Време за четене: 4 минути
(Последната актуализация на: 25/02/2022)

Да предположим, че планирате да посетите Европейския съюз скоро. В този случай, има поредица от съвети и решаващо пътуване информация, която ще ви помогне да направите вашето преживяване много по-приятно. Човек би могъл да си помисли, че не може да има наистина голяма разлика в съображения, необходими за пътуване до Европа в сравнение с всяко друго място в света. Все още, в рамките на огромното му продължение, има поредица правни документи, които може да са ви необходими, за да влезете в Европа като турист. Също, много различен климат, странности, и културните особености са от съществено значение, за да се има предвид там.

 

1. Пътуване до Европа: Грабнете паспорта си

Паспортът е основната грижа, тъй като той ще бъде вашата презентационна карта и ключът за приемащата ви държава. Първо ще се погрижим за паспорта. Вашето приоритетно правителство определя в кои държави ще можете да влезете, без да се налага да обработвате някакви специални документи. Винаги е най-добре да проверите дали вашето домашно и местоназначение посолства са поддържали дипломатически отношения или договор по време на пътуването ви. Повечето страни от Америка и Югоизточна Азия имат неконтролиран достъп до повечето страни в Европа.

Като каза това, ако това не е така; вземете юридически съветник за пътуване, който може да ви насочи, докато обработвате разрешителните си за пътуване. Може да се нуждаете и от здравни сертификати и такива, за да получите достъп. Ако обичате да шофирате, докато сте в чужбина, ще ви трябва и международно шофьорско разрешение. Ако планирате да правите бизнес, може да има много други международни разрешителни, необходими за пътуване. Можете да проверите кои документи са необходими според пътуването ви на уебсайта на правителството на приемащата държава.

Лион до Тулуза с влак

Париж до Тулуза с влак

Хубаво до Тулуза с влак

Бордо до Тулуза с влак

 

Bring Valid Passport When Traveling In Europe

 

2. Научете се да опаковате съответно

Европа е голям и разнообразен континент, от слънчевите плажове на Андалусия в Испания до снежната източна Тундра. Изключително важно е да се съобразите с климата и дейностите, които планирате да правите в чужбина. Не забравяйте, че не се опаковате, за да се изнесете от страната си, не вземайте твърде много или малко; това ще ви накара да загубите по-малко време за вдигане на дрехи, ще ви помогне по пътя към летището, и дори да спестите пари от избягване на такса за наднормено тегло. Най-добре е да организирате пътната си чанта или куфар армейски стил, търкаляне на гащите, ризи, чорапи, и бельо като кроасан и ги поставете дебели един срещу друг. Това избягва неприятностите при сгъване на дрехите ви и ви спестява място за побиране на хигиенни продукти или електроника. Този съвет е полезен и ако искате да носите дрехи, които сте закупили по време на пътуването. Друг добър съвет е да опаковате допълнителна чанта за подарък или предмети за пазаруване.

Амстердам до Париж с влак

Лондон до Париж с влак

Ротердам до Париж с влак

Брюксел до Париж с влак

 

Pack Accordingly When Traveling To Europe

 

3. Пътуване до Европа: Нека вашите банки знаят, че ще бъдете в чужбина и ще харчите

Нахлуването на кредитни карти, което се случи преди няколко години, направи банките твърде предпазливи по отношение на риска. Това ги накара да установят политика за първоначално питане по-късно, когато видят, че кредитна карта се използва в произволна държава. Трябва да се явите лично във вашата банка или да им се обадите, тъй като онлайн известията понякога не се вземат предвид. Приемането на тази разпоредба ще избегне вредни и неудобни преживявания по време на пазаруване. Ако отидете в банката, също е добра идея да вземете местна валута, докато сте там. Обменните такси са абсурдно завишени за туристите в повечето европейски магазини и точки за размяна.

Залцбург до Виена с влак

Мюнхен до Виена с влак

Грац до Виена с влак

Прага до Виена с влак

 

Let Your Banks and credit card companies Know You Will Be Abroad And Spending

 

4. Пътуване до Европа: Рекапитулиране

Ако отивате на „Стария континент,”Не забравяйте да носите документацията си със себе си и да плащате за всякакъв вид международни разрешителни, които се изискват. Този вид документи са от съществено значение, ако планирате да посетите различни страни в рамките на страната европейското законодателство. Ако планирате пътуване, необходимо е да имате международно шофьорско разрешение и да избягвате резервации. Също, не забравяйте да опаковайте леко и да вземете предвид климата и дейностите, които ще претърпите в чужбина. Винаги докладвайте в кои държави планирате да харчите пари и да обменяте валута само с упълномощени субекти. накрая, влизате в контакт с различни хора, храни, култури, не забравяйте да се забавлявате и да се насладите на преживяването.

Дюселдорф до Мюнхен с влак

Дрезден до Мюнхен с влак

Нюрнберг до Мюнхен с влак

Бон до Мюнхен с влак

 

 

Сега знаете всичко, което трябва да знаете, ние в Запазете влак, са готови да ви помогнат с всички останали нужди от влак.

 

 

Искате ли да вградите публикацията си в блога „Всичко, което трябва да знаете за пътуването в Европа“ на вашия сайт? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feverything-know-traveling-europe%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml, и можете да промените / FR за / ите и / или де и повече езици.