Bestil en togbillet NU

Billige SBB togbilletter og rejseruter priser

Her kan du finde alle oplysninger om Billige SBB-togbilletter og SBB rejsepriser og fordele.

 

Emner: 1. SBB med tog Højdepunkter
2. Om SBB 3. Topindsigt for at få en billig SBB-togbillet
4. Hvor meget koster SBB-billetter 5. Rejseruter: Hvorfor er det bedre at tage SBB-tog, og ikke rejse med fly
6. Hvad er forskellene mellem Standard, Dagskort, og Supersaver på SBB 7. Er der et SBB-abonnement
8. Hvor lang tid inden SBB's afgang for at ankomme 9. Hvad er SBB-togplanerne
10. Hvilke togstationer betjenes af SBB 11. SBB FAQ

 

SBB med tog Højdepunkter

 • Det Schweiziske føderale jernbaner, SBB, er det nationale jernbaneselskab, der opererer i Schweiz.
  • SBB-tog er placeret øverst på de nationale jernbanesystemer i Europa, og i 2017 blev rangeret først for deres servicekvalitet, sikkerhed rangordning, og præstationsindeks.
  • 25 millioner passagerer rejser dagligt med SBB.
  • SBB-togtjeneste er en af ​​de mest punktlige togtjenester i verden, med mindre end 3 minutter forsinkelse i gennemsnit.
  • Den længste SBB-togtunnel, Gotthard Base tunnel, i schweiziske alper, foranstaltninger 57.1 kilometer og sætter verdensrekord.
  • SBB har 3 officielle sprog: tysk, fransk, og italiensk. Derfor, SBB-togstationer navngives og markeres i overensstemmelse med lokaliteten: stationernes navne og tegn i tosprogede byer findes på begge lokale sprog, og hvorfor du nogle gange kan se navnet sådan SBB CFF FFS.

Om SBB

SBB er en schweizisk togservice, der er en af ​​de bedste i verden.

Det nationale schweiziske SBB-jernbaneselskab opererer i hele Schweiz, med 798 togstationer, og 721 togbilletter salgssteder. SBB jernbaneselskab er statsejet siden 1. januar, 1999, hvilket betyder, at forbundsstaten har 100% af aktierne.

 

Sbb train in the snow

Gå til Gem et toghjemmeside eller brug denne widget til at søge efter togbilletter til SBB

Gem et tog iPhone-app

Gem et tog Android-app

 

Gem et tog

Oprindelse

Bestemmelsessted

Afgangsdato

Retur dato (Valgfri)

Voksen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Topindsigt for at få en billig SBB-togbillet

Nummer 1: Få dine SBB-billetter på forhånd så meget som muligt

SBB-togbilletter er tilgængelige online op til 60 dage før din rejsedato. Når du bestiller togbilletter på forhånd, du får de billigste billetter, og de billigste SBB-togbilletter er meget begrænsede. desuden, SBB-billetpriserne skyder i luften, når din rejsedag nærmer sig, så for at spar penge på dit SBB-togbilletter, få dine togbilletter på forhånd. For at spare penge på SBB-togbilletter, køb dine billetter tidligt.

Nummer 2: Rejs med SBB i perioder uden for spidsbelastning

SBB-togbilletter er billigere i perioder uden for spidsbelastningen, i begyndelsen af ​​ugen, og i løbet af dagen. Du kan være sikker på at få billigere billetter tog inden for ugen. På tirsdag, onsdag, og torsdag, SBB-togbilletter er de mest økonomiske. På grund af volumen af forretningsrejsende pendler til arbejde om morgenen og aftenen, togbilletter koster mere. Dermed, det er langt billigere at rejse når som helst mellem middag og aften. Weekender er en anden spidsperiode for tog, især på fredage og lørdage. SBB-billetpriserne stiger også helligdage og skoleferier.

Nummer 3: Bestil dine billetter til SBB, når du er sikker på din rejseplan

SBB tog er i høj efterspørgsel, og med kun 2 andre jernbaneselskaber som konkurrence, de er i øjeblikket det bedste valg for tog i Schweiz. De har råd til at indstille togbilletbegrænsninger som den, de har, der forbyder billetudveksling eller refusion, medmindre det er forretningstypen. Selvom der stadig er websteder, hvor du kan sælge dine billetter brugt til folk, SBB tillader ikke salg af brugte billetter. Hvordan hjælper dette dig med at spare penge? Bestil din billet kun, når du er sikker på, at din tidsplan sparer dig fra at booke en billet to gange, fordi noget kom op, og du ikke kunne bruge den originale billet.

Nummer 4: Køb dine SBB-billetter på Save A Train

Save a Train har det største, det bedste, og de billigste tilbud på togbilletter i Europa. Vores forbindelse med mange jernbanevirksomheder, kilderne til togbillet, og vores viden om teknologiogoritmerne giver os adgang til de billigste togbilletter tilbud. Vi tilbyder ikke kun billige togbilletter til SBB alene; vi leverer det samme til andre alternativer til SBB.

Lyon til Basel togpriser

Zürich til Basel togpriser

Paris til Basel togpriser

Lucerne til Basel togpriser

 

SBB Train in Switzerland

 

Hvor meget koster SBB-billetter?

SBB-billetter starter fra € 12,50 til helt op til € 125 for en enkelt togtur. Det prisen på en SBB-togbillet afhænger af hvilken type billet, bestemmelsessted, og når du vælger at rejse:

Enkeltbillet Rundtur
Standard 12,50 € – € 35 28 € – 55 €
Første klasse 50 € – 95 € 50 € – € 125

 

Rejseruter: Hvorfor er det bedre at tage SBB-tog, og ikke rejse med fly

1) Du ankommer til Centrum. Dette er en fordel ved SBB-tog sammenlignet med fly. SBB tog og alt anden togrejse fra hvor som helst i byen til centrum af den næste by, betyder ikke noget, om det er en naturreservat eller landsby. Det sparer dig tid og omkostningerne ved en førerhus fra lufthavnen til byens centrum. Med togstop, det er lettere at komme til hvor som helst i byen, du er på vej til. Det betyder ikke noget, hvor du rejser fra, Geneve, Basel, Zermatt, eller Zürich, centrum stopper er en stor fordel ved SBB tog!

2) At rejse med fly kræver, at du er i lufthavnen mindst flere timer før din flyvetid. Du skal gennemgå sikkerhedskontrol, før du får lov til at gå ombord på flyet. Med SBB tog, du skal bare være på stationen mindre end en time i forvejen og nogle gange endnu mindre. Når du også overvejer den tid, det tager dig at pendle fra lufthavnen til centrum af byen, vil du indse, at SBB-tog er bedre med hensyn til total rejsetid.

3) På overfladen, prisen på SBB-togbilletter ser ud til at være dyrere end budgetbilletter. Imidlertid, når du sammenligner alle involverede afgifter, SBB-togbilletter har en bedre prisaftale. Med andre omkostninger som bagagegebyrer, som du ikke behøver at betale på tog, rejser med SBB er det bedste.

4) Togene er miljøvenlige. I en sammenligning mellem tog og fly, tog ville altid komme på toppen. Fly forurener jorden stærkt med de høje niveauer af kulstof og CO2 de afgiver. Tog i sammenligning brug meget mindre CO2-fodaftryk end fly.

Chur til Thusis togpriser

 

Hvad er forskellene mellem Standard, Dagskort, Saver Day Pass, og Supersaver på SBB?

SBB har forskellige typer billetter til forskellige budgetter og typer rejsende: hvad enten det er forretning eller fritid. Du kan være sikker på, at en af ​​disse billetter passer dig.

Standard SBB-billetter:

Det SBB Standard-billet er den mest fleksible af alle SBB-billetter. Denne togbillet er til punkt til punkt 1 vej eller returrejser. Med andre ord, SBB-standardbilletten er det klassiske rejsekort. Mest vigtigt, denne togbillet er gyldig hele dagen, du valgte på købstidspunktet, og indtil 5 er den følgende dag. Desuden, du kan købe en SBB point-to-point-billet til 1. og 2. klasse. En anden stor fordel ved disse point-to-point billetter er, at børn indtil alderen 6 rejse gratis. Med andre ord, du kan rejse hvor som helst du ønsker og i enhver klasse, på din rejse fra A til B.

 

 

SBB Day Pass og Saver Day Pass Billetter:

Med et Saver Day Pass-rejsekort, du kan betale så lidt som € 27 per rejse. Day Pass-billetten er kun tilgængelig, hvis du får dem på forhånd, de er ikke tilgængelige på togstationen, så tidligt som 60 dage før din afrejsedato. Du kan også bestille denne type togbillet en dag før turen. i øvrigt, Saver Day Pass-billetten er gyldig for både, busser, eller sporvognture.

SBB Supersaver Billetter:

Denne billetklasse er ikke så fleksibel som Standard SBB-togbilletten, men billigere end andre togbilletter. Supersaver SBB-billetten tilbyder op til 70% rabat på standardbilletter. I modsætning til den standard togbillet, denne type billet tilbyder den laveste billetpris på en bestemt rejse fra A til B. Betyder, du kan ikke hoppe til og fra på nogen station, undtagen i de stationer, du har forudbestilt.

Day Pass-rejsekortet giver dig fleksibilitet på rejsedatoen. Med andre ord, du kan rejse når som helst du ønsker det, på dagen for afrejsedato.

Interlaken til Zürichs togpriser

Lucerne til Zürich Togpriser

Bern til Zürich Togpriser

Togpriser fra Genève til Zürich

 

Er der et SBB-abonnement?

Kun lokale borgere kan købe GA-rejsekortet, hvilket stort set er et kort til alt. GA-rejsekortet er gyldigt den al offentlig transport i Schweiz.

Du kan købe det på:

– SBB-billetdisker.

– Hos SBBs lokale kundeservice 848 44 66 88

– Fra personalet på SBB-tog og busser.

Familia GA rejsekort

Børn og unge voksne indtil alder 16 og deres forældre kan nyde rabatterne på Familia GA-rejsekortet. Dette kort er tilgængeligt, hvis mindst et medlem af familien har dette SBB-rejsekort.

Alle indehavere af Familia GA nyder de stærkt reducerede priser for andet GA-rejsekort. Desuden, en familie kan beslutte, om de ønsker at købe Familia GA til 1. eller 2. klasse.

Seven25 rejsekort

Når du er 25 det handler om at have det sjovt, og nu med et Seven25-kort, du kan rejse ubegrænset fra 7 om eftermiddagen. Betyder, Dette rejsekort er gyldigt mellem kl 7 pm det 5 er. Så, hvordan virker det? Seven25 er indlæst på dit Swiss Pass-rejsekort, og du kan bruge det til ethvert stop.

Basel til Interlaken togpriser

Genève til Zermatt togpriser

Bern til Zermatt togpriser

Lucerne til Zermatt togpriser

 

SBB Train Travel in Switzerland

 

Hvor lang tid inden SBB's afgang for at ankomme?

At få din SBB og være lige til tiden, jernbanen anbefaler, at du ankommer mindst 1 time før dit SBB-tog afgår. Vi i Save A Train, da vi rejste meget på SBB's tog, anbefaler at ankomme selv 30 minutter i forvejen, så du behøver ikke at skynde dig gennem de enorme togstationer for at tage toget. Desuden, en time er tilstrækkelig tid til at nyde butikkerne og madstandene og få de ting, du har brug for til togtur for at være så glat som muligt.

 

Hvad er SBB-togplanerne?

Du kan finde ud af det i realtid på vores hjemmeside på Save A Train. Skriv blot din aktuelle placering og den ønskede destination, og vi viser dig de opdaterede oplysninger om togplanerne.

 

Hvilke togstationer betjenes af SBB?

Der er forbi 10 stationer, der betjenes af SBB-togtjenester.

Zürichs station i SBB er Zürichs hovedbanegård (Det lokale navn er Zurich HB). Dette er den største SBB-togstation i Zürich, og den ligger i hjertet af Zürich, nær ved Floden Limmat.

Bern er hovedstaden i Schweiz og den nærmeste togstation til universitetet i Bern i Langgasse-kvarteret.

I Genève i dag SBB tog afgang og ankommer fra Geneve Hovedbanegård, i centrum af byen.

Basel SBB-station er den største grænsestation i Europa. Det vil sige, at Fra Schweiz, du kan rejse til Tyskland, Frankrig, Østrig, og Holland med SBB-togtjenesten. Mest vigtigt, der er 50 butikker og restauranter i Basel station, hvor du kan shoppe alt, hvad du har brug for til rejsen. For eksempel, du kan købe snacks og souvenirs i sidste øjeblik. Fra Basel SBB station, og de største stationer, du kan rejse til, er Frankfurt, Paris, og Salzburg.

Basel til Interlaken togpriser

Genève til Zermatt togpriser

Bern til Zermatt togpriser

Lucerne til Zermatt togpriser

 

SBB FAQ

Er der tilladt cykler om bord på SBB-tog?

Cykler er tilladt på SBB-tog. Du kan købe en billet til dem på stationen, og registrer cyklen som bagage eller bære dem til toget som håndbagage.

Rejser børn gratis på SBB-togene?

Ja i nogle tilfælde, ledsaget af børn under seks år rejser gratis. Desuden, børn fra seks år, og op til deres 16 fødselsdagsrejser til halv pris.

Er kæledyr tilladt i SBB-tog?

Ja, hunde er tilladt, så længe de rejser i en passagerkasse eller en bagage.

Hvad er boardingprocedurerne for SBB?

Du skal i det mindste ankomme til stationen 1 time før dit togs afgangstid, og vis et ID til billetinspektøren for at bekræfte.

Mest anmodede SBB FAQ – Kan jeg reservere en plads på forhånd på SBB?

Du kan reserver på toget -en Jeg ved på forhånd i op til 5 passagerer til en pris af € 5 per sæde. Imidlertid, reservationen skal være under navnet på en person, der rejser.

Er der Wi-Fi-service inde i SBB?

Ja. Du kan nyde Gratis Trådløst internet service på alle SBB-tog og alle rejsetimer i op til 60 minutter.

 

Sbb train in heavy snow

 

Hvis du har læst til dette punkt, du ved alt hvad du behøver at vide om dine SBB-tog og er klar til at købe din SBB-togbillet den Gem et tog.

 

Vi har togbilletter til disse jernbanevirksomheder:

DSB Denmark

Dansk DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgien

intercity trains

Intercity-tog

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Holland

OBB Austria logo

OBB Østrig

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Schweiz

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

tydeligere viser

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

erail logo

eurail

 

Vil du integrere denne side på dit websted? Klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sbb%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden), Eller du kan bare linke direkte til denne side.

Copyright © 2021 - Gem et tog, Amsterdam, Holland
Efterlad ikke uden en gave - Få Kuponer og nyheder !