Bestill en togbillett NÅ

Billige OBB togbilletter og reisepriser

Her kan du finne all informasjon om Billige OBB togbilletter og OBB-reisepriser og fordeler.

 

emner: 1. OBB by Train Highlights
2. Om OBB 3. Topp innsikt for å få en billig OBB-togbillett
4. Hvor mye koster OBB-billetter 5. Reiseruter: Hvorfor er det bedre å ta OBB-togene?, og ikke reise med fly
6. Hva er forskjellene mellom Standard, Komfort, og Sparschiene på OBB 7. Er det et OBB-abonnement
8. Hvor lenge før avgangen til OBB for å komme 9. Hva er OBB-togplanene
10. Hvilke stasjoner betjenes av OBB 11. OBB FAQ

 

OBB by Train Highlights

  • Med en høy punktlighet på 96%, OBB (noen ganger kalt OEBB) er en av de mest pålitelige jernbaneaktørene i Europa.
  • Hvert år, OBB tar 447 millioner mennesker og 105 millioner tonn varer over til sine destinasjoner i Østerrike og over hele Europa.
  • OBB er veldig miljøvennlig, og 100% av all strømmen deres er hentet fra fornybar energi.
  • OBB er Østerrikes største leverandør av mobilitetstjenester.

 

Om OBB

OBB, Østerrikske føderale jernbaner, er et annet navn for de østerrikske føderale jernbanene. Siden det ble etablert i 1923, OBB har levert mobilitetstjenester til australske borgere i mange år nå. En fersk undersøkelse viste det i Europa, OBB er best på punktlighet, pålitelighet, og frekvens.

OBB tilbyr jernbanetjenester innen Østerrike og over hele Europa. Med riktig billett, du kan besøke alt det beste ferieplasser i Europa. Med forskjellige kategorier av billetter og kortabonnement, OBB tilfredsstiller alles behov.

OBB-tog ofte Wien – Graz, Salzburg – Wien, Linz – St. Polten, Graz - Salzburg. Du kan også komme til nabolandene i Europa ved å bruke OBB-tog.

Over hele selskapet, 41,904 ansatte som jobber på jernbane- og bussnett (pluss over 2,000 lærlinger) sørge for at noen 1.3 millioner passasjerer når trygt sine destinasjoner hver dag.

 

OBB train tickets

Gå til Lagre et tog hjemmeside eller bruk denne widgeten til å søke etter tog billetter til OBB

Lagre et tog iPhone-app

Lagre en tog Android-app

 

Lagre et tog

Opprinnelse

Mål

Avgangsdato

Returdato (Valgfri)

Voksen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Topp innsikt for å få en billig OBB-togbillett

Nummer 1: Bestill OBB-billettene på forhånd så mye du kan

Prisen på OBB togbilletter stiger når reisedagen nærmer seg. Du kan spare penger ved å bestille OBB-billettene så langt ut som mulig fra avreisedagen. OBB-togbilletter er tilgjengelige så tidlig som 3 til 6 måneder foran togavgang. Å booke tidlig sikrer at du får de billigste OBB-billettene. De er også begrenset i antall, så jo raskere du bestiller, jo billigere for deg. For å spare penger på OBB-togbilletter, kjøp billettene tidlig.

Nummer 2: Reis med OBB i perioder uten peak

OBB togbilletter er billigere i lavperiodene, i begynnelsen av uken, og på dagtid. Du kan være sikker på å få billigere togbilletter i løpet av uken. På tirsdag, onsdag, og torsdag, OBB-billetter er de mest økonomiske. På grunn av volumet av forretningsreisende som pendler til jobb om morgenen og kvelden, togbilletter koster mer. Det er langt billigere å reise når som helst mellom morgen og kveld. Helgene er en annen toppperiode for tog, spesielt på fredager og lørdager. OBB-togbillettprisene øker også helligdager og skoleferier.

Nummer 3: Bestill billetter til OBB når du er sikker på reiseplanen din

OBB tog er etterspurt, og med minimal konkurranse, de er for tiden det beste valget for tog i Østerrike. De har råd til å sette togbillettbegrensninger som den de har som forbyr billettbytte eller refusjon med mindre det er forretningstypen. Selv om det fremdeles finnes nettsteder der du kan selge billettene dine brukt til folk, OBB tillater ikke brukte billettsalg. Hvordan hjelper dette deg med å spare penger? Bestill billetten din bare når du er sikker på at timeplanen din vil spare deg for å bestille en billett to ganger fordi noe dukket opp og du ikke kunne bruke den originale billetten.

Nummer 4: Kjøp OBB-billettene dine på Save A Train

Save a Train har det største, den beste, og de billigste tilbudene på togbilletter i Europa. Vår forbindelse med mange jernbaneaktører, togbillettkildene, og vår kunnskap om teknologialgoritmene gir oss tilgang til de billigste togbilletttilbudene. Vi tilbyr ikke bare billige togbilletter for OBB alene; vi tilbyr det samme for andre alternativer til OBB.

Salzburg til Wien billetter

München til Wien billetter

Graz til Wien billetter

Billetter til Praha til Wien

 

OBB moving train

 

Hvor mye koster OBB-billetter?

OBB-billetter starter fra € 1,5 til så høye som € 51 for en enkelt togtur. De pris på en OBB-togbillett avhenger av hvilken type billett du kjøper, og når du velger å reise:

 

Enveisbillett Rundtur
Standard € 1,50 – € 51 € 2,40 – € 100
Førsteklasses € 1,50 – € 51 € 2,40 – € 100

 

 

Reiseruter: Hvorfor er det bedre å ta OBB-tog, og ikke reise med fly

1) Du ankommer sentrum. Dette er en fordel med OBB-tog sammenlignet med fly. OBB-tog og alle andre togreiser fra hvor som helst i byen til sentrum av neste by. Det sparer deg for tid og kostnadene for en drosje fra flyplassen til sentrum. Med togstopp, er det lettere å komme deg til hvor som helst i byen du er på vei til. Det har ikke noe å si hvor du reiser fra, München, Salzburg, Linz, eller Köln, stopper i sentrum er en stor fordel med OBB-tog!

2) Å reise med fly krever at du er på flyplassen minst flere timer før flytiden. Du må gå gjennom sikkerhetskontroller før du får lov til å gå ombord på flyet. Med OBB-tog, du må bare være på stasjonen mindre enn en time i forveien. Når du også vurderer tiden det tar deg å pendle fra flyplassen til sentrum av byen, vil du innse at OBB-tog er bedre når det gjelder total reisetid.

3) På overflaten, prisen på OBB-billetter ser ut til å være mer kostbar enn billige flybilletter. derimot, når du sammenligner alle involverte avgifter, OBB-billetter har en bedre pris. Med andre kostnader som bagasjeavgift som du ikke trenger å betale på tog, reiser med OBB er den beste.

4) Togene er miljøvennlige. I en sammenligning mellom tog og fly, tog ville komme ut på toppen. Fly forurenser kraftig atmosfæren med de høye nivåene av karbon de gir av. Tog i sammenligning gir ut Karbon 20X mindre enn fly.

München til Innsbruck billetter

Salzburg til Innsbruck billetter

Oberstdorf til Innsbruck billetter

Graz til Innsbruck billetter

 

Hva er forskjellene mellom Standard, Komfort, og Sparschiene på OBB?

OBB har forskjellige klasser for billetter for forskjellige budsjetter og typer reisende: enten det er forretning eller fritid. Du kan være sikker på at en av disse billettene passer deg.

Standard OBB-billetter:

Standardbilletten er den mest fleksible togbilletten som OBB tilbyr. Hvis du må reise på kort varsel, du bør få denne billetten. Du er ikke begrenset til et bestemt tog, og du har lov til å velge din forbindelse. OBBs standardbillett er gyldig for 2 dager uavhengig av rute og kjøpskanal. Standardbilletter kan refunderes gratis et døgn før den første gyldighetsdagen. Når du kjøper denne billetten online, det er spesielle instruksjoner for refusjon og gyldighet.

 

 

OBB Komfortbilletter:

OBB Komfort-billetter er vanlige OBB-billetter, og de blir tilbudt for tilkoblinger via nattog. OBB Komfort-billetten dekker kostnadene for reisen, en reservasjon i valgt kategori, og frokost i sovende hytta.
I motsetning til standardbilletten, Komfort-billetten er ikke fleksibel i det hele tatt. Det er bestilt for en bestemt rute og et bestemt tog. Du må skaffe en ny billett for alle forbindelser før og etter ruten som denne billetten dekker.
For refusjon, OBBs Komfort-billetter refunderes gratis inntil 15 dager til den første gyldighetsdagen. Etter 15 dagmerke, Komfort-billetter refunderes kl 50% av den opprinnelige prisen.

 

 

OBB Sparschiene billetter:

Bortsett fra standardbillett og Komfort-billett, OBB tilbyr et annet utvalg av billetter kjent som Sparschiene-billetten. Denne serien er billig og for lavbudsjett-reisende. Det er to typer Sparschiene-billetter.

obb togbillett

 

Er det et OBB-abonnement?

For lokale borgere, det er to typer abonnement, Vorteilscardet og Osterreichcard. For internasjonale foreslår vi at du kjøper lenge i forveien, og så vil du bli presentert med det billigste alternativet.

Vorteilscard Classic kan kjøpes på: (lokale borgere mottar en 45% rabatt på en enkeltbillett for passasjerer som kjøper billetten sin fra)

– OBB-billett tellere.

– Hos OBB kundeservice 05-1717

– Fra personalet på OBB tog og buss.

 

Med en Osterreichcard Classic, vil du motta en ekstra selvbestillingsrabatt på 5% på en standard enkeltbillett for passasjerer når du kjøper en billett fra:

– En salgsautomat for OBB-billetter i jernbanestasjonen.

– Fra personalet på OBB tog og buss.

Fordelskortfamilie

Passasjerer i alderen år 15 og over kan kjøpe Vorteilscard Family. Dette kortet er gyldig i kombinasjon med et fotoidentifikasjonskort, som skal inneholde innehaverens alder. Med denne billetten, du kan reise på alle OBB-tog.

Alle innehavere av Vorteilscard Family har glede av fordelene ved Vorteilscard-klassikeren. I tillegg til de klassiske fordelene, to innehavere av Vorteilscard Family-kortet får også rabatt hvis de reiser sammen med et spedbarn eller et barn. 4 barn per holder av en Vorteilscard-familie vil få en rabatt på 100% på en standard enkeltbillett.

Østerrike Ungdomskort

Fram til dagen før 26-årsdagen deres, passasjerer kan kjøpe et Osterreichcard Jugend. Du kan bevise din alder med en foto-ID med bevis på alder.

Austriacard-familien

Alle foreldre til spedbarn og barn som mottar familietillegg i Østerrike eller andre steder, kan kjøpe en Osterreichcard Familie. Fordelene er de samme som Osterreichcard-klassikeren.

Osterreichcard Classic

Passasjerer kan kjøpe en Osterreichcard Classic. Med en Osterreichcard Classic, de vil få en rabatt på 100% på kostnadene ved sete reservasjoner for 1. og 2. klasse. Med et Osterreichcard Classic 2. klasse, du mottar en 50% rabatt på bytte av klasse fra 2. til 1. klasse med en enkeltbillett av standardtype.

Osterreichcard Senior

Østerrikske eldre borgere 63 og over kan kjøpe en Osterreichcard Senior. Fordelene er de samme som Osterreichcard-klassikeren.

Austria Card Special

Funksjonshemmede som har følgende oppføringer i sitt østerrikske sertifikat for funksjonshemming eller for alvorlig krigsrelatert funksjonshemming, kan kjøpe et Osterreichcard Spezial. Fordelene er de samme som Osterreichcard-klassikeren.

Linz til Saint Polten billetter

Wien til Salzburg billetter

Saint Polten til Wiener Neustadt billetter

Salzburg til Graz billetter

 

OBB train tickets

 

Hvor lenge før avgangen til OBB for å komme?

Det er vanskelig å si nøyaktig til det andre, men Save a Train anbefaler at du ankommer omtrent en time før avreise. Hvis du er ferdig med passkontrollen tidlig nok, du kan handle ting du trenger for å gjøre togturen din så behagelig som mulig.

 

Hva er OBB-togplanene?

Du kan finne ut av det i sanntid på hjemmesiden vår på Save a Train. Bare skriv inn din nåværende beliggenhet og ønsket destinasjon, og vi vil vise deg informasjonen.

 

Hvilke stasjoner betjenes av OBB?

Wienstasjonen til OBB er Wien Hauptbahnhof (Wien sentralstasjon), som ligger ved siden av Sudtiroler Platz i hjertet av Wien.

I Linz, Nå for tiden trener OBB drar og kommer fra Linz sentralstasjon (Sentralstasjonen på tysk tilsvarer Hauptbahnhof), ikke langt fra Donau.

Salzburg sentralstasjon (Salzburg sentralstasjon) ligger midt i den andre største byen i Østerrike – Salzburg.

 

OBB FAQ

Er sykler tillatt om bord i OBB-tog?

Sykler er tillatt på OBB-tog så lenge du kjøper billett til dem på stasjonen. De koster € 2 per sykkel.

Reiser barn gratis på OBB-togene?

Ja, men bare opp til en viss alder. Barn yngre enn seks år reiser gratis.

Er kjæledyr tillatt på OBB-tog?

Ja, de er så lenge de følger retningslinjene for kjæledyr. Små kjæledyr må bæres i en kasse eller lignende.

Hva er boardingprosedyrene for OBB?

Noen stasjoner har elektroniske skjermer som avslører dannelsen av togene. Lengre, bruk disse for å sjekke sonene hvor togtognummeret vil være når et tog kommer.

Mest stilte spørsmål om OBB – Må jeg bestille plass på forhånd på OBB?

Du kan book en Jeg vet på forhånd på innenlands OBB tog for 3 euro. Du vil få en personlig sete etter å ha gjort en reservasjon.

Er det WiFi-internett inne i OBB??

Ja. Du kan glede deg Gratis WiFi-internett på alle OBB-tog og alle reisekurs når du kjøper OBB-billetter (Helst på SaveATrain.com).

 

Hvis du har lest til dette punktet, du vet alt du trenger å vite om OBB-togene dine og er klar til å kjøpe OBB-togbilletten din på Lagre et tog

 

Vi har togbilletter for disse jernbaneoperatørene:

DSB Denmark

Danske DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Intercity Tog

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Østerrike

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Sveits

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tsjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Tren

 

 

Vil du legge inn denne siden på nettstedet ditt? Klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-obb%2F%0A%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode), Eller du kan bare lenke direkte til denne siden.

Copyright © 2021 - Lagre et tog, Amsterdam, Nederland
Ikke la uten en gave - Få kuponger og nyheter !