Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 16/07/2021)

Der er ingen bedre følelse end at falde i søvn på en let bevægelige toget og vågner næste morgen til din destination, kun minutter fra skråninger. I Europa, Vi er forkælet efter valg, når vi leder efter de bedste skisportssteder, der skal besøges med tog. Det er ikke kun overnight rejser der er gode muligheder for skiløbere, imidlertid. Der er en bred vifte af resorts du kan nå fra ved dagtimerne rejse jernbane med rejser,, dør til dør, handler om så hurtigt som flyvende.

 

Her er vores valg af nogle af de bedste skisportssteder, man kan besøge med tog:

Skisportssteder at besøge med tog 1 – Wengen, Schweiz

Schweiz Ski Resorts at besøge Med tog

 

Ved bunden af den slående Jungfrau bjergkæde er Wengen, en smuk alpine landsby i Berner Oberland. Træd ind i hvad der føles som fortiden, når opholder sig i landsbyen. Dette er det perfekte sted at bringe børnene med sin familie-venligt, føler og lav-key natteliv. Ikke i skiløb? Intet problem! Ikke-ski aktiviteter omfatter ”flight-seeing” med helikopter, heliskiing, samt 20 km af vinteren vandrestier, otte curlingbaner, og miles af kælkebakker.

Tre feriesteder, Grindelwald, Wengen, og Murren, er dækket af Jungfrau regionale liftkort. Det er vinter oplev drøm!

Med tog: Mens du kan rejse med ski tog fra London St. Pancras med Eurostar til Wengen er der en række ændringer. Hvis du rejser med din familie, Vi anbefaler, at få et fly til Bern eller Zürich. Derfra, tage en direkte togforbindelse via Bern til Interlaken Ost og videre til Lauterbrunnen. Den sidste bid af rejsen kan nås kun med jernbane fra Lauterbrunnen og tager kun 15 minutter.

Skisportssteder at besøge med tog 2 – skal, Østrig

Hvordan kan vi nævne skiløb uden at inddrage Østrig? Det SkiWelt-regionen, i særdeleshed, er betagende! Landsbyen Soll prale 284 km pister oversået med 77 rustikke Alpine hytter og apres barer. Nyd en drink med udsigt over Wilder Kaiser-bjergkæden efter en nat ski. Ja, du læste denne ret. Nyd nogle af de længste oplyste kælkebakker i Europa på Hexenritt og Mond også!

Rejsen

Afrejse London St Pancras på 15:04 Eurostar til Bruxelles, ankommer 18:05; tage 18:25 ICE fra Bruxelles til Køln, ankommer 20:15; derefter tage 21:21 NightJet sovekabine toget til Worgl, ankommer 08:36; derfra er det omkring 20 minutter med bus eller taxa.

Samlet tid rejse: 16 timer 22 minutter.

Graz til Worgl Tog

Salzburg til Wörgl Tog

Wien til Wörgl Tog

Köln til Worgl Tog

 

Vores sidste tog idé – Sauze d'Oulx, Italien

Italien Ski Resorts at besøge Med tog

 

Hvis du er erfaren på skiløb, derefter de bedste skisportssteder at besøge med tog vil blive Sauze d'Oulx areal. Når sneen falder pulveret felter mellem træerne virkelig kommer til deres ret. Atmosfæren i landsbyen er sjovt og indbydende og charme af de gamle brostensbelagte gader virkelig tilføjer en smukke præg til eventyret.

Hvordan man kommer dertil

Afrejse London St. Pancras på 9:24 er Eurostar til Paris Nord, skift station med taxa, og tag 2:41 om eftermiddagen TGV fra Paris-Lyon til Oulx, ankommer til 7:23 om eftermiddagen. Derfra er det 15 minutter med bus eller taxa.

Journey højdepunkt

Udsigt over vidtstrakte Bourgetsøen, en af ​​Frankrigs største søer.

Milano til Oulx Tog

Torino til Oulx Tog

Genova til Oulx Tog

Parma til Oulx Tog

 

 

Har du allerede pakkede tasken? godt! fordi det er den sværeste del af rejsen sorteret ud. Booking dit tog vil tage blotte minutter, uden admin gebyrer! Hvad en fornøjelse! Besøg Gem et tog nu og book en livsferie.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fski-resorts-visit-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)