Bestil en togbillet NU

Billige OBB togbilletter og rejsepriser

Her kan du finde alle oplysninger om Billige OBB togbilletter og OBB rejsepriser og fordele.

 

Emner: 1. OBB by Train Highlights
2. Om OBB 3. Top indsigt for at få en billig OBB-togbillet
4. Hvor meget koster OBB-billetter 5. Rejseruter: Hvorfor er det bedre at tage OBB-togene?, og ikke rejse med fly
6. Hvad er forskellene mellem Standard, Komfort, og Sparschiene på OBB 7. Er der et OBB-abonnement
8. Hvor længe før OBB's afgang skal ankomme 9. Hvad er OBB-togplanerne
10. Hvilke stationer betjenes af OBB 11. OBB FAQ

 

OBB by Train Highlights

  • Med en høj punktlighed på 96%, OBB (undertiden kaldet OEBB) er en af ​​de mest pålidelige jernbanevirksomheder i Europa.
  • Hvert år, OBB tager 447 millioner mennesker og 105 millioner ton varer over til deres destinationer i Østrig og over hele Europa.
  • OBB er meget miljøvenlig, og 100% af al deres elektricitet stammer fra vedvarende energi.
  • OBB er Østrigs største udbyder af mobilitetstjenester.

 

Om OBB

OBB, Østrigske føderale jernbaner, er et andet navn på de østrigske føderale jernbaner. Siden det blev etableret i 1923, OBB har leveret mobilitetstjenester til australske borgere i årevis nu. En nylig undersøgelse viste det i Europa, OBB er den bedste inden for punktlighed, pålidelighed, og hyppighed.

OBB tilbyder jernbanetjenester inden for Østrig og over hele Europa. Med den rigtige billet, du kan besøge alt det bedste ferie steder i Europa. Med forskellige kategorier af billetter og kortabonnementer, OBB imødekommer alles behov.

OBB-tog hyppigt Wien – Graz, Salzburg – Wien, Linz – St. Polten, Graz - Salzburg. Du kan også komme til nabolande i Europa ved hjælp af OBB-tog.

På tværs af selskabet, 41,904 medarbejdere, der arbejder på jernbane- og busnetværk (plus over 2,000 lærlinge) sikre, at nogle 1.3 millioner passagerer når sikkert deres destinationer hver dag.

 

OBB train tickets

Gå til Gem et toghjemmeside eller brug denne widget til at søge efter tog billetter til OBB

Gem et tog iPhone-app

Gem et tog Android-app

 

Gem et tog

Oprindelse

Bestemmelsessted

Afgangsdato

Retur dato (Valgfri)

Voksen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Top indsigt for at få en billig OBB-togbillet

Nummer 1: Book dine OBB-billetter på forhånd så meget som du kan

Prisen på OBB togbilletter stiger, når rejsedagen nærmer sig. Du kan spare penge ved at booke dine OBB-billetter så langt ud som muligt fra afrejsedagen. OBB togbilletter er tilgængelige så tidligt som 3 til 6 måneder foran togafgang. Bookning tidligt sikrer, at du får de billigste OBB-togbilletter. De er også begrænset i antal, så jo før du booker, jo billigere for dig. For at spare penge på OBB-togbilletter, køb dine billetter tidligt.

Nummer 2: Rejse med OBB i perioder uden for spidsbelastningen

OBB togbilletter er billigere i off-peak perioder, i begyndelsen af ​​ugen, og i løbet af dagen. Du kan være sikker på at få billigere billetter tog inden for ugen. På tirsdag, onsdag, og torsdag, OBB-billetter til tog er de mest økonomiske. På grund af mængden af ​​forretningsrejsende, der pendler til arbejde om morgenen og aftenen, togbilletter koster mere. Det er langt billigere at rejse når som helst mellem morgen- og aftenpendlingen. Weekender er en anden spidsperiode for tog, især på fredage og lørdage. OBB-billetpriser for tog stiger også helligdage og skoleferier.

Nummer 3: Bestil dine billetter til OBB, når du er sikker på din rejseplan

OBB-tog er i høj efterspørgsel, og med minimal konkurrence, de er i øjeblikket det øverste valg for tog i Østrig. De har råd til at indstille togbilletbegrænsninger som den, de har, der forbyder billetudveksling eller refusion, medmindre det er forretningstypen. Selvom der stadig er websteder, hvor du kan sælge dine billetter brugt til folk, OBB tillader ikke brugte billetsalg. Hvordan hjælper dette dig med at spare penge? Bestil din billet kun, når du er sikker på, at din tidsplan sparer dig fra at booke en billet to gange, fordi noget kom op, og du ikke kunne bruge den originale billet.

Nummer 4: Køb dine OBB-billetter på Save A Train

Save a Train har det største, det bedste, og de billigste tilbud på togbilletter i Europa. Vores forbindelse med mange jernbanevirksomheder, kilderne til togbillet, og vores viden om teknologiogoritmerne giver os adgang til de billigste togbilletter tilbud. Vi tilbyder ikke kun billige togbilletilbud til OBB alene; vi leverer det samme for andre alternativer til OBB.

Salzburg til Wien billetter

München til Wien billetter

Graz til Wien billetter

Billetter til Prag til Wien

 

OBB moving train

 

Hvor meget koster OBB-billetter?

OBB-billetter starter fra € 1,5 til så høje som € 51 for en enkelt togtur. Det pris på en OBB-togbillet afhænger af, hvilken type billet du køber, og hvornår du vælger at rejse:

 

Enkeltbillet Rundtur
Standard € 1,50 – € 51 € 2,40 – € 100
Første klasse € 1,50 – € 51 € 2,40 – € 100

 

 

Rejseruter: Hvorfor er det bedre at tage OBB-tog, og ikke rejse med fly

1) Du ankommer til centrum. Dette er en fordel ved OBB-tog sammenlignet med fly. OBB-tog og alle andre togrejser overalt i byen til centrum af den næste by. Det sparer dig tid og omkostningerne ved en førerhus fra lufthavnen til byens centrum. Med togstop, det er lettere at komme til hvor som helst i byen, du er på vej til. Det betyder ikke noget, hvor du rejser fra, München, Salzburg, Linz, eller Köln, stop i centrum er en stor fordel ved OBB-tog!

2) Rejser med fly kræver, at du er i lufthavnen mindst flere timer før din flyvetid. Du skal gennemgå sikkerhedskontrol, før du får lov til at gå ombord på flyet. Med OBB-tog, Du skal bare være på stationen mindre end en time i forvejen. Når du også overvejer den tid, det tager dig at pendle fra lufthavnen til centrum af byen, vil du indse, at OBB-tog er bedre med hensyn til den samlede rejsetid.

3) På overfladen, Prisen på OBB-billetter synes at være dyrere end lavprisbilletter. Imidlertid, når du sammenligner alle involverede afgifter, OBB togbilletter har en bedre pris aftale. Med andre omkostninger som bagagegebyrer, som du ikke behøver at betale på tog, rejser med OBB er det bedste.

4) Togene er miljøvenlige. I en sammenligning mellem tog og fly, tog ville komme ud på toppen. Flyene forurener stærkt atmosfæren med de høje kulstofniveauer, de afgiver. Tog til sammenligning giver ud Carbon 20X mindre end fly.

München til Innsbruck billetter

Salzburg til Innsbruck billetter

Oberstdorf til Innsbruck billetter

Graz til Innsbruck billetter

 

Hvad er forskellene mellem Standard, Komfort, og Sparschiene på OBB?

OBB har forskellige klasser af billetter til forskellige budgetter og typer af rejsende: hvad enten det er forretning eller fritid. Du kan være sikker på, at en af ​​disse billetter passer dig.

Standard OBB-billetter:

Standardbilletten er den mest fleksible togbillet, som OBB tilbyder. Hvis du skal rejse med kort varsel, du skulle få denne billet. Du er ikke begrænset til et bestemt tog, og du har tilladelse til at vælge din forbindelse. OBBs standardbillet er gyldig for 2 dage uanset ruten og købskanalen. Standardbilletter kan godtgøres gratis et dag før den første gyldighedsdag. Når du køber denne billet online, der er særlige instruktioner om refusion og gyldighed.

 

 

OBB Komfortbilletter:

OBB Komfort-billetter er almindelige OBB-billetter, og de tilbydes til forbindelser via nattog. OBB Komfort-billetten dækker rejseomkostningerne, en reservation i den valgte kategori af rejser, og morgenmad i sovekabinen.
I modsætning til standardbillet, Komfort-billetten er slet ikke fleksibel. Det er booket til en bestemt rute og et bestemt tog. Du skal få en ny billet til alle forbindelser før og efter den rute, som denne billet dækker.
For refusion, OBBs Komfort-billetter refunderes gratis indtil 15 dage til den første gyldighedsdag. Efter 15 dagsmærke, Komfort-billetter refunderes kl 50% af den oprindelige pris.

 

 

OBB Sparschiene billetter:

Bortset fra standardbillet og Komfort-billetten, OBB tilbyder et andet udvalg af billetter kendt som Sparschiene-billetten. Denne rækkevidde er billig og for rejsende med lavt budget. Der er to typer Sparschiene-billetter.

obb togbillet

 

Er der et OBB-abonnement?

For lokale borgere, der er to typer abonnementer, Vorteilscardet og Osterreichcard. For Internationals foreslår vi at købe lang tid i forvejen, så får du den billigste mulighed.

Vorteilscard Classic kan købes på: (lokale borgere modtager en 45% rabat på en standard enkeltbillet for passagerer, der køber deres billet fra)

– OBB billet tællere.

– Hos OBB kundeservice 05-1717

– Fra personalet på OBB tog og busser.

 

Med en Osterreichcard Classic, får du en ekstra rabat på selvbestilling på 5% på en enkelt enkeltbillet til passagerer, når de køber en billet fra:

– En OBB-salgsautomat i togstationen.

– Fra personalet på OBB tog og busser.

Vorteilscard-familie

Passagerer i alderen 15 og over kan købe Vorteilscard-familien. Dette kort er gyldigt i kombination med et foto-identifikationskort, som skal indeholde indehaverens alder. Med denne billet, du kan rejse på alle OBB-tog.

Alle indehavere af Vorteilscard-familien nyder godt af fordelene ved Vorteilscard-klassikeren. Ud over de klassiske frynsegoder, to indehavere af Vorteilscard Family-kortet får også rabat, hvis de rejser sammen med et spædbarn eller et barn. 4 børn pr. indehaver af en Vorteilscard-familie får en rabat på 100% på en enkelt enkeltbillet.

Østrig Ungdomskort

Indtil dagen før deres 26-års fødselsdag, passagerer kan købe et Osterreichcard Jugend. Du kan bevise din alder med et foto-ID med bevis på alder.

Austriacard-familie

Alle forældre til spædbørn og børn, der modtager en familieydelse i Østrig eller andre steder, kan købe en Osterreichcard-familie. Fordelene er de samme som Osterreichcard-klassikeren.

Osterreichcard Classic

Passagerer kan købe en Osterreichcard Classic. Med en Osterreichcard Classic, de får en rabat på 100% om udgifter til siddepladser for 1. og 2. klasse. Med en Osterreichcard Classic 2. klasse, du modtager en 50% rabat på en skift af klasse fra 2. til 1. klasse med en standardtype enkeltbillet.

Osterreichcard Senior

Østrigske ældre passagerer i alderen 63 og over kan købe en Osterreichcard Senior. Fordelene er de samme som Osterreichcard-klassikeren.

Østrigskort special

Handicappede, der har følgende poster i deres østrigske certifikat for handicap eller med alvorlig krigsrelateret handicap, kan købe et Osterreichcard Spezial. Fordelene er de samme som Osterreichcard-klassikeren.

Linz til Saint Polten billetter

Wien til Salzburg billetter

Saint Polten til Wiener Neustadt billetter

Salzburg til Graz billetter

 

OBB train tickets

 

Hvor længe før OBB's afgang skal ankomme?

Det er vanskeligt at sige nøjagtigt til det andet, men Save a Train anbefaler, at du ankommer cirka en time før din afgangstid. Hvis du havner ved passkontrollen tidligt nok, du kan shoppe efter ting, du har brug for, for at gøre din togtur så behagelig som muligt.

 

Hvad er OBB-togplanerne?

Du kan finde ud af det i realtid på vores hjemmeside på Gem et tog. Skriv blot din aktuelle placering og den ønskede destination, og vi vil vise dig informationen.

 

Hvilke stationer betjenes af OBB?

Wien-stationen i OBB er Wien Hauptbahnhof (Wien centralstation), som ligger ved siden af ​​Sudtiroler Platz i hjertet af Wien.

I Linz, I dag tog OBB tog afgang og ankom fra Linz Central Station (Hovedbanegården på tysk er lig med Hauptbahnhof), ikke langt fra Donau-floden.

Salzburg hovedbanegård (Salzburgs hovedbanegård) ligger midt i den 2. største by i Østrig – Salzburg.

 

OBB FAQ

Er der tilladt cykler om bord på OBB-tog?

Cykler er tilladt på OBB-tog, så længe du køber en billet til dem på stationen. De koster € 2 per cykel.

Rejser børn gratis i OBB-togene?

Ja, men kun op til en bestemt alder. Børn yngre end seks år rejser gratis.

Er kæledyr tilladt i OBB-tog?

Ja, de er så længe de følger retningslinjerne for kæledyr. Små kæledyr skal bæres i en kasse eller lignende.

Hvad er boardingprocedurerne for OBB?

Nogle stationer har elektroniske skærme, der afslører dannelsen af ​​togene. Yderligere, Brug disse til at kontrollere zoner, hvor togtognummeret vil være, når et tog kommer.

Mest anmodede OBB FAQ – Skal jeg bestille et sæde på forhånd på OBB?

Du kan BoOkay -en Jeg ved på forhånd på indenlandsk OBB tog til 3 euro. Du vilje få en personlig sæde efter en reservation.

Er der WiFi-internet inde i OBB??

Ja. Du kan nyde Gratis WiFi internet på alle OBB-tog og alle rejsetimer, når du køber OBB-billetter (Fortrinsvis på SaveATrain.com).

 

Hvis du har læst til dette punkt, du ved alt hvad du behøver at vide om dine OBB-tog og er klar til at købe din OBB-togbillet på Gem et tog

 

Vi har togbilletter til disse jernbanevirksomheder:

DSB Denmark

Dansk DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgien

intercity trains

Intercity-tog

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Holland

OBB Austria logo

OBB Østrig

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Schweiz

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

tydeligere viser

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

erail logo

eurail

 

Vil du integrere denne side på dit websted? Klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-obb%2F%0A%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden), Eller du kan bare linke direkte til denne side.

Copyright © 2021 - Gem et tog, Amsterdam, Holland
Efterlad ikke uden en gave - Få Kuponer og nyheder !