Per tal de bitllet de tren EMPRESA

Accions de companyies de viatges

Accions de companyies de viatges – Empreses de viatges – Existències de viatges – Empreses d’accions de viatges

 

Accions de companyies de viatges

Aquesta no és una pàgina normal, ja que ens dediquem a la indústria dels viatges i els viatges en tren, també vam decidir fer una pàgina dinàmica sobre les existències de viatges al món, de manera que també podeu invertir en empreses de viatges i augmentar la vostra riquesa i, alhora, augmentar el vostre nivell de felicitat viatjant per aquestes empreses de valors de viatges.

Hem recopilat informació valuosa sobre les companyies de viatges esmentades a continuació, doncs, llegint aquesta pàgina, podeu obtenir més informació sobre el seu perfil, valor de les existències, i objectius, el que millorarà en última instància les vostres possibilitats d’invertir en una empresa rendible.

 

 

Gràfics d’estocs de viatges

Quines valen les dades de les empreses borsàries de viatges?, si no podeu veure les seves actuacions històriques, per tant, aquí teniu tots els símbols de valors anteriors, ara als gràfics històrics per empresa i per símbol.

gràfic finviz dinàmic de BKNG gràfic dinviz de finviz per a EXPE gràfic dinviz de finviz per a ABNB gràfic dinviz de finviz per a MAR gràfic dinviz de finviz per a TRIP gràfic finviz dinàmic per TCOM gràfic dinviz de finviz per MMYT gràfic dinviz de finviz per a CCL gràfic dinviz de finviz per RCL gràfic dinviz de finviz per RYAAY

 

Notícies sobre estocs de viatge

Les dades són bones, però què són les dades sense la informació i les notícies que hi porten, així que aquí teniu la part de les notícies de les empreses de valors de viatges procedents dels sistemes d'informes borsaris i també de notícies i analistes independents. Aquesta és la darrera informació disponible:

 

Notícies sobre accions de reserves de participacions

Notícies sobre accions del grup Expedia

Notícies d'Accions d'AirBnB Inc

Notícies sobre accions de Marriott International

Notícies d’accions de Tripadvisor

 

Trip.com (Ctrip) Notícies sobre accions del grup

 

Notícies de MakeMyTrip

 

Carnaval Cruise News Notícies

 

Notícies de les accions de Royal Caribbean

 

Notícies sobre accions de Ryanair Holdings

 

Informació important del mercat de valors

Tot i que els viatges són una indústria important, també estan influenciats per altres indicadors del mercat, així que hem preparat aquest breu capítol d’informació del mercat de valors, de manera que podeu veure els principals índexs borsaris a tot el món, així com altra gran informació que hem proporcionat anteriorment.

 

 

La nostra visió personal sobre les existències de viatges

A continuació trobareu la nostra visió de cadascuna de les existències.

 

BKNG – Tenint en compte que és la companyia de viatges més gran del món, som alcistes a Booking Holdings (BKNG).

EXPE – Va haver d’acomiadar molta gent durant Covid19 i, per tant, la seva cultura és fràgil, per tant, la nostra opinió és natural a Expedia Group (EXPE).

ABNB – Realment depèn de la valoració, Creiem la valoració adequada per a Airbnb (ABNB) hauria de ser la meitat del valor del grup de reserves (BKNG)

DESFIGURAR – Per 2021 som alcistes a Marriott International (Símbol MAR) perquè la indústria dels viatges veurà un gran impuls tan bon punt es permeti de nou el viatge.

VIATGE – TripAdvisor intenta canviar el seu model d’ingressos, i, en general, pensem que el contingut és el principal i TRIP és excel·lent en el seu propi contingut i contingut generat per l'usuari a la seva plataforma, som alcistes.

TCOM – Tenint en compte aquest Ctrip (TCOM) és el primer negoci xinès, van gaudir del ràpid retorn de la Xina, malgrat això, El grup TRIP també compta amb empreses de viatges mundials que gaudiran del retorn de Travel, És alcista.

MMYT – Ens costa donar consells sobre MakeMyTrip, a causa de les tensions de la Xina, però en la part positiva, L’economia de l’Índia es troba en bona forma i hauria de ser molt bona després de Covid19.

CCL – Les accions de Carnival Cruise augmentaran tan bon punt el primer vaixell torni a la costa il·lès, aquests dies no són lluny, fins llavors som naturals a CCL.

RCL – Royal Carribian és molt similar a Carnival Cruise i normalment ambdues companyies’ els resultats són similars, malgrat això, l’avantatge de RCL és inferior a CCL, però també aquí som naturals al Royal Caribbean.

RYA – Ryanair és una de les companyies aèries Budget més grans, si no la més gran, tan bon punt s’aixequin les restriccions europees, aquest estoc anirà molt alt, però fins i tot ara, creiem que aquest estoc de RYA és ideal per a la vostra cartera, Alcista.

 

Tenim una pregunta comuna sobre l'operació Save A Train, Guardar un tren és realment un bitllets de tren pàgina web, però també tenim una secció de blocs separada, que és completament gratuït, i només es tracta de promoure viatges i viatges en tren en determinats detalls.

 

Ara teniu una millor visió de la informació de valoració i estoc de les empreses de viatges, això no necessita desanimar-vos de viatjar, i quan ho facis, Per favor, tria Salvar un tren. com el vostre lloc web per viatjar en tren.

 

 

Vols incrustar aquesta pàgina al seu lloc, només faci clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dca– (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)

Copyright © 2021 - Salvar un tren, Amsterdam, països Baixos
No vagi sense un present - Cupons i notícies !