Bestil en togbillet NU

Bedste pris Eurail Global Pass-billetter

Her kan du finde alle oplysninger om Bedste pris Eurail Global Pass-billetter og Eurail rejsepriser og fordele.

 

Emner: 1. Eurail med tog højdepunkter
2. Om Eurail 3. Topindsigt for at få Eurail Global Pass Ticket
4. Hvor meget koster billetter til Eurail Global Pass 5. Hvorfor er det bedre at tage Eurail Pass-tilbuddet, og ikke rejse med fly
6. Hvad er forskellene mellem 1. og 2. klasse og de forskellige variationer af Eurail Global Pass 7. Er der et Eurail Global Pass-abonnement
8. Hvor længe før afgangen skal ankomme 9. Hvad er de Eurail-understøttede togplaner
10. Hvilke stationer og lande betjenes af Eurail Global Pass 11. Ofte stillede spørgsmål om Eurail Global Pass

 

Eurail med tog højdepunkter

  • Eurail-selskabet blev lanceret i 1959
  • Eurail er en af ​​de største fortalere for togrejser globalt og hjælper med at forenkle rejser rundt i Europa for mange turister
  • I modsætning til traditionelle togbilletter, Eurail Global Pass fungerer på 33 forskellige lande jernbaneoperatører i 1 Passere
  • Fra kortdistancetog til fjerntog, Eurail understøtter al togrejse i den europæiske region i de lande, det betjener
  • Når du rejser med Eurail, skal du sørge for at tjekke dit ur, da nogle lande har en anden tidszone
  • I dag er de fleste Eurail-pas mobilvenlige.

 

Om Eurail

Eurail Global Pass er en tjeneste, der forbinder mange europæiske lande med tog, Forbindelserne er fra hele Europa, men også inklusive Schweiz Tyrkiet, og flere andre. I Europa, kan du finde byer som Paris og Lille i Frankrig, Bruxelles, og Antwerpen i Belgien, og Rotterdam og Amsterdam i Holland, som er inkluderet i Eurail Global Pass – Alt i alt 33 lande og 35 jernbaner er inkluderet i Eurail Global Pass.

Også, du kan også komme med tog i Bosnien og Storbritannien, den er også tilgængelig for sæsonbestemte destinationer. Alle tog, der understøttes af Eurail Global Pass, koster ikke mere end det første køb af Pass.

Det Eurail Global Pass understøttede tog kører på op til 320 km i timen også på højhastighedstogstrækninger og almindelige regionale strækninger. Siden Eurail begyndte at operere i 1959, der er bygget nye linjer i hvert eneste land, det opererer i (Eurail er aktiv i 33 forskellige lande) at reducere rejsetiden med bil og forureningen på kontinentet. Eurail lancerede senere også Interrail-produkter og også land-for-land-baserede Pass-tjenester.

 

what is eurail

Gå til Gem et toghjemmeside eller brug denne widget til at søge efter Eurail Global Pass-billetter

Gem et tog iPhone-app

Gem et tog Android-app

 

 

Topindsigt for at få Eurail Global Pass Ticket

Nummer 1: Bestil dit Eurail Global Pass på forhånd, så meget du kan

Eurail Global Pass kan bruges op til 11 måneder efter købet. Du kan bestille et togpas på forhånd med Eurail Pass for at sikre, at du har et gyldigt togpas & billet på de tog, du ønsker at rejse med (højhastighedstog, nattog, og populære ruter). Vi anbefaler at gøre dette så langt i forvejen som muligt.

Nummer 2: Rejs med Eurail Global Pass i perioder uden for spidsbelastningsperioder

Eurail Global Pass billetpriser er de samme i perioder uden for spidsbelastningsperioder, i starten af ​​vinteren, og endda om vinteren. Men Eurail har nogle gange kampagner, som vi gør tilgængelige for vores kunder. Men i lavsæsonen, du har mere stille tog og flere pladser til rådighed, midt på dagen billetter udstedt af Eurail Global Pass er nemmere at finde eller sene aftener, i løbet af helligdage og også i skoleferien sæder i Eurail Global Pass og tilgængelighed falder.

Nummer 3: Bestil dit Global Rail Pass med Eurail, når du er sikker på din rejseplan

Eurail Global Pass er altid i høj efterspørgsel og pt, kun Eurail-selskab tilbyder de pas, der er tilgængelige i 33 forskellige lande, derfor, der er ingen konkurrence. Eurail, der er det eneste selskab, der tilbyder dette specielle produkt til så mange jernbaneruter over hele Europa og videre, har sat nogle begrænsninger. Det afhænger af prisen du køber, om den kan byttes, Nogle pas kan ikke ombyttes eller refunderes, men nogle gange kan du i ekstreme tilfælde finde fora på internettet, hvor du kan sælge dit Pass brugt. Så, Gem en toganbefaling til Eurail rejser er at booke, når du er sikker på din rejseplan.

Nummer 4: Køb dine Eurail-kort på Save A Train

Save A Train har de største tilbud på togbilletter i Europa og over hele verden – og også Eurail Global Pass og specifikke landepas, og på grund af vores magt, vi finder de bedste Eurail-pas. Vi er forbundet med mange jernbaneoperatører og kilder, og vores teknologialgoritmer giver dig altid de bedste Eurail-pas, og nogle gange er der kampagner.

 

Bestil Eurail Global Pass

 

Hvor meget koster billetter til Eurail Global Pass?

Billetpriserne kan starte kl 195 € på kampagnetid, men kan nå så højt som 911 €. Eurail Global Pass priser afhænger af den klasse, du vælger. Her er en oversigtstabel over de gennemsnitlige priser pr. klasse, men du kan stadig rejse inden for 33 lande, hvor passet er gyldigt:

22. klasse 1st klasse
4 Dage inden for en måned 195 € 248 €
5 Dage inden for en måned 225 € 284 €
7 Dage inden for en måned 266 € 338 €
10 Dage indenfor 2 måneder 318 € 405 €
15 Dage 352 € 448 €
22 Dage 412 € 523 €
1 Måned 533 € 676 €
2 måneder 580 € 738 €
3 måneder 718 € 911 €

* Eurail Global Pass sælges kun til ikke-residenter i EU.

 

Hvorfor er det bedre at tage Eurail Pass-tilbuddet, og ikke rejse med fly?

1) Fordelen ved Eurail- og togrejser er, at du går og ankommer direkte til byens centrum i enhver af de byer, du rejser fra, dette er noget, der er meget unikt for tog, så hvis du tog rejse fra Paris, Berlin, Milano, Wien, Istanbul, Prag eller Zürich dette er en stor fordel for tog. Når det kommer til Eurail Rail Pass-priser, det varierer, men hvis du planlægger at rejse i flere dage og til flere byer, Eurail Pass-priser vinder altid. Hvis du kan lide glat rejse, Eurail og tog er for dig!

2) Rejser med fly har lufthavnssikkerhedsprocedurer, og det betyder, at du i det mindste skal være 2 timer før din planlagte afgang, med Eurail og tog generelt skal du være mindre end 1 time i forvejen (Med mindre det er Eurostar eller Nattog med paskontrol, og så skal du ovenstående 1 time før afgang). Også med fly, du skal pendle til lufthavnen fra byens centrum. Så hvis du tæller hele rejsetiden, eurail & Tog vinder altid i samlet rejsetid.

3) Nogle gange er togpriserne højere end med et fly på en billetværdi, men sammenligningen skal omfatte, hvor meget det koster dig at tage ethvert transportmiddel til lufthavnen, Desuden får du i nogle tilfælde også fritid når rejser med tog med Eurail, og til sidst med Eurail & Tog du har ikke bagagegebyrer, og du kan tage et ubegrænset antal kufferter med dig.

4) Fly er en af ​​årsagerne til den højere forurening af vores planet, på et sammenligningsniveau, tog er meget mere miljøvenlig, og hvis du sammenligner fly med togrejser, togrejser er 20x mindre kulstofforurenende end flyene er.

train vs airplane

 

Bestil Eurail Global Pass

 

Hvad er forskellene mellem 1. og 2. klasse og de forskellige variationer af Eurail Global Pass?

Tog, der understøttes af Eurail Global Pass, har flere klassetjenester, som er bygget til ethvert budget, og enhver type rejsende, uanset om du er senior/voksen/ungdom eller velhavende eller bare en fritidsbudget rejsende eller begge dele 🙂

  • Ungdommen får 25% rabat og Senior 10%.

2nd Class Eurail-pas:

Det Eurail Global Pass 2. klasse er den billigste af alle tilgængelige pas og billetpriser. Det er bedst at bestille dette togpas på forhånd, fordi 2. klasse Eurail Pass kan være meget lav pris sammenlignet med andre alternativer. Rejsende, der har et 2. klasses Eurail-pas, kan tage 2 kufferter + 2 håndbagage gratis og nogle gange endda mere (helt sikkert mere, end du kan medbringe om bord på et flyselskab). Passagerer på Eurail 2. klasse kan også nyde gratis WiFi på tog, der understøtter det, og sædevalg. 2nd Class Eurail-pas kan nogle gange ikke refunderes, så tjek betingelserne.

1st Class EuRail-pas:

Denne bestået klasse (1st) er dyrere end 2. klasse selvfølgelig, denne Eurail Global Pass 1. klasse billettype, det 1st Class Eurail Pass tilbyder yderligere tjenester. Ud over fordelene ved 2. klasses Eurail Pass, som vi skrev om ovenfor, Eurail Pass 1st Class byder på pænere sæder med mere benplads, på nogle lande og tog, magasiner og aviser gives gratis, og du får serveret et let måltid og drikkevarer til din plads ombord på mange af de jernbaner, der understøttes af dette pas. 1st Class Eurail Global Pass-billetter kan ændres nogle gange med et gebyr og nogle gange uden – afhængig af din billetpris.

 

Er der et Eurail Global Pass-abonnement?

På en måde, Eurail-pas er et abonnement, fra 3 dage med gratis billetter, hvis du har købt passet til op til 3 måneders gratis togrejse, hvis du har det rigtige pas.

Men de forskellige Eurail-pas får dig ikke til at betale hver måned eller hvert år, de er 1-gangs køb hver gang.

 

Hvor længe før afgangen skal ankomme?

For at få dine tog, som du fik adgang til med dit Eurail Pass, og være lige til tiden, jernbanen anbefaler, at du ankommer mindst 30 minutter før dit tog afgår (Medmindre du rejser mellem lande, der kræver paskontrol og så skal du være mindst 1 time før afgang). Vi hos Save A Train, da vi rejste meget i Europa på forskellige tog, der er understøttet af Eurail, garanterer, at dette er tilstrækkelig tid, og hvis du rejser uden for EU – der kan være kø ved paskontrollen, men det varer ikke længe, Du kan også nyde butikkerne og få de ting, du har brug for togtur for at være så glat som muligt.

 

Bestil Eurail Global Pass

 

Hvad er de Eurail-understøttede togplaner?

Dette er et hårdt spørgsmål, og Save A Train kan svare på i realtid, gå til vores startside og skriv dit oprindelsessted og destination, og du kan finde den mest præcise Eurail understøttede togplaner der er, Der er tog fra tidlig morgen til sent om aftenen til enhver af Eurail-understøttede ruter og på de mest besatte ruter såsom Paris til London eller Bruxelles til Paris eller Berlin til Frankfurt, du har tog kørende hver time en halv time, du skal bare vælge den rigtige Eurail togbillet via det Eurail Rail Planner App der er behageligt for din rejseplan.

 

Bestil Eurail Global Pass

 

Hvilke stationer og lande betjenes af Eurail Pass?

33 Lande betjenes via Eurail Global Pass:

Østrig
Belgien
Bulgarien
Bosnien-Hercegovina
Tjekkiet
Kroatien
Danmark
Estland
Storbritanien
Frankrig
Finland
Ungarn
Tyskland
Grækenland
Irland
Italien
Litauen
Luxembourg
Letland
North Makedonien
Montenegro
Holland
Norge
Polen
Portugal
Rumænien
Serbien
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Sverige
Schweiz
Kalkun

 

Hver jernbanestation i hvert af de ovennævnte lande betjenes blandt de største Paris Gare du Nord, Berlins hovedbanegård, Istanbuls hovedbanegård, og mange flere. alle hovedstationerne er i centrum af byerne. når du udsteder dig selv en togbillet via appen til passene, du går ind på stationen og kan ankomme på din togperron og togrejse.

 

Ofte stillede spørgsmål om Eurail

Hvad skal jeg tage med til Eurail-rejsen?

Det er vigtigt at tage dig selv med til din Eurail-tur, men oven i det bør du sørge for at have dit Eurail Global Pass eller et andet pas rejsedokument med dig, et andet must-have er et gyldigt pas, og det er det altid godt at have rejseforsikring.

Hvilket selskab ejer Eurail?

Ingen virksomhed ejer Eurail, Eurail er en del af en koalition af flere jernbaner blandt dem SNCF, de belgiske jernbaner SNCB, tysk jernbane, og andre europæiske jernbaneoperatører.

Eurail FAQ om Hvor kan jeg gå hen med Eurail-pas?

Som nævnt ovenfor i afsnittet “Hvilke stationer og lande betjenes af Eurail” du kan rejse med Eurail Global Pass til alle jernbanestationerne i disse 33 lande, Østrig, Belgien, Bulgarien, Bosnien-Hercegovina, Tjekkiet, Kroatien, Danmark, Estland, Storbritanien, Frankrig, Finland, Ungarn, Tyskland, Grækenland, Irland, Italien, Litauen, Luxembourg, Letland, North Makedonien, Montenegro, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, og Tyrkiet.

Skal jeg betale ekstra for at gå ombord på toget, hvis jeg købte Eurail Global Pass?

På regionaltog, svaret er NEJ, men på højhastighedstog og nattog, nogle af dem skal du købe en pladsreservation mod et ekstra gebyr på forhånd, men gebyret er meget lavt i forhold til at købe en almindelig billet uden Eurail Global Pass.

Hvad er boardingprocedurerne for Eurail Support-tog?

Når du kommer til togstationen og det angivne område, du bruger din togbillet hentet på Eurail-appen og scanner den, så skal du igennem et sikkerhedstjek, hvis du rejser uden for EU (inde i EU ingen sikkerhedskø – Eurostar-tog har sikkerhedskø), så går du til dit tog og på vejen har du flere butikker.

Hvilke tjenester er der på de Eurail-understøttede tog?

På nogle tog er der en plads på toget, der er dedikeret til drikkevarer og let mad, Menuen inkluderer sandwich, chokolade chips, snacks, chokolade bar, kaffe, varm chokolade, eller te. Du kan derefter spise og drikke i denne restaurantbane eller tage det, du har købt tilbage, til dit sæde. Du kan bruge strømslots ved siden af ​​dit sæde på de nyere tog.

Hvad er forskellen mellem brugsdagene for forskellige Eurail-pas?

Der er 2 typer af Eurail-pas,

EN. Eurail flexi pass – Et flexipas kan bruges til et bestemt antal rejsedage inden for den overordnede gyldighedsperiode for det pågældende jernbanekort.

B. Eurail Continuous pass – Sammenhængende (eller fortløbende) jernbanepas som Eurail Global Pass, er gyldige for ubegrænsede togrejsedage i den tidsramme, der er nævnt på passet.

Er der WiFi internet inde i togene, som du kan tage med Eurail Global Pass?

Du kan nyde Gratis trådløst internet på de fleste tog og det vil blive nævnt, når du træder ind i togets kabine, ved siden af ​​døren.

 

Hvis du nåede så langt, du ved alt, hvad du behøver at vide om dine forskellige Eurail-pas, og du er klar til at købe dit Eurail-pas videre SaveATrain.com

 

Vi har togbilletter til disse jernbanevirksomheder:

DSB Denmark

Dansk DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgien

intercity trains

Intercity-tog

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Holland

OBB Austria logo

OBB Østrig

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Schweiz

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

tydeligere viser

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

erail logo

eurail

 

Vil du integrere denne side på dit websted? Klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden), Eller du kan bare linke direkte til denne side.

Copyright © 2021 - Gem et tog, Amsterdam, Holland
Efterlad ikke uden en gave - Få Kuponer og nyheder !