Wacan Maca: 4 menit
(Paling Keri Dianyari On: 01/04/2021)

Upamane sampeyan bakal rencanakake ngunjungi Uni Eropa. Ing kasus-kasus iku, ana seri tips lan informasi lelungan wigati sing bakal mbantu sampeyan supaya pengalaman dadi luwih nyenengake. Ana sing mikir manawa ora ana bedane tenan ing tetimbangan perlu kanggo lelungan menyang Eropa yen dibandhingake karo papan liya ing jagad iki. isih, ing njembarake ekstensif kasebut, ana serangkaian makalah hukum sing sampeyan butuhake kanggo mlebu ing Eropa dadi turis. uga, iklim sing beda banget, unen-unen, lan kekhususan budaya iku penting kanggo dipikirake ing kana.

 

1. Plancongan Menyang Eropa: Nyekel Ahold Saka Paspor Sampeyan

Paspor minangka masalah utama amarga kertu presentasi lan kunci kanggo negara sing bakal ditampa. Kita bakal ngurus paspor luwih dhisik. Pamrentahan prioritas sampeyan nemtokake negara sing bakal bisa diluncurake tanpa kudu proses dokumen apa wae. Luwih becik mriksa manawa kedutaan omah lan tujuan sampeyan duwe hubungan diplomatik utawa perjanjian nalika sampeyan lelungan. Umume negara-negara saka Amerika lan Asia Tenggara duwe akses sing ora dikontrol menyang pirang-pirang negara ing Eropa.

Wis ngomong iki, yen ora ngono; entuk penasehat perjalanan sing sah sing bisa nuntun sampeyan nalika ngolah ijin lelungan. Sampeyan uga kudu sertifikasi kesehatan lan supaya entuk akses. Yen sampeyan seneng nyetir nalika ing luar negeri, sampeyan uga kudu ijin driver internasional. Yen sampeyan rencana kanggo nindakake bisnis, bisa uga ana akeh ijin internasional liyane sing dibutuhake kanggo lelungan. Sampeyan bisa mriksa dokumen sing dibutuhake miturut tujuan lelungan ing situs web pamrentah sing nampa.

Lyon to Toulouse Karo Sepur

Paris Toulouse Kanthi Sepur

Apik Toulouse Kanthi Sepur

Bordeaux menyang Toulouse Kanthi Sepur

 

Nggawa Passport Valid Nalika Plancongan ing Eropa

 

2. Sinau Paket Kaya

Eropa minangka bawana amba lan macem-macem, saka pesisir Andalucia sing cerah ing Spanyol nganti Tundra wétan salju. Penting banget kanggo mikir kanthi iklim lan kegiyatan sing bakal sampeyan rencanakake ing luar negeri. Elinga yen sampeyan ora ngemas kanggo pindah saka negara sampeyan, aja kakehan utawa sithik; iki bakal nggawe sampeyan kurang sithik njupuk klambi, mbantu sampeyan ing dalan menyang bandara, lan malah nyimpen dhuwit dening ngindhari ragad kabotan. Paling apik kanggo ngatur tas travel utawa gaya tentara koper, muter celonone, klambi, kaos kaki, lan jeroan kaya croissant lan sijine kabeh nglukis. Iki supaya ora gampang repot klambi lan ngirit ruangan supaya pas karo produk higienis utawa elektronik. Tip iki uga migunani yen sampeyan pengin nggawa klambi sing sampeyan tuku nalika lelungan. Saran liyane sing apik yaiku nggawa tas ekstra kanggo hadiah utawa obyek blanja.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Paket Patut Nalika Plancong Menyang Eropa

 

3. Plancongan Menyang Eropa: Ayo Bank Ngerti Sampeyan Bakal Ana Ing Luar Negeri lan Mbuwang

Peretasan kertu kredit sing ditindakake sawetara taun kepungkur nggawe bank ora waspada marang risiko kasebut. Dheweke nggawe dheweke nggawe blok pertama-tama takon kabijakan mengko nalika ndeleng kertu kredit sing digunakake ing negara acak. Sampeyan kudu langsung tampil ing bank utawa nelpon amarga kabar yen online kadhang ora dianggep. Nindakake prekara iki bakal ngindhari pengalaman sing mbebayani lan ngisin-isini nalika blanja. Yen sampeyan menyang bank, luwih becik golek sawetara mata uang lokal nalika sampeyan lagi ana ing kono. Biaya ijol-ijolan mundhak akeh banget kanggo turis ing toko-toko Eropa lan nilai tukar.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Ayo Bank lan perusahaan kertu kredit ngerti Sampeyan bakal ing luar negeri lan mbuwang

 

4. Plancongan Menyang Eropa: Rekapitulasi ulang

Yen sampeyan menyang "Benua Lawas,”Elinga nggawa dokumentasi karo sampeyan lan mbayar ijin internasional sing dibutuhake. Jinis dokumen kasebut penting yen sampeyan arep ngunjungi macem-macem negara undang-undang Eropa. Yen sampeyan lagi ngrancang plancongan, kudu duwe ijin nyopir internasional lan ngindhari pesenan. uga, elinga kanggo bungkus entheng lan kanggo nimbang iklim lan kegiyatan sampeyan bakal tahan ing luar negeri. Tindakake laporan ing negara endi sing sampeyan rencanakake kanggo dhuwit lan mung nggawe ijol-ijolan mata uang karo entitas resmi. Pamungkas, sampeyan lagi kontak karo macem-macem wong, panganan, budaya, aja lali seneng-seneng lan seneng pengalaman.

Dusseldorf menyang Munich Kanthi Sepur

Dresden menyang Munich Kanthi Sepur

Nuremberg tumuju Munich Kanthi Sepur

Bonn menyang Munich Kanthi Sepur

 

 

Saiki sampeyan wis ngerti kabeh sing kudu sampeyan ngerteni, kita ing Simpen A Train, siyap mbantu sampeyan karo kabeh kabutuhan sepur liyane.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "Kabeh sing Sampeyan Perlu Dikerteni babagan Plancongan Ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feverything-know-traveling-europe%2F%3Flang%3Djw- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)