Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 29/10/2021)

Hvis du lige er begyndt at planlægge en tur gennem Bayern i Tyskland, er du sandsynligvis tænker rejseplanen. Du er mest sandsynligt overvældet med det store antal af fantastiske steder at besøge. Plus, du ønsker at passe dem alle i en 10 dage rejseplan i Bayern.

Bayern har meget at tilbyde, og det er for visse. Du kan besøge en lang række storslåede byer i Bayern, synes godt om München, for eksempel. Du kan også gå på den enorme bayerske øl rute hvis du er en kender af øl.

Vi vil give dig en detaljeret rejseplan for Bayern, og alt du skal gøre er at følge det og har en vidunderlig tid! Så, Lad os tage et kig.

 

Hvad har du brug at vide, før vi går i gang med vores 10 Dag Rejseplan I Bayern?

Før vi begynder, der er et par ting, du behøver at vide.

Bayern er en stor provins, og du kan sagtens bruge uger på det. Det er sandsynligvis nødvendigt, hvis du ønsker at se alt i detaljer.

Imidlertid, hvis du går til en 10 dagstur, så bliver du nødt til at skære nogle ting ud. Hvad er mere, det ville være bedst at gå via tog. Hvis du er at gøre det, du vil være i stand til at komme til hvert sted på ingen tid. Oven i købet, vil du have chancen for at opleve de største visninger Bavaria tilbud.

desuden, går med tog gennem Bayern er meget nemt og billigt. Billetter er billige, og du kan besøge hvert hjørne af provinsen.

Til sidst, du har brug for at vide, hvornår de skal besøge Bayern. Tiderne din 10 dage rejseplan i Bayern bør dække er overalt fra sep-OKT. Du vil undgå folkemængderne, og du vil også få mulighed for at besøge Oktoberfest.

Nu da alt dette er dækket, Lad os tage et kig på din rejseplan:

Itinerary in bavaria germany

 

Bayern Rejseplan Dag 1 Og 2: München

Når du går til Bayern, du nødt til at starte med München. Først og fremmest, det er let at nå, Uanset hvor du er i Europa. Du kan tage et tog fra næsten hvor som helst og nå München. Eller, hvis du kommer fra et sted langt væk, du kan flyve. München er den største by i Bayern, og fly flyver til det fra mange byer over hele verden. Hvis ikke der, du kan nemt nå det ved at flyve til en anden større by og derefter gå til München.

Plus, Lad os ikke glemme, at enhver 10 dage rejseplan i Bayern kan ikke være komplet uden München. Du vil uden tvivl finde denne by en magisk sted til besøg. Fra den fantastiske klokketårn til Englisher Garten, du vil have masser af steder at besøge.

Hvis du ønsker at se så meget af det som muligt, Vi råder dig til at ophold i centrum. Den vej, du vil være i stand til at komme til alt til fods.

Ved udgangen af ​​dagen 2, du burde Pak dine tasker og gå til byen Berchtesgaden.

Düsseldorf til Munich Tog

Dresden til München Tog

Nürnberg til München Tog

Bonn til München Tog

Munich Itinerary in bavaria germany

 

3 Og 4: Berchtesgaden og den omkringliggende nationalpark

Berchtesgaden ligger i den sydøstlige del af Bayern. Det er en lille lomme af jord på grænsen til Østrig. Du vil finde den smukkeste Nationalpark i Tyskland i dette område. Plus, du vil også komme til at tilbringe noget tid i den magiske by Berchtesgaden.

Til sidst, du bliver nødt til at besøge Lake Konigsee og Ørnereden. Lake Konigsee er den højest beliggende sø i Tyskland og er omgivet af storslåede bjerge. Som for Eagles Nest, alle historie buffs vil elske at besøge den, som det var den kommando post af nazisterne.

Hvis du ønsker at blande tingene op, du kan også gå til Salzburg. Byen ligger tæt på grænsen og Berchtesgaden, og det er lige så magiske til Salzburg!

Du kan derefter afslutte din fantastisk dag med middag i Berchtesgaden. Efter at have tilbragt natten, du kan gå videre til den næste destination på dagen 5.

Salzburg til Berchtesgaden

München til Berchtesgaden

Linz til Berchtesgaden

Innsbruck til Berchtesgaden

 

 

Bayern Rejseplan Dage 5, 6, Og 7: Garmisch-Partenkirchen, Zugspitze, Og Neuschwanstein

Det næste skridt på din 10 dage rejseplan i Bayern omfatter nogle af de mest maleriske steder i Tyskland. Når dagen 5 starter, du burde hop på et tog til Garmisch Partenkirchen.

Her er hvad du kan opleve i dette område:

Dag 5: Settle i og besøge den vigtigste del af byen.

Dag 6: Gå til den magiske Neuschwanstein. Du kender det som en af ​​de mest ikoniske slotte i verden. Det er en autentisk eventyrslot, og den, der inspireret Disney slot.

Dag 7: Besøg toppen af ​​Zugspitze, som er forholdsvis tæt på byen. Her kan du få en af ​​de bedste udsigt over Alperne. Nogle mennesker vandre, men vi råde dig til at tage svævebanen.

Dette vil være den længste del af din rejse, og en vigtig en til boot. En dag 8, du kan gå videre til Rothenburg.

Ulm til Füssen Tog

München til Füssen Tog

Stuttgart til Füssen Tog

Nürnberg til Füssen Tog

Neuschwanstein Castle Bavaria Germany

 

8: Rothenburg rejseplan I Bayern

Dag 8 er forbeholdt en lang togtur og farverig by af Rothenburg ob der Tauber. Du behøver ikke bekymre dig om, at turen er lang, du vil have masser af tid til at besøge denne maleriske by. Det er meget lille, og du kan se det på en eftermiddag.

Ved udgangen af ​​den dag, du kan spise på den Schneeballen. Hvis du vil, du kan overnatte, eller du kan gå videre til næste destination: Nürnberg eller Würzburg.

Berlin til Rothenburg ob der Tauber Tog

Stuttgart til Rothenburg ob der Tauber Tog

München til Rothenburg ob der Tauber Tog

Frankfurt til Rothenburg ob der Tauber Tog

 

Rothenburg Itinerary in bavaria germany

 

Bayern Rejseplan Dage 9 Og 10: Nürnberg Eller Würzburg

Nürnberg er den næststørste by i provinsen Bayern. Det er også et must-besøg sted på din 10 dage rejseplan i Bayern. Imidlertid, Hvis du vil, du kan altid skifte til Würzburg. Begge byer er relativt tæt på hinanden og Rothenburg, så den rejse del vil være let.

Begge byer er magisk og fyldt med middelalderlige historie og slotte. Så, det er virkelig op til dig at afgøre, hvilken en er mere interessant.

Som du vil have næsten to hele dage, du kan endda være i stand til at besøge både.

Bremen til Nürnberg Tog

Leipzig til Nürnberg Tog

Hannover til Nürnberg Tog

Hamburg til Nürnberg Tog

Wurzburg Bavaria Germany

 

Bundlinjen

Så, der er det. Dine 10 dage rejseplan i Bayern, Tyskland. Vi sørgede for at inkludere alle vigtige stop i denne storslåede region i Europa. Vi har også inkluderet, hvordan man kan nå dem alle med tog til virkelig opleve alle de magiske det har at tilbyde.

 

Hvis du vil vide mere om rejseplan I Bayern, du er velkommen til kontakt Gem A Train.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “EN 10 Dag Rejseplan I Bayern” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/itinerary-bavaria-germany/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)