Vrijeme čitanja: 6 zapisnik
(Zadnja izmjena: 29/10/2021)

Ako ste upravo počeli planira putovanje kroz Bavarska u Njemačkoj, ste vjerojatno razmišlja o itinerer. Ste najvjerovatnije preplavljeni sa samim brojem neverovatnih mjesta za posjetiti. Plus, želite da ih stane sve to u 10 dana transverzala u Bavarskoj.

Bavarska ima puno toga za ponuditi, i to je sigurno. Možete posjetiti veliki broj veličanstvene gradova u Bavarskoj, poput Minhen, na primjer. Također možete ići na ogroman bavarski pivo put ako ste poznavalac piva.

Mi ćemo vam dati detaljan itinerer za Bavaria, a sve što vam je potrebno da uradite je da pratite ga i imaju prekrasan vremena! Dakle, uzmimo pogled.

 

Šta ti je potrebno znati prije počnemo svoju 10 Dan Itinerer U Bavarskoj?

Prije nego što počnemo, postoji nekoliko stvari koje trebate znati.

Bavarska je velika pokrajina, i možete lako provesti nedjelje u njemu. To je vjerojatno potrebno ako želite vidjeti sve u detalje.

kako god, ako ćete za 10 dnevno putovanje, onda ćete morati smanjiti neke stvari. Šta je više, da bi bilo najbolje da ode preko voza. Ako ste za to, ćete biti u mogućnosti da se na svako mjesto u trenu. Povrh toga, ćete imati priliku da prisustvuju najveći stavove Bavaria ponude.

Nadalje, idem vozom kroz Bavarska je vrlo jednostavan i jeftin. Ulaznice su jeftini, a možete posjetiti svaki kutak pokrajine.

Na kraju, što trebate znati kada posjetiti Bavaria. Vremena svojim 10 dana transverzala u Bavarskoj treba da pokrije se u rasponu od Sep-OKT. Ćete izbjeći gužve, a vi ćete dobiti priliku da posjete Oktoberfest.

Sada kada sve to je pokriven, uzmimo pogled na svoj itinerer:

Itinerary in bavaria germany

 

Bavarska Itinerer Dan 1 I 2: Minhen

Kada će Bavaria, morate početi sa Minhenu. Kao prvo, to je lako doći, Bez obzira na to gdje se nalazite u Europi. Možeš uzeti voz iz gotovo bilo gdje i do Minhena. Or, ako dolazi odnekud daleko, možeš letjeti. München je najveći grad u Bavarskoj, i avioni lete na njega iz mnogih gradova širom svijeta. Ako to nije, možete lako doći do ga leti za još jedan veliki grad, a zatim putuje u Minhen.

Plus, nemojmo zaboraviti da je bilo koji 10 dana itinerer u Bavarskoj ne može biti potpuna bez München. Ćete bez sumnje da je ovo grad čaroban mjesto za posjetu. Od fantastične toranj sa satom na Englisher Garten, ćete imati puno mjesta za posjetiti.

Ako želite da vidite koliko je to moguće, Mi vam savjetujemo da ostanu u centru. Tim putem, ćete biti u mogućnosti da se na sve pješice.

Do kraja dana 2, trebao bi spakovati kofere i ići u grad Berchtesgaden.

Dusseldorf München Vlakovi

Dresden München Vlakovi

Nuremberg u Minhen Trains

Bonn München Vlakovi

Munich Itinerary in bavaria germany

 

3 I 4: Berchtesgaden i okolne Nacionalni park

Berchtesgaden se nalazi u jugoistočnoj Bavarske. To je mali džep zemlje na granici sa Austrijom. Naći ćete najljepše nacionalni park u Njemačkoj u ovom području. Plus, ćete također dobiti provesti neko vrijeme u magičnom gradu Berchtesgaden.

Na kraju, morat ćete posjetiti jezera Konigsee i Eagles Nest. Lake Konigsee je najviši jezero u Njemačkoj i okružen je prekrasnim planinama. Što se tiče Eagles Nest, sve povijest ljubitelji će voleti da ga posjeti, kao što je bio na komandnom nacista.

Ako želite da se miješaju stvari, također možete ići na Salzburg. Grad je blizu granice i Berchtesgaden, i to je jednako magično u Salzburg!

Zatim možete završiti svoj prekrasan dan uz večeru u Berchtesgaden. Nakon što je proveo noć, možete preći na sledeći destinacije na dan 5.

Salzburg Berchtesgaden

Munich Berchtesgaden

Linz u Berchtesgaden

Innsbruck Berchtesgaden

 

 

Bavarska Itinerer Dani 5, 6, I 7: Garmisch-Partenkirchen, Zugspitze, I Neuschwanstein Castle

Sljedeći korak na svom 10 dana transverzala u Bavarskoj uključuje neke od najpoznatijih slikovita mjesta u Njemačkoj. jednom danu 5 počinje, trebao bi hop na vlak za Garmisch Partenkirchen.

Evo šta možete doživjeti u ovoj oblasti:

Dan 5: Nasele u i posjetite glavni dio grada.

Dan 6: Idite na magičnom Dvorac Neuschwanstein. Znaš da kao jedan od najlegendarnijih dvoraca na svijetu. To je autentična bajke dvorac i onaj koji inspirisao Disney dvorca.

Dan 7: Posjetite vrh Zugspitze, što je prilično blizu grada. Ovdje možete dobiti jedan od najboljih pogled na Alpe. Neki ljudi planinariti, ali savjetujemo vam da se žičare.

Ovo će biti najduži dio svog putovanja i važan da boot. na dan 8, možeš preći na Rothenburg.

Ulm Fussen Trains

Munich Fussen Trains

Stuttgart Fussen Trains

Nuremberg u Fussen Trains

Neuschwanstein Castle Bavaria Germany

 

8: Rothenburg Itinerer U Bavarskoj

Dan 8 je rezervirana za dugo vozom i šareni grad od Rothenburg ob der Tauber. Ne morate brinuti da je vožnja je duga, ćete imati dovoljno vremena posjetiti ovu slikovitom gradiću. To je vrlo mali, a možete ga vidjeti u jedno popodne.

Do kraja dana, možete ručati na Schneeballen. Ako želiš, možeš ostati u noći, ili možete preći na sledeće odredište: Nuremberg ili Wurzburg.

Berlin Rothenburg ob der Tauber Vlakovi

Stuttgart Rothenburg ob der Tauber Vlakovi

Munich Rothenburg ob der Tauber Vlakovi

Frankfurt Rothenburg ob der Tauber Vlakovi

 

Rothenburg Itinerary in bavaria germany

 

Bavarska Itinerer Dani 9 I 10: Nuremberg Ili Wurzburg

Nirnberg je drugi najveći grad u pokrajini Bavarska. To je također mjesto koje morate posjetiti 10 dana transverzala u Bavarskoj. kako god, ako želiš, uvijek možete ga prebaciti u Wurzburg. Oba grada su relativno blizu jedna drugoj i Rothenburg, tako putovanja dijelu će biti lako.

Oba grada su magični i puni Srednjovjekovna povijest i dvorci. Dakle, to je stvarno na vama je da odlučite koji je zanimljiviji.

Kao što ćete imati gotovo dva puna dana, možda čak i biti u mogućnosti posjetiti oba.

Bremen u Nuremberg Trains

Leipzig Nuremberg Trains

Hanover Nuremberg Trains

Hamburg Nuremberg Trains

Wurzburg Bavaria Germany

 

Bottom Line

Dakle, to je to. Tvoje 10 dana transverzala u Bavarskoj, Njemačka. Pobrinuli smo se uključiti svaki važna stanica u ovaj veličanstveni području Evrope. Također smo uključeni kako doći do svih njih vlakom istinski upoznati sve čari mora da ponuda.

 

Ako želite saznati više o Itinerer U Bavarskoj, osjećaj se slobodno da kontakt Save A Train.

 

 

Hoćeš da pošaljemo naše blogu “A 10 Dan itinerer na Bavarska” na svoje stranice? Ili možeš uzeti nase slike, i poruke, i dajte nam kreditnu sa link za ovu blogu. Ili ovdje možete: HTTPS://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/itinerary-bavaria-germany/?lang=bs Сігналы абмеркавання- (Malo spusti da vidi Embed Code)