Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 25/02/2022)

Anta at du planlegger å besøke EU når som helst snart. I så fall, det er en rekke tips og avgjørende reise informasjon som vil bidra til å gjøre opplevelsen din mye morsommere. Man kan tro at det ikke kan være noen veldig stor forskjell i hensyn som er nødvendige for å reise til Europa i forhold til noe annet sted i verden. Fortsatt, innenfor den store utvidelsen av den, det er en serie juridiske papirer du trenger for å komme deg inn i Europa som turist. Også, veldig forskjellige klima, særheter, og kulturelle særegenheter er viktig å huske på der.

 

1. Reiser til Europa: Ta tak i passet ditt

Passet er det viktigste, siden det vil være presentasjonskortet ditt og nøkkelen til mottakerlandet ditt. Vi tar vare på passet først. Forrangsregjeringen din bestemmer hvilke land du kan komme inn i uten å måtte behandle noen form for spesialpapir. Det er alltid best å sjekke om hjem- og destinasjonsambassadene har opprettholdt diplomatiske forhold eller en traktat på det tidspunktet du reiser. De fleste land fra Amerika og Sørøst-Asia har ukontrollert tilgang til de fleste land i Europa.

Når det er sagt, hvis det ikke er tilfelle; få en juridisk turrådgiver som kan veilede deg mens du behandler reisetillatelsene. Du kan også trenge helsesertifiseringer og slikt for å få tilgang. Hvis du liker å kjøre i utlandet, du trenger også en internasjonal førerkort. Hvis du planlegger å gjøre forretninger, det kan være mange andre internasjonale tillatelser som kreves for å reise. Du kan sjekke hvilket papirarbeid som trengs i henhold til din reiseaktivitet på mottakerlandets myndighetsnettsted.

Lyon til Toulouse med tog

Paris til Toulouse med tog

Hyggelig å Toulouse med tog

Bordeaux til Toulouse med tog

 

Bring Valid Passport When Traveling In Europe

 

2. Lær å pakke tilsvarende

Europa er et stort og variert kontinent, fra de solfylte Andalucia-strendene i Spania til den snødekte østlige Tundra. Det er viktig å ha med tanke på klimaet og aktivitetene du planlegger å gjøre i utlandet. Husk at du ikke pakker for å flytte ut av landet ditt, ikke ta for mye eller lite; dette vil gjøre at du mister mindre tid på å plukke opp klær, hjelpe deg på vei til flyplassen, Til og med spare penger av unngå en overvektig avgift. Det er best å organisere reiseveske eller koffert hærstil, rulle buksene, skjorter, sokker, og undertøy som en croissant og legg dem alle tykke mot hverandre. Dette unngår bryet med å brette klærne og sparer deg plass til hygieneprodukter eller elektronikk. Dette tipset er også nyttig hvis du ønsker å ta med klær du kjøpte på turen. Et annet godt råd er å pakke en ekstra pose til gaven eller handleobjektene.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Pack Accordingly When Traveling To Europe

 

3. Reiser til Europa: La bankene dine vite at du vil være i utlandet og bruke

Kredittkort hacking rampage som skjedde for noen år siden gjorde bankene for skeptiske til risikoen. Det førte dem til å etablere en blokk først spørre senere policy når de ser et kredittkort brukes i et tilfeldig land. Du må møte opp personlig til banken din eller ringe dem siden elektroniske varsler noen ganger ikke blir tatt i betraktning. Å ta denne bestemmelsen vil unngå skadelige og pinlige opplevelser mens du handler. Hvis du går i banken, er det også lurt å skaffe deg lokal valuta mens du er der. Vekslingsgebyr er absurd oppblåst for turister i de fleste av Europas butikker og bytte poeng.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

Let Your Banks and credit card companies Know You Will Be Abroad And Spending

 

4. Reiser til Europa: Rekapitulere

Hvis du skal til det "gamle kontinentet,”Husk å ta med deg dokumentasjonen din og betale for alle slags internasjonale tillatelser som kreves. Denne typen papirarbeid er viktig hvis du planlegger å besøke forskjellige land innen den europeiske lovgivningen. Hvis du planlegger en biltur, det er nødvendig å ha en internasjonal førerkort og unngå bestillinger. Også, Husk å pakke lett og å ta hensyn til klimaet og aktivitetene du vil tåle i utlandet. Rapporter alltid i hvilke land du planlegger å bruke penger på og utveksle valuta kun med autoriserte enheter. Til slutt, du kommer i kontakt med forskjellige mennesker, matvarer, kulturer, ikke glem å ha det gøy og nyt opplevelsen.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

 

Nå vet du alt du trenger å vite, vi på Lagre et tog, er klar til å hjelpe deg med alle dine andre togbehov.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "Alt du trenger å vite om å reise i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feverything-know-traveling-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)