Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 25/02/2022)

Antag att du planerar att besöka Europeiska unionen när som helst. Isåfall, det finns en rad tips och avgörande resa information som hjälper dig att göra din upplevelse mycket roligare. Man kan tro att det inte kan vara någon riktigt stor skillnad i överväganden som är nödvändiga för att resa till Europa jämfört med någon annan plats i världen. Fortfarande, inom den stora förlängningen av den, det finns en serie juridiska dokument som du kan behöva för att komma in i Europa som turist. Också, väldigt olika klimat, konstigheter, och kulturella särdrag är viktiga att komma ihåg där.

 

1. Resa till Europa: Ta tag i ditt pass

Passet är det främsta problemet eftersom det blir ditt presentationskort och nyckeln till ditt mottagande land. Vi tar hand om passet först. Din företrädesregering avgör vilka länder du kan komma in i utan att behöva bearbeta någon form av specialpapper. Det är alltid bäst att kontrollera om dina hem- och destinationsambassader har upprätthållit diplomatiska förhållanden eller ett fördrag när du reser. De flesta länder från Amerika och Sydostasien har okontrollerad tillgång till de flesta länder i Europa.

Med det sagt, om så inte är fallet; få en juridisk reserådgivare som kan vägleda dig när du behandlar dina resetillstånd. Du kan också behöva hälsointyg och sådant för att få åtkomst. Om du gillar att köra utomlands, du behöver också en internationellt förartillstånd. Om du planerar att göra affärer, det kan finnas många andra internationella tillstånd som krävs för att resa. Du kan kontrollera vilket pappersarbete som behövs enligt din reseintensitet på mottagarlandets regeringswebbplats.

Lyon till Toulouse med tåg

Paris till Toulouse med tåg

Trevligt att Toulouse med ett tåg

Bordeaux till Toulouse med tåg

 

Bring Valid Passport When Traveling In Europe

 

2. Lär dig att packa i enlighet därmed

Europa är en stor och varierad kontinent, från de soliga Andalusiens stränder i Spanien till den snöiga östra Tundra. Det är viktigt att tänka på klimatet och de aktiviteter du planerar att göra utomlands. Kom ihåg att du inte packar för att flytta från ditt land, ta inte för mycket eller lite; detta kommer att förlora dig mindre tid att plocka upp kläder, hjälpa dig på vägen till flygplatsen, och även spara pengar förbi undvika en överviktig avgift. Är bäst att organisera din resväska eller resväska armé stil, rullar dina byxor, skjortor, strumpor, och underkläder som en giffel och lägg dem alla tjocka mot varandra. Detta undviker besväret med att lägga dina kläder och sparar utrymme för att passa hygienprodukter eller elektronik. Detta tips är också användbart om du vill ta med dig kläder som du köpte på resan. Ett annat bra råd är att packa en extra väska till din present eller shoppingföremål.

Amsterdam till Paris med ett tåg

London till Paris med ett tåg

Rotterdam till Paris med ett tåg

Bryssel till Paris med ett tåg

 

Pack Accordingly When Traveling To Europe

 

3. Resa till Europa: Låt dina banker veta att du kommer att vara utomlands och spendera

Den häftiga kreditkortshackingen som inträffade för några år sedan gjorde bankerna för försiktiga mot risken. Det ledde dem att upprätta ett block först fråga senare policy när de ser ett kreditkort som används i ett slumpmässigt land. Du måste dyka upp personligen till din bank eller ringa dem eftersom onlineaviseringar ibland inte tas med i beräkningen. Att ta denna bestämmelse kommer att undvika skadliga och pinsamma upplevelser när du handlar. Om du går till banken är det också en bra idé att få lite lokal valuta medan du är där. I de flesta av Europas butiker och byta poäng.

Salzburg till Wien med ett tåg

München till Wien med ett tåg

Graz till Wien med tåg

Prag till Wien med ett tåg

 

Let Your Banks and credit card companies Know You Will Be Abroad And Spending

 

4. Resa till Europa: Sammanfattning

Om du ska till den "gamla kontinenten,”Kom ihåg att ta med din dokumentation och betala för alla typer av internationella tillstånd som krävs. Denna typ av pappersarbete är viktigt om du planerar att besöka olika länder inom den europeiska lagstiftningen. Om du planerar en bilresa, det är nödvändigt att ha ett internationellt förartillstånd och undvika bokningar. Också, kom ihåg att packa lätt och att ta hänsyn till det klimat och de aktiviteter du kommer att uthärda utomlands. Rapportera alltid i vilka länder du planerar att spendera pengar på och gör valutaväxling endast med auktoriserade enheter. Slutligen, du kommer i kontakt med olika människor, livsmedel, kulturer, glöm inte att ha kul och njuta av upplevelsen.

Düsseldorf till München med tåg

Dresden till München med tåg

Nürnberg till München med tåg

Bonn till München med ett tåg

 

 

Nu vet du allt du behöver veta, vi på Rädda ett tåg, är redo att hjälpa dig med alla dina andra tågbehov.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "Allt du behöver veta om att resa i Europa" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feverything-know-traveling-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)