs choklad smaker. Sammanfattningsvis, du kan uppleva en mängd olika smaker, beroende på när du besöker butiken.

Zürich till Lucerne Tåg

Bern Lucerne Tåg

Genève Lucerne Tåg

Konstanz till Lucerne Tåg

 

9. Bästa choklad butiker i Budapest – choklad Rozsavolgyi

Ungern är en dold pärla för chocoholics. De gör en mängd fantastiska desserter, och deras choklad är exceptionella. Ett måste för att njuta av fantastisk choklad är choklad Rozsavolgyi i Budapest. Det finns en hel del sötsaker och, viktigast, fantastiska choklad skapelser. Deras choklad uppnått internationell berömmelse med sin choklad konfekt, och när du prova dem, Det är klart varför. De rika, estetiskt tilltalande munsbitar är himmelska. Stoppa genom om du är reser till Budapest.

 

10. Sprungli

Sist i vår lista över 10 Bästa choklad butiker i Europa är Sprungli. Om du letar efter en plats som förkroppsligar den klassiska idén om schweizisk choklad, ser längre än Sprungli i Zurich. Butiken öppnades 1859 och har gjort häpnadsväckande, handgjorda choklad skapelser någonsin sedan. Om du vill uppleva stora choklad som produceras från de finaste ingredienserna, besök Sprungli.

Munich till Zurich Tåg

Berlin till Zürich Tåg

Basel till Zürich Tåg

Wien till Zurich Tåg

Sprungli is on the Best Chocolate stores in Europe list

 

Sammanfattningsvis, Europa är en spännande plats för någon som letar efter den bästa choklad och bästa choklad butiker eller bara en choco fan.

Är du redo att uppleva en chocoholics paradis under din nästa resa genom Europa? Boka en tågbiljett till din önskade destination och smaka på allt de har att erbjuda.

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “10 Bästa choklad butiker i Europa” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-chocolate-stores-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)