Temps de lectura: 8 minuts
(Darrera actualització de: 21/12/2023)

A l'era del treball a distància i la connectivitat digital, més persones opten per obtenir un visat digital per a autònoms que els permeti treballar des de qualsevol part del món. Nòmades digitals, com es coneixen habitualment, Aprofiteu la tecnologia per alliberar-vos de la configuració tradicional de l'oficina i explorar nous horitzons. Escollir la destinació adequada és crucial per a una experiència nòmada digital reeixida, tenint en compte factors com el cost de la vida, infraestructura, i qualitat de vida en general. En aquest article, ens endinsarem en els cinc primers països que ofereixen un entorn ideal per als nòmades digitals que busquen un equilibri entre la feina i l'aventura.

Què és una visa nòmada digital?

A digital visa for freelancers or Nomad Visa is a specialized visa or residency program offered by certain countries to individuals who work remotely or earn income online while residing in that country. Els visats digitals Nomad estan dissenyats per facilitar l'estada legal dels treballadors a distància, autònoms, i autònoms que poden exercir les seves tasques laborals en línia. Aquests visats solen tenir un període de validesa que pot anar des d'uns quants mesos fins a diversos anys, segons el país. Molts d'aquests programes ofereixen la possibilitat d'ampliar el visat per acollir persones interessades en una estada més prolongada..

Per ser elegible per a un visat nòmada digital, generalment heu de complir els criteris següents:

 1. Demostrar proves d'un treball a distància, que es pot acreditar a través d'una còpia del contracte de treball o d'una carta oficial del vostre empresari que atorgui permís per treballar a distància.
 2. Disposar de recursos econòmics suficients per mantenir-se durant tota la seva estada, com ho demostren els extractes bancaris o altra documentació que demostri fons suficients per cobrir les despeses de manutenció.
 3. Mantenir la cobertura de l'assegurança mèdica durant tota la durada de la seva estada al país d'acollida.
 4. Tenir antecedents penals nets.

Abans d'establir una destinació, els autònoms han de tenir en compte diversos factors. Algunes d'aquestes consideracions inclouen:

Temps favorable – Les preferències individuals per a les condicions meteorològiques varien. Mentre que alguns poden buscar calor, altres poden preferir climes més freds. conseqüentment, en la recerca d'un nou país, és fonamental centrar-se en el clima imperant a la regió.

WiFi fiable - donada la dependència de tots els nòmades digitals en una connexió estable a Internet, garantir que el país escollit tingui una infraestructura WiFi robusta és crucial. La connectivitat coherent és indispensable, ja que afecta directament la vostra capacitat de treballar de manera eficaç.

Comunitat pròspera - Establir vincles socials és fonamental. L'estil de vida nòmada pot ser aïllant, subratllant la importància d'establir connexions amb els altres al llarg del temps. Molts punts d'interès per als nòmades digitals han evolucionat com a resultat de la congregació dels nòmades en aquestes zones..

Costos de vida assequibles – per als nòmades digitals, mantenir un estil de vida econòmic és primordial. Llogar un allotjament per estades curtes pot ser costós, fent prudent buscar països amb despeses de vida més baixes.

Conciliació òptima de la vida laboral i familiar – Aconseguir l'equilibri adequat entre el treball i l'oci pot ser un repte per als nòmades digitals. per tant, triar un lloc que faciliti una combinació harmònica de la vida professional i personal és fonamental.

Amsterdam als trens de París

Els trens de Londres a París

Els trens de Rotterdam a París

Els trens de Brussel·les a París

 

1. Portugal

 • Despeses mensuals mitjanes: $1200-$2200+ USD
 • Visa: Visat de residència – aquest visat et permet romandre durant quatre mesos inicials. Un cop entris a Portugal, pots sol·licitar un permís de residència de dos anys. Visat d'estada temporal – amb aquest visat, pots quedar-te 12 mesos. No podeu ampliar aquest visat ni utilitzar-lo per obtenir la residència, però pots ampliar-lo quatre vegades
 • Salari mensual obligatori: més de 3.040 €

Sembla que Portugal s'ha transformat en el Bali d'Europa, servir de centre per als nòmades digitals. En l'estiu de 2022, Portugal va anunciar el llançament d'un visat especial per a autònoms i treballadors a distància. Ara poden explorar Portugal amb el visat nacional D7, oferir l'oportunitat d'obtenir un permís de residència.

Certament, el clima és fantàstic quasi tot l'any, el cost de la vida és més baix que a bona part d'Europa occidental, i la cuina és senzillament increïble! Imagina't gaudir d'un àpat deliciós, seguit de pastissos d'ou, i per acabar amb un glop de porto... deliciós.

Mentre que diverses zones de Portugal són adequades per als empresaris en línia, la ciutat definitiva per als nòmades digitals de Portugal no és altra que la capital, Lisboa. Ple de nòmades digitals de totes direccions, viatgers experimentats afirmen que actualment és un dels llocs privilegiats per connectar amb persones amb idees afins.. La segona destinació més buscada és Porto, una vibrant ciutat estudiantil coneguda pel seu pintoresc nucli antic situat al llarg del riu i adornat amb edificis de rajoles blaves. S'ha presentat un projecte recentment iniciat: l'establiment d'un poble nòmada digital a Madeira! Formar part d'aquest esforç a Ponta Do Sol, cal presentar una sol·licitud. Si seleccionat, Podries molt bé descobrir la teva nova casa a Portugal!

 

Digital Visa For Freelancers In Portugal

 

2. Estònia

 • Despeses mensuals mitjanes: $1000-$2000 USD
 • Visa: La visa nòmada digital C dura 6 mesos. El visat nòmada digital D és vàlid per 1 curs
 • Salari mensual obligatori: superior a 3.504 €

Aquest antic soviètic al mar Bàltic és un dels més infravalorats (i excel·lent!) Destinacions europees per a l'estil de vida nòmada. En 2020, Estònia va consolidar el seu estatus com a pioner entre les nacions europees presentant un visat digital per a autònoms, marcant un moviment pioner. Estònia va obrir un establiment innovador de residència electrònica. La idea és que els propietaris de tot el món puguin crear una empresa a Estònia i executar-la completament en línia. Això s'anomena residència digital, i pots obtenir targetes intel·ligents que ho certifiquen a tot el món. Si vols dedicar-te físicament al treball autònom a Estònia, pots centrar-te en els visats C i D.

El centre de tot plegat és la capital, Tallinn! Amb una arquitectura medieval captivadora i una cuina deliciosa, Tallinn podria ser el lloc ideal per residir mentre estalvieu alguns fons. És cert, a causa de l'afluència de treballadors estrangers, Tallinn ha vist a lleuger augment de les despeses. encara que, els preus segueixen sent comparables als d'altres favorits d'Europa de l'Est com Budapest o Praga.

Al present, La comunitat nòmada digital de Tallinn està formada principalment per expatriats empleats per diverses empreses internacionals a la ciutat.. Tot i que encara no hi ha molts espais dedicats als treballadors remots, Sens dubte, això està canviant a mesura que els nòmades graviten cada cop més cap a la ciutat!

Els trens de Brussel·les a Amsterdam

Els trens de Londres a Amsterdam

Els trens de Berlín Amsterdam

Els trens de París a Amsterdam

 

Digital Nomad Lifestyle

3. Geòrgia (El país, No l'Estat...)

 • Despeses mensuals mitjanes: $700-$1500 USD
 • Visa: exempt de visat fins a 365 dies
 • Salari mensual obligatori: cap

Geòrgia s'ha convertit recentment en un punt d'interès per als nòmades digitals, cridant l'atenció pel seu foment d'una comunitat creixent en aquest món canviant. Durant els últims anys, Geòrgia ha atret activament treballadors remots, oferint visats gratuïts d'un any i iniciatives innovadores que permeten la col·laboració amb professionals locals. L'any passat, el país va fer un pas pioner amb la introducció d'un visat nòmada digital, posicionant-se com a líder en destinacions de treball remot.

Tbilisi, la capital, és una combinació captivadora de les antigues influències otomanes i la cultura europea moderna. Conegut per la seva assequibilitat, Tbilisi és una opció preferida per als nòmades digitals, ofereix un fàcil accés tant a les muntanyes nevades com a la bonica costa.

Tot i que la comunitat nòmada digital de Tbilisi segueix creixent, acull esdeveniments gairebé cada nit, oferint àmplies oportunitats de treball en xarxa i participació. Per a aquells que busquen un ritme més relaxat, Batumi i Kutaisi emergeixen com a excel·lents alternatives.

Un bon consell per als nòmades: Just al sud de Geòrgia, Armènia ofereix un visat gratuït similar d'un any. Erevan, la seva capital, té un potencial important per convertir-se en el proper centre important per als nòmades a la regió del Caucas. Farà que tota la zona sigui una perspectiva atractiva per a aquells que naveguen pel món del treball a distància.

 

4. Bali, Indonèsia

 • Despeses mensuals mitjanes: $700-$1200 USD
 • Visa: 30 visat de dia a l'arribada per a la majoria de nacionalitats o visat de segona residència
 • Salari mensual obligatori: cap

Reclamant el primer lloc de totes les llistes de nòmades digitals, Bali personifica l'emblemàtica experiència nòmada. Sinònim de nomadisme digital, L'atractiu de Bali rau en la seva gairebé perfecció.

Aquest refugi tropical ofereix cafeteries dignes de Pinterest, Wi-Fi d'alta velocitat, platges verges, selves exuberants, viles de luxe assequibles, i una cultura que fomenta l'autodesenvolupament holístic. Més enllà dels seus trets onírics, La veritable joia de Bali és la seva comunitat. Tots els nòmades i errants digitals se senten atrets per llocs com Canggu, Uluwatu, i Ubud.

Sense una visa nòmada digital de Bali dedicada, Les opcions inclouen la visa de segona residència o la visa B211A. Mentre que el visat de segona residència és popular, no tothom compleix els seus criteris financers. Si 2.000.000.000 Rp (~133.485 $) no és factible, el visat B211A és l'alternativa. A l'arribada, rebreu un permís d'estada limitada indonèsia (ITAS). Les autoritats faran una foto, així que considereu un tall de cabell fresc i descanseu en el vostre vol per obtenir un aspecte presentable. Aquest visat us permetrà mantenir-vos al dia 30 dies. En cas de pròrroga, hauràs de sortir del país i tornar-hi a entrar.

Salzburg de trens de Viena

Munic als trens de Viena

Els trens de Graz a Viena

Praga Viena trens

 

Digital Freelancers In Bali Indonesia

 

5. Dubai, Emirats Àrabs Units

 • Despeses mensuals mitjanes: $1500-$3000 USD
 • Visa: Visa de treball a distància
 • Salari mensual obligatori: ingressos mínims mensuals de $3,500 USD

Dubai ha anunciat una visa digital per a autònoms 2020. Els participants a la “Treball a distància des de Dubai” El programa podia viure i treballar als Emirats, però no tenien dret a obtenir un document d'identificació als Emirats Àrabs Units – el DNI dels Emirats.

A la primavera de 2022, les regles van canviar. Els nòmades digitals ara reben una identificació dels Emirats amb el seu visat de residència. La targeta permet utilitzar els serveis governamentals, obrir un compte bancari, registrar un número de telèfon, i pagar les factures de serveis. Qualsevol estranger, independentment de la nacionalitat, La intenció de viure als Emirats Àrabs Units i treballar de forma remota per a una empresa estrangera pot presentar una sol·licitud de visat.

Dubai és una de les millors opcions per als autònoms a causa de la seva política d'ingressos lliures d'impostos. Els individus als Emirats Àrabs Units no paguen impost sobre la renda. Les persones jurídiques estan exemptes de pagar l'impost de societats fins al juny 2023. Després d'això, empreses els beneficis de les quals superen AED 375,000, o $102,100, tributarà a un tipus de 9%.

Les polítiques favorables a les empreses simplifiquen les empreses autònomes. A més de la feina, els autònoms gaudeixen d'un estil de vida d'alta qualitat amb comoditats de primer nivell, recreació diversa, and a cosmopolitan ambiance.

 

Dubai Is A Top Choice For Freelancers

 

Escollir el país adequat i la visa digital per als autònoms és fonamental per tenir èxit en combinar treball amb viatges i aventura.. Els cinc països esmentats: Estònia, Portugal, Indonèsia, AUE, i Geòrgia: ofereixen experiències i oportunitats úniques per als treballadors remots. Des del panorama digital d'Estònia fins a la riquesa cultural de Portugal, cada destinació ofereix un sabor diferent per a aquells que busquen redefinir el concepte tradicional de treball. A mesura que el món segueix adoptant el treball a distància, aquests països destaquen com a balises per als nòmades digitals que busquen un estil de vida satisfactori i enriquidor més enllà dels límits d'una oficina convencional..

 

Un gran viatge en tren comença amb la recerca dels millors bitllets a la ruta de tren més bonica i còmoda. Nosaltres a Salvar un tren estarà encantat d'ajudar-vos a preparar-vos per a un viatge en tren mentre busqueu mudar-vos i trobar els millors bitllets de tren als millors preus.

 

 

Voleu incrustar la nostra publicació del bloc "Com preparar-vos per a un viatge en tren" al vostre lloc?? Pot prendre les nostres fotos i text i donar-nos crèdit amb un enllaç a aquest blog. O feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fca%2Fdigital-visa-for-freelancers-top-countries%2F - (Desplaçar cap avall una mica per veure el codi d'inserció)