Waktu membaca: 6 minit
(Lepas Kemaskini: 29/10/2021)

Jika anda baru sahaja mula merancang perjalanan melalui Bavaria di Jerman, anda mungkin berfikir tentang jadual perjalanan. Anda kemungkinan besar terharu dengan nombor semata-mata yang menakjubkan tempat-tempat untuk melawat. Tambahan pula, anda mahu untuk menyesuaikan mereka semua dalam 10 hari Jadual Perjalanan di Bavaria.

Bavaria mempunyai banyak untuk tawaran, dan yang pasti. Anda boleh melawat sejumlah besar bandar-bandar indah di Bavaria, seperti Munich, sebagai contoh. Anda juga boleh pergi pada yang amat besar Bahasa Bavaria laluan bir jika anda seorang kendaraan bir.

Kami akan memberikan anda satu jadual perjalanan terperinci untuk Bavaria, dan semua yang anda perlu lakukan adalah mengikuti dan mempunyai masa yang indah! jadi, mari kita lihat.

 

Apa yang Anda Perlu Tahu Sebelum Kita Bermula Dengan kami 10 Hari Jadual Perjalanan Dalam Bavaria?

Sebelum kita mula, terdapat beberapa perkara yang anda perlu tahu.

Bavaria merupakan provinsi besar, dan anda boleh dengan mudah menghabiskan minggu di dalamnya. Ia mungkin perlu jika anda mahu melihat segala-galanya secara terperinci.

Walau bagaimanapun, jika anda pergi untuk 10 lawatan sehari, maka anda akan mempunyai untuk memotong beberapa perkara di luar. Apa yang lebih, ia akan menjadi yang terbaik untuk pergi kereta api melalui. Jika anda berbuat demikian, anda akan dapat untuk mendapatkan ke setiap tempat dalam masa yang singkat. Tambahan pula, anda akan mempunyai peluang untuk menyaksikan pemandangan pilihan Bavaria tawaran.

tambahan pula, akan dengan kereta api melalui Bavaria adalah sangat mudah dan murah. Tiket murah, dan anda boleh melawat seluruh wilayah.

Pada akhirnya, anda perlu tahu bila untuk melawat Bavaria. Masa anda 10 hari Jadual Perjalanan di Bavaria hendaklah meliputi adalah mana-mana sahaja dari September hingga Oktober. Anda akan mengelakkan orang ramai, dan anda juga akan mendapat peluang untuk lawatan Oktoberfest.

Sekarang semua yang dilindungi, mari kita lihat pada jadual anda:

Itinerary in bavaria germany

 

Bavaria Hari Jadual Perjalanan 1 dan 2: Munich

Apabila pergi ke Bavaria, anda perlu bermula dengan Munich. Pertama sekali, ia adalah mudah untuk mencapai, tidak kira di mana anda berada di Eropah. Awak boleh mengambil kereta api dari hampir di mana sahaja dan mencapai Munich. atau, jika anda datang dari tempat jauh, awak boleh terbang. Munich adalah bandar terbesar di Bavaria, dan pesawat terbang kepadanya dari banyak bandar-bandar di seluruh dunia. Jika tidak yang, anda boleh dengan mudah mencapainya dengan Penerbangan ke lain bandar utama dan kemudian akan Munich.

Tambahan pula, janganlah kita lupa bahawa mana-mana 10 hari jadual perjalanan di Bavaria tidak boleh lengkap tanpa Munich. Anda pasti akan mencari bandar ini ajaib yang tempat untuk dilawati. Dari menara jam yang menakjubkan kepada Englisher Garten, anda akan mempunyai banyak tempat-tempat untuk melawat.

Jika anda mahu melihat dengan sebanyak yang mungkin, kami menasihatkan anda untuk memastikan penginapan anda berada di tengah-tengah. Jalan itu, anda akan dapat untuk mendapatkan dengan semua dengan berjalan kaki.

Pada akhir hari 2, kamu patut pek beg anda dan pergi ke bandar Berchtesgaden.

Dusseldorf untuk Trains Munich

Dresden ke Kereta api Munich

Nuremburg ke Kereta api Munich

Bonn untuk Trains Munich

Munich Itinerary in bavaria germany

 

3 dan 4: Berchtesgaden Dan Sekitar Taman Kebangsaan

Berchtesgaden terletak di South East Bavaria. Ia adalah satu poket kecil tanah di sempadan dengan Austria. Anda akan mencari yang paling cantik Taman Negara di Jerman di kawasan ini. Tambahan pula, anda juga akan mendapat untuk menghabiskan masa di bandar ajaib Berchtesgaden.

Pada akhirnya, anda akan perlu untuk melawat Lake Königsee dan Nest Eagles. Lake Königsee adalah tasik yang paling tinggi di Jerman dan dikelilingi oleh gunung yang hebat. Bagi Nest Eagles, semua peminat sejarah akan suka untuk melawat ia, kerana ia adalah jawatan perintah Nazi.

Jika anda ingin mencampurkan perkara, anda juga boleh pergi ke Salzburg. Bandar ini terletak berhampiran dengan sempadan dan Berchtesgaden, dan ia adalah sama ajaib untuk Salzburg!

Anda kemudiannya boleh menamatkan hari biasa anda dengan makan malam di Berchtesgaden. Selepas menghabiskan malam, anda boleh bergerak ke destinasi seterusnya pada hari 5.

Salzburg ke Berchtesgaden

Munich ke Berchtesgaden

Linz ke Berchtesgaden

Innsbruck ke Berchtesgaden

 

 

Bavaria Jadual Perjalanan Days 5, 6, dan 7: Garmisch-Partenkirchen, Zugspitze, Dan Neuschwanstein Castle

Langkah seterusnya anda 10 hari Jadual Perjalanan di Bavaria termasuk antara yang paling tempat-tempat yang indah di German. sekali sehari 5 bermula, kamu patut menaiki kereta api ke Garmisch Partenkirchen.

Berikut adalah apa yang anda boleh mengalami di kawasan ini:

hari 5: Menetap di dan melawat bahagian utama bandar.

hari 6: Pergi ke ajaib Istana Neuschwanstein. Anda tahu ia sebagai salah satu yang paling istana ikonik di dunia. Ia adalah istana dongeng sahih dan yang diilhamkan istana Disney.

hari 7: Lawati puncak Zugspitze, yang agak berhampiran dengan bandar. Di sini anda boleh mendapatkan salah satu pandangan yang terbaik daripada Alps. Sesetengah orang berjalan, tetapi kami menasihatkan anda untuk mengambil kereta kabel.

Ini akan menjadi bahagian yang paling lama perjalanan anda dan salah satu yang penting untuk boot. Pada hari 8, awak boleh bergerak ke Rothenburg.

Ulm untuk Trains Fussen

Munich untuk Trains Fussen

Stuttgart untuk Trains Fussen

Nuremburg ke Kereta api Fussen

Neuschwanstein Castle Bavaria Germany

 

8: Rothenburg Jadual Perjalanan Dalam Bavaria

hari 8 dikhaskan untuk menaiki kereta api lama dan juga bandar yang berwarna-warni daripada Rothenburg ob der Tauber. Anda tidak perlu bimbang bahawa perjalanan yang panjang, anda akan mempunyai banyak masa untuk melawat bandar yang indah ini. Ia adalah sangat kecil, dan anda boleh melihatnya di suatu petang.

Pada akhir hari, anda boleh menjamu selera di Schneeballen. Jika anda mahu, anda boleh tinggal malam, atau anda boleh bergerak ke destinasi seterusnya: Nuremberg atau Wurzburg.

Berlin ke Rothenburg ob der Tauber Kereta api

Stuttgart ke Rothenburg ob der Tauber Kereta api

Munich ke Rothenburg ob der Tauber Kereta api

Frankfurt ke Rothenburg ob der Tauber Kereta api

 

Rothenburg Itinerary in bavaria germany

 

Bavaria Jadual Perjalanan Days 9 dan 10: Nuremberg Atau Wurzburg

Nuremberg adalah bandar kedua terbesar di wilayah Bavaria. Ia juga merupakan tempat yang mesti dikunjungi pada anda 10 hari Jadual Perjalanan di Bavaria. Walau bagaimanapun, jika anda mahu, anda sentiasa boleh menukar kepada Wurzburg. Kedua-dua bandar yang agak rapat antara satu sama lain dan Rothenburg, jadi sebahagian perjalanan akan menjadi mudah.

Kedua-dua bandar-bandar adalah ajaib dan penuh dengan sejarah zaman pertengahan dan istana. jadi, ia adalah benar-benar terpulang kepada anda untuk membuat keputusan yang mana satu yang lebih menarik.

Kerana anda akan mempunyai hampir dua hari penuh, anda mungkin dapat untuk melawat kedua-dua.

Bremen untuk Trains Nuremberg

Leipzig untuk Trains Nuremberg

Hanover untuk Trains Nuremberg

Hamburg untuk Trains Nuremberg

Wurzburg Bavaria Germany

 

Garisan bawah

jadi, ada ia. anda 10 hari Jadual Perjalanan di Bavaria, Jerman. Kami memastikan untuk memasukkan setiap hentian yang penting di rantau ini indah Eropah. Kami juga telah dimasukkan bagaimana untuk mencapai semua daripada mereka dengan kereta api untuk benar-benar mengalami semua sihir yang ia tawarkan.

 

Jika anda ingin tahu lebih lanjut mengenai Jadual Perjalanan Dalam Bavaria, rasa bebas untuk kenalan Save A Train.

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “A 10 Hari Jadual Perjalanan Dalam Bavaria Jerman” ke laman web anda? Kau bisa mengambil foto kami dan teks dan memberikan kami kredit dengan link ke pos blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/itinerary-bavaria-germany/?lang=ms ‎- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)