Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 12/11/2021)

Selv om de europæiske overnight sovekabine togene bliver noget af en truet art (lavprisflyselskaber vi ser på dig!), tog elskere stadig ikke give op! For de entusiastiske tog elskere, intet slår hopping ombord nattog og nyde skønheden i lange afstande uden at skulle bryde banken til at komme til deres endelige destination.

Hvis du har planlagt en nat tog tur i udlandet, men er ikke sikker på, at nattog er den bedste løsning, læser nedenstående.

BEMÆRK: Alle de grunde, vi har sat sammen går ud over den ”for startere, du vil ikke bruge 10+ timer savlen på din skulder som dit hoved ryster mod toget vinduet”.

 

Nattog er omkostningseffektive

For alle rejsende på budgettet (eller dem, der hellere vil bruge flere penge på en fin fad og sightseeing, end de ville på en billet), nattog er de mest budget-venlige indstilling til at vælge (især i en længere tur). Du kan forvente dine udgifter skæres i halve, når du udskifter tre eller fire nætter på et hotel (selv en i den billigere kategori) med det samme antal overnatninger på et tog, sparer op om $500! Hvis det er ikke smart budgettering, vi ved ikke, hvad der er!

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Time Effektivitet i nattog & Komfort

Effektiviteten af ​​togrejser er ubestridelig! Europæiske tog er hurtige, organiseret og alt, hvad du leder efter i en transport mulighed, uanset om du er rejser til et sted tæt ligesom Italien eller en yderligere destination. At rejse med tog er fantastisk for alle, der leder til at være den første i kø ved tour office, deres foretrukne museum, eller andre steder, de havde planlagt at gå. Nattog giver dig mulighed for faktisk at få noget hvile om natten. Brug derefter dagtimerne til at nyde smukke landskaber gennem vinduet og under togstop.

Lecce til Milano Tog

Reggio Calabria til Milan Tog

Bari til Milano Tog

Salerno til Milano Tog

 

Miljøvenligt

Ligesom regelmæssige tog, nattog er den bedste rejse løsning for vores planet. Da de producerer langt mindre CO2 per passager end fly gør, de kunne være fremtidens transport. Så, hvis du er miljøbevidst, du ved, hvad vej du skal rejse fra nu af.

Levanto til Torino Tog

La Spezia til Torino Tog

Napoli til Turin Tog

Rom til Torino Tog

 

have det sjovt med venner på nattog

Nattog er stor for at få venner

Hvis du er rejser alene, togene giver dig mulighed for at møde en masse mennesker fra hele Europa, alle er forskellige fra hinanden. Find et par lignende interesser at tale om, og du har muligvis gjort venner for livet! Plus, hvad der er endnu vigtigere i denne omgang (i det mindste for det emne vi er på), du har fundet sikker, pålidelige folk til at dele din sovende kahyt med! Nattog er vidunderlige, men ulempen er, du kan ende op i kabinen med en flok mennesker, der snorker, stinke (undskyld!), eller ... bare hoste en masse. Så, at finde en gruppe, der er fantastisk til en chat og et par nætter i samme trange rum er fantastisk!

Lyon til Nice-Tog

Paris til Nice-Tog

Avignon til Nice-Tog

Marseille til Nice Tog

 

Scenic Appel

Wow, vi har næsten glemt at medtage den evigt inspirerende fordel ved kaldte nattog – naturskøn appel! Må ikke sove igennem Fjords, Alperne, og andre lignende smukke scenerier. Men du behøver ikke føle sig forpligtet til at holde sig vågen, når du passerer Tysklands industrielle kerneland, enten. Åh, og - tage billeder, selvom det er kun gennem vinduet!

 

Fortæl os det ved at tweete os på @SaveATrain! , Du kan finde andre sociale kanaler i bunden af Gem-A-Train og selvfølgelig, du kan bestille fra os togbilletter.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-reasons-night-trains%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)