Da bi kartu za voz SADA

Dionice turističkih kompanija

Dionice turističkih kompanija – Putničke kompanije – Putničke dionice – Putničke kompanije

 

Dionice turističkih kompanija

Ovo nije obična stranica jer smo u industriji putovanja i putovanja vlakovima, odlučili smo napraviti i dinamičnu stranicu o putničkim zalihama u svijetu, tako da možda možete i investirati u turističke kompanije i povećati svoje bogatstvo, a istovremeno povećati nivo sreća putovanjem ovim putničkim kompanijama.

Prikupili smo dragocjene informacije o dolje spomenutim turističkim kompanijama, pa čitajući ovu stranicu, možete saznati više o njihovom profilu, vrijednost dionice, i ciljevi, što će u konačnici poboljšati vaše šanse za profitabilnu investiciju.

 

 

Ljestvice putničkih dionica

Koliko vrijede podaci o putničkim dionicama, ako ne možete vidjeti njihove povijesne predstave, pa su ovdje svi gore navedeni simboli dionica, sada na povijesnim kartama po kompanijama i po simbolima.

finviz dinamička tablica za BKNG finviz dinamička tablica za EXPE finviz dinamički grafikon za ABNB finviz dinamička tablica za MAR finviz dinamička tablica za TRIP finviz dinamička tablica za TCOM finviz dinamička tablica za MMYT finviz dinamička tablica za CCL finviz dinamička tablica za RCL finviz dinamički grafikon za RYAAY

 

Vijesti o dionicama putovanja

Podaci su dobri, ali šta su podaci bez informacija i vijesti koje do njih vode, tako da je ovdje dio vijesti kompanija za putničke dionice iz sistema izvještavanja na berzi, a također i od neovisnih novinskih kuća i analitičara. Ovo su najnoviji dostupni podaci:

 

Rezervacijske vijesti o dionicama

Expedia Group Stock vijesti

Vijesti o dionicama AirBnB Inc

Marriott International Stock News

Tripadvisor vijesti o dionicama

 

Trip.com (Ctrip) Vijesti o dionicama grupe

 

MakeMyTrip News

 

Vijesti o karnevalskim krstarenjima

 

Royal Caribbean Stock News

 

Ryanair Holdings dionice vijesti

 

Glavne informacije o berzi

Iako je putovanje velika industrija, na to utječu i drugi tržišni pokazatelji, pa smo pripremili ovo kratko poglavlje o berzanskim informacijama, tako da možete vidjeti glavne svjetske berzanske indekse kao i druge sjajne informacije koje smo gore dali.

 

 

Naš lični pogled na putničke zalihe

U nastavku pogledajte naš pogled na svaku od dionica.

 

BKNG – S obzirom da je to najveća turistička kompanija na svijetu, mi smo bikoviti prema Booking Holdingu (BKNG).

EXPE – Tokom Covid-a19 morao je otpustiti mnogo ljudi i zbog toga je njegova kultura krhka, tako da je naš pogled na Expedia Group prirodan (EXPE).

ABNB – Zaista ovisi o procjeni, Vjerujemo da je ispravna procjena za Airbnb (ABNB) treba biti polovina vrijednosti Booking Group (BKNG)

MAR – za 2021 mi smo bikovi prema Marriott International-u (MAR Simbol) jer će putnička industrija doživjeti ogroman poticaj čim putovanje ponovo bude dozvoljeno.

PUTOVANJE – TripAdvisor pokušava preokrenuti svoj model prihoda, i općenito smatramo da je sadržaj glavni i da je TRIP vrhunski u svom sadržaju i sadržaju koji generiraju korisnici na svojoj platformi, mi smo bikovi.

TCOM – S obzirom na to Ctrip (TCOM) je prvo kinesko poslovanje, uživali su u brzom povratku Kine, kako god, TRIP Group takođe ima globalna turistička preduzeća koja će uživati ​​u povratku putovanja, Bik je.

MMYT – Teško nam je davati savjete o MakeMyTripu, zbog kineskih tenzija, ali s pozitivne strane, Indijska ekonomija je u dobrom stanju i trebala bi biti vrlo dobra nakon Covid19.

CCL – Zalihe karnevalskih krstarenja naglo će skočiti čim se prvi brod neozlijeđen vrati na obalu, ovi dani nisu daleko, do tada smo prirodni na CCL-u.

RCL – Royal Carribian je vrlo sličan Carnival Cruiseu i obično su obje kompanije’ rezultati su slični, kako god, naopako na RCL je manje od CCL, ali i ovdje ostajemo prirodni na Kraljevskim Karibima.

RYA – Ryanair je jedna od najvećih, ako ne i najveća proračunska zrakoplovna kompanija, čim se ukinu evropska ograničenja, ova zaliha će ići vrlo visoko, ali čak i sada, mislimo da je ova RYA dionica izvrsna za vaš portfelj, Bikovski.

 

Dobijamo često pitanje o operaciji Spremi vlak, Save A Train je zaista a voznih karata web stranice, ali imamo i zaseban blog odjeljak, koji je potpuno besplatan, i to je samo promocija putovanja i putovanja vlakom u određenim specifičnostima.

 

Sada imate bolji uvid u procjenu i informacije o dionicama turističkih kompanija, ovo vas ne treba obeshrabriti da putujete, i kad to učinite, molim odaberite Save A Train. kao vaše web mjesto za putovanja vlakom.

 

 

Da li želite da ugradite ovu stranicu na svoje stranice, samo kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dbs– (Malo spusti da vidi Embed Code)

autorsko pravo © 2021 - Save A Train, Amsterdam, Holandija
Ne ostavljajte bez sadašnjosti - Get Kuponi and News !