Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 08/09/2023)

At rejse verden rundt er en drøm, der ofte virker uhåndgribelig, især når du er på et stramt budget. Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at der er en måde at udforske eksotiske destinationer på, fordyb dig i lokal kultur, og skab uforglemmelige minder uden at dræne din bankkonto? Træd ind i verden af ​​overkommelige rejser gennem frivillige programmer over hele verden. Denne omfattende guide vil dykke dybere ned i, hvordan frivilligt arbejde kan være din billet til spændende eventyr på et stramt budget.

 

Fremkomsten af ​​frivillige rejser

I løbet af det seneste årti, der er sket en markant stigning i antallet af unge og budgetbevidste rejsende som har udnyttet kraften ved frivilligt arbejde til at give næring til deres vandrelyst. Hvad der engang var en velbevaret hemmelighed blandt erfarne rejsende, er nu blevet en global trend, takket være internettet og dedikerede platforme, der forbinder frivillige med værter over hele verden.

Når du har valgt den rigtige platform, det er tid til at oprette din profil, fremhæve dine kompetencer og interesser, og begynde at oprette forbindelse til potentielle værter. Husk, tålmodighed er nøglen, især når det kommer til at sikre sig eftertragtede positioner i populære projekter. Vi har indsnævret nogle af de bedste valg af frivillige programmer på verdensplan for dig:

 

1. Workaway

Workaway er en unik global platform, der forbinder rejsende med værter over hele verden. Det gør det muligt for rejsende, kendt som “Arbejdsløse” at udveksle deres færdigheder og entusiasme for overnatning og autentiske kulturelle oplevelser. Workaway byder på forskellige muligheder, fra landbrug og undervisning til at assistere på herberger eller bidrage til kunstneriske projekter. Drift i over 170 lande, det spænder over forskellige steder, fra byer til fjerntliggende landsbyer.

At blive frivillig, du skal tilmelde dig (det koster ca $20 Per år), udfyld en profil, finde et passende projekt, og blive holdt af værten. En profil på Workaway er en mellemting mellem en side på sociale medier og et CV. På den ene side, du skal præsentere dig selv som en behagelig og interessant personlighed (nogle værter inviterer frivillige ikke så meget til arbejdet, men til den sjove og kulturelle udveksling). På den anden side, du skal tydeligt angive, hvad du er god til: tage sig af børn, sprogundervisning, madlavning, havearbejde, dyrepleje, konstruktion, hjem reparationer, og så videre. Hvis valget står mellem en professionel og en amatør, værten vil foretrække det professionelle, uanset hvor interessant og karismatisk amatøren måtte være – sørg for at understrege dine professionelle færdigheder. Det er endnu bedre, hvis det er noget praktisk.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

 

2. Hjælp Bliv

HelpStay er en platform, der ligner Workaway, designet til rejsende, der søger kulturel udveksling og overkommelige rejseoplevelser. Det forbinder rejsende i over 100 lande for frivillige programmer verden over. De fleste frivillige muligheder er gratis. Nogle kan kræve en lille donation. Næsten alle tilbyder gratis indkvartering og måltider. Du kan forespørge om detaljerne fra værterne.

På HelpStay, rejsende kan finde en bred vifte af muligheder, som frivilligt arbejde på økologiske landbrug, hjælpe med øko-projekter og samfundstjeneste, eller at blive hjælper for en form for NGO-projekt. Med vores tidligere artikel, du kan lære hvordan nå enhver destination i Europa til dit fremtidige frivillige projekt nemt.

Tog fra Wien til Budapest

Tog fra Prag til Budapest

München til Budapest tog

Tog fra Graz til Budapest

 

Ecological Volunteering

 

3. Festivalfrivilligt arbejde med Stoke Travel

Festivalfrivilligt arbejde med Stoke Travel er en spændende og unik måde at opleve nogle af verdens mest berømte på musik- og kulturfestivaler mens de deltager aktivt i deres organisation. Stoke rejser, et kendt rejseselskab, giver mulighed for, at rejsende kan blive festivalfrivillige ved forskellige arrangementer.

Som festivalfrivillig med Stoke Travel, du får typisk gratis eller stærkt nedsat adgang til festivalen, herunder camping eller overnatning. Til gengæld for din hjælp, du kan være involveret i opgaver som opsætning og nedtagning af festivalinfrastruktur, hjælpe med eventlogistik, eller endda promovere Stoke Travels tjenester til andre besøgende. Antallet af festivaler kan ændre sig fra år til år, imidlertid, mange af dem er de mest populære i Europa. For eksempel, Oktoberfest i München, La Tomatina i Bunol, Running of the Bulls i Pamplona, Spanien, og så videre.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

4. Det Europæiske Solidaritetskorps

Det Europæiske Solidaritetskorps er mere seriøst end andre frivillige programmer verden over. ESC tilbyder muligheder for mennesker i alderen 18-30 at engagere sig i frivilligt arbejde og solidaritetsaktiviteter, støttet af EU. Lanceret i 2018, ØSU tilbyder en platform for unge europæere til at bidrage til samfundet, få værdifulde erfaringer, udvikle færdigheder, og fremme en følelse af europæisk medborgerskab. Den gennemsnitlige længde af programmet er 6-12 måneder. Programmet dækker stort set alle udgifter, inklusive visa, forsikring, og 90% af billetomkostningerne. Udover overnatning og forplejning, frivillige modtager også lommepenge.

Kun akkrediterede organisationer lancerer projekterne. Frivillige er udstyret med en “arbejdsplads.” De skal arbejde ca 30 timer om ugen. Det bidrager til deltagernes personlige og faglige udvikling, samtidig med at de løser samfundsmæssige udfordringer gennem frivillige og solidariske handlinger. Initiativet er en del af Den Europæiske Unions bredere indsats for at støtte unges engagement og social samhørighed.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Volunteering - Passion Led Us Here

 

5. FN-frivillige

Hvis du ønsker at udvide dine frivillige erfaringer eller ikke længere kvalificere dig til et ESC-program, som har en engangsdeltagelsesgrænse, du kan overveje at blive FN-frivillig. FN-frivillige (FN-frivillige) er et program og initiativ etableret af FN for at fremme frivillighed og give enkeltpersoner muligheder for at bidrage med deres færdigheder, ekspertise, og tid til at støtte forskellige FN-initiativer og udviklingsprojekter rundt om i verden. FN-frivillige spiller en afgørende rolle i at fremme organisationens fredsmission, udvikling, og humanitær bistand. Nøgle aspekter af FN-frivillige omfatte:

Forskellige opgaver: FN-frivillige er involveret i en lang række opgaver. Det omfatter fredsbevarende operationer, katastrofehjælpsindsats, samfundsudviklingsprojekter, sundhedsfaglige initiativer, uddannelsesprogrammer, og mere.

Dygtige fagfolk: FN-frivillige er typisk erfarne fagfolk fra forskellige områder såsom sundhed, uddannelse, ingeniørarbejde, DET, landbrug, og socialt arbejde. De tilbyder deres ekspertise til at hjælpe med at løse globale udfordringer.

Global tilstedeværelse: FN-frivillige arbejder i adskillige lande, både i konflikt- og post-konfliktzoner og i udviklingssammenhænge. De bidrager til at opbygge modstandsdygtige samfund og fremme bæredygtig udvikling.

Multinationalt og inkluderende: FN-frivillige kommer fra forskellige baggrunde og nationaliteter. De skaber et rigt og inkluderende netværk af individer, der er forpligtet til at gøre en positiv indflydelse gennem frivillige programmer verden over.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

UN Volunteer Programs Worldwide

Konklusion

Afslutning på vores rejse, vi håber at inspirere dig til at begive dig ud på et overkommeligt eventyr gennem frivillige programmer verden over. Husk, den store verden rummer vidundere. Med beslutsomhed og det rette mindset, udforske uden at bryde banken. Uanset om du vælger at undervise i engelsk i Thailand, bevare dyrelivet i Costa Rica, eller hjælpe flygtninge i Grækenland, der venter dig en frivillig mulighed. Så, Pak dine tasker, åben dit hjerte, og begive dig ud på en rejse, der ikke kun vil ændre dit liv, men også gøre verden til et bedre sted, én frivillig oplevelse ad gangen.

 

En fantastisk togrejse begynder med at finde de bedste billetter på den smukkeste og mest komfortable togrute. Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at forberede en togrejse og finde de bedste togbilletter til de bedste priser.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "Sådan forbereder du dig på en togtur" på din side? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fplatforms-to-explore-volunteer-programs%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)