Jotta junalippu NYT

Halvat OBB-junaliput ja matkahinnat

Täältä löydät kaiken tiedon Halvat OBB-junaliput ja OBB: n matkahinnat ja edut.

 

aiheista: 1. OBB by Train Highlights
2. Tietoja OBB: stä 3. Tärkeimmät käsitykset edullisen OBB-junalipun saamiseksi
4. Kuinka paljon OBB-liput maksavat 5. Matkareitit: Miksi on parempi ottaa OBB-junat, eikä matkusta lentokoneella
6. Mitkä ovat standardin väliset erot?, Mukavuus, ja Sparschiene OBB: llä 7. Onko olemassa OBB-liittymä
8. Kuinka kauan ennen OBB: n lähtöä saapua 9. Mitkä ovat OBB-juna-aikataulut
10. Mitä asemia OBB palvelee 11. OBB: n UKK

 

OBB by Train Highlights

  • Korkean täsmällisyysasteen ollessa 96%, OBB (joskus kutsutaan OEBB) on yksi luotettavimmista rautatieyrityksistä Euroopassa.
  • Joka vuosi, OBB vie 447 miljoonaa ihmistä ja 105 miljoonaa tonnia tavaroita määränpäähänsä Itävallassa ja Euroopassa.
  • OBB on erittäin ympäristöystävällinen, ja 100% kaikesta heidän sähköstä on peräisin uusiutuvasta energiasta.
  • OBB on Itävallan suurin liikkuvuuspalvelujen tarjoaja.

 

Tietoja OBB: stä

OBB, Itävallan liittovaltion rautatiet, on toinen nimi Itävallan liittovaltion rautateille. Sen perustamisesta lähtien 1923, OBB on tarjonnut liikkuvuuspalveluita Australian kansalaisille jo vuosia. Äskettäinen tutkimus osoitti, että Euroopassa, OBB on täsmällisyys paras, luotettavuus, ja taajuus.

OBB tarjoaa rautatiepalvelut Itävallassa ja kaikkialla Euroopassa. Oikealla lipulla, voit käydä kaikessa parhaassa lomapaikat Euroopassa. Eri lippu- ja korttiluokkien kanssa, OBB vastaa kaikkien tarpeisiin.

OBB harjoittelee usein Wienissä – Graz, Salzburg – Wien, Linz – st. Polten, Graz - Salzburg. Voit myös päästä naapurimaihin Euroopassa OBB-junilla.

Koko yrityksen, 41,904 rautatie- ja linja-autoverkoissa työskentelevät työntekijät (plus yli 2,000 oppisopimuskoulutuksessa) varmistaa, että jotkut 1.3 miljoona matkustajaa saavuttaa turvallisesti määränpäähänsä joka päivä.

 

OBB train tickets

Mene Tallenna juna-kotisivu tai etsi tätä widgettiä junan liput OBB: lle

Tallenna juna-iPhone-sovellus

Tallenna juna-Android-sovellus

 

Tallenna juna

alkuperä

määränpää

Lähtöpäivä

Palautuspäivä (Valinnainen)

Aikuinen (26-59):

nuoret (0-25):

Vanhempi (60+):


 

Tärkeimmät käsitykset edullisen OBB-junalipun saamiseksi

Määrä 1: Varaa OBB-liput etukäteen niin paljon kuin mahdollista

Hinta OBB-junaliput nousee, kun matkapäivä lähenee. Voit säästää rahaa varaamalla OBB-junalippusi mahdollisimman kauas lähtöpäivästä. OBB-junaliput ovat saatavilla jo 3 kohtaan 6 kuukautta ennen junan lähtöä. Varhainen varaus varmistaa, että saat halvimmat OBB-junaliput. Niiden lukumäärä on myös rajoitettu, joten mitä nopeammin varaat, halvempaa sinulle. Säästää rahaa OBB-junalippuihin, osta lippusi aikaisin.

Määrä 2: OBB: n matkustaminen ruuhka-aikoina

OBB-junaliput ovat halvempaa ruuhka-aikoina, viikon alussa, ja päivällä. Voit olla varma, että saat halvempia junaliput viikon sisällä. Tiistaina, keskiviikko, ja torstaina, OBB-junaliput ovat edullisimpia. Koska liikematkustajia on työmatkalla töihin aamulla ja illalla, junaliput maksavat enemmän. On paljon halvempaa matkustaa milloin tahansa aamun ja illan työmatkan välillä. Viikonloput ovat toinen huippujakso junille, etenkin perjantaisin ja lauantaisin. Myös OBB-junalippujen hinnat nousevat yleisiä vapaapäiviä ja koululomia.

Määrä 3: Tilaa lippusi OBB: hen, kun olet varma matkasuunnitelmastasi

OBB junat ovat erittäin kysyttyjä, ja minimaalisella kilpailulla, Ne ovat tällä hetkellä Itävallan junien suosituin valinta. Heillä on varaa asettaa junalippujen rajoituksia, kuten heillä on, joka kieltää lippujen vaihdon tai palautuksen, paitsi jos kyse on yritystyyppisestä lipusta. Vaikka on edelleen verkkosivustoja, joilla voit myydä lippujasi käytettyinä ihmisille, OBB ei salli käytettyjen lippujen myyntiä. Kuinka tämä auttaa säästää rahaa? Tilaa lippu vain, kun olet varma aikataulustasi, mikä säästää sinua varaamasta yhden lipun kahdesti, koska jotain tapahtui ja et voinut käyttää alkuperäistä lippua.

Määrä 4: Osta OBB-lippusi Tallenna juna -tuotteelta

Tallenna juna on suurin, paras, ja halvimmat junalippujen tarjoukset Euroopassa. Yhteytemme moniin rautatieyrityksiin, junalippujen lähteet, ja tietämyksemme teknologia-algoritmeista antaa meille pääsyn halvimpiin junalippuihin. Emme tarjoa vain halpoja junalippuja vain OBB: lle; tarjoamme saman muille OBB-vaihtoehdoille.

Salzburg – Wien liput

München – Wien liput

Graz – Wien liput

Lentoliput Praha - Wien

 

OBB moving train

 

Kuinka paljon OBB-liput maksavat?

OBB-liput alkavat 1,5 eurosta jopa 51 euroon yhdellä junamatkalla. The OBB-junalipun hinta riippuu siitä, minkä tyyppisen lipun ostat ja milloin valitset matkustaa:

 

Menolippu Meno-paluu matka
standardi € 1,50 – € 51 € 2,40 – 100 €
Ensimmäinen luokka € 1,50 – € 51 € 2,40 – 100 €

 

 

Matkareitit: Miksi on parempi ottaa OBB-junia, eikä matkusta lentokoneella

1) Saaput keskustaan. Tämä on yksi OBB-junien etuna verrattuna lentokoneisiin. OBB-junat ja kaikki muut junamatkat mistä tahansa kaupunkiin seuraavan kaupungin keskustaan. Se säästää aikaa ja kustannukset ohjaamosta lentokentältä keskustaan. Juna pysähtyy, on helpompi päästä minne tahansa kaupunkiin, johon olet menossa. Sillä ei ole väliä, mistä olet matkalla, München, Salzburg, Linz, tai Köln, keskustan pysäkit ovat tärkeä etu OBB-junissa!

2) Lentokoneilla matkustaminen edellyttää, että olet lentokentällä vähintään useita tunteja ennen lentoaikaasi. Sinun on suoritettava turvatarkastukset ennen kuin sinut pääsee koneeseen. OBB-junilla, sinun on vain oltava asemalla alle tunti etukäteen. Kun tarkastellaan myös aikaa, joka vie matkustamiseen lentokentältä kaupungin keskustaan, ymmärrät, että OBB-junat ovat parempia kokonaismatka-ajassa.

3) Pinnalla, OBB-junalippujen hinta näyttää olevan kalliimpaa kuin edulliset lentoliput. kuitenkin, kun vertaa kaikkia mukana olevia maksuja, OBB-junalipuilla on edullisempi hinta. Muiden kustannusten kanssa, kuten matkatavarakulut, joita sinun ei tarvitse maksaa junissa, matkustaa OBB: llä on paras.

4) Junat ovat ympäristöystävällisiä. Junien ja lentokoneiden vertailussa, juna ilmestyy päälle. Lentokoneet saastuttavat ilmakehän voimakkaasti suurilla hiilipitoisuuksilla, joita ne vapauttavat. Juna verrattuna antaa Hiili 20X vähemmän kuin lentokoneet.

München – Innsbruck liput

Liput Salzburg - Innsbruck

Oberstdorf – Innsbruck liput

Graz – Innsbruck liput

 

Mitkä ovat standardin väliset erot?, Mukavuus, ja Sparschiene OBB: llä?

OBB: llä on erilaiset lipuluokat eri budjeteille ja matkustajille: onko kyseessä liike- tai vapaa-aika. Voit olla varma, että yksi näistä lipuista sopisi sinulle.

Tavalliset OBB-liput:

Tavallinen lippu on joustavin junalippu, jota OBB tarjoaa. Jos joudut matkustamaan lyhyellä varoitusajalla, sinun pitäisi hankkia tämä lippu. Et ole rajoitettu tiettyyn junaan, ja sinulla on oikeus valita yhteys. OBB: n tavallinen lippu on voimassa 2 päivää riippumatta reitistä ja ostokanavasta. Tavalliset liput voidaan palauttaa ilmaiseksi päivää ennen niiden ensimmäistä voimassaoloaikaa. Ostaessasi lippua verkossa, korvaamista ja voimassaoloa varten on erityisiä ohjeita.

 

 

OBB Lippuja:

OBB Komfort -liput ovat säännöllisiä OBB-lippuja, ja heitä tarjotaan yhteydet yöjunan kautta. OBB Komfort -lippu kattaa matkan kustannukset, varaus valittuun matkaluokkaan, ja aamiainen nukkujamökissä.
Toisin kuin tavallinen lippu, Komfort-lippu ei ole ollenkaan joustava. Se on varattu tietylle reitille ja tietylle junalle. Sinun on hankittava uusi lippu kaikista yhteyksistä ennen ja jälkeen reitin, jonka lippu kattaa.
Korvauksia varten, OBB: n Komfort-liput palautetaan ilmaiseksi vuoteen asti 15 päivää ensimmäiseen voimassaolopäivään. Jälkeen 15 päivämerkki, Komfort-liput palautetaan klo 50% alkuperäisestä hinnasta.

 

 

OBB Sparschiene liput:

Sen lisäksi, että tavallinen lippu ja Komfort-lippu, OBB tarjoaa toisen lippuvalikoiman, joka tunnetaan nimellä Sparschiene-lippu. Tämä valikoima on halpa ja pienen budjetin matkustajille. Sparschiene-lippuja on kahta tyyppiä.

Obb-junalippu

 

Onko olemassa OBB-liittymä?

Paikallisille kansalaisille, tilauksia on kahta tyyppiä, Vorteilscard ja Osterreichcard. Kansainvälisille suosittelemme ostamista pitkään etukäteen ja sitten sinulle tarjotaan halvin vaihtoehto.

Vorteilscard Classicia voi ostaa osoitteesta: (paikalliset kansalaiset saavat 45% alennus tavanomaisesta yksittäisestä lipusta matkustajille, jotka ostavat lipunsa)

– OBB-lippulaskurit.

– OBB-asiakaspalvelussa 05-1717

– OBB-junien ja linja-autojen henkilökunnalta.

 

Osterreichcard-klassikolla, saat ylimääräisen itsevarauksen alennuksen 5% matkustajille tarkoitetussa tavanomaisessa yksittäislipussa ostettaessa lippua:

– OBB-lipunmyymälä rautatieasemalla.

– OBB-junien ja linja-autojen henkilökunnalta.

Vorteilscard-perhe

Matkustajat vuotiaita 15 ja yli voi ostaa Vorteilscard-perheen. Tämä kortti on voimassa yhdessä valokuvallisen henkilökortin kanssa, jonka tulee sisältää haltijan ikä. Tällä lipulla, voit matkustaa kaikilla OBB-junilla.

Kaikki Vorteilscard-perheen haltijat nauttivat Vorteilscard-klassikon etuuksista. Lisäksi klassinen etuisuuksia, kaksi Vorteilscard Family -kortin haltijaa saavat myös alennuksen, jos he matkustavat yhdessä vauvan tai lapsen kanssa. 4 lapset Vorteilscard-perheen omistajaa kohti saavat alennuksen 100% yhdellä lipulla.

Itävallan nuorisokortti

Heidän 26. syntymäpäiväänsä edeltävään päivään asti, matkustajat voivat ostaa Osterreichcard Jugendin. Voit todistaa ikäsi valokuvallisella henkilötodistuksella.

Austriacard-perhe

Kaikki imeväisten ja lasten vanhemmat, jotka saavat perhelisää Itävallassa tai muualla, voivat ostaa Osterreichcard Familien. Edut ovat samat kuin Osterreichcard-klassikolla.

Osterreichcard Classic

Matkustajat voivat ostaa Osterreichcard Classic -sarjan. Osterreichcard-klassikolla, he saavat alennuksen 100% 1. ja 2. luokan paikkavarauksista. Osterreichcard Classic 2. luokalla, saat 50% alennus luokanvaihdosta 2. luokasta 1. luokkaan standardityyppisellä lipulla.

Osterreichcard vanhempi

Itävallan eläkeläiset matkustavat iältään 63 ja yli voi ostaa Osterreichcard Seniorin. Edut ovat samat kuin Osterreichcard-klassikolla.

Itävalta-kortti erityinen

Vammaiset, joilla on seuraavat merkinnät Itävallan vammaisuustodistuksessa tai vakavasta sotaongelmasta, voivat ostaa Osterreichcard Spezialin. Edut ovat samat kuin Osterreichcard-klassikolla.

Lippuja Linz - Saint Polten

Wien – Salzburg liput

Saint Polten – Wiener Neustadt liput

Salzburg – Graz liput

 

OBB train tickets

 

Kuinka kauan ennen OBB: n lähtöä saapua?

Toiseen on vaikea sanoa tarkasti, mutta Save a Train neuvoo saapumaan noin tunti ennen lähtöaikaasi. Jos pääset passintarkastukseen riittävän aikaisin, voit tehdä ostoksia asioista, joita tarvitset, jotta junamatkasi olisi mahdollisimman mukavaa.

 

Mitkä ovat OBB-juna-aikataulut?

Voit saada selville reaaliajassa kotisivumme kautta Tallenna juna. Kirjoita vain nykyinen sijaintisi ja haluamasi määränpää, ja me näytämme sinulle tiedot.

 

Mitä asemia OBB palvelee?

Wienin OBB-asema on Wienin Hauptbahnhof (Wienin keskusasema), joka sijaitsee Sudtiroler Platzin vieressä Wienin sydämessä.

Linzissä, Nykyään OBB kouluttaa lähtevät ja saapuvat Linzin keskusasemalta (Päärautatieasema saksaksi vastaa Hauptbahnhofia), ei kaukana Tonavasta.

Salzburgin päärautatieasema (Salzburgin keskusasema) sijaitsee keskellä Itävallan toiseksi suurinta kaupunkia – Salzburg.

 

OBB: n UKK

Onko polkupyöriä sallittu OBB-junat?

Polkupyörät ovat sallittuja OBB-junissa niin kauan kuin ostat heille lipun asemalta. Ne maksavat 2 € per pyörä.

Voivatko lapset matkustaa ilmaiseksi OBB-junissa?

Joo, mutta vain tiettyyn ikään saakka. Alle kuuden vuoden ikäiset lapset matkustavat ilmaiseksi.

Ovatko lemmikkieläimet sallittuja OBB-junissa?

Joo, ne ovat niin kauan kuin seuraavat lemmikkieläimiä koskevia ohjeita. Pienet lemmikit on kuljetettava laatikossa tai vastaavassa tapauksessa.

Mitkä ovat OBB: n lennolle pääsymenettelyt?

Joillakin asemilla on elektroniset näytöt, jotka paljastavat junien muodostumisen. Edelleen, Käytä näitä tarkistaaksesi vyöhykkeet, joilla junavalmentajan numero tulee olemaan, kun juna tulee.

Eniten kysyttyjä OBB-UKK: ta – Pitääkö minun tilata paikka etukäteen OBB: ltä?

Sinä voida Bokunnossa a Tiedänklo etukäteen kotimaassa OBB junat varten 3 euroa. Sinä tahtoa hanki henkilökohtainen istuin varauksen jälkeen.

Onko OBB: n sisällä langaton internetyhteys?

Joo. Voit nauttia Ilmainen WiFi-internet kaikissa OBB-junissa ja kaikki matkakurssit, kun ostat OBB-lippuja (Mieluiten SaveATrain.com).

 

Jos olet lukenut tähän pisteeseen, tiedät kaikki mitä sinun tarvitsee tietää OBB-junista ja olet valmis ostamaan OBB-junalippusi Tallenna juna

 

Meillä on junaliput näille rautatieyrityksille:

DSB Denmark

Tanskan DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Intercity-junat

SJ Sweden Trains

SJ Ruotsi

NS International Cross border trains

NS International Alankomaat

OBB Austria logo

OBB Itävalta

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norja

Switzerland Sbb railway

SBB Sveitsi

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

syvenee

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Saksa

European night trains by city night line

yöjunat

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Saksa

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tšekki

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logo

Eurail

 

Haluatko upottaa tämän sivun sivustoosi? Klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-obb%2F%0A%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin), Tai voit linkittää suoraan tälle sivulle.

Tekijänoikeus © 2021 - Tallenna juna, Amsterdam, Alankomaat
Älä jätä ilman läsnä - Hanki kuponkeja ja uutiset !