Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 31/03/2021)

Rejser rundt i Europa med tog er en lang tradition, der ikke går væk i en fart – Togene er den hurtigste, mest miljøvenlige, og mest effektive måde at flytte fra sted til sted. Selvom vores togbillet system tager smerten ud af at organisere tog rejser, en masse planlægning og forberedelse resterne. For at hjælpe dig med at planlægge den perfekte tur rundt i Europa, her er vores bedste tips til at rejse i Europa med tog.

 

Planlæg din rute, når du Rejs Europa med tog

At rejse til Europa med tog i 2020 det er vigtigt at overveje at planlægge din rute, og hvor meget tid du vil bruge på hver destination. Hvis Amsterdam, Berlin, London, Milano, Paris, og Venedig er på din absolut must-see liste, finde ud af den mest fornuftige vej at gøre dette ske. Lav en liste over steder, du ønsker at se og på den måde kan du nogenlunde kortlægge din rejse. Beslut dig for dine datoer og hvor mange dage du vil bruge på hvert sted for at fuldføre din rute rejseplan.

Milano til Comosøen Tog

Torino til Comosøen Tog

Padova til Comosøen Tog

Venedig til Comosøen Tog

 

Forsøg ikke at pakke din rejseplan med alt for mange destinationer

En af de værste ting, du kan gøre, når du rejser med Europa med tog, er at prøve at passe ind for meget. Der er en naturlig tendens til at forsøge og marmelade så mange byer og lande som muligt ind i din rejse, imidlertid, er der ingen mening i at tage rejsen, hvis du ikke kommer til at opleve hver destination ordentligt! Pakning også mange destinationer ind i din rejseplan kan være dyrt og kan gøre din ferie til en sløring af hotellets check-ins og tjek-outs.

Det er mere vigtigt at nyde hvert stop til fulde, end at forsøge at passe for meget i. Du vil spare på transportmidler og få mere tid til at udforske dine destinationer.

Bruxelles til Brugge Tog

Antwerpen til Brugge Tog

Halle to Bruges Trains

Gent til Brugge Tog

 

Tjek den valuta

Når du planlægger din rute at rejse i Europa med tog, Sørg for at kontrollere valutaerne i de lande,. Ikke alle lande i Europa anvender euro. Selv nogle EU-medlemmer, såsom Bulgarien og Kroatien, stadig bruge deres egen valuta, som er specifik for deres land. Tjek denne liste over Euro og ikke-euro-lande.

Frankfurt til Prag Tog

München til Prag Tog

Berlin til Prag Tog

Wien til Prag Tog

 

Book overnatning på forhånd

Selv om det er muligt at booke hoteller og hostels når du flytter fra sted til sted, Vi foreslår, at du prøve dit bedste for at ikke komme nogen steder med nogen indkvartering sikret. Prøv at bestille din vandrerhjem/hoteller i forvejen for den første til tre byer, især til populære byer i højsæsonen ligesom Berlin og Prag. Begivenheder, såsom festivaler i byerne, også have en effekt på tilgængelighed. Ikke at bekymre sig om bolig betyder at du kan bruge din tid på at gøre flere ting, ligesom sightseeing og nyde din fritid!

Frankfurt til Köln Tog

Bruxelles til Köln Tog

Wien til Køln Tog

Hannover til Köln Tog

 

Overnight så meget som muligt – Rejs Europa med tog

Hvis du kun planlægger at udgifter blot én dag i en by, forsøge at få der ved nattog. Du ønsker ikke at bruge din tid i løbet af dagen rejser Ved at tage et nattog, du kan spare penge om indkvartering og kan have mere tid til at udforske din destination. Når du booker din overnatning togbillet Sørg for at kontrollere, hvor lang tid det tager at komme fra et sted til et andet.

 

 

Tal med folk sammen med dit rejse-Europa med tog

Vær sikker på at tale med lokale eller andre passagerer på din togrejse. De oplysninger, som de vil give dig kan være mere værdifuld end noget, du finder i en rejseguide. Ved at tale med andre, du kan rådes på bedste steder at spise, at gå til dans, skjulte perler, store sightseeing steder, og den nemmeste måde at komme rundt.

 

Er du planlægger at rejse i Europa med tog i 2020? startede ved at holde sig ajour med den bedste togbillet tilbud på vores Get Facebook og Twitter sider eller besøg os Gem A Train online for de bedste togbilletter i hele Europa

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-tips-travel-europe-train-2018%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)