Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 29/10/2021)

Hvis du nettopp har begynt å planlegge en tur gjennom Bayern i Tyskland, er du sannsynligvis tenker om reiser. Du er mest sannsynlig overveldet med det store antallet av utrolig steder å besøke. Plus, du ønsker å passe dem alle i en 10 dager reiserute i Bayern.

Bayern har mye å tilby, og det er for enkelte. Du kan besøke et stort antall praktfulle byer i Bayern, som München, for eksempel. Du kan også gå på den enorme bayerske øl rute hvis du er en kjenner av øl.

Vi vil gi deg en detaljert reiserute for Bayern, og alt du trenger å gjøre er å følge det og ha en fantastisk tid! Så, la oss ta en titt.

 

Hva trenger du å vite før vi kommer i gang med vårt 10 Dagers reiserute i Bayern?

Før vi begynner, er det et par ting du trenger å vite.

Bavaria er en stor provins, og du kan lett tilbringe uker i det. Det er trolig nødvendig hvis du ønsker å se alt i stor detalj.

derimot, hvis du går for en 10 dagstur, da blir du nødt til å kutte noen ting ut. Hva er mer, det ville være best å gå via tog. Hvis du skal gjøre det, du vil være i stand til å komme til hvert sted på et blunk. På toppen av det, vil du ha muligheten til å være vitne til de største visningene Bayern tilbud.

Dessuten, kommer med tog gjennom Bavaria er veldig enkelt og billig. Billetter er billige, og du kan besøke hvert hjørne av provinsen.

Til slutt, du trenger å vite når du skal besøke Bayern. Tidene din 10 dager reiserute i Bayern bør dekke er alt fra september til oktober. Du vil unngå folkemengder, og du vil også få sjansen til å besøke Oktoberfest.

Nå som alt dette er dekket, la oss ta en titt på din reiserute:

Itinerary in bavaria germany

 

Bayern Reiserute Dag 1 Og 2: München

Når du går til Bayern, du må starte med München. Først av alt, det er lett å nå, Uansett hvor du er i Europa. Du kan ta toget fra nesten hvor som helst og når München. Eller, hvis du kommer fra et sted langt borte, du kan fly. München er den største byen i Bayern, og flyene fly til den fra mange byer over hele verden. Hvis ikke det, du kan enkelt nå det ved å fly til en annen storby og deretter kommer til München.

Plus, la oss ikke glemme at noen 10 dager reiserute i Bayern kan ikke være komplett uten München. Du vil nok finne denne byen en magisk sted å besøke. Fra den fantastiske klokketårnet til Englisher Garten, vil du ha mange steder å besøke.

Hvis du ønsker å se så mye av det som mulig, Vi anbefaler deg å bo i sentrum. Den veien, du vil være i stand til å få til alt til fots.

Ved slutten av dagen 2, du burde pakke kofferten og gå til byen Berchtesgaden.

Düsseldorf til München Trains

Dresden til München Trains

Nürnberg til München Trains

Bonn til München Trains

Munich Itinerary in bavaria germany

 

3 Og 4: Berchtesgaden og de omkringliggende nasjonalpark

Berchtesgaden ligger i South East of Bavaria. Det er en liten lomme av land på grensen til Østerrike. Du vil finne de vakreste nasjonalpark i Tyskland i dette området. Plus, vil du også kommer til å tilbringe litt tid i den magiske byen Berchtesgaden.

Til slutt, du er nødt til å besøke Lake Konigsee og Eagles Nest. Lake Konigsee er den høyeste innsjø i Tyskland, og er omgitt av flotte fjell. Som for Eagles Nest, alle historieinteresserte vil elske å besøke den, som det var kommando av nazistene.

Hvis du ønsker å blande ting opp, du kan også gå til Salzburg. Byen er nær grensen og Berchtesgaden, og det er like magisk å Salzburg!

Deretter kan du avslutte fantastisk dag med middag i Berchtesgaden. Etter å ha tilbrakt natten, du kan gå videre til neste destinasjon på dag 5.

Salzburg Berchtesgaden

München til Berchtesgaden

Linz Berchtesgaden

Innsbruck til Berchtesgaden

 

 

Bayern uten Days 5, 6, Og 7: Garmisch-Partenkirchen, Zugspitze, Og Neuschwanstein slott

Det neste trinnet på 10 dager reiserute i Bayern inkluderer noen av de mest pittoreske stedene i Tyskland. Når dagen 5 starter, du burde hoppe på et tog til Garmisch Partenkirchen.

Her er hva du kan oppleve i dette området:

Dag 5: Bosette seg i og besøke den viktigste delen av byen.

Dag 6: Gå til magisk Neuschwanstein slott. vet du det som en av de mest ikoniske slottene i verden. Det er en ekte eventyrslott og den som inspirerte Disney slottet.

Dag 7: Besøk toppen av Zugspitze, som er ganske nær byen. Her kan du få en av de beste utsikt over Alpene. Noen mennesker vandre, men vi anbefaler deg å ta taubanen.

Dette vil være den lengste delen av reisen og en viktig en å støvel. En dag 8, du kan gå videre til Rothenburg.

Ulm til Füssen Togene

München til Füssen Togene

Stuttgart til Füssen Togene

Nürnberg til Füssen Togene

Neuschwanstein Castle Bavaria Germany

 

8: Rothenburg reiser I Bayern

Dag 8 er reservert for en lang togtur og fargerik by av Rothenburg ob der Tauber. Du trenger ikke å bekymre deg at turen er lang, vil du ha god tid til å besøke denne pittoreske byen. Det er svært liten, og du kan se det i en ettermiddag.

På slutten av dagen, du kan spise på Schneeballen. Hvis du vil, du kan overnatte, eller du kan gå videre til neste destinasjon: Nürnberg eller Würzburg.

Berlin til Rothenburg ob der Tauber Togene

Stuttgart til Rothenburg ob der Tauber Togene

München til Rothenburg ob der Tauber Togene

Frankfurt til Rothenburg ob der Tauber Togene

 

Rothenburg Itinerary in bavaria germany

 

Bayern uten Days 9 Og 10: Nürnberg Eller Würzburg

Nürnberg er den nest største byen i provinsen Bayern. Det er også et sted du må besøke på 10 dager reiserute i Bayern. derimot, hvis du vil, Du kan alltid slå den til Würzburg. Begge byene er relativt nær hverandre og Rothenburg, så travel delen vil være enkelt.

Begge byene er magisk og fylt med middelalderhistorie og slott. Så, det er egentlig opp til deg å bestemme hvilken som er mer interessant.

Som du vil ha nesten to hele dager, du kan selv være i stand til å besøke både.

Bremen til Nürnberg Togene

Leipzig til Nürnberg Togene

Hanover til Nürnberg Togene

Hamburg til Nürnberg Togene

Wurzburg Bavaria Germany

 

Bunnlinjen

Så, det er det. Din 10 dager reiserute i Bayern, Tyskland. Vi sørget for å inkludere alle viktige stopp i denne flotte regionen i Europa. Vi har også inkludert hvordan å nå dem alle med tog å virkelig oppleve all magien den har å tilby.

 

Hvis du vil vite mer om reiseruten i Bayern, Føl deg fri til å kontakt Lagre A Train.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “EN 10 Dag Reiseruten I Bayern Tyskland” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/itinerary-bavaria-germany/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)